06.12.2019 

Bugün,  Ay Koç burcunda. Güneş ise Neptun ile zorlu bir açıya girmek üzere. Önümüzdeki bir hafta boyunca etkisini gösterecek olan bu enerji, maalesef  bir takım yanılsamalara, konsantrasyon problemlerine, aldanmalara, hayal kırıklıklarına ve hüsranlara yol açabilir.

YÜKSELEN KOÇ: Bugün kendinize daha fazla özen gösterebilirsiniz. İstekleriniz, hedefleriniz, arzularınız daha önemli hale gelebilir. Dikkatiniz hala  ilişkilerinizde ve ortak sermayelerle ilgili attığınız adımlar da olabilir. Seyahatler konusundaki beklentilerinizi değerlendirmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN BOĞA:   Aileniz ve eviniz konusunda atmak istediğiniz adımlar sizde sabırsızlık yaratabilir. Maddi konulardaki almayı hedeflediğiniz destek konusunda çok iddialı olmamakta fayda var, hüsrana uğrayabilirsiniz

YÜKSELEN İKİZLER: Gelirler ve kazançlar konusunda ileriye dönük bir takım hedefler koyabilirsiniz. Partnerinizden veya ortağınızdan beklentileriniz sizin yanlış alana  odaklanmanıza neden olabilir, gerçekçi olmakta fayda var.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Üst düzey yöneticiler ve kariyer hedefleriniz ile ilgili bugün isteklerinize dile getirmek isteyebilirsiniz . Uzaklarla bağlantılı işler yapıyorsanız, iletişime dikkat. Maddi konularda da yanılma payınız çok yüksek.

YÜKSELEN ASLAN:  Uzakta yaşayan akrabalar ve aileniz ile paylaşımda bulunmak isteyebilirsiniz. Çocuklar aşk hayatı ve eğlence bu aralar sizi en motive eden alanlar. Maddi konuda fazla açılmamaya dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN BAŞAK:   Ailenizle ilgili uzun vadeli planlar ortak sermayeler ve mali girişimlere yönelmeniz neden olacak . Eviniz, aileniz ve taşınma gibi konular partnerinizle olan ilişkinizde hayal kırıklığına neden olabilir.

YÜKSELEN TERAZİBugün tüm dikkatiniz kariyeriniz ile bağlantılı olarak ortaklarınız ve müşterilerinizde olacak. İşiniz ve çalışma şartlarınız ile ilgili belirsizlik gerçek potansiyelinizin çıkmasına engel olabilir.

YÜKSELEN AKREP:  Işiniz ve çalışma şartları ile ilgili başarmak istedikleriniz bugün odak noktanız. Yaptığınız yatırımlarda kayıp yaşama ihtimaliniz yüksek . Önemli malni kararlardan uzak durmalısınız.

YÜKSELEN YAYÇocuklar ve aşk hayatı bugün sizi duygusal açıdan besleyecek alanlar olacak. Uzaklardan gelen dostlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.  Eviniz ve aileniz ile ilgili planlarınız uzaklarla ilgili planlarınızla örtüşmeyebilir, beklentilerinizi tekrar değerlendirmeniz de fayda var.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün partneriniz ile birlikte, ev ve aileniz ile ilgili konularda bir takım hedefler belirleyebilirsiniz.  Seyahat harcamalarınız beklediğinizin üzerine çıkabilir.

YÜKSELEN KOVAÇalışma alanınız ve şartlarınız ile ilgili hedeflerinize odaklanabilirsiniz. İsteklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Mali konularda özellikle gelirler ve kazançlar alanında hedefleriniz ortağınızın sizin için planladığından çok daha farklı olabilir.

YÜKSELEN BALIKMaddi alanda çocuğunuza ve eğlenceye ayırmak istediğiniz bütçe , giderlerinizi tekrar gözden geçirmenize neden olabilir. Üst düzey yöneticilerden beklediğiniz takdiri başarılı olmanıza rağmen, görememek sizi üzebilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

 

Paylaş