26 Kasım Yeni Ay’ı , 4 derece Yay burcunda gerçekleşmekte.

Bu Yeni Ay, Jupiter’in Yay burcunda iken yönettiği son Yeni Ay olacak. Jupiter, 2 Aralık’ta Oğlak burcuna geçecek. Yay burcu, farklı felsefeleri, öğretileri, uzakları, seyahatleri, yüksek bilinci, farkındalığı, derin bilgiyi, ahlakı, yasal süreçleri, bakış açılarını ve macerayı, yeni ufukları simgeler. Bu alanda yeni bir atılım yapmak için motivasyon kazanmanız mümkün.

Kısa vadeli atılımların sonucunu görmek için, bir sonraki Dolunay yani, 12 Aralık 2019’u, uzun vadeli projelerin sonuçlarını görmek için ise, 5 Haziran 2020’yi beklemeniz gerekecek.

Bu Yeni Ay’ın an haritasında yükselen İkizler, yönetici Merkür ise, henüz Retro hareketten çıkarak, 11 Ekim’den sonraki süreçleri toparlamakla meşgul. Neptun ile exact açıda olan Merkür, yaratıcı fikirler ve ilham ile bu Yeni Ay’da size yardımcı olabilir. Neptun’un hemen arkasından 28 Kasım’da, geri hareketten çıkarak, ileri gitmesi ile, Balık burcunun doğum haritanızda etkilediği alanda olayları hızlandıracak, işler düzene girecek ve son 6 ay içinde beklentileriniz ve inançlarınız konusunda yaptığınız değişiklikleri işleme koymanızı sağlayacak.

Yeni Ay, açısal olarak, Chiron ile uyumlu olacağından, farklı felsefeler, bakış açıları; yeterlilik, kararlılık ve hedef odaklılık alanında eski acılara ve yaralara şifa olabilir. Bu felsefe bir ilişkiye, bir ortaklığa, yeni bir kontrata ve ya  anlaşmaya bağlı olsa da, yükselen burcunuza göre belirli hayat alanında filizlenecektir.

Eğer attığınız ve ya atmak istediğiniz adım iş, kariyer ve statü kazanımı alanında ise 2 Aralık sonrası Jupiter’in Oğlak burcuna girmesi ile süreci hızlanacaktır. Bazılarınız adeta bir kavşakta durduğunuzu, ve hangi yöne gideceğinizi kestiremeyebilirsiniz. Karar vermek çok zor gelebilir. Fazla düşünüyor olabilirsiniz. Düşünceleriniz 7 Aralık’tan sonra daha net olabilecek. 12 Aralık bu Yeni Ay’ın getirdikleri ve sonuçlarına kavuşacağınız dönem olacak. 9 Ocak ise hali hazırda girişiminiz, başlangıçlarınız alanında hızla hareket edeceğiniz bir gün olacak. Eğer o zamana kadar sonuçlanmadıysa projeniz, Ocak ayının ilk haftasından sonra hızlandırıcı etkisi olacak bir takım olaylar, gündeme gelebilir, işiniz kolaylaşabilir.

Bu Yeni ay, biraz bize nefes aldıracak, olaylara daha ılımlı ve farklı bir gözle bakmamızı sağlayacak. İyimser hava, dinamik, maceracı ruhu ve tatlı rekabeti gündeme getirecek, hayatı biraz daha hafife alarak, akışta olmamızı sağlayacak. Kıymetini bilin, derim. Ocak ayında bu bakış açısı bizi ayakta tutabilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

 

Paylaş