28 Ocak – 3 Şubat 2019 – Haftalık Burç Yorumları

Hafta Akrep burcundaki Son Dördün ile başlıyor. Merkür Kova burcunda Güneş ile kavuşuyor, gezegenler arasında son derece çarpıcı etkileşimler tüm hafta etkisini gösterecek.

YÜKSELEN KOÇ

Hafta, Akrep burcundaki Son dördün ile  başlıyor. Ay tutulmasının getirdiği bitişler, tamamlanmalar, farkındalıklar sonucunda derin korkularla yüzleşmeniz gerekebilir, içsel hesaplaşmalar yapabilirsiniz. Geçmişi geride bırakmanız konusunda bu eylemin gerekli olduğunu unutmayın.
30 Ocak’ta, Güneş ve Merkür Kova burcunda, aynı dereceyi paylaşacaklar. Yakın çevreniz, aşk hayatınız hatta iş arkadaşlarınızla sosyalleşmeniz mümkün. Sosyalleşebilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Davetlerde, organizasyonlarda boy gösterebilirsiniz.
31 Ocak’ta, Saturn, Neptun’e destek olacak. Kimseye bahsetmediğiniz hayallerinizi gerçekleştirmek için, üst düzey kişilerden ve ya otoritelerden destek alabilirsiniz. Gerekli disiplin, sıkı çalışma sayesinde hayallerinize kavuşabilirsiniz.
2 Şubat’ta, Mars ve Pluto arasındaki zorlu açı, uzun zamandan beri artan sorumluluklar, görevler alanında yaşadığınız değişim ve sıfırdan kurmak istediğiniz düzen alanında bir takım kavgalar ve ya münakaşalara sahne olabilir. Agresif ve öfkeli tepkiler verebilirsiniz, hedeflerinizle ilgili aceleciliğiniz, sabırsızlığınız yüzünden yeni kurmak istediğiniz düzene adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Üzerinizdeki baskı karşınızdakiyle güç savaşlarına girmenize neden olabilir.
3 Şubat’ta, hava gökyüzünde biraz daha yumuşayacak. Venus, Uranus ile yaptığı ılımlı açıyla, hayatınıza, uzaklardan bazı sevdiklerinizi getirebilir, ve ya onlardan haber alabilirsiniz. Beklenmedik sürprizlere açık olun. Farklı ve sıra dışı kişiler hayatınıza renk katabilir.

YÜKSELEN BOĞA

Hafta, Akrep burcundaki Son dördün ile  başlıyor. Ay tutulmasının getirdiği bitişler, sizin ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında korkularla yüzleşmenizi gerektirebilir, içsel hesaplaşmalar yapabilirsiniz. Geçmişi geride bırakmanız konusunda bu adımın gerekli olduğunu unutmayın.
30 Ocak’ta, Güneş ve Merkür Kova burcunda, aynı dereceyi paylaşacaklar. Kariyeriniz, mesleğiniz alanında parlamanız mümkün. Hatta aile ve evinizle ilgili sorunlardan kaçmak için işinize daha fazla odaklanabilirsiniz.
31 Ocak’ta, Saturn, Neptun’e destek olacak. Gelecek planlarınızı gerçekleştirmek için, uzaklardaki üst düzey kişilerden ve ya otoritelerden destek alabilirsiniz.
2 Şubat’ta, Mars ve Pluto arasındaki zorlu açı, uzun zamandan beri uzaklarla ilgili artan sorumluluklar, görevler alanında yaşadığınız değişim ve sıfırdan kurmak istediğiniz düzen alanında bir takım kavgalar ve ya münakaşalara neden olabilir. Agresif olabilirsiniz, herkesten gizlediğiniz hedeflerinizle ilgili aceleciliğiniz, sabırsızlığınız yüzünden üzerinizdeki baskıyı yönetmekte zorlanabilirsiniz.
3 Şubat’ta, hava gökyüzünde biraz daha yumuşayacak. Venus, Uranus ile yaptığı ılımlı açıyla, maddi alanda beklenmedik sürprizlere açık olun. Primler, ikramiyeler, ödüller kazanabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta, Akrep burcundaki Son dördün ile  başlıyor. Ay tutulmasının getirdiği tamamlanmalar, farkındalıklar sonucunda çalıştığınız yerden kazandığınız parayla ilgili bir takım korkularla yüzleşmeniz gerekebilir, endişeler ve kaygılar su yüzüne çıkabilir. Bu korkulardan vazgeçmeyi öğrenmelisiniz.
30 Ocak’ta, Güneş ve Merkür Kova burcunda, aynı dereceyi paylaşacaklar. Uzaklar, farklı kültürler ve ya seyahatler sonucunda iletişiminiz, haberleşmeniz artabilir. Önemli haberler alabilirsiniz.
31 Ocak’ta, Saturn, Neptun’e destek olacak. Kariyeriniz, mesleğiniz alanında kurduğunuz birtakım hayaller için sıkı çalışmanız ve çabanız sonuç verebilir, borçlar, krediler ve harcamaları kısıtlamak, azaltmak konusunda önemli başarılar elde edebilirsiniz.
2 Şubat’ta, Mars ve Pluto arasındaki zorlu açı, uzun zamandan beri borçlar ve harcamalarınız, kredileriniz ile ilgili artan sorumluluklar, escort mersin görevler alanında yaşadığınız değişim ve sıfırdan kurmak istediğiniz düzen alanında bir takım kavgalar ve ya münakaşalar içine girebilir, daha da hırslanabilirsiniz. Agresif tepkiler verebilirsiniz, kariyer kazancınız ile ilgili hedeflerinize ulaşmaktaki sabırsızlığınız yüzünden borçlarınız konusundaki stresinizi yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sakinliğinizi korumakta fayda var.
3 Şubat’ta, hava gökyüzünde biraz daha yumuşayacak. Venus, Uranus ile yaptığı ılımlı açıyla, aşk hayatınız ile ilgili beklenmedik sürprizlere açık olun. Partneriniz ile olumlu gelişmeler, beklenmedik birliktelikler gündeminize heyecan katabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta, Akrep burcundaki Son dördün ile  başlıyor. Ay tutulmasının getirdiği farkındalıklar sonucunda kendinizi başkalarına ispat etmek, rekabet ile ilgili hırslarınızla yüzleşmenizi gerektirebilir, başarısızlık ve ya yetersizlik duygusundan kurtulun. Bu alandaki endişeler ve kaygılar su yüzüne çıkabilir. Bu korkulardan vazgeçmeyi öğrenmelisiniz. Kendinize güvenin.
30 Ocak’ta, Güneş ve Merkür Kova burcunda, aynı dereceyi paylaşacaklar. Bankalar, vergi, harcamalar alanında iletişiminiz, haberleşmeniz artabilir. Ödemelerinizi yönetebilirsiniz.
31 Ocak’ta, Saturn, Neptun’e destek olacak. Uzaklarla ilgili hayalleriniz için ortağınız ve ya partnerinizle bir takım sıkı çalışmalar içine girebilirsiniz. Şans sizden yana.
2 Şubat’ta, Mars ve Pluto arasındaki zorlu açı, ortaklıklar ve ya sözleşmeler ile ilgili yaşadığınız değişim ve sıfırdan kurmak istediğiniz düzen alanında bir takım kavgalar ve ya münakaşalara neden olabilir. Agresif tepkiler verebilirsiniz, üst düzey yöneticilerle çatışma içine girebilirsiniz, aman dikkat!
3 Şubat’ta, hava gökyüzünde biraz daha yumuşayacak. Venus, Uranus ile yaptığı ılımlı açıyla, günlük hayatınızda ve sosyal çevrenizde beklenmedik sürprizlere açık olun. Heyecanlı bir gündem sizi beklemekte.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta, Akrep burcundaki Son dördün ile  başlıyor. Ay tutulmasının getirdiği bitişler sonucunda ev, aile, yuva ile ilgili endişelerinizle yüzleşmeniz gerekebilir, bilinçaltınızdaki genetik miras, baba tarafı ve ya atalarınızdan getirdiğiniz karmik konular, endişeler ve ya kaygılar su yüzüne çıkabilir. Bu korkulardan kendinizi özgürleştirmeniz sizin faydanıza.
30 Ocak’ta, Güneş ve Merkür Kova burcunda, aynı dereceyi paylaşacaklar. Tüm dikkatinizi eşinize, ortağınıza verebilirsiniz. Ona maddi anlamda da destek olmanız mümkün..
31 Ocak’ta, Saturn, Neptun’e destek olacak. İş yeriniz, çalışma ortamınız ve günlük ortam ya da belki de sağlığınız ile ilgili sıkı çalışmalar ve disiplin içine girmeniz, borçlar ve banka, kredi gibi konularda hayallerinizi gerçekleştirmeniz de size fayda sağlayabilir.
2 Şubat’ta, Mars ve Pluto arasındaki zorlu açı, işyerindeki sorumluluklarınız ve şartların giderek ağırlaşmasıyla kurmak istediğiniz yeni düzen alanında bir takım kavgalar ve ya münakaşalara neden olabilir. Agresif tepkiler verebilirsiniz, uzaktaki yöneticilerle çatışma içine girebilirsiniz, aman dikkat! Ailenizden bazı kişilerle de gerilimli bir iletişim içine girmeniz mümkün.
3 Şubat’ta, hava gökyüzünde biraz daha yumuşayacak. Venus, Uranus ile yaptığı ılımlı açıyla, aşk hayatınız ve ya varsa çocuklarınızla olan ilişkinizde beklenmedik sürprizlere açık olun. Eğlence ve keyif sizinle.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta, Akrep burcundaki Son dördün ile  başlıyor. Ay tutulmasının getirdiği farkındalıklar sonucunda gelecek planlarınız ile ilgili sizi endişelendiren konularla yüzleşmeniz gerekebilir, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan ilişkinizde gerilim su üstüne çıkabilir. Bu korkular ve endişelerden kendinizi özgürleştirmeniz gerekiyor.
30 Ocak’ta, Güneş ve Merkür Kova burcunda, aynı dereceyi paylaşacaklar. Tüm dikkatinizi çalışma ortamınıza, iş arkadaşlarınıza, ve ya işinize verebilirsiniz. Yoğun bir iş günü olabilir..
31 Ocak’ta, Saturn, Neptun’e destek olacak. Kurduğunuz yeni iş ile ilgili sıkı çalışmalar ve ciddi disiplin ve ya çocuklarınız alanında sağlamak istediğiniz istikrar ortaklık, partnerlik gibi konularda hayallerinizi gerçekleştirmenizde size fayda sağlayabilir.
2 Şubat’ta, Mars ve Pluto arasındaki zorlu açı, kendi potansiyeliniz ile ilgili üstünüzde artan stres, baskı , harcamalar ve borçlar konusundaki hedeflerinizle sizi daha da fazla gerilime sürükleyebilir.
3 Şubat’ta, hava gökyüzünde biraz daha yumuşayacak. Venus, Uranus ile yaptığı ılımlı açıyla, aileniz ve yuvanız konusunda sürprizlere açık olun. Evinizi güzelleştirmek için kolları sıvayabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta, Akrep burcundaki Son dördün ile  başlıyor. Ay tutulmasının getirdiği tamamlanmalar, bitişler sonucunda kazancınız, gelirleriniz, maddi konularla ilgili sizi endişelendiren noktalarla yüzleşmeniz gerekebilir. Bu korkular ve endişelere ihtiyacınız olmadığı gibi, potansiyelinizin ne kadar yüksek olduğunun farkına varmalısınız.
30 Ocak’ta, Güneş ve Merkür Kova burcunda, aynı dereceyi paylaşacaklar. Tüm dikkatinizi çocuğunuza, aşk hayatınıza, hobileriniz ve ya ilgi alanınıza verebilirsiniz. Uzaklardan eski bir aşkınızdan haber almanız mümkün.
31 Ocak’ta, Saturn, Neptun’e destek olacak. Eviniz , yuvanız ve ya aileniz ile ilgili üzerinizdeki sorumluluklar alanında disiplinli hareket etmeniz, istikrar sağlamanız, çalışma alanındaki hayalleriniz konusunda çok güzel gelişmeler yaratabilir.
2 Şubat’ta, Mars ve Pluto arasındaki zorlu açı, eviniz ve yuvanız konusunda eski düzeni tamamen ortadan kaldırarak kurmaya çalıştığınız düzen, partneriniz ve ya ortağınızla aranızın açılmasına neden olabilir. Onun hedeflerini sizinkinden çok daha farklı olabilir ve sizinkilerle çatışabilir.
3 Şubat’ta, hava gökyüzünde biraz daha yumuşayacak. Venus, Uranus ile yaptığı ılımlı açıyla, eğitim, öğretim, kardeşler ve ya yakın seyahatler konusunda sürprizlere açık olun. Partnerinize sürpriz bir teklif yapabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Hafta, Akrep burcundaki Son dördün ile  başlıyor. Ay tutulmasının getirdiği farkındalıklar sonucunda uzaklarla ilgili duygusal ihtiyaçlarınız konusunda sizi endişelendiren noktalarla yüzleşmeniz gerekebilir. Bu korkular ve endişelere ihtiyacınız olmadığı gibi, partnerinizin fikirleriyle çatışmanın size bir şey kazandırmayacağını da bilmelisiniz..
30 Ocak’ta, Güneş ve Merkür Kova burcunda, aynı dereceyi paylaşacaklar. Tüm dikkatinizi ailenize, yuvanıza verebilirsiniz. Evden işinizi yürütebilir, aileniz, eviniz ana gündem maddenizi oluşturabilir.
31 Ocak’ta, Saturn, Neptun’e destek olacak. İşiniz ve mesleğiniz alanındaki fikirleriniz ve üzerinizdeki sorumluluklar, sıkı çalışma, istikrar; çocuklarınız ve ya aşk hayatınız ile ilgili hayallerinizi gerçekleştirmeniz konusunda size çok yardımcı olabilir.
2 Şubat’ta, Mars ve Pluto arasındaki zorlu açı, bir yandan işinizle ve mesleğinizle ilgili kurmaya çalıştığınız yeni düzen , diğer yandan çalışma alanındaki hedefleriniz ve yapmak istediğiniz girişimler ağır gelebilir. Üzerinizdeki stres ve baskı agresifleşmenize neden olabilir.
3 Şubat’ta, hava gökyüzünde biraz daha yumuşayacak. Venus, Uranus ile yaptığı ılımlı açıyla, gelirler ve kazançlar alanında size muhteşem fırsatlar getirebilir.

YÜKSELEN YAY

Hafta, Akrep burcundaki Son dördün ile  başlıyor. Ay tutulmasının getirdiği farkındalıklar sonucunda bilinçaltınızda bulunan korkular ve endişeler ile ilgili yüzleşmeler yaşamanız mümkün. Bu alanda yapacağınız temizlik size yeni alanlar, olasılıklar açacaktır.
30 Ocak’ta, Güneş ve Merkür Kova burcunda, aynı dereceyi paylaşacaklar. Tüm dikkatinizi yakın çevrenize, kardeşlerinize verebilirsiniz. Uzaklardan bir takım sürpriz haberler alabilirsiniz.
31 Ocak’ta, Saturn, Neptun’e destek olacak. Maddi alanda yaşadığınız bir takım sınavlar, aldığınız dersler ailenizle ilgili hayallerinizi gerçekleştirme konusunda yeni stratejiler benimsemenize neden olabilir.
2 Şubat’ta, Mars ve Pluto arasındaki zorlu açı, bir yandan gelirler ve kazançlar ile ilgili kurmaya çalıştığınız yeni düzen , diğer yandan kendinizi ispat etmek istediğiniz alandaki girişimleriniz ve ya varsa çocuklarınız ile ilgili hedefler çatışabilir. Üzerinizdeki stres ve baskı, agresifleşmenize neden olabilir.
3 Şubat’ta, hava gökyüzünde biraz daha yumuşayacak. Venus, Uranus ile yaptığı ılımlı açıyla, çalışma alanınızda yeni ve farklı sürprizleri ayağınıza getirebilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta, Akrep burcundaki Son dördün ile başlıyor. Ay tutulmasının getirdiği tamamlanmalar, farkındalıklar sonucunda gelecek planlarınız ve ya sosyal çevreniz ile ilgili terk etmeniz gereken kavramlar konusunda aksiyon alabilirsiniz. Bu alanda yapacağınız temizlik size yeni alanlar açacaktır.
30 Ocak’ta, Güneş ve Merkür Kova burcunda, aynı dereceyi paylaşacaklar. Tüm dikkatinizi gelirler ve kazançlarınıza verebilirsiniz. Bu alanda iletişiminiz yoğunlaşabilir.
31 Ocak’ta, Saturn, Neptun’e destek olacak. Kurduğunuz yeni düzen, hayatınızdan çıkardığınız fazlalıklar, sizde bir takım yeni hayaller ve ya idealler yaratmanıza neden olabilir.
2 Şubat’ta, Mars ve Pluto arasındaki zorlu açı, bir yandan özel hayatınızla ilgili kurmaya çalıştığınız yeni düzen , diğer yandan aileniz ve yuvanız konusundaki hedefleriniz arasında sıkışmanıza neden olabilir.. Aile içinde gerilim yaratabilirsiniz.
3 Şubat’ta, hava gökyüzünde biraz daha yumuşayacak. Venus, Uranus ile yaptığı ılımlı açıyla, kariyerinizde güzel bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Hafta, Akrep burcundaki Son dördün ile başlıyor. Ay tutulmasının getirdiği farkındalıklar kariyeriniz alanında bazı  terk etmeniz gereken duygular, endişeler, korkular konusunda aksiyon almanıza neden olabilir. Bu alanda yapacağınız temizlik size yeni fırsatların kapılarını açacaktır.
30 Ocak’ta, Güneş ve Merkür Kova burcunda, aynı dereceyi paylaşacaklar. Partnerinizin ve ya ortağınızın tüm dikkati ve ilgisi, sizin üzerinizde olabilir. Önemli konuşmalar, görüşmeler yapabilirsiniz.
31 Ocak’ta, Saturn, Neptun’e destek olacak. Kariyer ve ya iş kolunda edinmeye çalıştığınız statü ve konum için son derece disiplinli çalışmanız, gelirler ve kazançlar konusunda bir başarı elde etmenize yardımcı olabilir.
2 Şubat’ta, Mars ve Pluto arasındaki zorlu açı, bilinçaltınızda işinizle ilgili taşıdığınız korkuların ve endişelerin yarattığı baskı; iletişim kurarken, aşırı hedef odaklı ve iş bitirici davranmanıza neden olabilir. Anlaşma sağlanmadığı takdirde öfkeli ve ya sert tepkiler verebilirsiniz.
3 Şubat’ta, hava gökyüzünde biraz daha yumuşayacak. Venus, Uranus ile yaptığı ılımlı açıyla, farklı ve ya yabancı kültürlerden olan biriyle özel bir karşılaşma yaşamanız olası. Heyecanlanabilir, birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Hafta, Akrep burcundaki Son dördün ile başlıyor. Ay tutulmasının getirdiği farkındalıklar uzaklar ve ya farklı kültürler, felsefeler, seyahatler alanında terk etmeniz ve ya bırakmanız gereken duygular, endişelere işaret ediyor. Bu alanda yapacağınız şifalandırma size yeni kapılar açacaktır.
30 Ocak’ta, Güneş ve Merkür Kova burcunda, aynı dereceyi paylaşacaklar. İşinizle ve ya ortağınızla ilgili bazı düşünceler ve ya fikirler, özellikle kimseyle paylaşmayı istemeyeceğiniz konular zihninizi kurcalayabilir. Gizli bir görüşme de olası.
31 Ocak’ta, Saturn, Neptun’e destek olacak. Gelecek planlarınız konusunda disiplinli ve sıkı çalışmanız, özel hayatınızla ilgili hayallerinizi gerçekleştirmenizi sağlayabilir. Bu durum sizi mutlu edebilir.
2 Şubat’ta, Mars ve Pluto arasındaki zorlu açı, maddi konulardaki hedeflerinizde daha da hırslanmanıza neden olabilir. Bunun tek nedeni, gelecek ve uzun vadeli planlarınızın üzerinizde yarattığı baskı..
3 Şubat’ta, hava gökyüzünde biraz daha yumuşayacak. Venus, Uranus ile yaptığı ılımlı açıyla, işinizdeki başarılarınızın ve emeğinizin karşılığını maddi alanda alabilir, üst yönetim tarafından takdir edilmenize yardımcı olabilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

Paylaş