Kasım ayının gökyüzü olayları arasında en önemli olan 2020 senesi içinde gerçekleşecek olan 6 tutulmadan birisi olacak. İkizler burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, önemli duygusal enerjileri açığa çıkaracak.

Diğer taraftan Retro Merkür ve Retro Mars ileri harekete geçecek. Bir ileri harekete geçecek olan diğer gezegen Neptun olacak.

Kasım ayı boyunca gezegenlerin burç ikametlerine baktığımızda;

10 Kasım’da Merkür Akrep burcuna, 21 Kasım’da ise Venus Akrep burcuna geçecek. Finansal konular, derin değişim/dönüşüm, tabular ve cinsellikle ilgili önemli konular ilişki ve iletişimi etkisi altına alacak.

1 KASIM 2020 – Merkür – Saturn arasındaki olumsuz açı, iletişim alanında bazı sorunlara neden olsa da, 23 Eylül’de yaşananlar bu konuyla daha önce yüzleştiğimizi gösteriyor. Olayları nasıl değiştirip, karamsarlıktan nasıl çıkacağımızı 1 – 5 Kasım arasında yaratacağımız çözümler belirleyecek. 6 Kasım’da bulduğumuz çözümü uygulamaya koyabiliriz.

4 – 5 KASIM 2020 – Merkür Terazi burcunda ileri gidecek. İletişim, strateji, görüşmeler, satın alma, elektronik aletler ile ilgili konulardaki belirsizlikler, karmaşalar son buluyor. Artık yeterince bilgi sahibi olduğumuz için gönül rahatlığıyla yeni stratejileri işleme alabiliriz.

9 KASIM 2020 – 31 Ekim Dolunay’ının yarattığı ekonomik ve mali can sıkıcı problemler kaynaklı anlaşmazlıklar, zıtlaşmalar ilişkilere ve ortaklıklara zarar verebilir. Evet derken aslında hayır demek isteyebilirsiniz.

10 KASIM 2020 – Merkür Akrep burcuna geçerek, 27 Eylül – 28 Ekim tarihleri arasında finansal konularla ilgili alınan kararlara odaklanacağımızı gösteriyor. Mali konular, miras, vergi, pasif gelirler, sigorta gibi alanlarda iletişim hızlanırken, karşı tarafı ikna etmekte zorlanmayabiliriz. Merkür 1 Aralık’a kadar Akrep burcunda kalacak.

12 KASIM 2020 – Jupiter – Pluto kavuşumu 3. ve son kez gerçekleşirken, 5 Nisan ve 30 Haziran’da yaşadığımız derin değişim ve dönüşümün şiddetini ve büyüklüğünü arttırabilir. Bu oluşum, Covid’in getirdiği sarsıcı sonuçları ortaya koyarken, önemli değişiklikleri hayatımıza getirecek. Ve dünyaya korku ve kaygı satmaya devam edecek. Aman siz siz olun, satın almayın! Bazılarımız iş ve kariyer alanında önemli değişimler içine girebiliriz. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak artık. Geçmişe ait ne varsa yıkılarak bulunduğumuz zemini tamamen ayağımızın altından alabilir. Unutmayın ki Pluto sadece çürük düzenleri yok eder.

Daha detaylı bilgi almak için 30 Haziran’a ait yazdığımız yazıyı aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz.

14 – 15 KASIM 2020 – Mars 11 Eylül’den bu yana yönettiği Koç burcunda Retro hareketteydi. şimdi ileri harekete geçiyor! Pasif agresif enerji 14 – 15 Kasım’dan sonra yerini sert, agresif ve sabırsız bir enerjiye bırakıyor. 11 Eylül’den sonra engellendiğimizi hissettiğimiz her yeri yakıp yıkmak için hızımızı arttırabiliriz. Asıl yıkımın gerçekleşmesi 23 Aralık civarında olacak. Aynı gün gerçekleşecek olan Akrep burcundaki Yeni Ay, gelirler alanında önemli adımları atmamızı sağlayacak. Süreklilik ve istikrar mali alanda daha kolay sağlanabilir.

17 KASIM 2020 – Merkür – Uranus karşıtlığı, 7 Ekim ve 20 Ekim civarında yaşanan finansal ve güvenlik alanları ile ilgili sürpriz haberler konusunda bir takım sonuç ve ya kararlara varacağımızı göstermekte.

19 KASIM 2020 – Venus ve Saturn zorlu açısı, ilişkiler ve ortaklıklarda kendimizi dışlanmış ve ya reddedilmiş hissetmemize neden olabilir. Empati yapmak çözüm sağlamayacak. Gerektiği zaman bizimde hayır deme hakkımız olduğunu bilmemiz gerekiyor. Karşı tarafa sonsuz biat edip, gaddarlığından ve ya merhametsizliğinden çekinmek bir çözüm yaratmayacak. Suistimale izin vermemeliyiz!

21 KASIM 2020 – Venus Akrep burcuna geçerken, ilişkilerde samimiyet ortamını arttıracak. Manipulasyon, kıskançlık, kontrol, arzular ve tutkular, hakimiyet altına alma, karşımızdakini büyülemeye çalışma ilişkilere hükmedecek. 16 Aralık’a kadar Venus Akrep burcunda.

22 KASIM 2020 – Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca uzaklar, farklı felsefeler, özgürlük alanları, yüksek öğrenim, seyahatler gibi konular ön plana çıkabilir.

27 KASIM 2020 – Venus – Uranus karşıtlığı, finansal açıdan ani harcamalar ve masrafların habercisi olabilir. Sürpriz ve ani gelişen alışverişlerden uzak durmalı. Aman dikkat!

27 KASIM 2020 – Neptün ileri gidiyor! 23 Haziran’dan bu yana hayaller, idealler, fantezi dünyamız hakkındaki gerçeklerle yüzleşmemiz sona eriyor. Artık hayata başka bir şekilde bakıyoruz! Şimdi önümüzdeki 6 ay boyunca, bu yeni vizyonların gerçekleşmesi için neler yapabileceğimize odaklanacağız.

30 KASIM 2020 – Yılın beşinci ve son Ay tutulması, 30 Kasım 2020’de İkizler  burcunda gerçekleşecek. Bir çok fikir ve düşünce hatta dedikodu gün yüzüne çıkabilir. Şüpheci yaklaşım bu yalanları ve ya gerçekleri ortaya çıkarmamız da yardımcı olurken, özgüvenle ilgili yaralarımızı deşebilir. Diğer taraftan bazıları eğitim hayatlarında attığı tohumların sonuçlarını alabilir, eğitimlerini tamamlayabilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş