4 Kasım 2017 saat 07:22 ‘de Dolunay 11 º Boğa burcunda gerçekleşecek.

Dolunay, farkındalığınızın arttığı, saklı gerçeklerle yüzleştiğiniz aynı zamanda Yeni Ay zamanında başladığınız işin tamamlandığı, bir sonuca vardığı süreçleri ifade eder.

19 Ekim’de 26º Terazi burcunda meydana gelen Yeni ay zamanında attığınız adımlarla ilgili ne aşamadasınız?..

Bir bakın..Her şey kafanızda daha net mi? 28 Ekim civarında yaşadığınız beklenmedik olay ve ya kriz , bir şeyleri daha net görmenizi sağladı mı?  Şu an Yeni Ay’da aldığınız ve uygulamaya koyduğunuz kararlar ile ilgili tüm resmi görebiliyor, ne yapmanız gerektiğini biliyor olmalısınız.

Boğa burcunda oluşan Dolunay, an haritasının 7.evinde, tam da Yükselen-Alçalan aksında.

Yeni Ay’da olduğu gibi, Dolunay da ikili ilişkiler, ortaklıklar, partnerlik, uzun süreli birliktelikler alanında, özellikle maddi ve manevi güven arayışı içinde bir sonuca varmanızı sağlayabilir. Boğa burcunun arketipi olan gerçek, saf sevgi, güven ve sadakat arayışı, aynı zamanda yarattığı comfort zone, karşı tarafa güvenin artması ve daha iyi kavramasıyla genişleyebilir, esnekleşebilir. Karşı tarafa duyduğunuz güven artabilir, ilişkinin ve ya ortaklığın kendisiyle ilgili soru işaretleriniz son bulabilir. Eğer 28 Ekim civarında yaşadığınız kriz sizi net bir sonuca götürmediyse, ve anlaşmazlıkla sonuçlandıysa, karşılıklı güvensizlik alanı oluştuysa ve ya şüpheler arttıysa bu Dolunay da kırılmalar, ayrılıklar sizi bekleyebilir. Çalıştığınız ve ya iş yürüttüğünüz ortaklarınızla yolun sonuna gelebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için bir sonraki Yeni Ay’ı yani, 18 Kasım ‘ı beklemenizi tavsiye ederim. Şartlar sizin için ancak bu tarihten sonra olgunlaşacaktır.

Bu Dolunay’da partneriniz ve ya ortağınız, açık düşmanlarınız ile ilgili daha fazla bilgi toplayabilir, büyük farkındalıklara erişebilirsiniz. Uzun zamandan beri merak ettiğiniz konularla ilgili her şey net bir şekilde gün yüzüne çıkabilir. Hazmedip hazmetmek size bağlı olmakla beraber alacağınız kararlar sizi bir sonraki seviyeye götürecektir.

An haritasını incelediğimizde; Dolunay’ın yöneticisi Venus, her ne kadar Uranus ile olan açısıyla, ayakları yerden   ffkesilip, çılgın ve romantik davranışlar sergilemenize neden olsa da, Saturn ile yaptığı olumlu açı, Uranus’un yarattığı anlık çekim ve cazibeyi, ciddi ve uzun soluklu birlikteliklere, ortaklıklara çevirmekte kararlı görünüyor.  Sevdiğiniz kişi sadece şu an değil, hep yanınızda olsun isteyebilirsiniz. Yükselen Akrep ise, yöneticisi Mars’ın  Terazi burcunda dengeyi sağlamak için beceriksizce çırpınmasını seyretmekle beraber, bir de üstelik açısız olmasıyla, kendi potansiyelinizi ortaya koymanıza engel olabilir. Ya da ilişkiniz konusunda yapmak istediklerinizi ortaya koymak, karşı tarafa göstermek için gerekli yol ve araçlarla ilgili  kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Mars bu anlamda ancak 15-19 Kasım arası Merkür ile oluşturduğu olumlu açıyla olaylara katılabilecek gibi görünüyor. İlişkide istediği dengeyi sağlamak adına, hedeflerinize ulaşmak için sözlü , yazılı iletişimi her şekilde kullanabilir, birlikte kısa seyahatlere çıkabilir, farklı kültürler ve ya öğretilerden esinlenebilirsiniz. Bu bağlamda, ilişkiniz ve ya ortaklığınızla ilgili yapmak istediklerinizi karşı tarafa daha kolay anlatabilmek için biraz daha beklemeniz gerekecek.

Bu Dolunay, bitirdiğiniz ilişkiler ve ya bu alanda aldığınız ciddi kararlar sonucunda; ikili ilişkiler ve para alanında sizi daha disiplinli ve daha istikrarlı, kalıcı ortaklıklar ve birliktelikler kurmanıza yardımcı olabilir. Saturn’ un Ay düğümleriyle olan olumlu açısı ise,  hem geçmiş deneyimleriniz, hem gelecekte sizi bekleyen deneyimlerle birlikte ruhunuzun tekamülde doğru yolda olduğuna bir işaret.  Kuzey Ay Düğümü’nün haritanın tepesinde konumlanması, hayatınızdaki bu dönüm noktasının size statü , başarı ve mutluluk vaad ettiğini gösteriyor.

Neptun’un ilham verici ve masalsı yaklaşımı, bu dolunayı aşk dolu romantik hayallerle süslerken, Jüpiter , duygularınızı ve hislerinizi daha yoğun ve abartılı bir şekilde yaşamanıza neden olabilir. Aşık olabilir, hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Eğer ilişkinizde bitiş kararı aldıysanız ve üzgünseniz, olmanız gerekenden çok ama çok daha fazla üzgün hissedebilir, eğer mutluysanız, mutluluğunuzu ifade etmek için abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. Duygular, bu Dolunay’da en uç seviyelerde yaşanabilir, abartılabilir. ,

Hem maddi, hem manevi anlamda güvenlik alanlarınızı nasıl ve ne şekilde oluşturabileceğiniz ile ilgili daha net sınırlar çizebilmeniz ve bilgilere ulaşabilmeniz, sizi daha huzurlu ve güvende kılarken, Dolunay’ın Pluto ile olan olumlu açısıyla birlikte, duygusal ve zihinsel olarak daha kolay arınabilir, kendinizi daha kolay akışa bırakabilir ve ya geçmişteki yüklerinizden kurtulup, kendinizi kısıtladığınız bu alanlarda temiz sayfalar açmanın sizi ne kadar rahatlattığını ve hafiflettiğini daha kolay fark edebilirsiniz.

Geçmişe tutunmak, anıları tekrar tekrar yaşamak, hatta buna bağımlı olmak sadece geleceğe giden yolda adımlarınızı ağırlaştırır, sizin özgür ve kuş gibi hafif adımlarla ilerlemenize engel olur.

Bu açıdan bu Dolunay sizin için bu alanda bir fırsat olabilir.. Bugün bu arınmayı yaptığınız takdirde; 9 Kasım itibariyle somut sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz. Geçmiş ve gelecek arasındaki dengeyi kurabilir, korku ve kaygılarınızdan kurtulmanızla birlikte, istediğiniz her şeyi değiştirmek ve dönüştürmek gücüne sahip olabilirsiniz.

sssss

 

 

 

Paylaş