03.12.2019 

Bugün, Ay,  10:10’dan itibaren Balık burcunda. Venus, Güney Ay Düğümü ile kavuşuyor. Mars ile senkronize. Merkür ise Pluto ‘ya fırsatlar getiriyor.

YÜKSELEN KOÇ:  Bugün borçlar, harcamalar ve ya elde etmek istediğiniz mali destekler konusunda üst düzeyleri ikna etmeye çalışabileceğiniz bir gün. İkna beceriniz yüksek. Alacağınız aksiyonlar, işinizle ilgili tatminsizlikleri bir süreliğine yok edebilir.

YÜKSELEN BOĞA:   Bugün uzaklarda otorite güçleri daha kolay yönetebileceğiniz, işinizdeki ortaklar ve ya müşteriler, partner konusunda ikna gücünüzü gösterebileceğiniz bir gün. Uzaktan bir ilişki yönetenler için akşam saatleri keyifli geçebilir. Tatminsizlikleri görmemeyi yeğleyeceksiniz.

 

YÜKSELEN İKİZLER:  Maddi anlamda refahlayacağınız bir gün. İş ortamında ikna kabiliyetiniz yüksek. Çalışma arkadaşlarınızla olan paylaşımlar ileri vadede size çözüm getirebilir. Maddi kazançlar elde edebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün eşiniz ve ya ortaklarınızla oldukça olumlu bir gün geçireceksiniz. Partnerinizle daha tutku dolu olurken, ortaklar ve müşterilerle olan iletişiminizde ikna gücünüzü kullanarak rekabet içinde olduğunuz kişileri kolaylıkla yöneteceksiniz.

YÜKSELEN ASLAN: Bugün eviniz ve aileniz ile olan iletişimde istediğiniz değişimi sağlamak için ikna gücünüzü kullanabilirsiniz. Ev ve günlük rutin, çalışma şartlarını da içine alan bazı konularda herkes sizin sözünüzü dinleyebilir. akşam saatleri partnerinizle evde romantizm yüksek olacak.

YÜKSELEN BAŞAK:   Bugün aşk hayatı ve çocuklar, hobileriniz konusuda karamsarlık içinde olsanız da, kariyer konusunda atacağınız adımlar sizin enerjinizi yükseltecek. Özellikle iş konusunda ikna kabiliyetiniz yüksek, yatırımcılar ve ya ek gelirler, banka ve kredi konusunda karşı tarafı kolaylıkla yönetebileceksiniz.

YÜKSELEN TERAZİ: Bugün ev, aile, evde yürüttüğünüz işler alanında şanslı bir gün. Hedefleriniz ve bu hedefler doğrusunda alacağınız aksiyonların netleşmesi sizi rahatlatacak ve işiniz , kariyeriniz, statünüz gibi konulardaki tatminsizlikleri yönetmenizi sağlayacak. Kazançlar ve gelirler konusundaki fikirleriniz ve para yaratma stratejileriniz konusuda son derece ikna edici olabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün partneriniz ve ya eşiniz, ortağınız size iş konusunda destek olabilir. Stratejiler konusunda daha mantıklı hareket edebilirsiniz. Çalışma ortamında lider pozisyonda hareket ediyor oluşunuz üst düzey tarafından takdir edilebilir.

YÜKSELEN YAY: Bugün arkanızdan çevrilen entrikalar sizi zor durumda bırakabilir. Kendinizi savunun ve gerekeni yapın. Hislerinizi aktif bir şekilde kullanmalısınız. Maddi konularda bazı şanslar elde edebilirsiniz. Aleyhinizde gizli hareket edenlere karşı siz de manipulatif olmak isteyeceksiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün  arkadaşlarınız ve ya sosyal çevrenizle yapacağınız fikir alışverişleri sizde etkili olabilir. Özellikle çalışma arkadaşlarınız ve uzaklarla bağlantılı işlerinizle ilgili elde ettiğiniz bilgiler ciddi aydınlanmalara neden olabilir. Sosyal çevrede yaşayacağınız karşılaşmalar ateşli bir birlikteliğin başlangıcı olabilir.

YÜKSELEN KOVA: Bugün üst düzey yöneticilerin üzerinizde hakimiyet kurmak isteyeceği bir gün. Manipule edilen değil, eden olmayı tercih edeceksiniz. Gizli yürüttüğünüz ilişkiler size bu gücü verecek. Maddi güvenlik alanlarınız önem kazanacak. Daha çok kendinizi düşüneceksiniz.

 

YÜKSELEN BALIK: Bugün uzaklarla bağlantılı görüşmelerinizde daha ikna edici ve iş bitirici olacaksınız. Sosyal çevrede daha fazla göz önünde olabilir, dikkat çekebilirsiniz. Karşı cins sizden gözlerini alamayabilir. Maddi açıdan hak ettiğinizi talep edebilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

 

Paylaş