30 Ağustos 2019’da saat 13:37’de gerçekleşecek olan Yeni Ay, Başak burcunda, destekleyici bir çok gezegen eşliğinde gökyüzünde önemli oluşumları başlatacak.

Dün itibariyle Merkür’ün de Başak burcuna geçmesiyle, Ay, Güneş, Merkür, Venus ve Mars stelliumu Başak enerjisini gökyüzünde vurgulamakta.

Başak burcu, gökyüzünün bakiresi olarak bilinse de, detaylar, analiz, sağlık, çalışma şartları ve koşulları, hizmet anlayışı, düzen, günlük alışkanlıklar, sağlık koşulları , sistemi ifade eder.

Bu Yeni Ay ile herkes yeni bir düzen ve sistem kurmak için adım atacak. Bir çok gezegenin bu burçta olması ise, farklı hayat alanlarınızdaki potansiyellerinizi bu atacağınız adım doğrultusunda harekete geçirip , tek bir noktaya odaklanmanıza yardımcı olacak.

Başak burcundaki Yeni Ay, şu sıralar doktor kontrolleri, check up, tedavi yöntemleri ile ilgili araştırma yapma ve çözüm yaratma noktasında size destek verecektir. Diyet ve sağlıklı beslenme ile ilgili araştırmalarınızı yapabilirsiniz. Fakat vücudun kilo kaybı ve detoksu gerçekleştirebilmesi için Dolunay sonrasındaki sürece daha fazla ihtiyacı olduğunu unutmayın!

Bunun yanı sıra, an haritasına bakacak olursak, başlatılacak girişimler her ne ise, herkes tarafından duyulacak ve bahsedilecek nitelikte olması muhtemel görünmekte. Haritanın Tepe noktasına çok yakın gerçekleşen bu Yeni Ay, kariyerinizi, ailenizi, yuvanızı, profesyonel hayatınızı, toplum önündeki statünüzü etkileyecek bir başlangıcı yaptırabilir size.

Yükselen Yay, yönetici ise Jupiter kendi yönettiği burçta hepinizi başlatacağınız oluşumda, son derece iyimser ve olumlu kılıyor. Bir şekilde bu oluşumun, uzaklar, farklı ülkeler, farklı anlayışlar, felsefeler, öğretiler, hayat görüşleri, yüksek öğrenim, basın yayın, spiritüel konular, din, maneviyat,  farkındalık ve yüksek bilinç ile bir bağlantısı var. Dolunay sürecine kadar bu alanda başardıklarınız  kendinize olan güveninizi hayli arttırabilir. Rehavete düşmemeye gayret edin. Amaç süreklilik yaratmak ve bu düzeni Oğlak burcundaki Saturn ve Pluto sayesinde kalıcı kılmak!

Yeni Ay’ın exact açıda bulunduğu Uranus ise, aslında şu anki ekonomik koşullar (kriz ve piyasalardaki beklenmedik değişimlere) adaptasyon becerinizi arttırarak kolay uyum sağlamanızı ve ya bu yeni koşullara maddi ve manevi açıdan nasıl adapte olabileceğiniz ile ilgili bir oluşum başlatmaya sürüklüyor, diyebiliriz. Şu an Uranus’un RETRO olduğunu unutmayın. Eğer piyasa ve finansal koşullardaki ani ve beklenmedik değişimlere nasıl uyum sağlayabileceğiniz ile ilgili çalışmaları yapıp,  gerekli düzeni sağlam bir şekilde kurarsanız, ödüllerini Nisan 2020’de toplayabilirsiniz. Bu oluşumun uzun vadeli olması sizi maddi manevi güven içine alacaktır. Sürprizlerden ve beklenmedik fırsatlardan istifade etmeye çalışın! 2 ve 10 Eylül civarında yapacağınız görüşmeler önemli olacaktır. Not alın!

Venus ve Mars’ın Başak burcunda, geçtiğimiz hafta birbirine kavuşması ilk iş birliğinin ayak seslerini duyurdu. Merkür ise, şimdi bu iş birliği ile ilgili strateji ve planları, programları, zaman ayarlamalarını, gerekli yolculukları tetikleyerek düzene katkıda bulunacak.

Bu Yeni Ay’ın size getirdiği oluşumlarda, BAŞARIYA sahip olmak için 2 tane  anahtarınız olduğunu unutmayın!

TAKIM ÇALIŞMASI ve SÜREKLİLİK ..

Bu süreçte bir diğer yapmanız gereken kötü alışkanlıklar ve ya sizi yavaşlatan enerjilerden arınmanız. Yeniye başlamak için eskiyi bırakıp, alan açmanız şart..Bedeninize iyi bakarsanız, sağlıklı beslenirseniz , enerji alanınız da sağlıklı olur. Size en fazla fayda sağlayacak günlük rutini oluşturmalı, zamanınızı iyi kullanmalı, ertelemelerden vazgeçmelisiniz. Evinizde ve ya çalışma ortamınızda yeni bir enerji yaratmak için, temizlik yapmalı, gereksiz eşyalardan kurtulmalısınız. Meditasyon yapmalı, evinizdeki temizliği, zihninizde de yapmalısınız. Negatif insanlardan uzak durmalısınız. Doğada yürüyebilir, zihninizi negatif düşüncelerden arındırabilirsiniz. Olumlamalarla ve enerji çalışmalarıyla auranızı ve enerji bedeninizi temizleyebilirsiniz.

Bu Yeni Ay’ın mevsim değiştirici özelliğini unutmayın!

Sonbahar geldi.. Mart 2019’da başlattığınız büyük süreci tamamlamak için, önümüzdeki 14 Eylül’de gerçekleşecek Dolunay’a kadar vaktiniz var.. Böylelikle, 23 Eylül Ekinoks’una elinizde bir çok farkındalık, ödül ve hediyelerle birlikte  girebileceksiniz.

 

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

 

 

 

Paylaş