12 – 18 Ağustos 2019 – Haftanın Gökyüzü Analizi

Bu hafta, biraz daha eğlence ve keyif arayışında olmanız, tatilin keyfini çıkarmanız mümkün. Neden mi? Çünkü 12 Nisan’dan bu yana Retro harekette olan Jupiter, Yay burcunda ileri hareketine başlıyor. Jupiter ileri harekete geçerken uzaklar, seyahatler, farklı felsefeler ve öğretiler, yüksek öğrenim, yasal süreçler alanında bir süreden beri beklemede olan ve ya fizibilitesini yaptığınız konularda, harekete geçmenizi hızlandıracak, gündeminiz hareketlenecek. Malum Güneş, Venus, Merkür ve Mars Aslan burcunda..Eğlence ve keyif, zevkler gündemde..

14 Ağustos’da gerçekleşecek olan Güneş – Venus kavuşumu, özellikle Güneş, Ay ve Yükseleni, Ateş ve Hava burcunda olanları olumlu etkileyecek. Eğlence, keyif, tatil ve çocuklar, bazılarınız için ise aşk hayatı keyif verebilir. Egonuz okşanabilir.  Fakat, 15 Ağustos’da Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise, bir takım bitişleri, sonlanmaları ve farkındalıkları tetikleyecek. Güneş, Ay ve Yükseleni, Hava burcunda olanlar için daha etkili olacak bu Dolunay, 1 Ağustos itibariyle attığınız tohumların yeşermesine ve sonuçlarını almanıza yardımcı olacak. Bulunduğunuz grupları ve sosyal çevreyi, arkadaşlıkları sorgulayabilir, bazı bağları kopartmak isteyebilirsiniz. Bir takım sırları öğrenmek bu durumu kolaylaştırabilir..Aşk ilişkileri bu Dolunay’da gerilime neden olurken, farklı ve sıra dışı davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlük arzunuz yükselebilir. İsyankar davranmak isteyip kendi benliğinizi, özgünlüğünüzü, fikirlerinizi, bakış açınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan yeteneklerinizi ve becerilerinizi sorgulamanız sonucu bir takım radikal kararlar alabilirsiniz.

16 Ağustos’da Merkür – Uranus zorlu açısı, konfor alanlarınızın sarsılmasından kaynaklı sizi tartışmalara, münakaşalara, laf dalaşlarına itebilir. Ukala ve ya şımarık söylemlerden uzak durun. Büyük lokma yiyin, ama büyük konuşmayın, derim. Yeterlilik ve benliğiniz, karar alma ve kontrol becerileriniz ile ilgili geçmiş travmalar, yaralar, rekabet içeren ortamlarda gün yüzüne çıkabilir. Ne kadar takdir ve ya ilgi gördüğünüzle ilgili kafanızda soru işaretleri oluşabilir. Girdiğiniz ortamlar gerilebilir. 17 Ağustos, Ay’ ın Balık burcunda olması sebebiyle daha yavaş geçerek öfkenizin dinmesine yardımcı olacak. Dinlenmek ve ya meditasyon yapmak, uyumak, daha şefkat ve merhametli olmak, dua etmek ve ya rüyalardan bilgi almak size daha keyif verecektir..

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş