19.11.2019 

Bugün, Ay, Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Mars ise  yönettiği Akrep burcuna geçiş yapacak. Aksiyona geçerken, hırslarınızın ve ya tutkularınızın kölesi olabilirsiniz. 3 Ocak 2020’ye kadar Akrep burcunda kalacak Mars Merkür Retro süresi boyunca aldığınız kararlarda eyleme geçmenize yardımcı olacak.

Akşam saatlerinde Aslan burcunda gerçekleşecek olan Son Dördün ile birlikte Dolunay’da elde ettiklerimizi gözden geçirebilirsiniz. Ödül mü? Ceza mı? Eğer ödül ise kutlayabilir, ceza ise temizliğe devam etmelisiniz. Dolayısıyla haritanızda Aslan burcunun etkilediği hayat alanı perspektif değiştirmeniz gereken yer olacaktır. Bu konuda ne yapabilirsiniz? Yeniye yer nasıl açarsınız? Bunun için nasıl aksiyona geçmelisiniz? gibi.

YÜKSELEN KOÇ: Ocak ayının ilk haftasına kadar, borç, miras, vergi, harcamalar, krediler gibi konularda tuttuğunuzu koparabilirsiniz. Bu alanlarda eyleme geçmekten hiç sakınmayabilirsiniz. Çocuklar, aşk hayatı ve hobiler alanında Dolunay’ın sizde yarattığı sonuçlarla harekete geçmek isteyeceksiniz.

YÜKSELEN BOĞA: Mars’ın Akrep burcuna geçmesiyle birlikte Ocak ayının ilk haftasına kadar, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve yasal süreçlerle ilgili daha hırslı ve motive hareket edebilirsiniz. İntikam hissi yoğun olacak. Partnerinizle aranıza kara kedi girebilir. Ortak mal, mülk ve paralar konusunda birbirinizi zorlayabilirsiniz. Bugün Aslan burcundaki Son dördün, aile ve yuva alanında size aşağı çeken şeylerden kurtulmanız için imkan sağlayacak.

YÜKSELEN İKİZLER: Akrep burcundaki Mars Ocak ayının ilk haftasına kadar, sizi çalışma ve iş konularında oldukça hırslandıracak. Yapmak istediğiniz bir çok şey için risk alabilirsiniz. Cesur ve gözü pek davranacak, tuttuğunuzu koparacaksınız. Fakat sağlığa iki defa dikkat etmelisiniz. Özellikle cinsel yolla bulaşan hastalıklar, yumurtalıklar ve rahim hassas bölgeleriniz.  Aslan burcundaki Son dördün, kardeşler ve yakın çevreniz konusunda güç savaşlarını sizin kazanacağınızı gösteriyor. Açtığınız alanları bir bir kapayabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Mars’ın Akrep burcuna geçmesiyle,  Ocak ayının ilk haftasına kadar, aşk hayatınız, çocuklar, hobiler ve maddi bağımlılıklarınızla ilgili oldukça hedef odaklı hareket edeceksiniz. Kariyeriniz sizi bu alanda motive edecek ve rekabetçi ortamlarda “ben de varım!” diyeceksiniz. Aslan burcundaki Son dördün bugün maddi konularla ilgili sahip olduğunuz her şeyi gözden geçirmenizi sağlayacak. Şükretmek size daha fazlasını kazandıracaktır.

YÜKSELEN ASLAN: Mars bugün Akrep burcuna geçiyor. Ocak ayının ilk haftasına kadar, aile ve yuva, gelenekler, geçmiş ve genetik miraslar konusunda daha meraklı olabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Uzaktan akrabalarınız evinize gelebilir, bu ziyaretler sonucunda bilinçaltınızda atalarınızla ilgili bazı bağları keşfedebilirsiniz. Aslan burcundaki Son Dördün ile birlikte, bugün ikili ilişkiler ve çocuklar konusunda, yeni alanlar açmak isteyeceksiniz.

YÜKSELEN BAŞAK:  Bugünden itibaren, Akrep burcuna geçen Mars, Ocak ayının ilk haftasına kadar maddi konularla ilgili bir takım girişimlere sizi yönlendirecek. Krediler, miras, banka gibi konularda bir takım hedeflerinizi gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Bugün gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Son Dördün, aileniz ile ilgili huzursuz olduğunuz bir takım konularda daha cesur hareket etmenize neden olabilir.

YÜKSELEN TERAZİ: Mars’ın Akrep burcuna geçmesiyle tüm dikkatiniz ve hareket alanınız gelirler ve kazançlar olacaktır. Ocak ayının ilk haftasına kadar, gelirinizi arttırmak için extra çaba sarf edebilirsiniz. Partneriniz ve ya ortağınız bu konuda size tam destek olacak. Aslan burcunda gerçekleşecek olan Son Dördün, kariyerden elde ettiğiniz gelirler konusunda daha rekabetçi ve cesur kararlar almanıza neden olacak. Rakip tanımayacaksınız.

YÜKSELEN AKREP:  Mars’ın burcunuza geçmesiyle, daha hırslı, daha agresif ve daha tutkulu olacaksınız. Ocak ayının ilk haftasına kadar, özellikle çalışma ve iş alanları size asıl motive eden konular olacak. Hırslısınız. Aslan burcundaki Son dördün ise, kariyer alanında dikkatleri üzerinize çekmek için elinizden geleni yapacağınızı gösteriyor. Böylelikle Yeni ay’da gelirler konusunda hedeflerinize ulaşabileceksiniz.

YÜKSELEN YAY: Akrep burcunda Ocak ayının ilk haftasına kadar kalacak olan Mars, gizli düşmanlarınıza karşı dikkatli olmanız gerektiğine işaret etmekte. Arkanızdan çevrilen işler konusunda uyanık davranmalısınız. Aslan burcundaki Son Dördün ise, parasal konularda uzaklar, uzaklarda yaşayan kontaklarınız ve seyahatlerin etkenliğine dikkat çekiyor. Bu alanda cesur kararlar alabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Mars’ın Akrep burcuna geçmesiyle yaklaşık bir buçuk ay boyunca,  uzun vadeli planlar, kariyer gelirleri ve aileniz, eviniz gibi konularda daha hırslı ve hedef odaklı hareket edeceğinizi göstermekte. Aslan burcundaki Son Dördün,  harcamalarınız ve masraflarınız konusunda daha farklı bir perspektif geliştirmeniz gerektiğini söylüyor. Maddi refahınız tehlike altında olabilir.

YÜKSELEN KOVA: Akrep burcuna geçen Mars sizin bir buçuk ay boyunca kariyer ve iş konularında daha agresif, hırslı ve tutkulu olabileceğinize işaret etmekte. Üst yönetimle münakaşalara dikkat! Aslan burcundaki Son dördün, ilişkiler ile ilgili olarak vazgeçmeniz gereken stratejilerin altını çizmekte. Yolunuzu değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Savaş gezegeni Mars’ın Akrep burcuna geçmesiyle, uzaklar , seyahatler, farklı kültürler ve felsefelerde eğitim gibi konulara daha fazla para harcayabilir, yatırım yapabilirsiniz. Aslan burcundaki Son Dördün, günlük düzeniniz ve rutininizde çocuğunuza, hobilerinize, aşk hayatınıza daha fazla alan açmanız gerektiğine işaret etmekte.

 

KLAROS DANIŞMANLIK

 

Paylaş