Mars, 28 Haziran’da başlamış olduğu Koç burcundaki yolculuğunda biraz yavaşlamak üzere hızı düşürüyor ve Retro harekete başlıyor.

Bir gezegenin retro harekete geçmesi demek, bizim de gezegenin bizi etkilediği alanda algılarımızın ve hareketlerimizin yavaşlamasına ve eylemlerimizi sorgulamamıza neden olacak.

MARS KOÇ BURCUNDA RETRO ASTROKLAROS.COM

Mars kendi yönettiği Koç burcunda oldukça güçlü bir pozisyonda. Agresiflik, öfke, hedef odaklılık, acelecilik, sabırsızlık bazen mücadele, liderlik ve kavga, Temmuz ve Ağustos ayından bu yana, doğum haritamızda Koç burcunun etkisi olan hayat alanında etken. 11 Eylül – 15 Kasım 2020 tarihleri arasında Retro hareketi sürecinde ise, hepimiz bu mücadele, savaş ve aksiyon alanında biraz daha yavaşlayarak, eylemlerimizi sorgulama pozisyonuna geçeceğiz.

Bazen aşırı hız problem yaratabilir. Özellikle de hatalarından kolay kolay ders almayan sabırsız Koç burcu için bu dinlenme süreci oldukça faydalı olabilir. Hedeflerimize doğru ilerlediğimiz yolda, “Öfkeyle kalkan zararla oturur.” ve ya “Zamansız öten horozun başını keserler.” gibi bir sonuçla karşılaşmamak için bu süreç gerekli gibi görünüyor. Dünyaya baktığımızda ise kızışan devlet ilişkileri ve gerginlikleri içinde bu dönem, barışçıl olmak ve biraz olaylara soğukkanlı yaklaşmak noktasında faydalı olacak.

Normalde bir burçta yaklaşık 40 gün ikamet eden Mars, Retro süreci nedeniyle Koç burcunda yaklaşık, 6 ay ikamet edecek. Şu ana kadar hangi konuda hayatınızda mücadele, kavga, yüksek motivasyon ve hırs sergilediyseniz, 15 Kasım‘a kadar bu alanda biraz daha yavaşlamak gerekecek. Asıl yapmanız gereken ise, 28 Haziran‘dan bu yana attığınız adımlar, aldığınız aksiyonlar, ne kadar başarılı oldu? bunu tahlil etmek olmalı. Eğer işe yaramayan bir taktik varsa, bunu düşünmek, elemek ve yeni taktik ve yöntemi oluşturmak için, 15 Eylül – 15 Kasım tarihleri arası mükemmel zamanlama olacaktır.

Belirleyeceğiniz yeni taktikler ve yöntemleri ise 15 Kasım’dan sonra uygulamaya başlamanız daha fazla fayda sağlayabilir. Mars bu Retro sürecinde, Jupiter, Satürn ve Pluto ile zorlu ilişkiler kuracak. Eğer hangi konu, hangi taktik değişikliği diyecek olursanız, 4 – 13 ve 24 Ağustos tarihleri bu konuda size önemli bilgi verebilir. Neyin kavgasını yapıp, mücadele verdiyseniz, bu konuda biraz geri durup gözlem yapmanız ve yeni yöntem belirlemeniz için zaten sistem size 28-29 Eylül, 9 Ekim ve 19 Ekim’de ufak bir hatırlatma yapacak. Ve size uyarıda bulacak. Taktiğiniz işe yaramıyor. Değişim zamanı!

15 Kasım’dan sonra uygulamaya koyacağınız YENİ taktik ve ya savaş methodunun sonuçlarını almak için, biraz beklemeniz gerekecek.

23 Aralık, 13 Ocak , 23 Ocak 2021 ve yakın tarihler ödülünü ve ya pişmanlığını yaşayacağınız günler…

MARS RETROSU BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

Hangi konuda taktik değiştirmeniz gerektiğini Yükselen burcunuza göre aşağıda bulabilirsiniz.

YÜKSELEN KOÇ: Kendi hedeflerinize yatırım yapmak, parayı nasıl kullanacağınıza karar vermek bu dönem sizin için önemli.

YÜKSELEN BOĞA: Partner ve ya ortakla ilgili gizli hedeflerinizi nasıl hayata geçireceğinizi bilmiyorsunuz. Konfor alanınızdan çıkma zamanı yaklaşıyor!

YÜKSELEN İKİZLER: Kariyer gelirleri ve sosyal çevre, uzun vadeli projeler konusunda hırslısınız. Çalışma hayatınızı, ortamınızı, şartlarınızı daha efektif nasıl kullanabileceğinize odaklanın. Hedefinize hizmet etmeli.

YÜKSELEN YENGEÇ: Kariyer konusundaki mücadelenizi biraz yavaşlatın. Finansal becerilerinizi, tutkularınızı işin içine katın. Otoritelerle olan ilişkinizde soğukkanlı olmak ve geri adım atmak faydalı.

YÜKSELEN ASLAN: Uzaklarda başlattığınız projeler konusunda, daha fazla boy göstermeniz işe yarayacak. Yanlarına gidemeseniz bile varlığınızı hissettirmenin yollarını araştırın.

YÜKSELEN BAŞAK: Yatırımlar, ortak sermayeler konusunda mücadeleleriniz cevap vermiyor. Pasif gelirleri elde etme konusunda yöntem değiştirmelisiniz.

YÜKSELEN TERAZİ: Partner ve ortak, müşteri ile olan ilişkinizde mücadeleci ve kavgacı tutuma ara vermelisiniz. Maddi/manevi kazanç sağlamak ana hedefiniz. Stratejiyi değiştirin. Hedefleri kontrol edin.

YÜKSELEN AKREP: Tüm dikkatinizi çalışma ortamına, şartlara ve sağlığınıza vermelisiniz. Sürekli kontrolü sağlamak yerine, delege edin, başkalarına görevler verin. Sağlığınız her şeyden önemli.

YÜKSELEN YAY: Rekabetçi ortamlarda daha fazla parlamak ve aşk hayatınızda daha başarılı olmak istiyorsanız yönteminizi değiştirmelisiniz. Yatırım araçlarınızı sorgulamalısınız.

YÜKSELEN OĞLAK: Ev ve aile hayatında münakaşaya biraz ara vermelisiniz. Tamirat ve ya yer değişikliğine kaynak arayabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA: Yakın çevre ve akrabalarla olan ilişkilerinizde biraz geri çekilmenizde fayda var. Başlatmak istediğiniz projelere odaklanmalısınız.

YÜKSELEN BALIK: Maddi konularda uzaklarla bağlantılı yatırımcılar, yan gelirler alan açabilir. Bu alanda yöntemlerinizi tekrar sorgulayın.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş