3 Haziran 2019 saat 13:01’de meydana gelecek 12 derece İkizler burcundaki Yeni ay, özellikle kariyer ve statü alanında önemli yenilikleri gündeme getirecek.

Yeni ay, bildiğiniz gibi, yeni atılan tohumları, başlangıçları, girişimleri ifade eder.

Özellikle fikir, iletişim, eğitim, bilgi ve yakın çevre, kardeşler ile ilgili sembolikleri ifade eden İkizler burcunda gerçekleşecek olan bu Yeni ay, fikir ve strateji anlamında yeni atılımları ifade etmekte.

An haritasına baktığımızda, yükselen Başak ve yöneticisinin İkizler burcunun son derecelerinde olduğunu görüyoruz. Bu Yeni Ay’ın yönetici gezegeni ile harita yöneticisi aynı.. ve Yeni ay’a da önemli bir destek vermekte. Merkür’ün ana hakimiyetiyle, özellikle kariyer ve toplum içindeki statünüz ile bağlantılı konularda yapacağınız yeni başlangıçlar konusunda oldukça zihinsel fırtınalar yapmanız mümkün. Hatta Jupiter’in etkisiyle bu konuda biraz aşırı kaçmanız olası görünüyor…,Burada asıl dikkat edilmesi gereken nokta ise, karşı taraftan beklentilerinizin, ideallerinizin ve hayallerinizin son derece yüksek olması. Hayal kırıklığı yaşamamak için gerçekçi bir yaklaşım ve tutum sergilemelisiniz. Ve ya yanılmalar, avunmalar, aldanmalar konusunda gözü açık davranmalı, kolay ikna olmamaya özen göstermelisiniz. Şartlar, olduğunuzdan fazla iyi görünerek, sizi aldatabilir…

Başak burcunun Yükselendeki konumu, çalışma ortamı, alanı, şartları, sağlık ve günlük rutinde bir takım alışkanlıkların ön plana çıkmasıyla Yeni Ay’ın tezahür edeceği alanlara işaret etmekte. Kariyer ve profesyonel hayat alanında önemli görüşmeler, fikir alışverişleri, yazışmalar, gündemde..

Venüs ve Pluto arasındaki olumlu açı ise, atılan yeni adımlar konusunda, maddi ve manevi anlamda ilişkiler ve para konusunda kendinizi garantiye almak için zeminin son derece uygun olduğunu gösteriyor. Burada fazla lüks ve keyfin kölesi olmadan hareket etmek  yine faydanıza olacaktır. Harcamalar ve masraflar konusunda ipleri kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Haritanın tepe konumunda gerçekleşen bu Yeni ay, atacağınız adımların ve ya yapacağınız başlangıçların herkesin dikkatini çekeceğini gösteriyor. Toplum içinde kendinizden bahsettirebilir, girişimleriniz ile kendinizden söz ettirebilirsiniz. Rekabetçi gücünüzü, yeteneklerinizi, becerilerinizi sergileme fırsatı bulabilirsiniz.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş