2020’de Ateş burçlarını neler bekliyor?

2020, oldukça önemli bir sene olacak.

6 tutulma..

Önce Saturn’un, sonra Jupiter’in Pluto’ya kavuşumu..

Venus ve Mars, Merkür retroları..

Saturn ve Jupiter’in Kova burcuna geçişleri..

Ay düğümlerinin burç değiştirerek İkizler – Yay aksına geçişi..

Ve son olarak Jupiter – Saturn kavuşumu..

2020’DE KOÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de KOÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de KOÇ BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Koç burçları, yıl sonuna kadar çok fazla partnerlerine vakit ayıramayabilirler. Öncelikleri farklı olacak. Eylül ayında partnerleriye fikirsel dayanışmalara yoğunlaşmaları mümkün. Ekim – Kasım aylarında Merkür’ün Terazi burcundaki Retrosu ilişkilerde geçmişteki konuların tekrar konuşulmasına neden olabilir. Eski sevgililer dönebilir. Kasım ve Aralık daha yakın ve samimi birlikteliklere yol alacaklar. Yalnız Eylül – Kasım aylarında Mars’ın Koç burcundaki retro hareketi, Koç burçlarında daha savunmacı ve kavgacı bir tutum sergilemelerine neden olacak. Sakin hareket etmeliler.

2020 ‘de KOÇ BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Koç burçlarının, maddi alanda  gelirler açısından beklenmedik sürprizler, ani iniş çıkışlar yaşamaları mümkün. Şubat ayında ekonomik krizleri yönetmek için her yolu deneyecekler. Mart ayı gelirler açısından sürprizlerle dolu. Kazançlı yatırımlar onları bekliyor. Nisan ve Mayıs ayı, gelir elde etmek için extra yolları araştırabilirler. Ekim – Kasım ayı, borçlar, krediler, miras gibi konularla ilgili ucu açık kalmış konulara yönelecekler. Aralık ayı sürpriz ikramiye ve ya yan gelir elde edebilirler.

2020 ‘de KOÇ BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Koç burcu, 2018’den  bu yana kariyer alanında oldukça büyük bir sınavdan geçmekte. Ocak 2020, onlar için oldukça zorlu geçebilir. Gereksiz sorumlulukları yüklenmekten ise sadece kendi işlerine odaklananlar kazanacak. İyi tohum ekenler, ödüllerini 2020’de toplarken, can yakanlar büyük skandallarla sarsılacaklar. Koltuklarını kaybedebilirler. Karma, kariyer ve toplum önündeki rollerinde çalışacak. Mart ayı daha sıkı çalışma temposu onları bekliyor. Nisan’da daha fazla ön planda olacaklar. Kasım en önemli ay. Hasatlarını toplarken hayallerininde ötesinde bir pozisyonda kendilerini bulabilirler.

 

 

2020’DE ASLAN BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de ASLAN BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de ASLAN BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Ocak 2020’ye hızlı girenlerden olan Aslan burçları, Ocak ve Şubat aylarında partnerleriyle olan iletişime önem verecekler. Mart – Temmuz arasında ciddi sınavlar onları beklerken, asıl zorluğu 2021 senesinde yaşamaları mümkün. İlişkinin daha sağlam temellerle devam edebilmesi için bir takım sınavlar onları zorlayabilir. Geçmişteki konulara çözüm yaratmak için Şubat ve Mart ayları ideal olacak. Tutulmalar, özellikle aşk hayatı ve evli olanlar için çocuk müjdesiyle ilişkileri perçinleyecek. Özellikle bekar olanlar yıl sonu sürpriz bir aşka yelken açabilirler.

2020 ‘de ASLAN BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Aslan burçları, harcamalar ve borçlar konusunda özellikle Mart, Haziran aylarına dikkat etmeliler. Finansal kararları dikkatle almalılar. Mayıs da geriye dönük başarılarına istinaden ödüllendirilebilirler. Bu sene Aslan burçları kendilerini, biraz daha hesap kitap yapmak zorunda hissedebilirler. Eğer paralarının kıymetini bilirlerse, Ekim ayı oldukça bereketli geçebilir, 

2020 ‘de ASLAN BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Aslan burçları, 2018’den  bu yana sıkı bir tempoda çalışmaktalar. Aldıkları sorumlulukları yerine getirmek konusunda oldukça sabırlı ve disiplinli davrandılar. Bu sene başındaki tutulmalarla, yeni sorumluluklara rütbeleri değişebilir, daha yoğun bir tempoda çalışabilirler. Fakat bu onların en büyük şansı olacak. Geleceklerine yatırım yapacaklar. Temmuz ayında gerçekleşecek olan Ay tutulmasıyla, çalışma ortamlarında yeni bir düzene ve sisteme adım atmaları mümkün.

 

2020’DE YAY BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de YAY BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2020 ‘de YAY BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Yay  burçları , Nisan ayında bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirler. Mayıs – Haziran aylarında ise eşleriyle ve ya partnerleriyle ilgili bir takım geçmiş problemler yüzünden gerilebilirler. İlişkiyi tamir etmek için oldukça çaba gösterebilirler. Aynı dönemde İkizler burcundaki Ay tutulması, partner ve ya ilişki alanında önemli sırların ortaya dökülmesine ve ilişkinin bitmesine neden olabilir. Mayıs – Haziran ayında eski eşlerine ve ya partnerlerine dönüş kararı alabilirler. Eylül ve Ekim ayları, aşk hayatları konusunda kafası karışık hareket edebilirler, aşırı aceleci ve agresif davranması ilişkilerde kavga ve münakaşaya neden olabilir. Cinselliği yoğun ilişkiler bu dönemde kapılarını çalabilir.  Kasım – Aralık aylarında Yay burçları, ilişkilerinde yeni bir felsefe ve  bakış açısı edinmiş olacaklar. Özellikle yıl sonuna doğru bu alanda kendilerine yeni bir sayfa açabilirler.

2020 ‘de YAY BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Yay burçları, gelirler ve kazançlar konusunda 2018’den bu yana oldukça zorlandılar. Bu sene sıkı çalışmalarının karşılığını alacaklar. Özellikle Şubat ve Mart ayları belirleyici olacak. Haziran ayında yeni bir yatırım ve ya borca girebilirler. Temmuz ve Ağustos ayında bu borçlarını ve harcamalarını düzenlemek için çaba sarf edecekler. Riskli yatırımlardan bu süreçte uzak durmalılar. Jupiter ve Pluto kavuşumu Nisan-Haziran ve Kasım aylarında kazanç konusunda bolluk enerjisini çalıştıracak.

2020 ‘de YAY BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Yay burçları, Mayıs 2018’den bu yana, çalışma şartları, ortamı, günlük rutinlerinde beklenmedik durumlara adapte olmak için uğraştılar. Kazançlar konusunda yaşadıkları sıkıntı, onlara ciddi dersler öğretti, bu sene son kez sınavlarını verecekler. Mayıs ayı onlara beklenmedik iş fırsatları sunarken, Eylül ve Ekim ayları en başarılı oldukları aylar olacak.

Genel olarak 2020 senesinde bizi nelerin beklediğini okumak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

https://www.astroklaros.com/2019/12/28/2926/

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş