Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

12.01.2020

Ay Aslan burcunda. Egomuzu tatmin etme ihtiyacımız yüksek. İlgi beklediğimiz bugünde , Saturn Pluto exact kavuşumu gerçekleşiyor.  Bugün etkisini  Mayıs  ayından bu yana hissettiğimiz özellikle de iş, kariyer ve ya sorumluluk  olarak gördüğümüz alanlarda yeni bir sistem kurmamız ve eskiyle vedalaşmamız mümkün.

YÜKSELEN KOÇ: 2018’den bu yana kariyer alanınızdaki sınavlar sonucu önemli değişimlerin zamanı geldi. Üstünüze düşen görevleri yaptıysanız, emek, çaba sarf ettiyseniz,  ödülünü Mart 2020’de alacaksınız.

YÜKSELEN BOĞA: 2018’den bu yana uzaklar, seyahatler, eğitim, yüksek öğrenim, sosyal medya ve ya yurtdışı bağlantılı ilişkiler ve işleriniz alanınızdaki sınavlar sonucu önemli değişimlerin zamanı geldi. Üstünüze düşen görevleri yaptıysanız, emek, çaba sarf ettiyseniz,  ödülünü Mart 2020’de alacaksınız.

YÜKSELEN İKİZLER:  2018’den bu yana borçlar, harcamalar, masraflar, krediler, miras, ortak sermayeler gibi Konularda ciddi sınavlar ile uğraştınız artık bu alanda önemli değişimlerin zamanı geldi. Üstünüze düşen görevleri yaptıysanız, emek, çaba sarf ettiyseniz,  ödülünü Mart 2020’de alacaksınız.

 

YÜKSELEN YENGEÇ: 2018’den bu yana ortaklık, partnerlik, evlilik ve ayrıca altında imzanız bulunan tüm sözleşmeler ve kontratlar ile ilgili bir takım zorlanmalar, engelliler ve gecikmeler ile uğraştınız. Artık bu alanda önemli değişimlerin zamanı geldi. Üstünüze düşen görevleri yaptıysanız, emek, çaba sarf ettiyseniz,  ödülünü Mart 2020’de alacaksınız.

YÜKSELEN ASLAN: 2018’den bu yana iş ortamı, çalışma şartları, yaptığınız iş ve görevler ile ilgili bir takım baskı ve sorunlar ile uğraştınız. Artık bu alanda önemli değişimlerin zamanı geldi. Üstünüze düşen görevleri yaptıysanız, emek, çaba sarf ettiyseniz,  ödülünü Mart 2020’de alacaksınız.

YÜKSELEN BAŞAK:  2018’den bu yana çocuklar, aşk hayatı, ilgi alanınızı işe dönüştürme projeleri gibi konularda bir takım zorlanmalar veya engeller ile mücadele ettiğiniz,  ekstra yük taşıdığınız.Artık bu alanda önemli değişimlerin zamanı geldi. Üstünüze düşen görevleri yaptıysanız, emek, çaba sarf ettiyseniz, ödülünü Mart 2020’de alacaksınız.

YÜKSELEN TERAZİ2018’den bu yana eviniz, yuvanız, aileniz ve ya evden yürüttüğünüz bir takım işler ile ilgili oldukça fazla sorunla ve extra yükle ayakta kalmaya çalıştınız. Mücadele ettiniz. Artık bu alanda önemli değişimlerin zamanı geldi. Üstünüze düşen görevleri yaptıysanız, emek, çaba sarf ettiyseniz,  ödülünü Mart 2020’de alacaksınız.

 

YÜKSELEN AKREP:  2018’den bu yana, işinizi kariyeriniz ve bu alanda girişimci fikirleriniz ve bilginiz konusunda bir çok konuyla mücadele ederek ilerlemeye çalıştınız. Kendinizi disipline ettiniz. Karamsarlığa kapıldınız. Artık bu alanda önemli değişimlerin zamanı geldi. Üstünüze düşen görevleri yaptıysanız, emek, çaba sarf ettiyseniz,  ödülünü Mart 2020’de alacaksınız.

YÜKSELEN YAY 2018’den bu yana, maddi koşullar, gelirler ve kazançlar, paraya verdiğiniz değer ve kendi değerinizi  anlama konusunda oldukça farklı sınavlara girdiniz. Parayı yönetme konusunda üzerindeki yük ağır gelse de, mücadele etmeye devam ettiniz.  Artık bu alanda önemli değişimlerin zamanı geldi. Üstünüze düşen görevleri yaptıysanız, emek, çaba sarf ettiyseniz, ödülünü Mart 2020’de alacaksınız.

YÜKSELEN OĞLAK2018’den bu yana, özel hayatınız, kurmak istediğiniz düzen, bir yandan da yaşadığınız statü ve kariyer değişimi, sizi oldukça fazla zorladı. Yeni bir düzen kurma üzerinizde oldukça yüksek baskı yaratsa da siz mücadeleye devam ettiniz. Artık bu alanda önemli değişimlerin zamanı geldi. Üstünüze düşen görevleri yaptıysanız, emek, çaba sarf ettiyseniz, ödülünü Mart 2020’de alacaksınız.

YÜKSELEN KOVA2018’den bu yana,Iş ve statü elde etme konusunda kariyerinizle ilgili olarak önemli değişimler geçirdiniz. Nasıl bir iş kurmak ve ya nasıl bir statüye sahip olma konusunda perde arkasından yürüttüğünüz çalışmalar asla boşa gitmeyecek. Artık bu alanda önemli değişimlerin zamanı geldi. Üstünüze düşen görevleri yaptıysanız, emek, çaba sarf ettiyseniz, ödülünü Mart 2020’de alacaksınız.

YÜKSELEN BALIK2018’den bu yana, kariyer gelirleri, bulunduğunuz çevre, ortam ve arkadaşlar, uzun vadeli iş planları ile ilgili alanda önemli değişimler geçirdiniz..Bazı arkadaşlıklarınızı sonlandırmak durumunda kalmış olabilirsiniz, yaşadığınız  iş çevresi değişimi ve uzun vadeli planlarımız doğrultusunda çalışmalarınız size sonuçlarını verecek. Artık bu alanda önemli değişimlerin zamanı geldi. Üstünüze düşen görevleri yaptıysanız, emek, çaba sarf ettiyseniz, ödülünü Mart 2020’de alacaksınız.

 

Saturn – Pluto kavuşumu ile ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz, aşağıdaki yazımı okuyabilirsiniz. 

https://www.astroklaros.com/2020/01/02/12-ocak-2020-saturn-pluto-kavusumu-yikimla-gelen-degisimler-guc-el-degistirecek/

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş