Saturn, Aralık 2017’nin sonundan bu yana Oğlak burcunda..

Saturn, 10 Ocak 2018’de Retro Alana giriş yaptı. 17 Nisan 2018’de ise geri harekete başladı. 6 Eylül 2018’de tekrar ileri harekete geçti. 12 Aralık’ta ise tüm bu süreci tamamlayarak Retro alanı  terk etti. Bu ne demek??

Oğlak burcu, doğum haritanızda sorumluluk sahibi olduğunuz, prensiplerinizi ve kurallarınızı en çok uyguladığınız alanları gösterir. Saturn ise Oğlak burcunda olduğu süre boyunca haritanızı etkilediği alanlarla ilgili önemli dersleri almanız için bir çok sınav yaratmakla görevli. Ruhsal gelişiminizde gereken yolu almanız ve de kendi olgunluğunuzu sağlamanız için.

17 Nisan – 6 Eylül 2018 tarihleri arasında, yükselen burcunuza göre Saturn’un sizi etkileyen hayat alanlarında geriye dönüp bakma ihtiyacı hissetmiş olabilirsiniz. 10 Ocak 2018 civarında tetiklenen konular ve olaylarla ilgili, önemli sınavlardan geçmiş olabilirsiniz. Bu sınavlarda almanız gereken dersi alıp almadığınız, aldıysanız, ne şekilde hayatınızda bir revizyon yaratmanız gerektiği Retro süresince gündem konusu olmuştur. Retro Alandan çıkış ise, size son kez uyarıdır. Bundan sonra artık ne yapmanız gerektiği ile ilgili her şey net ve açıktır. Sadece yolunuzda yeni belirlediğiniz stratejilerle ilerlemelisiniz.

Saturn, 12 Aralık’ten itibaren ilk defa 9° Oğlak’tan ileri gitmeye başlayacak. Bu da demektir ki, yeni alanlar, yeni sorumluluklar, yeni görevler sizleri beklemekte. Bu süreçte önceki derslerinize dikkat! Saturn, 30 Nisan 2019 itibariyle, tekrar Retro harekete geçecek. Dolayısıyla elinizden gelenin en iyisini yaparsanız, sınavlarınızdan daha kolay geçersiniz, ya da daha kolay sınavlar sizlere gelir.

16 Aralık 2018 –  Para ve İlişkiler alanında gerekli stabil düzeni sağlamanız için ortam yaratabilirsiniz. Uzun vadeli anlaşmalar, ilişkilere adım atabilirsiniz.

13 Ocak 2019 – Karamsar fikirlere kapılmadan hareket edin. Kendinizi kısıtlamayın. Konsantrasyonunuz yüksek, fikirleriniz net olabilir. Gerçekçi yaklaşım sergileyebilirsiniz. Eğitim, öğretim, alım-satım gibi bir konuda anlaşma sağlayabilirsiniz.

21 Ocak 2019 – Sorumluluklarınızı yerine getirirken ilerlediğiniz yolda bir takım engeller ile karşılaşabilirsiniz. Mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

18 Şubat 2019 – İlişkilerde ve para konularında aşırı tutucu ve muhafazakar bir yaklaşım benimseyebilirsiniz.  Bazılarınız ilişkilerde ciddi boyutlara geçiş yaparken, bazılarınız ise kendini son derece yalnız ve ya duygularıyla olan bağı kopmuş gibi hissedebilir.

Mart ve Nisan 2019, fikir ve eylemler açısından sizi destekleyerek görev ve yaratmak istediğiniz disiplin adına size yardımcı olacaktır.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş