Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

31.12.2019 

Yeni yıla Ay Balık burcunda seyrederken giriyoruz. Merkür’un Uranus ile olan dansı, bize sürpriz haberleri ve bilgiyi getirebilir.  Gün boyu karar almak çok kolay olacak. Ay, Güneş’e yardım eli uzatıyor.

YÜKSELEN KOÇ: Bugün işle ilgili haberler, görüşmeler erken saatte sizi şaşırtabilir. Dinlenmek ve meditasyon yapmak size iyi gelecek.

YÜKSELEN BOĞA:  Bugün uzaklardan alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Özellikle kardeşler ve yakın çevreniz size sürpriz yapabilir. Kariyer çevresinden arkadaşlarınız ve ya tanıdıklarınız ile akşamı geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER:  Bugün ödemeler ve harcamalar, finansal haberler sizi şaşırtabilir. Kardeşler, yakın çevre ve dostlarınız ile sosyalleşmek size iyi gelecek.

 

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün partnerinizle yapacağınız konuşmalar ve fikir alışverişleri, gelecek ile ilgili sürpriz olasılıkları gündeme getirebilir.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün ofis içinde yapılan görüşmeler sizi şaşırtabilir. Üst düzey yöneticilerden sizi şaşırtacak bilgiler alabilirsiniz. Maddi anlamda rahatlamanız mümkün.

YÜKSELEN BAŞAK:  Bugün yılın son günü olmasına rağmen iş kovalamaya devam edeceksiniz. Uzaklardan alacağınız sürpriz teklifler sizi mutlu edebilir.

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün işiniz, aileniz ve yuvanızla ilgili, fikirler, görüşmeler size finansal anlamda iyi bir fırsat sunabilir. İşiniz açısından yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz alanlar size tam destek olacak. Sosyal çevrenizde işinizle dikkat çekebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün işinizle ilgili alacağınız bir haber sözleşme ve kontrat açısından size sürpriz bir fırsat yaratabilir. Çocuğunuz ve partnerinizle geçireceğiniz zaman sizin kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak.

YÜKSELEN YAY: Bugün, gelirler ve kazançlar elde etme yoluyla ilgili sürpriz çalışma fırsatları karşınıza çıkabilir. Yılın son günü bu fırsatın verdiği keyifle geçecek. Aileniz sizi destekliyor.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün, uzaklar, tıp, basın yayın ve ya üniversite ile ilgili çalışma alanlarından size ulaşacak olan haberler, iletişim isteğinizi ve yaratıcılığınızı arttıracak. Partneriniz maddi manevi yanınızda, duygusal iletişiminiz yoğun olabilir.

YÜKSELEN KOVA: Bugün, iletişim beceriniz ve bilgisel birikiminizi kullanarak bir takım projeler üzerinde çalışmaya devam edebilirsiniz. Bu çalışma, size ve ailenize beklenmedik fırsatlar getirebilir. Çalışma hayatından elde ettiğiniz kazanç sizi tam olarak tatmin etmese bile, motivasyon kaynağınız olacak.

YÜKSELEN BALIK: Bugün duygusal ihtiyaçlarınız yoğun olacak. Her zamankinden merhametli şefkatli ve verici olabilirsiniz. Çocuğunuz ve ya aşkınız ile geçireceğiniz zaman kaliteli olacak. Sosyal çevrenizle yapacağınız fikir alışverişleri size sürpriz fırsatlar yaratabilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş