2 Temmuz’da gerçekleşen Yengeç burcundaki Güneş tutulmasıyla, önümüzdeki 6 aylık süre zarfında hayatınızda başlatacağınız yenilik, değişim, girişimlerle ilgili olarak kullanabileceğiniz bir yol haritası…

Böylelikle planlamalarınızı ve atacağınız adımları daha kolay yönetebilirsiniz.

Geçtiğimiz 11-12 Temmuz’da yaşadığınız olaylar, başlatmak istediğiniz girişimler ve yenilikler konusunda evrenden size ilk sinyali verdi..Mutlu haberler, keyifli olaylar motivasyonunuzu arttırdı..Bu konuyla ilgili daha keyifli ve sizi mutlu edici bir diğer gün 30 Ağustos ve 31 Ağustos olacaktır.

3-4 Eylül, konuyla ilgili taraflarla görüşmelerin ve iletişimin, aksiyonun artacağı zamanlar .. Konuyla ilgili destek ve ya yardım alabilirsiniz.

20 Eylül sonrası, ilerleme kaydetmek için gerekli şartların oluştuğu bir gün..Konuyla ilgili evrak ve ya sözleşmelerle ilgili bir takım zorluklar ile karşılaşabilirsiniz. Yetiştirmeniz gereken bir çok evrak ve ya belge olabilir. İletişim yoğunluğu üstünüzde baskı yaratabilir. 23 Eylül ise, maddi konular zorlayabilir. Yatırımlarda ve ya harcamalarda abartıya kaçmamak gerekir.

10 -11 Ekim – 18 Ekim, hayırlı haberler yolda..iletişim ve ilişkiler ön planda..

20 Ekim ve 31 Ekim tarihlerinde, dengeleri sağlamakta zorlanabilirsiniz. Karşılaşacağınız direnç ve ya blokajlar size engel olarak görünmesin..İkna kabiliyetinizi yükseltin, istikrarlı ve disiplinli çalışmaya devam edin..

25 – 30 Ekim, ilgili konuda, size kılavuz olacak önemli insanlar ile yolunuz kesişebilir. Evrenden gelen mesajlara dikkat..Önemli görüşmeler, organizasyonlarda bulunabilirsiniz.

Kasım ve Aralık ayında, girişiminiz ile ilgili elde ettiğiniz reel sonuçlar, başarı ve ya ödüller, bir bir hayatınızda gerçekleşme sürecine girer..Bu süreçte özellikle 4-5 Aralık’ta, üzerinizdeki rehaveti ve tembelliği dikkatli bir şekilde yönetmelisiniz. Aşırıya, abartıya kaçmamalısınız.

Ocak 2020, konuyla ilgili daha hırslı ve motive geçeceğinden, önemli kırılmalar ve dönüm noktaları sizleri beklemekte.. 10 Ocak 2020’deki Ay tutulması çalışmalarınızın ve emeklerinizin sonucunu size net bir şekilde gösterecektir.

Doğum haritanıza özel kişisel olarak Güneş tutulmasından nasıl etkileneceğinizi öğrenmek için, aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz. 

GÜNCEL GÖKYÜZÜ VE HAYATINIZA ETKİSİ

İletişim ve bilgi için,

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

TEL: 0 212 214 78 28

CEP: 0 539 626 98 87

[Form id=”1″]

Paylaş