Jupiter, 8 Kasım 2018 itibariyle yönettiği Yay burcuna geçiş yapıyor.. Jupiter’in kendi yönettiği burca geçmesi, ve ya bir gezegenin kendi yönettiği burca geçmesi son derece olumludur. Gezegen en yüksek potansiyelini ve becerisini gösterebileceği alandadır. Dolayısıyla Akrep burcunda olduğundan daha güçlü bir şekilde hayatınızda etkisini hissedebilirsiniz.

Yaklaşık bir sene boyunca (3 Aralık 2019’a kadar) Yay burcunda kalacak olan Jupiter, bu süreçte özellikle Güneş , Ay ve Yükseleni Ateş grubunda olan kişileri olumlu etkileyecektir..Şans, bolluk ve bereket bir şekilde hayatlarında yer alabilir. Özellikle Yay burçları içinse bu hem kişisel gelişim, hem de özgürlük alanlarında büyümelere işaret etmektedir. 12 senelik döngüsü olan Jupiter’in, tam 12 sene önce sizin hayatınıza neleri getirdiğini, sizi nasıl etkilediğini düşünün.. 24 Kasım 2006 – 18 Aralık 2007 tarihleri arasında yaşadıklarınıza benzer bir süreç sizleri bekliyor.

Yay burcu, yüksek öğrenim, eğitim, farklı kültürler, öğretiler, felsefeler, inançlar, din, seyahatler, uzak yerlere yolculuklar, özgürlükler, yasal süreçler gibi konuları ifade eder. Son derece maceraperest, hayata olumlu ve ılımlı yaklaşan, gezmeye ve keşfetmeye aşık olmasıyla bilinir. Belirli bir konuyla ilgili derinlemesine araştırma, öğrenme ve uzmanlaşmak adına deneyimlemeyi sembolize eder. Hayatı deneyimleyerek , öğrendiklerini uygulayarak, yaşayarak öğrenmeyi tercih eder. Tüm bu bahsedilen olaylarda büyüme, gelişme, ilerleme bu sene içerisinde görülebilir. Bu süreçte, kendinize yeni bir öğretmen ve ya kılavuz bulabilirsiniz.  Ve ya siz uzman olduğunuz bir alanda eğitim verebilirsiniz. Yüksek öğrenime başlayabilir ve ya tekrar dönüş yapabilirsiniz. Manevi anlamda bir yolculuğa çıkabilir, yeni bir felsefe ve öğretiyi derinlemesine araştırarak hayatınıza uygulayabilirsiniz. Yaşamınızı ve hayatı bambaşka bir gözle değerlendirip, bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Yeni ufuklara açılabilir, içsel ve ya fiziki olarak uzun yolculuklarla hayatınızı zenginleştirebilirsiniz.

Bu süreçte dikkat etmeniz gereken her ne olursa olsun, inançlarınızda kaybolmamak, inançlarınızla gerçekler arasında asıl dengeyi sağlamak olmalıdır. Jupiter’in bir sene boyunca Yay burcunda kaldığı sürece Neptun ile olan sert etkileşimi, bazı gerçeklerin farkına varmanızı zorlaştırabilir. Özelikle 13 Ocak – 16 Haziran ve 21 Eylül 2019 tarihleri bu anlamda önemli tarihler. Körü körüne inanmak, ve ya hayallerinizin peşinden gitmek ile, gerçekçi bir bakış açısıyla ideallerinizi gerçekleştirmeye çabalamak arasında çok büyük fark vardır. Beklentiler bu bağlamda sizi yanlış yönlendirebilir. Beklentisiz olmak , beklentisiz yola çıkmak sizi her zaman güvende tutar. Dolayısıyla bu tarihlerin size hazırlayabileceği tuzaklara karşı dikkatli olmalısınız. İnandığınız ve ya güvendiğiniz dağlara kar yağabilir.. Beklentileriniz karşılıksız kalabilir. Bir şeyi çok idealize etmek sebebiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşanabilir. Aşırı iyimser, aşırı olumlu yaklaşmak bu süreçte size fayda sağlamayacaktır. Dolayısıyla hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir.  Çok şüpheci ve ya aşırı gerçekçi yaklaşım bu bağlamda sizi kurtarabilir. Bu dönemlerde asla karar almayın.. Ya da bu dönemlerin geçmesini bekleyin derim..

Önümüzdeki bir sene boyunca, Saturn ‘un 2015 – 2017 arasında size sorgulattığı konular ile ilgili eğer gerçekten dersinizi aldıysanız, şimdi ödülünüzü alma zamanı gelmiş demektir. Bu sınavlar sizi oldukça yormuş ve de yıpratmış olsa da, sizin manevi yolculuğunuzda ve kişiliğinizin olgunlaşmasında oldukça büyük bir payı olduğunu kabul etmelisiniz..

Çünkü şimdi inançlarınız ve benimsediğiniz hayat felsefesi alanında pencerenizi büyütme zamanı..

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Danışmanlık için:

Tel: 0 212 214 78 28 / Cep: 0 539 626 98 87

 

Paylaş