28 Haziran – 4 Temmuz 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzünde oldukça gergin etkileşimler var. 15 Haziran’da ikincisi gerçekleşen Saturn – Uranus zorlu açısının etkilerini arttıracak olan Mars bu hafta başrolü çalıyor. Aslan burcunda seyahat etmeye henüz başlayan Mars, hem Saturn, hem de Uranus ile zorlu bir mücadeleye girişmekte. Bu durum bizi iki önemli tarihe götürüyor. Birincisi 30 Mart 2020, ikincisi ise 20 Ocak 2021. İki tarih de kendimizi maddi manevi açıdan güvenceye almak doğrultusunda attığımız adımları simgelemekte. Bu hafta, Mars, Saturn ve Uranus ile çatışmaya girerken, ekonomik ve finansal iniş çıkışlarıni kontrolümüz dışında gelişen durumların bastığımız zemini kaydırmasını engellemek, ve sağlam bir zemin yaratmak için aksiyona geçiyoruz.

Hemen arkasından gerçekleşecek olan Koç burcundaki Son Dördün, 5 Nisan 2019’dan bu yana doğum haritamızda Koç burcunun egemenliğinde olan hayat alanında elde ettiğimiz başarıları hazmetmemizi, ve bu başarıyı elde etmeye çalışırken izlediğimiz yolda, aceleci, sabırsız, isyankar ve hükmedici davranışlarımızı, karşı tarafı eril tarafımızla yönetmeye çalıştığımız ve ilişkiye zarar verdiğimiz yönlerimizi törpülememiz gerektiğini gösteriyor. Burada daha pasif yani dişil olmaya çalışmak yeni oluşumlar için sağlıklı zemini hazırlayabilir.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, bu hafta mücadele vereceğiniz alan, aşk hayatınız, çocuklarla olan ilişkiniz, spekülatif yatırım araçlarınız, hobileriniz ve yaratıcılığınız ile ilgili konular olacak. Gelirler, kazançlar, kariyerden elde ettiğiniz kaynaklar, gelecek planlarınız alanında yeniliklere adapte olmaya çalışmanız ve konfor alanınızın dışına çıkmaya zorunlu olmanız işleri daha da zorlaştırsa da, rekabetçi tarafınızı ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi ispat çabanız olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayacak. Bu alanda gelirleriniz ve kazançlarınız noktasında ekonomiye ayak uydurma çabanızın sonuçlarını Kasım 2021’de alabileceksiniz.

Koç burcunda gerçekleşecek olan Son Dördün, imajınız, tarzınız, duruşunuz, hayata bakış tarzınız, ikili ilişkilerdeki tutumunuz üzerinde etkili olacak. Ailenizle bağlantılı konular nedeniyle, bazı tutumlardan vazgeçebilir, aceleciliğinizi ve ya sabırsızlığınızı kontrol etmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu alanda doğru değerlendirme yapmanız için 5 Nisan 2019’dan bu yana elde ettiklerinize bakın ve bu yoldaki hatalarınıza objektif bir gözle yaklaşın. Önemli olan bunları tekrarlamamak.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, bu hafta mücadele vereceğiniz alan, aileniz, yuvanız, eviniz ile ilgili konular olacak. Kariyeriniz ve mesleki alandaki yükümlülükler ile birlikte özel hayatınızdaki yeniliklere adapte olmaya çalışmanız ve konfor alanınızın dışına çıkmaya zorunlu olmanız işleri daha da zorlaştırsa da, aile içindeki mücadelede kendi istek ve arzularınızı ortaya koyabilirsiniz. Partnerinizin motivasyonu bu bağlamda yüksek. Bu alanda özel hayatınızla ilgili yeni konfor alanları yaratma çabanızın sonuçlarını Kasım 2021’de alabileceksiniz.

Koç burcunda gerçekleşecek olan Son Dördün, perde arkasından attığınız adımlar ile ilgili olacak. Kendi hayatınızı ne kadar kontrol ettiğinizi ve bu yolda neler yaşadığınızı farketmelisiniz. Bu alanda doğru değerlendirme yapmanız için 5 Nisan 2019’dan bu yana elde ettiklerinize bakın ve bu yoldaki hatalarınıza objektif bir gözle yaklaşın. Önemli olan bunları tekrarlamamak.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, bu hafta mücadele vereceğiniz alan, kardeşler, yakın çevre, yaratıcılık gerektiren projeler, varsa aracınız, eğitim, öğretim ve iletişim ile ilgili konular olacak. Uzaklarla bağlantılı işlerle ilgili yükümlülükler, kurmaya çalıştığınız düzen ve beraberinde finansal kaygıları yönetmeye çalışmanız ve bu nedenle konfor alanınızın dışına çıkmaya zorunlu olmanız işleri daha da zorlaştırsa da, kendinizi karşı tarafa ispat etmek için, yetenek ve becerilerinizi net bir şekilde masaya koymanızda yardımcı olacak. Şubat ayından bu yana bu motivasyonla hareket etmektesiniz. Çalışma şartları, işiniz ve ortamınızın bu motivasyonu arttırması mümkün. Bu alanda maddi manevi kaygıları yok edecek olan yeni konfor alanlarına kavuşmanız Kasım 2021’de mümkün olabilecek.

Koç burcunda gerçekleşecek olan Son Dördün, sosyal çevre, kariyer ortamınız ile gelecek planlarınızla ilgili olacak. Size kimin ve hangi hedefin, girişimin gerekli olduğuna karar vermelisiniz. Bu alanda doğru değerlendirme yapmanız için 5 Nisan 2019’dan bu yana elde ettiklerinize bakın ve bu yoldaki hatalarınıza objektif bir gözle yaklaşın. Önemli olan bunları tekrarlamamak.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, bu hafta mücadele vereceğiniz alan, gelirler, kaynaklar, kazançlar ve kendinize verdiğiniz değer ile ilgili olacak. Yatırım ve tasarruf ilgili yükümlülükler, harcamalar alanında kurmaya çalıştığınız düzen ve beraberinde gelecekte ekonomik ve finansal krizlere adapte olma çabanız ve bu nedenle de konfor alanınızın dışına çıkmaya zorunlu olmanız işleri daha da zorlaştırsa da, gelir ve kazançlar alanında daha da hırslı, tuttuğunu koparan önemli hamleler yapmanız mümkün. Şubat ayından bu yana sosyal çevrenize uyum sağlama çabasındasınız. Bu alanda adaptasyonu sağlamak için yeni konfor alanlarına kavuşmanız Kasım 2021’de mümkün olabilecek.

Koç burcunda gerçekleşecek olan Son Dördün, kariyer ve mesleki hedefleriniz ile ilgili alanda etkili olacak. Mesleki alanda neyin peşinden gitmelisiniz, nasıl aksiyona geçmelisiniz? Bu alanda doğru değerlendirme yapmanız için 5 Nisan 2019’dan bu yana elde ettiklerinize bakın ve bu yoldaki hatalarınıza objektif bir gözle yaklaşın. Önemli olan bunları tekrarlamamak.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, bu hafta mücadele vereceğiniz alan, özel hayatınız, ilişkiniz, hayata bakış tarzınız gibi konular ile ilgili olacak. Partneriniz, ortağınız, yaptığınız sözleşmelerle ilgili yükümlülükler, ikili ilişkileriniz ile ilgili kurmaya çalıştığınız düzen ve beraberinde kariyer hayatınızda beklenmedik değişimlere adapte olma çabanız ve bu nedenle de konfor alanınızın dışına çıkmaya zorunlu olmanız işleri daha da zorlaştırsa da, özel hayatınız alanında daha da hırslı hareket etmeniz mümkün. İlgiyi hak ettiğinizi karşı tarafa göstermek istiyor, bununla da ilgili gerekli hamleleri yapmak istiyorsunuz. Şubat ayından bu yana üst düzey yöneticilerle olan ilişkinize uyum sağlama çabasındasınız. Bu alanda isteklerinize kavuşmanız Kasım 2021’de mümkün olabilecek.

Koç burcunda gerçekleşecek olan Son Dördün, uzaklar, yurtdışı, yabancı ülkeler, yüksek öğrenim, farklı öğretiler ile ilgili alanlarda etkili olacak. Burada girişimleriniz neler, bunlar sizi nasıl motive ediyor, neyin peşinden gitmelisiniz ve nasıl gitmelisiniz? Bu konuda doğru değerlendirme yapmanız için 5 Nisan 2019’dan bu yana elde ettiklerinize bakın ve bu yoldaki hatalarınıza objektif bir gözle yaklaşın. Önemli olan bunları tekrarlamamak.

B.aşak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, bu hafta mücadele vereceğiniz alan, arka planda yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz özel projeler ve ya yatırım, tasarruf gibi konularda yapacağınız hamleler ile ilgili olacak. Çalışma hayatınızdaki yükümlülükler, iş ortamınız, ve ya şartlarıyla bağlantılı kurmaya çalıştığınız düzen ve beraberinde uzaklar, yanacı piyasalar, kazanç alanlarındaki ani değişimlere adapte olma çabanız ve bu nedenle de konfor alanınızın dışına çıkmaya zorunlu olmanız işleri daha da zorlaştırsa da, arka planda daha da hırslı hareket etmeniz mümkün olacak. Yatırımcı fikirler, sponsorlar, gizli stratejilerinizin bir parçası. Şubat ayından bu yana uzaklarla olan ilişkilerinize uyum sağlama çabasındasınız. Bu alanda isteklerinize kavuşmanız Kasım 2021’de mümkün olabilecek.

Koç burcunda gerçekleşecek olan Son Dördün, tasarruflar, yatırımlar, ortak sermaye, miras, sigorta, prim gibi alanlarda etkili olacak. Burada neden vazgeçmelisiniz, ne sizi yavaşlatıyor, yada yanlışa sürüklüyor? Bu konuda doğru değerlendirme yapmanız için 5 Nisan 2019’dan bu yana elde ettiklerinize bakın ve bu yoldaki hatalarınıza objektif bir gözle yaklaşın. Önemli olan bunları tekrarlamamak.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, bu hafta mücadele vereceğiniz alan, sosyal çevreniz, meslektaşlar, rekabetçi ortamlar ve gelecek planlarınız ile ilgili konularda olacak. Çocuklar, aşk hayatınız, hobileriniz, alanında üstünüze aldığınız yükler, ilgi alanlarınızı işe dönüştürmek için kurmaya çalıştığınız düzen ve beraberinde ortak sermaye, pasif gelirler, yan kaynaklar alanlarındaki ani ve dış koşulların değişimlerine adapte olma çabanız ve bu nedenle de konfor alanınızın dışına çıkmaya zorunlu olmanız işleri daha da zorlaştırsa da, sosyal çevreniz, kariyerden elde ettiğiniz gelirler ve gelecek planlarınız alanında daha da hırslı hareket etmeniz mümkün olacak. Geleceğe nasıl yatırım yapacağınıza odaklanabilirsiniz. Şubat ayından bu yana ekonomik gelişmelere uyum sağlama çabasındasınız. Bu alanda isteklerinize kavuşmanız Kasım 2021’de mümkün olabilecek.

Koç burcunda gerçekleşecek olan Son Dördün, partneriniz, ilişkiniz, ortağınız, müşterileriniz ile olan ilişkilerinizde etkili olacak. Burada eril enerjiyi terk etmek mecburiyetiniz, kendinize öznel bir yaklaşımda bulunmanızı gerektiriyor. Bu konuda doğru değerlendirme yapmanız için 5 Nisan 2019’dan bu yana elde ettiklerinize bakın ve bu yoldaki hatalarınıza objektif bir gözle yaklaşın. Önemli olan bunları tekrarlamamak.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, bu hafta mücadele vereceğiniz alan, kariyeriniz, mesleğiniz, toplum önündeki statünüz ile ilgili konularda olacak. Aileniz, yuvanız, eviniz ile ilgili yükümlülükler, burada kurmaya çalıştığınız yeni düzen ve beraberinde partneriniz, ortağınız ve ikili ilişkiler alanında ekonomik koşulların değişimine adapte olma çabanız ve bu nedenle de konfor alanınızın dışına çıkmaya zorunlu olmanız işleri daha da zorlaştırsa da, kariyer ve mesleki alanda daha da hırslı hareket etmeniz kolaylaşacak. Dikkat çekmek için extra çaba gösterebilirsiniz. Şubat ayından bu yana farklı ve sıra dışı her türlü ilişkiye ve ya ortağa uyum sağlama çabasındasınız. Bu alanda isteklerinize kavuşmanız Kasım 2021’de mümkün olabilecek.

Koç burcunda gerçekleşecek olan Son Dördün, çalışma ortamınızdaki ilişkilerinizde, şartlarınızda, iş hayatınızda etkili olacak. Burada eril enerjiyi terk etmek mecburiyetiniz, ve daha çok dişil enerjiyi çalıştırmanız faydanıza. Bu konuda doğru değerlendirme yapmanız için 5 Nisan 2019’dan bu yana elde ettiklerinize bakın ve bu yoldaki hatalarınıza objektif bir gözle yaklaşın. Önemli olan bunları tekrarlamamak.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, bu hafta mücadele vereceğiniz alan, uzaklar, farklı kültürler, yüksek öğrenim, seyahatler, basın yayın, ve yabancılarla olan ilişkileriniz ile ilgili konularda olacak. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ile ilgili yükümlülükler, eğitim, öğretim, online ticaret ve benzeri konularda kurmaya çalıştığınız yeni düzen, beraberinde çalışma koşullarınızın ekonomik krizler nedeniyle değişime uğraması ve buna adapte olma çabanız, bu nedenle de konfor alanınızın dışına çıkmaya zorunlu olmanız işleri daha da zorlaştırsa da, uzaklarla bağlantılı konularda daha da hırslı hareket etmeniz kolaylaşacak. Kendinizi bu alanda göstermek, parlatmak, rekabetçi tarafınızı ortaya koymak için sabırsızlanabilirsiniz. Şubat ayından bu yana işiniz ve çalışma ortamınınız konusunda finansal krizlere uyum sağlama çabasındasınız. Bu alanda isteklerinize kavuşmanız Kasım 2021’de mümkün olabilecek.

Koç burcunda gerçekleşecek olan Son Dördün, çocuklar, aşk hayatı, hobiler, ilgi alanları, kendinizi ortaya koyma şekliniz konusunda etkili olacak. Lider olma ve kontrol etme çabanızı dizginlemelisiniz. Bu konuda doğru değerlendirme yapmanız için 5 Nisan 2019’dan bu yana elde ettiklerinize bakın ve bu yoldaki hatalarınıza objektif bir gözle yaklaşın. Önemli olan bunları tekrarlamamak.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, bu hafta mücadele vereceğiniz alan, tasarruflar, yatırımlar, ek kaynaklar, pasif gelirler, miras, sigorta, ikramiye gibi konularda olacak. Gelirler, kaynaklar, kazançlar alanında kurmaya çalıştığınız yeni düzen, beraberinde spekülatif yatırım araçları, çocuklar ile ilgili masraflar ve ilgi alanlarınızda ekonomik krizlere adapte olma çabanız, bu nedenle de konfor alanınızın dışına çıkmaya zorunlu olmanız işleri daha da zorlaştırsa da, tasarruf ve başkalarıyla paylaştığınız sermayeler konusunda daha da hırslı hareket etmeniz kolaylaşacak. Kendi yeteneklerinizi bu alanda göstermek isteyebilir, sosyal çevrenizin motivasyonuyla kolları sıvayabilirsiniz. Şubat ayından bu yana çocuklar ve ya altın, borsa, döviz gibi konularda finansal krizlere uyum sağlama çabasındasınız. Bu alanda isteklerinize kavuşmanız Kasım 2021’de mümkün olabilecek.

Koç burcunda gerçekleşecek olan Son Dördün, aileniz, yuvanız, eviniz, gayrimenkulleriniz konusunda etkili olacak. Aile ve ev içinde herşeyi yönetme ihtiyacınızı sorgulayabilirsiniz. Bu konuda doğru değerlendirme yapmanız için 5 Nisan 2019’dan bu yana elde ettiklerinize bakın ve bu yoldaki hatalarınıza objektif bir gözle yaklaşın. Önemli olan bunları tekrarlamamak.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, bu hafta mücadele vereceğiniz alan, partneriniz, ortağınız, ikili ilişkiler, sosyalleşmek istediğiniz kişiler, müşteriler gibi konularda olacak. Özel hayatınız alanında kurmaya çalıştığınız yeni düzen, beraberinde aileniz, yuvanız ve eviniz konusunda yaşadığınız sürpriz değişimler ve ekonomik krizlere adapte olma çabanız, bu nedenle de konfor alanınızın dışına çıkmaya zorunlu olmanız işleri daha da zorlaştırsa da, ikili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda daha da hırslı hareket etmeniz kolaylaşacak. Özellikle iş ortaklıkları ve size statü getirecek konuları masaya koyabilirsiniz. Şubat ayından bu yana aileniz ve yuvanız, yaşadığınız ortam içinde değişimlere ayak uydurma çabasındasınız. Bu alanda isteklerinize kavuşmanız Kasım 2021’de mümkün olabilecek.

Koç burcunda gerçekleşecek olan Son Dördün, yakın çevreniz, kardeşler, girişimci stratejiler, eğitim, öğretim gibi konularda etkili olacak. Burada terk etmeniz ve ya artık ortadan kaldırmanız gereken bazı süresi dolmuş amaçlar var. Bu konuda doğru değerlendirme yapmanız için 5 Nisan 2019’dan bu yana elde ettiklerinize bakın ve bu yoldaki hatalarınıza objektif bir gözle yaklaşın. Önemli olan bunları tekrarlamamak.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, bu hafta mücadele vereceğiniz alan, çalışma ortamınız, işiniz, günlük rutininiz ve sağlığınız gibi konularda olacak. Arka planda kurmaya çalıştığınız yeni düzen, teknoloji, telekomünikasyon, online eğitimler, online ticaret, sosyal medya gibi konularda aldığınız sorumluluklar, beraberinde yakın çevreniz, finansal stratejileriniz konusunda yaşadığınız sürpriz değişimler ve ekonomik krizlere adapte olma çabanız, bu nedenle de konfor alanınızın dışına çıkmaya zorunlu olmanız işleri daha da zorlaştırsa da, çalışma hayatınızda, daha da hırslı ve rekabetçi olmanız mümkün. Özellikle de, uzaklarla ilgili projelerdeki motivasyonunuz buna neden olabilir. Şubat ayından bu yana yakın çevrenizdeki değişimlere ayak uydurma çabasındasınız. Bu alanda isteklerinize kavuşmanız Kasım 2021’de mümkün olabilecek.

Koç burcunda gerçekleşecek olan Son Dördün, gelirler, kazançlar, maddi kaynaklar gibi konularda etkili olacak. Burada süresini tamamlamış geçerliliğini kaybetmiş amaçlar olabilir.. Bu konuda doğru değerlendirme yapmanız için 5 Nisan 2019’dan bu yana elde ettiklerinize bakın ve bu yoldaki hatalarınıza objektif bir gözle yaklaşın. Önemli olan bunları tekrarlamamak.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş