11 – 17 Şubat 2019 – Haftalık Burç Yorumları 

Bu hafta, gökyüzünde daha sakin geçse de, Mars – Uranus etkileşimi oldukça sert etkiler yaratacak. Büyük kopuşlar, ayrılıklar, isyanlar görülebilir. Boğa burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün sonrasında Mars Boğa burcuna geçecek. Hafta sonu ise Venus – Neptun hayaller kurmanıza neden olacak. 

 

YÜKSELEN KOÇ 

Hafta, 13 Şubat’ta Boğa burcundaki İlk Dördün ile başlıyor. Yükselen Koç’ lar, 5 Şubat’ta başlattığınız girişimle ilgili maddi alanda bir atılım yapabilirsiniz. Gelecek planlarınızla ilgili krizlerle başa çıkmaya çalışabilirsiniz. 

Hemen arkasından gerçekleşecek olan Mars – Uranus kavuşumu, iki gezegenin Koç burcunda gerçekleşecek olan son buluşması olacak. Yöneticiniz olan Mars, sizi o gün oldukça fazla etkileyebilir. Öfke krizleri, çatışmalar yaşayabilirsiniz. Banka, kredi, harcamalar ve ya borçlar, bu krizlerin sebebi olabilir. 

14 Şubat’ta ise, Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle, ortalık biraz daha sakinleşebilir. 31 Mart’a kadar tüm enerjinizi, eylemlerinizi gelirler ve kazançlar alanında göstermeniz mümkün.. 

Hafta sonu Venus’un Neptun ile etkileşimi sayesinde, ikili ilişkiler ve birliktelikler alanında oldukça güzel gelişmeler yaşanabilir. Romantizm, aşk, fanteziler gündemde olacak.   

 

YÜKSELEN BOĞA 

Hafta, 13 Şubat’ta burcunuzdaki İlk Dördün ile başlıyor. Yükselen Boğa’ lar, 5 Şubat’ta başlattığınız girişimle ilgili özel hayatınız, imajınız, duruşunuz ve ya genel anlamda yaşam tarzınız ya da sağlığınız alanında bir atılım yapabilirsiniz. Böylelikle, kariyeriniz ve ailesel konularla ilgili krizlerle başa çıkmaya çalışabilirsiniz. 

Hemen arkasından gerçekleşecek olan Mars – Uranus kavuşumu, iki gezegenin Koç burcunda gerçekleşecek olan son buluşması olacak. Marsın son derecelerde bu buluşması, içsel bazı patlamalara neden olabilir. Bu öfke  krizlerinin sebebi, ikili ilişkiler ve birliktelikler, sözleşmeler ve ya kontratlar olabilir. 

14 Şubat’ta ise, Mars’ ın Boğa burcuna geçmesiyle, ortalık biraz daha sakinleşebilir. 31 Mart’ a kadar tüm enerjinizi, eylemlerinizi giyiminiz, kuşamınız, imajınız ve özel hayatınız, sağlığınız alanında göstermeniz mümkün. Kendinizi maddi ve manevi alanda güvence altına almaya çalışabilirsiniz. 

Hafta sonu Venus’un Neptun ile etkileşimi sayesinde, uzaklar, farklı kültürden olan insanlar ve ya bağlantılarınızla oldukça güzel gelişmeler yaşanabilir. Romantizm, aşk, fanteziler gündemde olacak. Bu durum gelecek ile ilgili bir çok hayal kurmanıza neden olabilir. 

 

YÜKSELEN İKİZLER 

Hafta, 13 Şubat’ta Boğa burcundaki İlk Dördün ile başlıyor. Yükselen İkizler, 5 Şubat’ta başlattığınız girişimle ilgili maddi alandaki korkularınız, kayıplarınız ve endişeleriniz alanında bir atılım yapabilirsiniz. Uzaklar, seyahatler ve bağlantılı konularla ilgili krizlerle başa çıkmaya çalışabilirsiniz. 

Hemen arkasından gerçekleşecek olan Mars – Uranus kavuşumu, iki gezegenin Koç burcunda gerçekleşecek olan son buluşması olacak. Marsın son derecelerde bu buluşması, işinizle bağlantılı bir erkek ile sosyal bir ortamda bir gerilim ve ya çatışma yaşamanıza neden olabilir. Tepkilerinizi özellikle de gelecek ile ilgili hedeflerinizi sabırsız bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Ve ya iş arkadaşlarınıza hedeflerinizden ve alacağınız aksiyonlardan bahsedebilirsiniz. Bir alanda üzerinize liderlik görevini almanız mümkün.

14 Şubat’ta ise, Mars’ ın Boğa burcuna geçmesiyle, ortalık biraz daha sakinleşebilir. 31 Mart’a kadar tüm enerjinizi, eylemlerinizi işiniz, çalışma şartlarınız alanında maddi manevi güvencenizi sağlamak adına olacak. Bu girişimlerinizi ve ya eylemlerinizi, belirlediğiniz hedefleri herkesten gizlemek isteyebilirsiniz. 

Hafta sonu Venus’ un Neptun ile etkileşimi sayesinde, aşk hayatınızda oldukça güzel gelişmeler yaşanabilir. Romantizm, aşk, fanteziler gündemde olacak. Bu durum toplumsal statünüz, kariyeriniz ile ilgili bir çok hayal kurmanıza neden olabilir. 

YÜKSELEN YENGEÇ 

Hafta, 13 Şubat’ta Boğa burcundaki İlk Dördün ile başlıyor. Yükselen Yengeç, 5 Şubat’ta başlattığınız girişimle ilgili, gelecek planlarınız ve ya arkadaş çevreniz, içinde bulunduğunuz gruplar alanında bir atılım yapabilirsiniz. Finansal alanda, borçlar, banka, kredi, miras gibi konularda krizlerle başa çıkmaya çalışabilirsiniz. 

Hemen arkasından gerçekleşecek olan Mars – Uranus kavuşumu, iki gezegenin Koç burcunda gerçekleşecek olan son buluşması olacak. Marsın Koç’un son derecelerindeki bu buluşması, kariyer alanında ciddi bir çıkış yaratmanıza neden olabilir. Kariyer hedeflerinizle ilgili beklenmedik bir aksiyon alabilirsiniz. Tepkilerinizi, sabırsızlığınızı kontrol etmenizde fayda var.  

14 Şubat’ta ise, Mars’ ın Boğa burcuna geçmesiyle, ortalık biraz daha sakinleşebilir. 31 Mart’a kadar tüm enerjinizi, eylemlerinizi kendi potansiyelinizi ortaya koymak için uzun vadeli projelerde gösterebilirsiniz. Kariyeriniz, sosyal statünüz hedeflerinizin başında yer alabilir.  

Hafta sonu Venus’ un Neptun ile etkileşimi sayesinde, partneriniz, eşiniz ile romantizm, aşk, fanteziler yaşamanız mümkün. Mekan değişikliği yapabilirsiniz. 

 

YÜKSELEN ASLAN 

Hafta, 13 Şubat’ta Boğa burcundaki İlk Dördün ile başlıyor. Yükselen Aslan, 5 Şubat’ta başlattığınız girişimle ilgili kariyer, profesyonel hayat ve statünüz alanında bir atılım yapabilirsiniz. Partneriniz, ikili ilişkiler, ortaklıklar, kontratlar gibi konularda krizlerle başa çıkmaya çalışabilirsiniz. 

Hemen arkasından gerçekleşecek olan Mars – Uranus kavuşumu, iki gezegenin Koç burcunda gerçekleşecek olan son buluşması olacak. Mars ’ın Koç burcunun son derecelerindeki bu buluşması; uzaklar, farklı kültürler, ülkeler, oralardaki bağlantılarınız ve ya inançlarınız, felsefeleriniz nedeniyle ev, aile ve gayrimenkul alanında ciddi bir çıkış yapmanıza neden olabilir. Uzaklarla ilgili hedefleriniz konusunda beklenmedik bir aksiyon alabilirsiniz. Uzaklara taşınmak gündeme gelebilir. 

14 Şubat’ta ise, Mars’ ın Boğa burcuna geçmesiyle, ortalık biraz daha sakinleşebilir. 31 Mart’a kadar tüm enerjinizi, eylemlerinizi kariyeriniz, profesyonel hayatınız alanında gösterebilirsiniz. Uzaklardan gelen bir erkek üst yönetimde söz sahibi olabilir. Ve bu durum, sizin kariyer hedeflerinizi yeniden düşünmenize neden olabilir. 

Hafta sonu Venus’ un Neptun ile etkileşimi sayesinde, çalışma ortamınızda daha huzur ve sevinç hakim olabilir. Üst düzey bir bayan ve ya kariyerinizde elde ettiğiniz başarı, bu rahatlık ve huzurun kaynağı olabilir. 

 

 

YÜKSELEN BAŞAK 

Hafta, 13 Şubat’ta Boğa burcundaki İlk Dördün ile başlıyor. Yükselen Başak, 5 Şubat’ta başlattığınız girişimle ilgili uzaklar, seyahatler, yasal süreçler alanında bir atılım yapabilirsiniz. Çalışma konuları, iş yeri, şartları, sağlığınız gibi konularda krizlerle başa çıkmaya çalışabilirsiniz. 

Hemen arkasından gerçekleşecek olan Mars – Uranus kavuşumu, iki gezegenin Koç burcunda gerçekleşecek olan son buluşması olacak. Mars’ ın Koç burcunun son derecelerindeki bu buluşması, borçlar, harcamalar, banka ve krediler alanında ciddi bir çıkış yapmanıza neden olabilir. Bir borcu kapatmak için harekete geçebilirsiniz. 

14 Şubat’ta ise, Mars’ ın Boğa burcuna geçmesiyle, ortalık biraz daha sakinleşebilir. 31 Mart’ a kadar tüm enerjinizi, uzaklarla ilgili yapacağınız yatırımlar alanında gösterebilirsiniz. Kardeşiniz ve yakın çevrenizden bir erkek bu atılımda yardımcı olabilir. 

Hafta sonu Venus’ un Neptun ile etkileşimi sayesinde, aşk ve çocuklar alanında daha huzur ve sevinç hakim olabilir. Eşiniz ve ya birlikte olduğunuz kişiyle son derece güzel vakit geçirebilirsiniz. 

 

YÜKSELEN TERAZİ 

Hafta, 13 Şubat’ta Boğa burcundaki İlk Dördün ile başlıyor. Yükselen Terazi, 5 Şubat’ta başlattığınız girişimle ilgili borçlar, harcamalar, krediler, ilişkilerinizdeki samimiyet, derin duygular gibi alanlarda bir atılım yapmanız mümkün.

Hemen arkasından gerçekleşecek olan Mars – Uranus kavuşumu, iki gezegenin Koç burcunda gerçekleşecek olan son buluşması olacak. Mars’ın Koç burcunun son derecelerindeki bu buluşması, ikili ilişkiler, ortaklıklar, birliktelikler alanında ciddi bir çıkış yapmanıza neden olabilir. Finansal konularla ilgili bir sözleşme gündem maddesi olabilir. Ve ya ikili ilişkilerde kendinizi değersiz hissetmeniz öfkelenmenize sebep olabilir.  Barışmak ve ya ipleri tamamen koparmak sizin elinizde.

14 Şubat’ta ise, Mars’ ın Boğa burcuna geçmesiyle, ortalık biraz daha sakinleşebilir. 31 Mart’ a kadar tüm enerjinizi, finansal konular, borçları kapatmak, birlikteliklerinizdeki samimiyet, tutku ve ateşi tekrar yaratmaya çalışmak alanında gösterebilirsiniz.  

Hafta sonu Venus’ un Neptun ile etkileşimi sayesinde, eviniz ve yuvanızda, ailenizde huzur ve mutluluk hakim olabilir. Evinize yatırım yapabilir, güzelleştirmek için çaba gösterebilirsiniz. 

 

YÜKSELEN AKREP 

Hafta, 13 Şubat’ta Boğa burcundaki İlk Dördün ile başlıyor. Yükselen Akrep, 5 Şubat’ta başlattığınız girişimle ilgili ikili ilişkiler, ortaklıklar ve ya sözleşmeler gibi alanlarda bir atılım yapmanız mümkün.

Hemen arkasından gerçekleşecek olan Mars – Uranus kavuşumu, iki gezegenin Koç burcunda gerçekleşecek olan son buluşması olacak. Mars’ın Koç burcunun son derecelerindeki bu buluşması, çalışma ortamı, işiniz, ortam, iş arkadaşlarınız alanında ciddi bir çıkış yapmanıza neden olabilir. Kendi liderliğinizi, yöneticilik kabiliyetinizi ve öfkenizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Soğukkanlı davranmanızda fayda var!  

14 Şubat’ta ise, Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle, ortalık biraz daha sakinleşebilir. 31 Mart’a kadar tüm enerjinizi, ikili ilişkiler, ortaklıklar, birliktelikler, varsa sözleşme ve ya kontratlar alanında gösterebilirsiniz.  İşinizle ilgili bir takım anlaşmalarda güven ortamı yaratmak isteyeceksiniz.

Hafta sonu Venus’un Neptun ile etkileşimi sayesinde, aşk hayatınızda ve ya çocuklarınızla ilgili huzur ve mutluluk hakim olabilir. Yakın çevrede sevdiğiniz kişiyle romantik kaçamaklar yapmanız mümkün.

 

YÜKSELEN YAY

Hafta, 13 Şubat’ta Boğa burcundaki İlk Dördün ile başlıyor. Yükselen Yay, 5 Şubat’ta başlattığınız girişimle ilgili çalışma ortamınız, şartlarınız, iş arkadaşlarınız, günlük rutininiz ve ya sağlığınız gibi alanlarda bir atılım yapmanız mümkün. Harcamalar ve banka, krediler gibi konular buna neden olabilir.

Hemen arkasından gerçekleşecek olan Mars – Uranus kavuşumu, iki gezegenin Koç burcunda gerçekleşecek olan son buluşması olacak. Mars’ ın Koç burcunun son derecelerindeki bu buluşması, aşk hayatınız, çocuğunuz ve ya kendinizi ispat etmek istediğiniz bir hobi ve ya spor alanında ciddi bir çıkış yapmanıza neden olabilir.  Kaybetme korkusu bu durumu tetikleyebilir.   

14 Şubat’ta ise, Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle, ortalık biraz daha sakinleşebilir. 31 Mart’a kadar tüm enerjinizi, çalışma ortamı ve iş düzeni alanında gösterebilirsiniz.  Liderlikle ilgili vasıflarınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz.

Hafta sonu Venus’un Neptun ile etkileşimi sayesinde, maddi konular, gelirler ve kazançlar alanında elde ettiğiniz zaferlerle birlikte ailenizle beraber kurduğunuz hayalleri gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.

 

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta, 13 Şubat’ta Boğa burcundaki İlk Dördün ile başlıyor. Yükselen Oğlak, 5 Şubat’ta başlattığınız girişimle ilgili aşk hayatınız, çocuğunuz ve ya kendinizi ispat etmek istediğiniz bir hobi ve ya spor alanında aksiyona geçmeniz mümkün. Bu durum özellikle ciddi beraberliğiniz ve eşiniz, ortağınız ile ilgili bir durumu da bağlıyor olabilir.

Hemen arkasından gerçekleşecek olan Mars – Uranus kavuşumu, iki gezegenin Koç burcunda gerçekleşecek olan son buluşması olacak. Mars’ın Koç burcunun son derecelerindeki bu buluşması, aile, yuva, ev, gayrimenkul gibi konularda fevri bir çıkış yapmanıza neden olabilir.  Taşınmak, ev değiştirmek isteyebilir ve ya tepkilerinizi kontrol edemediğiniz için aile fertleriyle münakaşa yaşayabilirsiniz.

14 Şubat’ta ise, Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle, ortalık biraz daha sakinleşebilir. 31 Mart’a kadar tüm enerjinizi, aşk hayatınız ve ya varsa çocuklarınız alanında gösterebilirsiniz.  Arkadaşlarınızla tatil, eğlence gibi konular gündeme gelebilir.

Hafta sonu Venus’un Neptun ile etkileşimi sayesinde, işiniz, yetenekleriniz ve becerilerinizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bu sizin kendinizi daha iyi hissetmenize neden olabilir.

 

YÜKSELEN KOVA

Hafta, 13 Şubat’ta Boğa burcundaki İlk Dördün ile başlıyor. Yükselen Kova, 5 Şubat’ta başlattığınız girişimle ilgili eviniz, aileniz , yuvanız alanında aksiyona geçmeniz mümkün. Bu durum özellikle kariyer, sosyal statü ve işinizle ilgili olabilir.

Hemen arkasından gerçekleşecek olan Mars – Uranus kavuşumu, iki gezegenin Koç burcunda gerçekleşecek olan son buluşması olacak. Mars’ın Koç burcunun son derecelerindeki bu buluşması, üst düzey ve ya otorite kişilerle olan iletişiminizde fevri bir çıkış yapmanıza neden olabilir.  Patlama noktasına gelebilirsiniz.

14 Şubat’ta ise, Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle, ortalık biraz daha sakinleşebilir. 31 Mart’a kadar işlerinizi evden yönetmek isteyebilir, ve ya evden yönetebileceğiniz bir iş konusunda aksiyona geçebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili kendinizi maddi manevi güvenceye almak esas hedefiniz olabilir. Ailenizle bu alanda aksiyona geçmeniz mümkün.

Hafta sonu Venus’un Neptun ile etkileşimi sayesinde, uzaklardan gelen biriyle gizli, gözlerden uzak bir aşk ve ya romantizm yaşamanız mümkün. Ayaklarınız yerden kesilebilir.

 

YÜKSELEN BALIK

Hafta, 13 Şubat’ta Boğa burcundaki İlk Dördün ile başlıyor. Yükselen Balık, 5 Şubat’ta başlattığınız girişimle ilgili yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan iletişiminizde ve ya eğitim ve ya öğretim gibi konularda aksiyona geçmeniz mümkün. Bu durum özellikle çocuğunuz, kendi öz yetenekleriniz, becerileriniz ve ya aşk hayatınızla ilgili olabilir.

Hemen arkasından gerçekleşecek olan Mars – Uranus kavuşumu, iki gezegenin Koç burcunda gerçekleşecek olan son buluşması olacak. Mars’ın Koç burcunun son derecelerindeki bu buluşması, maddi alanda, gelirler ve kazançlarınızla ilgili ciddi bir çıkış yapmanıza neden olabilir.  Bu durumun uzaklar, seyahatler ve ya uzaklardaki bağlantılarınızla ilgili olması mümkün.

14 Şubat’ta ise, Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle, ortalık biraz daha sakinleşebilir. 31 Mart’a kadar uzaklarla olan iletişiminizi gelirlerinizle ilgili güvenceyi yaratmak bağlamında arttırabilirsiniz. Anlaşma sağlamanız mümkün.

Hafta sonu Venus’un Neptun ile etkileşimi sayesinde, arkadaşlarınızla ve ya sosyal çevrenizle birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz. Birlikte hayal kurabilir, sevdiğinizle romantik bir gün geçirebilirsiniz.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş