02.12.2019 

Bugün, Ay, 15:27’ye kadar Kova burcunda.. Sonrasında boşlukta olacak. Jupiter bugün bir sene boyunca kalacağı Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 2018 yılının başından bu yana zorlanılan konularda hasat dönemi başlayacak. Mars bugün kader kapılarıyla kol kola. Doğru adımı atmak zor olmayacak..

YÜKSELEN KOÇ:  Bugün sosyal çevre, gelecek planları konusunda öğleden sonra hiç bir adım atmamalısınız. Arkadaşlarınızla gerilim yaşayabilirsiniz. 7-10 Ekim arasında aldığınız kararları uygulamak için doğru zaman. Evren size destek oluyor.

YÜKSELEN BOĞA:   Bugün kariyer ve üst yönetim ile olan ilişkilerinizde dikkat etmelisiniz. İletişim sorunları yaşanabilir.  7 -10 Ekim civarında partnerinizle hem fikir olduğunuz konularda bugün aksiyon alabilirsiniz. Kırıcı olmamaya çalışın.

 

YÜKSELEN İKİZLER:    Bugün uzaklar ve yabancı ülkelerle olan iletişime öğleden sonra özellikle dikkat etmelisiniz. Sinirlerinizi kontrol edemeyebilirsiniz. 7 -10 Ekim civarında çalışma şartları ve iş alanında aldığınız kararları bugün uygulamaya koyabileceksiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ:    Bugün harcamalarınıza dikkat! Özellikle öğleden sonra spontan alışverişler sonrasında probleme neden olabilir! 7 -10 Ekim civarında aldığınız kararlar çocuklarınız ve aşk hayatınızda güzel kapılar açabilir.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün partneriniz ve ortağınızla olan iletişiminize öğleden sonra özellikle dikkat etmelisiniz.Kavga ve münakaşadan uzak durun. 7 – 10 Ekim civarında aile ve yuvanızla ilgili, taşınma ve ya ev al-sat gibi durumlar için harekete geçebilirsiniz. Sizin için hayırlı olacak.

YÜKSELEN BAŞAK:   Bugün çalışma ortamınızda arkadaşlarınızla olan iletişime özellikle öğleden sonra dikkat etmelisiniz. Krizler ve gerilimler içinde olabilirsiniz. 7 – 10 Ekim arasında iş ve yatırım alanındaki fikirlerinizi bugün eyleme geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ: Bugün çocuklar, aşk hayatı ve hobilerinizle ilgili konular, öğleden sonra gerilime neden olabilir. Sabırlı olmalısınız. 7 – 10 Ekim civarında maddi konular, gelir ve kazanç elde etme konusunda aldığınız kararları uygulamak için bugün harekete geçebilirsiniz. 

YÜKSELEN AKREP:  Bugün aile, yuva ve gayrimenkul alanında ilişkileriniz ve iletişiminize öğleden sonra dikkat! Yapıcı davranmaya çalışmalısınız. 7 – 10 Ekim arasında özel hayatınız, tarzınız , yaşam standartlarınız ve sağlığınız konusunda aldığınız kararları eyleme dökeceksiniz.

YÜKSELEN YAY: Bugün kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler, trafikte aracınızla giderken öğleden sonraki saatlerde soğukkanlılığınızı korumalısınız. Gerilim içine girmekten kaçının. 7 -10 Ekim civarında arkanızdan çevrilen planlar için bugün eyleme geçilebilir. Kendinizi savunmalı ve korumalısınız. Üst düzey yöneticilerle olan iletişime iki defa dikkat!

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün  gelirler ve mali durumlarla ilgili özellikle öğleden sonraki saatlerde temkinli olmalısınız. Ani harcamalar ve masraflar sizde gerilime neden olabilir. 7 – 10 Ekim civarında, sosyal çevrenizden aldığınız tavsiyeleri bugün hayata geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA: Bugün özellikle özel hayatınız, tutumunuz, işinizin yoğunluğu nedeniyle sizi öğleden sonra olumsuz etkileyebilir. Fevri davranışlar gösterebilirsiniz. İsyankar davranmayın. 7 – 10 Ekim arasında kariyerinizle ilgili aldığınız kararlar için bugün harekete geçebilirsiniz. Hiç bir şey için geç değil.

 

YÜKSELEN BALIK: Bugün öğleden sonra özellikle çocuklar ve aşk hayatınız bağlantılı extra huzursuzluk ve gerilim hissedebilirsiniz. Bu durum sizi yıpratabilir. 7 – 10 Ekim civarında uzaklarla bağlantılı konular, seyahatler ve eğitimler alanında aldığınız kararlar için bugün eyleme geçebilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

 

Paylaş