7 – 13 Ocak 2019 – Haftalık Burç Yorumları
Tutulma sonrası gökyüzünde bu hafta yaşanacaklar; Venus Yay burcuna geçiyor, Merkür hafta başında Mars ile anlaşmazlığa düşerken, hafta sonunda Saturn ile el sıkışıyor. Jupiter ve Neptun arasında, bu sene 3 defa tekrarlanacak olan çatışmanın ilk perdesi yaşanacak.
YÜKSELEN KOÇ
Hafta Venus Yay burcuna geçiyor. 4 Şubat’a kadar, partnerinizle ve ya ortağınızla olan ilişkiniz, uzak seyahatler ve ya farklı kültürlerle olan etkileşiminizi arttırabilir. Eğer bir partneriniz yoksa farklı bir kültür/inanç ve ya ülkeden bir kişiyle yakınlaşabilirsiniz. Ve ya aynı felsefeyi paylaştığınız insanlarla iletişime geçebilirsiniz.
8 Ocak’ta Merkür ve Mars arasındaki çatışma, kariyeriniz ve özel hayatınızla ilgili olarak sizi zorlayabilir. Üst yönetim ve ya profesyonel hayatınızla ilgili düşünceler ve ya yaptığınız görüşmeler, özel hayatınız, kişisel hedefleriniz ile uyum sağlamayabilir, size engel çıkarabilir, keyfiniz kaçabilir. Üst düzeyle olan iletişiminizde agresif ve öfkeli bir tutum sergileyebilirsiniz.
11 Ocak’ta Güneş ve Pluto’nun aynı derecede buluşmasıyla, kariyer ve mesleki alanda üstünüzdeki sorumluluklar ve baskı  gün yüzüne çıkabilir, kendinizi mücadeleye ve değişime hazır hissedebilirsiniz.
13 ocak’ta ise, Merkür’ün Saturn ile buluşması,  daha ciddi ve disiplinli bir düşünme tarzına itebilir. İş ve kariyer alanındaki sorumluluklarınız zihninizi çok fazla meşgul edebilir. Aynı gün, Jupiter ve Neptun arasında bu sene 3 defa tekrarlanacak olan çatışmanın ilk perdesi yaşanacak, inançlarınız ve hayalleriniz ile ilgili sınırlarınızı zorlamanıza neden olabilir. Ayaklarınızı sıkı sıkı yere basmanız gerektiğini unutmayın, uzaklarla ilgili fazla hayal kurmamalı, gerçekleri görmezden gelmemelisiniz. Maneviyat ve inançlar alanında ise, aldanmamaya özen gösterin!
YÜKSELEN BOĞA
Hafta Venus Yay burcuna geçiyor. 4 Şubat’a kadar, günlük hayatınız ve düzeniniz ile ilgili, harcamalarınız ön plana çıkabilir. Bunun dışında iş yerinizden bir kişiyle samimiyet kurmanız mümkün. İlişkinizin boyutu değişebilir.
8 Ocak’ta Merkür ve Mars arasındaki çatışma, çocuklar, aşk hayatınız ve maddi konularla ilgili söz düellolarına girmenize neden olabilir. Öfke patlamaları yaşamanız mümkün..

anal porno

11 Ocak’ta Güneş ve Pluto’nun aynı derecede buluşmasıyla, değişen hayat görüşünüz, felsefeniz, uzaklardaki aileniz, ve ya  bağlantılarınız ile sorumluluklarınızı yönetebilmek adına kendinizde güç bulabilir ve ya buradaki kişilerden destek, yardım alabilirsiniz.
13 Ocak’ta ise, Merkür’ün Saturn ile buluşması,  daha ciddi ve disiplinli bir düşünme tarzına itebilir. Özellikle kurmak istediğiniz hayat, yeni sorumluluklar ve de iş gibi konulardaki sorumluluklarınız zihninizi çok fazla meşgul edebilir. Aynı gün, Jupiter ve Neptun arasında bu sene 3 defa tekrarlanacak olan çatışmanın ilk perdesi yaşanacak, inançlarınız ve hayalleriniz ile ilgili sınırlarınızı zorlamanıza neden olabilir. Ayaklarınızı sıkı sıkı yere basmanız gerektiğini unutmayın, sosyal çevreniz, arkadaş grubunuz ve de yakın ilişkileriniz ile ilgili fazla hayal kurmamalı, gerçekleri görmezden gelmemelisiniz. Bazı ek gelirler ve ya ikramiyeler, ödüller şımarmanıza neden olabilir, gelecek ile ilgili fazla iddialı planlar yapmanıza alan açabilir. Hayal kırıklıklarına dikkat..
YÜKSELEN İKİZLER
Hafta Venus Yay burcuna geçiyor. 4 Şubat’a kadar, ikili ilişkiler, aşk hayatınız, partnerinizle olan diyaloğunuz size çok keyif verebilir. Kendinizi birlikte olduğunuz kişiye adayabilirsiniz.
8 Ocak’ta Merkür ve Mars arasındaki çatışma, harcamalar ve masraflar konusunda sosyal çevrenizde ve ya arkadaş çevrenizde iletişim problemleri yaşamanıza,  fevri davranmanıza neden olabilir.
11 Ocak’ta Güneş ve Pluto’nun aynı derecede buluşmasıyla, partnerinizle aranızda olan tutkunuz, arzunuz artabilir. Bazılarınız masraflar ve harcamalar alanında üzerindeki baskıyı yönetmek için, yakın çevresinden destek alabilir.
13 Ocak’ta ise, Merkür’ün Saturn ile buluşması, sizi daha ciddi ve karamsar bir düşünme tarzına itebilir. Özellikle banka, kredi gibi konulardaki sorumluluklarınız zihninizi çok fazla meşgul edebilir. Aynı gün, Jupiter ve Neptun arasında bu sene 3 defa tekrarlanacak olan çatışmanın ilk perdesi yaşanacak, ortağınız ve ya partnerinizle olan ilişkiniz, ona olan inancınız, kariyer hayatınızla ilgili bir takım idealler içine girmenize neden olabilir. Bu bağlamda gerçekçi hareket etmeniz ve ya gerçekçi beklentiler içine girmeniz daha faydalı olabilir.
YÜKSELEN YENGEÇ
Hafta Venus Yay burcuna geçiyor. 4 Şubat’a kadar, çalışma ortamınız, işiniz, ilişkileriniz olumlu etkilenebilir, keyifli bir çalışma ortamına sahip olabilirsiniz. Bazılarınız ise, günlük hayatınızda ailenize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.
8 Ocak’ta Merkür ve Mars arasındaki çatışma, partneriniz ve ya ortağınızla fikir çatışmasına düşmenize neden olabilir. Özellikle uzaklardaki bağlantılarınız, aktiviteleriniz, çatışma kaynağı olabilir.
11 Ocak’ta Güneş ve Pluto’nun aynı derecede buluşmasıyla, partneriniz ve ya ilişkinizdeki sorumlulukların baskısını yönetmek için extra çaba gösterebilirsiniz. Maddi anlamda gelirler, kazançlar, etken konular olarak gündeme gelebilir.
13 Ocak’ta ise, Merkür’ün Saturn ile buluşması, sizi daha ciddi ve karamsar bir düşünme tarzına itebilir. Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklar, tüzel kişilerle olan iş ilişkileri, görevler zihninizi çok fazla meşgul edebilir. Aynı gün, Jupiter ve Neptun arasında bu sene 3 defa tekrarlanacak olan çatışmanın ilk perdesi yaşanacak, çalışma hayatınız, işinize ve kendinize bu konuda olan inancınız, bir takım uzaklarla ilgili planlarınız ve hayalleriniz dahilinde sizi çok fazla heveslendirebilir. Hayal kırıklılığı yaşamamak için gerçekçi beklentiler içinde olmalısınız.
YÜKSELEN ASLAN
Hafta Venus Yay burcuna geçiyor. 4 Şubat’a kadar, aşk hayatınız, tatil, eğlence, hobiler size çok daha fazla keyif verebilir. Romantik seyahatlere çıkabilirsiniz.
8 Ocak’ta Merkür ve Mars arasındaki çatışma, iş konusunda ve ya ofis içinde bir takım tartışmaları gündeme getirebilir, uzaklar ve ya farklı kültürdeki kişilerle olan iletişiminizde agresif bir tutum sergileyebilirsiniz.
11 Ocak’ta Güneş ve Pluto’nun aynı derecede buluşmasıyla, çalışma ortamınızdaki sorumlulukların baskısını yönetmek için extra çaba gösterebilirsiniz. Kendinizi ispatlamak isteyebilirsiniz.
13 Ocak’ta ise, Merkür’ün Saturn ile buluşması, sizi daha ciddi ve karamsar bir düşünme tarzına itebilir. Özellikle çalışma ortamı, iş konuları, pozisyonunuz, üst yönetim, görevler ve sorumluluklar zihninizi çok fazla meşgul edebilir. Aynı gün, Jupiter ve Neptun arasında bu sene 3 defa tekrarlanacak olan çatışmanın ilk perdesi yaşanacak, çocuklar, aşk hayatınız ve ya uzaklara yağmak istediğiniz yolculuklar alanında gerçek dışı bir takım hayaller kurmanıza neden olabilir.
YÜKSELEN BAŞAK
Hafta Venus Yay burcuna geçiyor. 4 Şubat’a kadar, aileniz, yuvanız, eviniz size çok daha fazla keyif verebilir. Evinizde bir takım estetik değişiklikler, güzelleştirmeler yapmanız mümkün.
8 Ocak’ta Merkür ve Mars arasındaki çatışma, hobi ve ya bir ilgi alanınızı iş ve kariyer alanına çevirmek ve ya çocuklar/eğitim gibi konular alanında sorumlulukları yönetmek, sizde maddi zorluklara neden olabilir. Agresif davranmanıza neden olabilir.
11 Ocak’ta Güneş ve Pluto’nun aynı derecede buluşmasıyla, aşk hayatınız daha alevlenebilir, ilişkilerdeki ciddiyet gündem konusu olabilir.
13 Ocak’ta ise, Merkür’ün Saturn ile buluşması, sizi daha ciddi ve karamsar bir düşünme tarzına itebilir. Özellikle çocuklar ve aşk hayatınız ile ilgili sorumluluklar zihninizi çok fazla meşgul edebilir. Aynı gün, Jupiter ve Neptun arasında bu sene 3 defa tekrarlanacak olan çatışmanın ilk perdesi yaşanacak, ev ve yuva konusunda yapmak istediğiniz geliştirmeler ve ya ailenizi büyütme çabanız, sizi partneriniz ve ortağınız konusunda bir takım hayallere sürükleyebilir. Gerçekçi yaklaşımda kalmalı, aksi takdirde hüsrana hazır olmalısınız.
YÜKSELEN TERAZİ
Hafta Venus Yay burcuna geçiyor. 4 Şubat’a kadar, kardeşleriniz, yakın çevreniz ve ya iletişim, eğitim ve öğretim konusunda çok keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Yakın çevreye kısa bir seyahat yapabilirsiniz.
8 Ocak’ta Merkür ve Mars arasındaki çatışma,  ev, aile, yuva ve ya taşınma gibi konularda, partnerinizle ve ya ortağınızla aranızda gerilime sebep olabilir. Ağzınızdan çıkan laflara dikkat!
11 Ocak’ta Güneş ve Pluto’nun aynı derecede buluşmasıyla, aile ve ev alanındaki sorumlulukların yarattığı baskıyı, bir arkadaş ve ya dost sayesinde çözüme kavuşturabilirsiniz. Kurmak istediğiniz yeni düzene bir adım daha yaklaşabilirsiniz.
13 Ocak’ta ise, Merkür’ün Saturn ile buluşması, sizi daha ciddi ve karamsar bir düşünme tarzına itebilir. Özellikle aile, yuva, ev, gayrimenkul ve taşınma gibi konular zihninizi çok fazla meşgul edebilir. Aynı gün, Jupiter ve Neptun arasında bu sene 3 defa tekrarlanacak olan çatışmanın ilk perdesi yaşanacak, eğitim ve öğretim konusunda yaratmak istediğiniz potansiyel, yakın çevrenizle ve ya kardeşinizle olan iletişiminizdeki düzelme, sizi çalışma şartları ve iş konusunda bir takım hayallere sürükleyebilir. Gerçekçi yaklaşımda kalmalı, aksi takdirde hüsrana hazır olmalısınız.
YÜKSELEN AKREP
Hafta Venus Yay burcuna geçiyor. 4 Şubat’a kadar, gelirler, kazançlar, maddi konular gündeminizi oluşturabilir. Bu alandaki olumlu gelişmeler sizi rahatlatabilir.
8 Ocak’ta Merkür ve Mars arasındaki çatışma,  iş konusunda ve ya görevleriniz gibi konularda, iş arkadaşlarınızla ve ya çalışma ortamınızda gerilime sebep olabilir. Ağzınızdan çıkan laflara dikkat!
11 Ocak’ta Güneş ve Pluto’nun aynı derecede buluşmasıyla, iş ve iş yerindeki sorumluluklar gibi konularda derin konuşmalar ve ya derin düşünceler içine girmenize neden olabilir.  
13 Ocak’ta ise, Merkür’ün Saturn ile buluşması, sizi daha ciddi ve karamsar bir düşünme tarzına itebilir. Özellikle kardeşleriniz, yakın çevreniz ile olan iletişiminiz, iş konusundaki fikirleriniz, zihninizi çok fazla meşgul edebilir. Aynı gün, Jupiter ve Neptun arasında bu sene 3 defa tekrarlanacak olan çatışmanın ilk perdesi yaşanacak, maddi alanda gelirler ve kazançlar konusunda yaratmak istediğiniz potansiyel, çocuklar, aşk hayatı ve hobilerinizle ilgili sizi bir takım hayallere sürükleyebilir. Gerçekçi yaklaşımda kalmalı, aksi takdirde hüsrana hazır olmalısınız.
YÜKSELEN YAY
Hafta Venus Yay burcuna geçiyor. 4 Şubat’a kadar, iş konusunda duyduğunuz maddi manevi güven; imajınız, görünümünüz, tarzınız konusunda etken olabilir. Kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.
8 Ocak’ta Merkür ve Mars arasındaki çatışma,  maddi konularla ilgili fikirleriniz, söyledikleriniz, çocuğunuz ve ya aşk hayatınız ile olan ilişkinizde sorun olabilir. Agresif tavrınız tartışmalara neden olabilir.
11 Ocak’ta Güneş ve Pluto’nun aynı derecede buluşmasıyla, maddi alandaki sorumluluklar, değişim yaratmak istediğiniz düzen gündeminiz olabilir. Uzaklardan gelecek bir destek sizi rahatlatabilir.  
13 Ocak’ta ise, Merkür’ün Saturn ile buluşması, sizi daha ciddi ve karamsar bir düşünme tarzına itebilir. Özellikle gelirler, kazançlar, yaşadığınız bir takım maddi kayıplar ve ya kısıtlamalar zihninizi çok fazla meşgul edebilir. Aynı gün, Jupiter ve Neptun arasında bu sene 3 defa tekrarlanacak olan çatışmanın ilk perdesi yaşanacak, özel hayatınızda yaratmak istediğiniz büyüme ve gelişme, eviniz ve aileniz ile ilgili ve ya yaşadığınız yer ile ilgili hayaller kurmanıza neden olabilir. Gerçekçi yaklaşımı elden bırakmamalı, aksi takdirde hayal kırıklarına açık olabilirsiniz.
YÜKSELEN OĞLAK
Hafta Venus Yay burcuna geçiyor. 4 Şubat’a kadar, iş, kariyer ve ya aşk hayatınız sizi çok mutlu edebilir. Gizli bir aşk ilişkisine adım atabilirsiniz.
8 Ocak’ta Merkür ve Mars arasındaki çatışma, çalışma hayatınızla ilgili aldığınız bir takım kararlar ev ve aile içinde, tartışma konusu yaratabilir. Agresif bir tutum yuvada huzursuzluk yaratabilir.
11 Ocak’ta Güneş ve Pluto’nun aynı derecede buluşmasıyla, özle hayatınız ve genel anlamda üzerinize aldığınız bir takım yeni sorumluluklar, kurmak istediğiniz yeni düzen gündeminizde olabilir. Elde edeceğiniz bir takım maddi destekler sayesinde işiniz kolaylaşabilir.
13 Ocak’ta ise, Merkür’ün Saturn ile buluşması, sizi daha ciddi ve karamsar bir düşünme tarzına itebilir. Özellikle özel hayatınız, sağlığınız, ve iş konusunda sahip olduğunuz konum, statü zihninizi çok fazla meşgul edebilir. Aynı gün, Jupiter ve Neptun arasında bu sene 3 defa tekrarlanacak olan çatışmanın ilk perdesi yaşanacak, bir takım farklı felsefeler, öğretiler, spiritüel anlayışlar sayesinde yaratıcılığınız ve sezgileriniz artabilir. Gerçekçi yaklaşımı elden bırakmamalı, aksi takdirde hayal kırıklarına açık olabilirsiniz.
YÜKSELEN KOVA
Hafta Venus Yay burcuna geçiyor. 4 Şubat’a kadar, uzaktan gelen arkadaşlarınızla, farklı kültürden insanlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Keyifli ve eğlenceli bir sosyal hayat sizi beklemekte.
8 Ocak’ta Merkür ve Mars arasındaki çatışma, harcamalar, borçlar ve ya maddi konularla ilgili konular, yakın çevreniz, kardeşiniz alanında tartışmalara sebep olabilir. Öfke patlamaları yaşayabilirsiniz.
11 Ocak’ta Güneş ve Pluto’nun aynı derecede buluşmasıyla, uzun zamandan beri değişim ve dönüşüm yaşadığınız bilinçaltınız, korkularınız, endişeleriniz alanında partneriniz ve ya birlikte olduğunuz kişi sayesinde bir rahatlama ve ya huzur yakalayabilirsiniz. Endişeleriniz artık son bulabilir.
13 Ocak’ta ise, Merkür’ün Saturn ile buluşması, sizi daha ciddi ve karamsar bir düşünme tarzına itebilir. Özellikle harcamalar ve ya borçlar alanında üzerinizdeki sorumluluklar zihninizi çok fazla meşgul edebilir. Aynı gün, Jupiter ve Neptun arasında bu sene 3 defa tekrarlanacak olan çatışmanın ilk perdesi yaşanacak, sosyal hayatınızın zenginleşmesi ve katıldığınız kültürler arası aktiviteler, organizasyonlar maddi alanda fazla açılmanıza, gelirler ve kazançlar alanında gerçekleşmesi zor hayaller kurmanıza neden olabilir. Gerçekçi beklentiler içine girmeniz, hüsrana uğramanıza engel olabilir.
YÜKSELEN BALIK
Hafta Venus Yay burcuna geçiyor. 4 Şubat’a kadar, kariyeriniz, iş hayatınız, üst düzey ile olan ilişkileriniz son derece sizi mutlu edebilir. Üst yönetimden takdir ve onay alabilirsiniz.
8 Ocak’ta Merkür ve Mars arasındaki çatışma, gelecek planlarınızla ilgili fikirler, çevrenizle olan paylaşımlar, maddi alanda gelirlerinizi arttırmak için sizde motivasyon ve hırsa neden olabilir. Daha agresif bir tutum sergileyebilirsiniz.
11 Ocak’ta Güneş ve Pluto’nun aynı derecede buluşmasıyla, uzun zamandan beri değişim ve dönüşüm yaşadığınız gelecek planlarınız,  sosyal çevreniz, arkadaşlarınız alanında bir takım gelişmeler sizi şaşırtabilir. Bugün önemli insanlar tanıyabilir, onların desteğini alabilirsiniz.
13 Ocak’ta ise, Merkür’ün Saturn ile buluşması, sizi daha ciddi ve karamsar bir düşünme tarzına itebilir. Özellikle partnerinizle birlikte sosyalleşmek istemeniz, sahip olduğunuz gelecek planlarınız zihninizi çok fazla meşgul edebilir. Aynı gün, Jupiter ve Neptun arasında bu sene 3 defa tekrarlanacak olan çatışmanın ilk perdesi yaşanacak, kariyer ve profesyonel hayat alanında yakaladığınız bir takım fırsatlar, genel anlamda özel hayatınız, duruşunuz, hayata bakış açınız ile ilgili gerçekleşmesi zor hayaller kurmanıza neden olabilir. Gerçekçi beklentiler içine girmeniz, hüsrana uğramanıza engel olabilir.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş