1 – 7 Temmuz 2019 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, tutulmalar serisi başlıyor. 2 Temmuz’da Yengeç burcunda Güneş tutulması hayatınızda önemli dönüm noktalarına neden olacak. Bununla birlikte Mars Aslan burcuna, Venus ise Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Saturn kadersel bir olaya daha imza atmaya hazırlanıyor..

 

YÜKSELEN KOÇ

Hafta, 2 Temmuz’da yaşanacak olan Yengeç burcundaki Güneş tutulması ile başlıyor. Detayları tutulma yazımda bulabilirsiniz. Yükselen Koç’lar, yeni başlangıçları ve girişimleri aile, ev, yuva ve gayrimenkul alanında başlatacaklar. Bu alanda bir şeyleri düzeltmek ve tekrar rayına sokmak için önümüzdeki 6 ay boyunca çaba sarf edebilirsiniz. Somut sonuçlarını ise, 10 Ocak 2020 civarında net bir şekilde almanız mümkün.

Aynı gün Mars’ın Aslan burcuna geçmesiyle, rekabet içeren ortamlarda kendinizi ispat etmek için,  her zamankinden fazla efor harcayabilirsiniz. Çocuklar, aşk hayatı, yetenekler, hobiler, tatil, eğlence 18 Ağustos’a kadar hareket alanınızı belirleyecek.

3 Temmuz’da Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, ilişkiler ve para açısından aile, ev ve yuva daha ön plana çıkabilir. 28 Temmuz’a kadar, evinizi güzelleştirmek, evinizde daha sıcak ve samimi ilişkiler kurmak sizin için oldukça kolay olabilir.

4 Temmuz’da, geri hareketteki Saturn tekrar Güney Ay Düğümü ile buluşacak. İlk buluşma 30 Nisan’da gerçekleşmişti. 28 Eylül’de tekrar bir araya gelecek. Kadersel anlamda geçmişte kalması gereken, her türlü stratejiyi geride bırakmalı ve 18 Eylül yani Saturn ileri gidene kadar, yeni stratejilerinizi belirlemelisiniz. Özellikle kariyer, üst düzey yöneticiler, işinizde üzerinizde bulunan sorumluluklar, görevler açısından yeniliklere kapı açmak durumundasınız. Eski bildikleriniz, alışkanlıklarınız artık size fayda sağlayamaz. Saturn’ un sizi tekrar sınava aldığını, bunun içinde geçmişteki hayaletleri tekrar karşınıza çıkardığını unutmayın. Yapmanız gereken yeniyi ve denenmemişi denemek olacaktır.

 

 

YÜKSELEN BOĞA

Hafta, 2 Temmuz’da yaşanacak olan Yengeç burcundaki Güneş tutulması ile başlıyor. Detayları tutulma yazımda bulabilirsiniz. Yükselen Boğa’lar, yeni başlangıçları ve girişimleri kardeşler, yakın çevre ile olan ilişkiler ve ya onların hayatında, eğitim, öğretim, sahip olduğunuz araçlar, iletişim aletleri gibi konularda başlatacaklar. Bu alanda bir şeyleri düzeltmek ve tekrar rayına sokmak için önümüzdeki 6 ay boyunca çaba sarf edebilirsiniz. Somut sonuçlarını ise, 10 Ocak 2020 civarında net bir şekilde almanız mümkün.

Aynı gün Mars’ın Aslan burcuna geçmesiyle, rekabet içeren ortamlarda kendinizi ispat etmek için her zamankinden fazla efor harcayabilirsiniz. Aile, yuva, ev , gayrimenkul alanında 18 Ağustos’a kadar hareket alanınızı belirleyecek.

3 Temmuz’da Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, ilişkiler ve para açısından kardeşler, yakın çevre, yaşadığınız ortam, komşular ile olan bağlantılarınız daha ön plana çıkabilir. 28 Temmuz’a kadar, kardeşler ve yakın çevreniz ile olan ilişkiniz daha samimi olabilir. Yakın çevreye kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.

4 Temmuz’da, geri hareketteki Saturn tekrar Güney Ay Düğümü ile buluşacak. İlk buluşma 30 Nisan’da gerçekleşmişti. Kadersel anlamda geçmişte kalması gereken, her türlü stratejiyi geride bırakmalı ve 18 Eylül yani Saturn ileri gidene kadar, yeni stratejilerinizi belirlemelisiniz. Özellikle uzaklar, farklı kültürler, uzak seyahatler, felsefe ve öğretiler, yasal süreçler, yüksek öğrenim gibi alanında üzerinizde bulunan sorumluluklar, görevler açısından yeniliklere kapı açmak durumundasınız. Eski bildikleriniz, alışkanlıklarınız artık size fayda sağlayamaz. Saturn’ un sizi tekrar sınava aldığını, bunun içinde geçmişteki hayaletleri tekrar karşınıza çıkardığını unutmayın. Yapmanız gereken yeniyi ve denenmemişi denemek olacaktır. 28 Eylül’de tekrar bir araya gelecek olan Saturn ve Güney Ay düğümü, yeni stratejileri uygulamak için gerekli fırsatı ayağınıza getirecektir.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta, 2 Temmuz’da yaşanacak olan Yengeç burcundaki Güneş tutulması ile başlıyor. Detayları tutulma yazımda bulabilirsiniz. Yükselen İkizler, yeni başlangıçları ve girişimleri maddi konular, gelirler, kazançlar, manevi değerler gibi konularda başlatacaklar. Bu alanda bir şeyleri düzeltmek ve tekrar rayına sokmak için önümüzdeki 6 ay boyunca çaba sarf edebilirsiniz. Somut sonuçlarını ise, 10 Ocak 2020 civarında net bir şekilde almanız mümkün.

Aynı gün Mars’ın Aslan burcuna geçmesiyle, rekabet içeren ortamlarda kendinizi ispat etmek için her zamankinden fazla efor harcayabilirsiniz. Yakın çevre, kardeşler ile olan ilişkiler, iletişim, fikirler, stratejiler açısından yeteneklerinizi ortaya koymak gibi konular 18 Ağustos’a kadar hareket alanınızı belirleyecek.

3 Temmuz’da Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, ilişkiler ve para açısından gelirler, kazançlar ile olan konular daha ön plana çıkabilir. 28 Temmuz’a kadar, spekülatif alanlardan bir takım kazançlar elde edebilirsiniz. Böylelikle finansal bir takım kaygı ve ya endişeleriniz yok olabilir.

4 Temmuz’da, geri hareketteki Saturn tekrar Güney Ay Düğümü ile buluşacak. İlk buluşma 30 Nisan’da gerçekleşmişti. Kadersel anlamda geçmişte kalması gereken, her türlü stratejiyi geride bırakmalı ve 18 Eylül yani Saturn ileri gidene kadar, yeni stratejilerinizi belirlemelisiniz. Özellikle borçlar, harcamalar, banka, kredi, vergi gibi masraflar; miras, ikramiye, prim gibi yan gelirler,  alanında üzerinizde bulunan sorumluluklar, görevler açısından yeniliklere kapı açmak durumundasınız. Eski bildikleriniz, alışkanlıklarınız artık size fayda sağlayamaz. Saturn’un sizi tekrar sınava aldığını, bunun içinde geçmişteki hayaletleri tekrar karşınıza çıkardığını unutmayın. Yapmanız gereken yeniyi ve denenmemişi denemek olacaktır. 28 Eylül’de tekrar bir araya gelecek olan Saturn ve Güney Ay düğümü, yeni stratejileri uygulamak için gerekli fırsatı ayağınıza getirecektir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta, 2 Temmuz’da yaşanacak olan Yengeç burcundaki Güneş tutulması ile başlıyor. Detayları tutulma yazımda bulabilirsiniz. Yükselen Yengeç’ler, yeni başlangıçları ve girişimleri özel hayat, giyim, imaj, duruş  gibi konularda başlatacaklar. Bu alanda bir şeyleri düzeltmek ve tekrar rayına sokmak için önümüzdeki 6 ay boyunca çaba sarf edebilirsiniz. Somut sonuçlarını ise, 10 Ocak 2020 civarında net bir şekilde almanız mümkün.

Aynı gün Mars’ın Aslan burcuna geçmesiyle, rekabet içeren ortamlarda kendinizi ispat etmek için her zamankinden fazla efor harcayabilirsiniz. Gelirler, kazançlar, maddi konular açısından rekabet içine girmek, hakkınız olanı almak ve risk almak gibi konular 18 Ağustos’a kadar hareket alanınızı belirleyecek.

3 Temmuz’da Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, ilişkiler açısından daha fazla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Daha şık giyinebilir, estetik gerektiren konulara daha dikkat edebilirsiniz. 28 Temmuz’a kadar, giyime ve kuşama özen gösterebilirsiniz.

4 Temmuz’da, geri hareketteki Saturn tekrar Güney Ay Düğümü ile buluşacak. İlk buluşma 30 Nisan’da gerçekleşmişti. Kadersel anlamda geçmişte kalması gereken, her türlü stratejiyi geride bırakmalı ve 18 Eylül yani Saturn ileri gidene kadar, yeni stratejilerinizi belirlemelisiniz. Özellikle partneriniz, eşiniz, ortağınız, kontratlar, sözleşmeler, yasal süreçler, yaşadığınız ciddi ilişkiler alanında üzerinizde bulunan sorumluluklar, görevler açısından yeniliklere kapı açmak durumundasınız. Eski bildikleriniz, alışkanlıklarınız artık size fayda sağlayamaz. Saturn’un sizi tekrar sınava aldığını, bunun içinde geçmişteki hayaletleri tekrar karşınıza çıkardığını unutmayın. Yapmanız gereken yeniyi ve denenmemişi denemek olacaktır. 28 Eylül’de tekrar bir araya gelecek olan Saturn ve Güney Ay düğümü, yeni stratejileri uygulamak için gerekli fırsatı ayağınıza getirecektir.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta, 2 Temmuz’da yaşanacak olan Yengeç burcundaki Güneş tutulması ile başlıyor. Detayları tutulma yazımda bulabilirsiniz. Yükselen Aslan’lar, yeni başlangıçları ve girişimleri perde arkasından, aile ve ev konularıyla ilgili olarak başlatacaklar. Bu alanda bir şeyleri düzeltmek ve tekrar rayına sokmak için önümüzdeki 6 ay boyunca çaba sarf edebilirsiniz. Somut sonuçlarını ise, 10 Ocak 2020 civarında net bir şekilde almanız mümkün.

Aynı gün Mars’ın Aslan burcuna geçmesiyle, rekabet içeren ortamlarda kendinizi ispat etmek için her zamankinden fazla efor harcayabilirsiniz. Ev ve aile hayatınız, uzaklardaki bağlantılarınız özellikle iş nedeniyle bağlantıda olduğunuz erkekler sizi daha fazla motive edebilir, daha hırslı, cesur, girişken, kolay harekete geçen bir imaj çizebilirsiniz. Hızlı harekete geçebilir, yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı ispat etmek  için 18 Ağustos’a kadar çaba sarf edebilirsiniz.

3 Temmuz’da Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, ilişkiler ve para açısından daha fazla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Perde arkasında yürüttüğünüz işlerde huzur, samimiyet, estetik anlayışınız artabilir. Bazılarınız platonik bir aşka düşerken, bazılarınız kariyerini evden yönetmeye çalışabilir, bundan keyif alabilir. 28 Temmuz’a kadar, yakın çevre, kardeşler, komşular ile olan sosyal ilişkilerinizi güçlendirmeye çalışabilirsiniz.

4 Temmuz’da, geri hareketteki Saturn tekrar Güney Ay Düğümü ile buluşacak. İlk buluşma 30 Nisan’da gerçekleşmişti. Kadersel anlamda geçmişte kalması gereken, her türlü stratejiyi geride bırakmalı ve 18 Eylül yani Saturn ileri gidene kadar, yeni stratejilerinizi belirlemelisiniz. Özellikle çalışma ortamı, şartlar, günlük rutin, alışkanlıklar, sağlık ve ya çalışanlarınız alanında üzerinizde bulunan sorumluluklar, görevler açısından yeniliklere kapı açmak durumundasınız. Eski bildikleriniz, alışkanlıklarınız artık size fayda sağlayamaz. Saturn’un sizi tekrar sınava aldığını, bunun içinde geçmişteki hayaletleri tekrar karşınıza çıkardığını unutmayın. Yapmanız gereken yeniyi ve denenmemişi denemek olacaktır. 28 Eylül’de tekrar bir araya gelecek olan Saturn ve Güney Ay düğümü, yeni stratejileri uygulamak için gerekli fırsatı ayağınıza getirecektir.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta, 2 Temmuz’da yaşanacak olan Yengeç burcundaki Güneş tutulması ile başlıyor. Detayları tutulma yazımda bulabilirsiniz. Yükselen Başak’lar, yeni başlangıçları ve girişimleri sosyal çevre, arkadaşlar, gruplar, gelecek planları, kariyer gelirleri ile ilgili konularda başlatacaklar. Bu alanda bir şeyleri düzeltmek ve tekrar rayına sokmak için önümüzdeki 6 ay boyunca çaba sarf edebilirsiniz. Somut sonuçlarını ise, 10 Ocak 2020 civarında net bir şekilde almanız mümkün.

Aynı gün Mars’ın Aslan burcuna geçmesiyle, rekabet içeren ortamlarda kendinizi ispat etmek için her zamankinden fazla efor harcayabilirsiniz. Borçlar ve harcamalar, masraflar sizi daha fazla motive edebilir, perde arkasından bir takım eylemlere geçmeye zorlayabilir. 18 Ağustos’a kadar eylemlerinizi gizlemeyi tercih edebilirsiniz.

3 Temmuz’da Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz önem kazanabilir, daha fazla sosyal ortamlarda boy gösterebilirsiniz. Özellikle uzaklardan gelen dostlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Kariyer alanında gelirlerinizde artış olabilir. 28 Temmuz’a kadar, sosyal ilişkilerinizi güçlendirmeye çalışabilirsiniz.

4 Temmuz’da, geri hareketteki Saturn tekrar Güney Ay Düğümü ile buluşacak. İlk buluşma 30 Nisan’da gerçekleşmişti. Kadersel anlamda geçmişte kalması gereken, her türlü stratejiyi geride bırakmalı ve 18 Eylül yani Saturn ileri gidene kadar, yeni stratejilerinizi belirlemelisiniz. Özellikle iş konularındaki stratejilerinizde rekabetçi düzeni göz önünde tutarak, becerileriniz ve yetenekleriniz açısından yeniliklere kapı açmak durumundasınız. Eski bildikleriniz, alışkanlıklarınız artık size fayda sağlayamaz. Saturn’un sizi tekrar sınava aldığını, bunun içinde geçmişteki hayaletleri tekrar karşınıza çıkardığını unutmayın. Yapmanız gereken yeniyi ve denenmemişi denemek olacaktır. 28 Eylül’de tekrar bir araya gelecek olan Saturn ve Güney Ay düğümü, yeni stratejileri uygulamak için gerekli fırsatı ayağınıza getirecektir.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta, 2 Temmuz’da yaşanacak olan Yengeç burcundaki Güneş tutulması ile başlıyor. Detayları tutulma yazımda bulabilirsiniz. Yükselen Terazi’ler, yeni başlangıçları ve girişimleri kariyer, profesyonel hayat, toplum içindeki statüleri ve hedefleri ile ilgili konularda başlatacaklar. Bu alanda bir şeyleri düzeltmek ve tekrar rayına sokmak için önümüzdeki 6 ay boyunca çaba sarf edebilirsiniz. Somut sonuçlarını ise, 10 Ocak 2020 civarında net bir şekilde almanız mümkün.

Aynı gün Mars’ın Aslan burcuna geçmesiyle, rekabet içeren ortamlarda kendinizi ispat etmek için her zamankinden fazla efor harcayabilirsiniz. Partneriniz, eşiniz, ortağınız, bire bir ilişkide olduğunuz kişiler sizi daha fazla motive edebilir, sosyal ortamlar, gruplar, arkadaşlar arasında daha fazla vakit harcamaya özen gösterebilirsiniz.  18 Ağustos’a kadar gelecek planlarınız, kariyer gelirleriniz, uzun vadeli projeler konusunda aşırı hırslı ve rekabetçi davranabilirsiniz.

3 Temmuz’da Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, kariyeriniz, profesyonel hayatınız açısından ilişkileriniz, sosyalliğiniz önem kazanabilir, dikkatleri daha fazla üstünüze çekebilirsiniz. Özellikle aile, yuva ve gayrimenkul konularında maddi / manevi güven ihtiyacınızı ön planda tutabilirsiniz. Eğer çalışıyorsanız, önemli başarılara imza atabilirsiniz. 28 Temmuz’a kadar, işinizle ön planda olabilirsiniz.

4 Temmuz’da, geri hareketteki Saturn tekrar Güney Ay Düğümü ile buluşacak. İlk buluşma 30 Nisan’da gerçekleşmişti. Kadersel anlamda geçmişte kalması gereken, her türlü stratejiyi geride bırakmalı ve 18 Eylül yani Saturn ileri gidene kadar, yeni stratejilerinizi belirlemelisiniz. Özellikle aileniz, eviniz, yuvanız, gayrimenkulleriniz açısından yeniliklere kapı açmak durumundasınız. Eski bildikleriniz, alışkanlıklarınız artık size fayda sağlayamaz. Saturn’un sizi tekrar sınava aldığını, bunun içinde geçmişteki hayaletleri tekrar karşınıza çıkardığını unutmayın. Yapmanız gereken yeniyi ve denenmemişi denemek olacaktır. 28 Eylül’de tekrar bir araya gelecek olan Saturn ve Güney Ay düğümü, yeni stratejileri uygulamak için gerekli fırsatı ayağınıza getirecektir.

YÜKSELEN AKREP

Hafta, 2 Temmuz’da yaşanacak olan Yengeç burcundaki Güneş tutulması ile başlıyor. Detayları tutulma yazımda bulabilirsiniz. Yükselen Akrep’ler, yeni başlangıçları ve girişimleri uzaklar, farklı kültürler, seyahatler, uzaklarla olan bağlantılar ile ilgili konularda başlatacaklar. Bu alanda bir şeyleri düzeltmek ve tekrar rayına sokmak için önümüzdeki 6 ay boyunca çaba sarf edebilirsiniz. Somut sonuçlarını ise, 10 Ocak 2020 civarında net bir şekilde almanız mümkün.

Aynı gün Mars’ın Aslan burcuna geçmesiyle, rekabet içeren ortamlarda kendinizi ispat etmek için her zamankinden fazla efor harcayabilirsiniz. Çalışma ortamında kendinizi daha fazla ispat etmek için motive hissedebilirsiniz. 18 Ağustos’a kadar rakiplerinizin önüne geçmek, kariyeriniz dahilinde, üst düzey yöneticiler önünde becerilerinizi, yeteneklerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz.

3 Temmuz’da Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, uzaklarla olan ilişkileriniz, uzakta oturan varsa aileniz ile olan bağlantılarınız önem kazanabilir, partneriniz ve ya ortağınızla uzaklara seyahat etmek durumunda kalabilirsiniz. 28 Temmuz’a kadar, seyahatler daha fazla gündemde olacak.

4 Temmuz’da, geri hareketteki Saturn tekrar Güney Ay Düğümü ile buluşacak. İlk buluşma 30 Nisan’da gerçekleşmişti. Kadersel anlamda geçmişte kalması gereken, her türlü stratejiyi geride bırakmalı ve 18 Eylül yani Saturn ileri gidene kadar, yeni stratejilerinizi belirlemelisiniz. Özellikle kardeşler, yakın çevre, komşular ile olan ilişkileriniz ve kariyer bağlamında aklınızdaki bir takım stratejiler açısından yeniliklere kapı açmak durumundasınız. Eski bildikleriniz, alışkanlıklarınız artık size fayda sağlayamaz. Saturn’un sizi tekrar sınava aldığını, bunun içinde geçmişteki hayaletleri tekrar karşınıza çıkardığını unutmayın. Yapmanız gereken yeniyi ve denenmemişi denemek olacaktır. 28 Eylül’de tekrar bir araya gelecek olan Saturn ve Güney Ay düğümü, yeni stratejileri uygulamak için gerekli fırsatı ayağınıza getirecektir.

YÜKSELEN YAY

Hafta, 2 Temmuz’da yaşanacak olan Yengeç burcundaki Güneş tutulması ile başlıyor. Detayları tutulma yazımda bulabilirsiniz. Yükselen Yay’lar, yeni başlangıçları ve girişimleri borçlar, harcamalar, banka, kredi ve ya miras, ikramiye , prim, ortak sermaye gibi yan maddi gelirler alanında başlatacaklar. Bu alanda bir şeyleri düzeltmek ve tekrar rayına sokmak için önümüzdeki 6 ay boyunca çaba sarf edebilirsiniz. Somut sonuçlarını ise, 10 Ocak 2020 civarında net bir şekilde almanız mümkün.

Aynı gün Mars’ın Aslan burcuna geçmesiyle, rekabet içeren ortamlarda kendinizi ispat etmek için her zamankinden fazla efor harcayabilirsiniz. Özellikle uzaklar, farklı kültürler, seyahatler konusunda ve ya uzaklardaki kişilerle olan bağlantılarınız alanında kendinizi daha fazla ispat etmek için motive hissedebilirsiniz. 18 Ağustos’a kadar uzaklarla ilgili konularda aşırı cesur ve riskli yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

3 Temmuz’da Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, borçlar, harcamalar açısından olumlu bir sürece girmeniz mümkün. Bir borcunuzu kapatabilir, ek bir gelir elde edebilir, rahatlayabilirsiniz.  28 Temmuz’a kadar, çalışma alanında kendinizi maddi manevi huzurda hissetmek için bir takım yatırımlar yapmanız mümkün.

4 Temmuz’da, geri hareketteki Saturn tekrar Güney Ay Düğümü ile buluşacak. İlk buluşma 30 Nisan’da gerçekleşmişti. Kadersel anlamda geçmişte kalması gereken, her türlü stratejiyi geride bırakmalı ve 18 Eylül yani Saturn ileri gidene kadar, yeni stratejilerinizi belirlemelisiniz. Özellikle maddi konular, gelirler, kazançlar ve bunlarla ilgili aklınızdaki bir takım stratejiler açısından yeniliklere kapı açmak durumundasınız. Eski bildikleriniz, alışkanlıklarınız artık size fayda sağlayamaz. Saturn’un sizi tekrar sınava aldığını, bunun içinde geçmişteki hayaletleri tekrar karşınıza çıkardığını unutmayın. Yapmanız gereken yeniyi ve denenmemişi denemek olacaktır. 28 Eylül’de tekrar bir araya gelecek olan Saturn ve Güney Ay düğümü, yeni stratejileri uygulamak için gerekli fırsatı ayağınıza getirecektir.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta, 2 Temmuz’da yaşanacak olan Yengeç burcundaki Güneş tutulması ile başlıyor. Detayları tutulma yazımda bulabilirsiniz. Yükselen Oğlak’lar, yeni başlangıçları ve girişimleri partnerlik, eş, evlilik, ortaklık, ciddi ve uzun sürecek beraberlik gibi alanlarda başlatacaklar. Bu alanda bir şeyleri düzeltmek ve tekrar rayına sokmak için önümüzdeki 6 ay boyunca çaba sarf edebilirsiniz. Somut sonuçlarını ise, 10 Ocak 2020 civarında net bir şekilde almanız mümkün. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, sonu evlilikle bitebilir. Ve ya yeni bir sözleşme ve ya kontrata imza atabilirsiniz.

Aynı gün Mars’ın Aslan burcuna geçmesiyle, borçlar ve ya harcamalar ve ya bir yatırım alanında kendinizi ispat etmek için her zamankinden fazla efor harcayabilirsiniz. Harcamaları yönetmek ve ya bir takım ek gelirler ile kredi ve banka, vergi gibi alanlarda hareket etmek için motive hissedebilirsiniz. 18 Ağustos’a kadar partnerinizle daha samimi olabilirsiniz.

3 Temmuz’da Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, eş, partner, evlilik açısından olumlu bir sürece girmeniz mümkün. Partnerinizle daha huzurlu ve sevgi dolu bir dönem sizi bekliyor. Aile olmak, aile kurmak önem kazanabilir.  28 Temmuz’a kadar, ilişkiniz daha da güçlenecek..

4 Temmuz’da, geri hareketteki Saturn tekrar Güney Ay Düğümü ile buluşacak. İlk buluşma 30 Nisan’da gerçekleşmişti. Kadersel anlamda geçmişte kalması gereken, her türlü stratejiyi geride bırakmalı ve 18 Eylül yani Saturn ileri gidene kadar, yeni stratejilerinizi belirlemelisiniz. Özellikle özel hayatınız, ilişkilerdeki stratejiniz, görünümünüz, imajınız ile ilgili aklınızdaki bir takım stratejiler açısından yeniliklere kapı açmak durumundasınız. Eski bildikleriniz, alışkanlıklarınız artık size fayda sağlayamaz. Saturn’un sizi tekrar sınava aldığını, bunun içinde geçmişteki hayaletleri tekrar karşınıza çıkardığını unutmayın. Yapmanız gereken yeniyi ve denenmemişi denemek olacaktır. 28 Eylül’de tekrar bir araya gelecek olan Saturn ve Güney Ay düğümü, yeni stratejileri uygulamak için gerekli fırsatı ayağınıza getirecektir.

YÜKSELEN KOVA

Hafta, 2 Temmuz’da yaşanacak olan Yengeç burcundaki Güneş tutulması ile başlıyor. Detayları tutulma yazımda bulabilirsiniz. Yükselen Kova’lar, yeni başlangıçları ve girişimleri gibi çalışma ortamı, şartları, günlük rutin, sağlık ve alışkanlıklar gibi alanlarda başlatacaklar. Bu alanda bir şeyleri düzeltmek ve tekrar rayına sokmak için önümüzdeki 6 ay boyunca çaba sarf edebilirsiniz. Somut sonuçlarını ise, 10 Ocak 2020 civarında net bir şekilde almanız mümkün. Yeni bir işe başlayabilir, yeni bir çalışma ortamına adım atabilirsiniz. Ve ya sağlık alanında yeni bir girişimde bulunabilir, diyet yapabilir ve ya tedavi olabilirsiniz.

Aynı gün Mars’ın Aslan burcuna geçmesiyle, partnerlik, birliktelik, evlilik ve ya ortaklık alanında kendinizi ispat etmek için her zamankinden fazla efor harcayabilirsiniz. Daha acımasız ve daha sabırsız harekete geçebilirsiniz. Rekabet ortamı işleri hızlandırabilir. Kontratlı olduğunuz kişilerle mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

3 Temmuz’da Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, çalışma ortamı, şartları açısından olumlu bir sürece girmeniz mümkün. Çalışma arkadaşlarınızla daha huzurlu ve sevgi dolu bir dönem sizi bekliyor. Aile şirketindeyseniz daha kolay birbirinizle iletişim kurabilirsiniz.  28 Temmuz’a kadar, sağlığınız da toparlayacak.

4 Temmuz’da, geri hareketteki Saturn tekrar Güney Ay Düğümü ile buluşacak. İlk buluşma 30 Nisan’da gerçekleşmişti. Kadersel anlamda geçmişte kalması gereken, her türlü stratejiyi geride bırakmalı ve 18 Eylül yani Saturn ileri gidene kadar, yeni stratejilerinizi belirlemelisiniz. Özellikle kariyeriniz, toplumsal statünüz  ile ilgili aklınızdaki bir takım stratejiler açısından yeniliklere kapı açmak durumundasınız. Eski bildikleriniz, alışkanlıklarınız artık size fayda sağlayamaz. Saturn’un sizi tekrar sınava aldığını, bunun içinde geçmişteki hayaletleri tekrar karşınıza çıkardığını unutmayın. Yapmanız gereken yeniyi ve denenmemişi denemek olacaktır. 28 Eylül’de tekrar bir araya gelecek olan Saturn ve Güney Ay düğümü, yeni stratejileri uygulamak için gerekli fırsatı ayağınıza getirecektir. Kariyerinizle ilgili net bir karar almak için hızlanmalısınız.

YÜKSELEN BALIK

Hafta, 2 Temmuz’da yaşanacak olan Yengeç burcundaki Güneş tutulması ile başlıyor. Detayları tutulma yazımda bulabilirsiniz. Yükselen Balık’lar, yeni başlangıçları ve girişimleri gibi Çocuklar, aşk hayatı, yetenekler, hobiler, tatil, eğlence gibi alanlarda başlatacaklar. Bu alanda bir şeyleri düzeltmek ve tekrar rayına sokmak için önümüzdeki 6 ay boyunca çaba sarf edebilirsiniz. Somut sonuçlarını ise, 10 Ocak 2020 civarında net bir şekilde almanız mümkün. Çocuğunuzla ilgili yeni bir başlangıç yapabilir, anneliğiniz ve ya ebeveynliğiniz konusunda yeni bir girişimde bulunabilirsiniz.

Aynı gün Mars’ın Aslan burcuna geçmesiyle, çalışma ortamı,  işiniz, şartlarınız, rekabet gerektiren ortamlar alanında kendinizi ispat etmek için her zamankinden fazla efor harcayabilirsiniz. Daha acımasız ve daha sabırsız harekete geçebilirsiniz. Rekabet ortamı işleri hızlandırabilir. Çalışma arkadaşlarınızla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Kavgadan uzak durun.

3 Temmuz’da Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, çocuklar ve aşk hayatı açısından olumlu bir sürece girmeniz mümkün. Çocuğunuzla daha huzurlu ve sevgi dolu bir dönem sizi bekliyor. Aşk hayatınız daha keyif verici, daha besleyici olabilir. 28 Temmuz’a kadar, ilişkinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

4 Temmuz’da, geri hareketteki Saturn tekrar Güney Ay Düğümü ile buluşacak. İlk buluşma 30 Nisan’da gerçekleşmişti. Kadersel anlamda geçmişte kalması gereken, her türlü stratejiyi geride bırakmalı ve 18 Eylül yani Saturn ileri gidene kadar, yeni stratejilerinizi belirlemelisiniz. Özellikle gelecek planları, kariyer geliri, sosyal çevreniz ile ilgili aklınızdaki bir takım stratejiler açısından yeniliklere kapı açmak durumundasınız. Eski bildikleriniz, alışkanlıklarınız artık size fayda sağlayamaz. Saturn’un sizi tekrar sınava aldığını, bunun içinde geçmişteki hayaletleri tekrar karşınıza çıkardığını unutmayın. Yapmanız gereken yeniyi ve denenmemişi denemek olacaktır. 28 Eylül’de tekrar bir araya gelecek olan Saturn ve Güney Ay düğümü, yeni stratejileri uygulamak için gerekli fırsatı ayağınıza getirecektir.

 

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş