7- 13 Haziran 2021 – Haftalık Burç Yorumları

7- 13 Haziran 2021 Haftalık Burç Yorumları
Bu yılın en önemli ikinci olayı bu hafta gerçekleşmekte. 2021’in ikinci tuutlması 10 Haziran’da gerçekleşiyor. İkizler burcunda gerçekleşecek olan tutulmanın etkisi çoktan hissedilmeye başladı. Güneş ve Retro Merkür’ün İkizler burcunda kavuşumu, önemli bir haberi, bilgiyi, skandalı, gerçeği açığa çıkarabilir. Bu bilgi ışığında bir başlangıç hazırlığına girebiliriz. Venus ve Uranus’un arasındaki olumlu açı, sürpriz bir finansal haberi ve aile ile ilgili güzel gelişmeleri masaya getirebilir. Gelecek hafta keskinleşecek olan Güneş – Neptun karesi ile Saturn – Uranus arasındaki etki bu haftadan etkisini gösterecek. 14 Şubat’ta piyasalar, ekonomi ve global etkilerin ışığında, yeni bir alana geçme zorunluluğunu fark ettiyseniz ama harekete geçmediyseniz, bu hafta bu değişim kaçınılmaz olabilir. Yeniliğe kendinizi adapte etmek, değişen koşullara uyum sağlamak konfor alanınızı terk etmenize neden olabilir. Güneş – Neptun arasındaki olumsuz açı ise, Güneş tutulmasıyla ilgili başlatacağınız yeni oluşumda beklentilerinizi saf dışı bırakmanız noktasında sizi uyarmakta. Aksi takdirde hayal kırıklığı yaşamanız mümkün.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, hafta başında pasif bir süreçte hissedebilirsiniz kendinizi. Güneş tutulması 10 Haziran’da gerçekleşecek fakat etkisini daha önce hissedebileceksiniz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan ilişkileriniz, ticari faaliyetleriniz, eğitim, öğretim alanında yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken şey beklentileriniz noktasında biraz daha gerçekçi olmanız.
11 Haziran’da Güneş – Retro Merkür kavuşumu, size bu bağlamda önemli bir haberi, bilgiyi bir eril figür, otorite aracılığıyla getirebilir. Bu sayede önemli bir gerçekle karşılaşabilirsiniz. Mars’ın 11 Haziran’da Aslan burcuna geçmesi ile birlikte 30 Temmuz’a kadar spekülatif yatırım araçları, aşk hayatınız, çocuklar ile olan ilişkilerinizde daha yaratıcı, daha eğlenceli, daha kreatif olmaz mümkün. Egonuzu askıya almanız faydanıza.
13 Haziran’da Venus – Uranus arasındaki açı, finansal ve ya ekonomik açıdan bir takım sürprizlere getirirken, aileniz ve evinizde bu durum sevindirici etki yaratabilir.
Gelecek hafta gerçekleşecek olan Satürn – Uranüs arasındaki olumsuz açı ve beraberindeki Güneş – Neptün zorlu açısı, bu haftadan etkisini hissettireceğinden özellikle sosyal çevreniz, gelecek planlarınız ve kariyerden elde ettiğiniz gelirler alanında ekonomik açıdan, piyasalardaki değişikliklere göz önüne alarak hareket etmeniz ve konfor alanınızdan çıkmanız gerektiğine işaret etmekte. 14 Şubat’ta benzer durumları yaşamış olabilirsiniz, eğer o dönemde değişime adım atmadıysanız, bu hafta buna kendinizi mecbur hissedebilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, hafta başında pasif bir süreçte hissedebilirsiniz kendinizi. Güneş tutulması 10 Haziran’da gerçekleşecek fakat etkisini daha önce hissedebileceksiniz. Gelirler, kazançlar, kaynaklar ve kendinize verdiğiniz değer konusunda yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsiniz. Yeni bir gelir kapısını arayabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken şey çevrenizdekilerin hayallerini satın almamak. Hayalleriniz ne kadar sizin?
11 Haziran’da Güneş – Retro Merkür kavuşumu, size bu bağlamda önemli bir haberi, bilgiyi, pazarlığı, ticari anlaşmayı bir eril figür, otorite aracılığıyla getirebilir. Bu sayede önemli bir gerçekle karşılaşabilirsiniz. Mars’ın 11 Haziran’da Aslan burcuna geçmesi ile birlikte 30 Temmuz’a kadar aileniz, yuvanız, eviniz ve aile içi ilişkilerinizde motivasyonunuz artabilir. Egonuzu askıya almanız faydanıza. Güç savaşına girmemeye özen gösterin. İlgi ve takdir arayışınız agresif taafınızı ortaya çıkarabilir.
13 Haziran’da Venus – Uranus arasındaki açı, finansal ve ya ekonomik açıdan bir takım sürprizlere getirirken, yakın çevre ilişkilerinizde bu durum sevindirici etki yaratabilir.
Gelecek hafta gerçekleşecek olan Satürn – Uranüs arasındaki olumsuz açı ve beraberindeki Güneş – Neptün zorlu açısı, bu haftadan etkisini hissettireceğinden özellikle kariyeriniz, işiniz, mesleki hedefleriniz ve yaratmaya çalıştığınız sağlam düzen alanında ekonomik açıdan, piyasalardaki değişikliklere göz önüne alarak hareket etmeniz ve konfor alanınızdan çıkmanız gerektiğine işaret etmekte. 14 Şubat’ta benzer durumları yaşamış olabilirsiniz, eğer o dönemde değişime adım atmadıysanız, bu hafta buna kendinizi mecbur hissedebilirsiniz.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta başında pasif bir süreçte hissedebilirsiniz kendinizi. Güneş tutulması 10 Haziran’da gerçekleşecek fakat etkisini daha önce hissedebileceksiniz. Özel hayatınız, tarzınız, iletişim bceriniz, bilgisel donanımınız konusunda yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsiniz. İlişkilerde yeni bir vizyon geliştirebilirsiniz.. Burada dikkat etmeniz gereken şey kariyer ve mesleki alanda, beklentilerinizi çok yüksek tutmamak olmalı.
11 Haziran’da Güneş – Retro Merkür kavuşumu, size bu bağlamda önemli bir haberi, anlaşmayı, işinizle ilgili önemli bilgileri, ticari anlaşmayı bir eril figür, otorite aracılığıyla getirebilir. Bu sayede önemli bir gerçekle yüzleşebilirsiniz. Mars’ın 11 Haziran’da Aslan burcuna geçmesi ile birlikte 30 Temmuz’a kadar yakın çevre ilişkileriniz, kısa seyahatler, yaratıcılık gerektiren projeler alanında motivasyonunuz artabilir. Egonuzu askıya almanız faydanıza. Güç savaşına girmemeye özen gösterin.
13 Haziran’da Venus – Uranus arasındaki açı, finansal ve ya ekonomik açıdan bir takım sürprizlere getirirken, gelirler ve kazançlarınız açısından bu durum sevindirici etki yaratabilir.
Gelecek hafta gerçekleşecek olan Satürn – Uranüs arasındaki olumsuz açı ve beraberindeki Güneş – Neptün zorlu açısı, bu haftadan etkisini hissettireceğinden özellikle uzaklar, sosyal medya, yüksek öğrenim, yasal süreçler, yurtdışı ilişkileriniz ve ya yabancılarla kurduğunuz yeni düzen alanında ekonomik açıdan, piyasalardaki değişikliklere göz önüne alarak hareket etmeniz ve konfor alanınızdan çıkmanız gerektiğine işaret etmekte. 14 Şubat’ta benzer durumları yaşamış olabilirsiniz, eğer o dönemde değişime adım atmadıysanız, bu hafta buna kendinizi mecbur hissedebilirsiniz.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, hafta başında pasif bir süreçte hissedebilirsiniz kendinizi. Güneş tutulması 10 Haziran’da gerçekleşecek fakat etkisini daha önce hissedebileceksiniz. Bilinçaltınız, aileniz ve ya kardeşlerinizle ilgili yaşadığınız geçmiş travmalar, arka plandaki ticari faaliyetleriniz konusunda yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsiniz. Burada yapmanız gereken şey inançlarınızı ve hayat felsefenizi sorgulamak olmalı. Gerçekte ne istiyorsunuz?
11 Haziran’da Güneş – Retro Merkür kavuşumu, size bu bağlamda önemli bir haberi, anlaşmayı, gelirlerle ilgili bilgileri, ticari anlaşmayı bir eril figür, otorite aracılığıyla getirebilir. Bu sayede önemli bir gerçekle yüzleşebilirsiniz. Mars’ın 11 Haziran’da Aslan burcuna geçmesi ile birlikte 30 Temmuz’a kadar gelirler, kazançlar, kaynaklar alanında motivasyonunuz artabilir. Yaratıcılığınızı ortaya koyma zamanı.
13 Haziran’da Venus – Uranus arasındaki açı, finansal ve ya ekonomik açıdan bir takım sürprizlere getirirken, özel hayatınız, tarzınız ve ikili ilişkilerdeki eğiliminiz açısından bu durum sizi tatmin edebilir. Kendinizi şımartabilir, daha fazla karşı tarafın etkisini kendinize çekebilirsiniz.
Gelecek hafta gerçekleşecek olan Satürn – Uranüs arasındaki olumsuz açı ve beraberindeki Güneş – Neptün zorlu açısı, bu haftadan etkisini hissettireceğinden özellikle tasarruflar, yatırımlar, eşten gelen kaynaklar, vergi, sigorta ve miras gibi konularda kurmaya çalıştığınız yeni düzen alanında ekonomik açıdan, piyasalardaki değişikliklere göz önüne alarak hareket etmeniz ve konfor alanınızdan çıkmanız gerektiğine işaret etmekte. 14 Şubat’ta benzer durumları yaşamış olabilirsiniz, eğer o dönemde değişime adım atmadıysanız, bu hafta buna kendinizi mecbur hissedebilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, hafta başında pasif bir süreçte hissedebilirsiniz kendinizi. Güneş tutulması 10 Haziran’da gerçekleşecek fakat etkisini daha önce hissedebileceksiniz. Sosyal çevreniz ve gelecek planlarınız konusunda yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsiniz. Burada yapmanız gereken şey maddi ve manevi açıdan karşı taraftan beklentilerinizi sorgulamak olmalı. Olmayacak bir şeyin peşinden koşmayın!
11 Haziran’da Güneş – Retro Merkür kavuşumu, size bu bağlamda önemli bir görüşmeyi, anlaşmayı, gelirlerle ilgili bilgileri, bir eril figür, otorite aracılığıyla getirebilir. Bu sayede önemli bir gerçekle yüzleşebilirsiniz. Mars’ın 11 Haziran’da burcunuza geçmesi ile birlikte 30 Temmuz’a kadar sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Spora başlamak için iyi bir motivasyon hissedebilirsiniz. Hırslı ve rekabetçi gücünüz ortada olurken, partner ve ya ortakla güç savaşına girmeniz mümkün.
13 Haziran’da Venus – Uranus arasındaki açı, finansal ve ya ekonomik açıdan bir takım sürprizlere getirirken, aileniz ile arka plandaki huzurunuza, mutluluğunuza katkıda bulunacak.
Gelecek hafta gerçekleşecek olan Satürn – Uranüs arasındaki olumsuz açı ve beraberindeki Güneş – Neptün zorlu açısı, bu haftadan etkisini hissettireceğinden özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklari sözleşmeler ve yasal süreçler konusunda kurmaya çalıştığınız sağlam platform alanında ekonomik açıdan, piyasalardaki değişikliklere göz önüne alarak hareket etmeniz ve konfor alanınızdan çıkmanız gerektiğine işaret etmekte. Yeniliklere uyum sağlamalısınız. 14 Şubat’ta benzer durumları yaşamış olabilirsiniz, eğer o dönemde değişime adım atmadıysanız, bu hafta buna kendinizi mecbur hissedebilirsiniz.

B.aşak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, hafta başında pasif bir süreçte hissedebilirsiniz kendinizi. Güneş tutulması 10 Haziran’da gerçekleşecek fakat etkisini daha önce hissedebileceksiniz. Kariyeriniz, mesleğiniz, toplum önündeki statünüz konusunda yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsiniz. Terfi edebilir, iş değişikliği yapabilirsiniz. Burada yapmanız gereken partneriniz ve ortağınız ile olan ilişkinizde beklentileri askıya almak olmalı. Hayalci olmak işe yaramayacak.
11 Haziran’da Güneş – Retro Merkür kavuşumu, size bu bağlamda önemli bir görüşmeyi, işle ilgili bir haberi, el sıkışmayı, pazarlığı bir eril figür, otorite aracılığıyla getirebilir. Bu sayede önemli bir gerçekle yüzleşebilirsiniz. Mars’ın 11 Haziran’da burcunuza geçmesi ile birlikte 30 Temmuz’a kadar arka plandaki projelere odaklanabilirsiniz. Yatırımlarınızı spekülatif bir alana kaydırabilir, kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz.
13 Haziran’da Venus – Uranus arasındaki açı, finansal ve ya ekonomik açıdan bir takım sürprizlere getirirken, sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde sizi mutlu edecek.
Gelecek hafta gerçekleşecek olan Satürn – Uranüs arasındaki olumsuz açı ve beraberindeki Güneş – Neptün zorlu açısı, bu haftadan etkisini hissettireceğinden özellikle günlük rutininiz, iş hayatınız, çalışma şartlarınız, sağlığınız konusunda kurmaya çalıştığınız düzen alanında ekonomik açıdan, özellikle global ve yurtdışı piyasalarındaki değişiklikleri göz önüne alarak hareket etmeniz ve konfor alanınızdan çıkmanız gerektiğine işaret etmekte. Yeniliklere adapte olmalısınız. 14 Şubat’ta benzer durumları yaşamış olabilirsiniz, eğer o dönemde değişime adım atmadıysanız, bu hafta buna kendinizi mecbur hissedebilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, hafta başında pasif bir süreçte hissedebilirsiniz kendinizi. Güneş tutulması 10 Haziran’da gerçekleşecek fakat etkisini daha önce hissedebileceksiniz. Uzaklar, sosyal medya, yüksek öğrenim, yasal süreçler, yurtdışı ilişkileriniz ve ya yabancılarla kurduğunuz yeni düzen konusunda yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsiniz. Bir eğitim alabilir ve ya verebilirsiniz. Burada yapmanız gereken bu başlangıçla ilgili iş hayatınız ve günlük düzeniniz konusunda aşırı beklentili olmamak. Hayal kurmamak.
11 Haziran’da Güneş – Retro Merkür kavuşumu, size bu bağlamda önemli bir görüşmeyi, eğitim ile ilgili bir haberi, ticari bir gelişmeyi, bir eril figür, otorite aracılığıyla getirebilir. Bu sayede önemli bir gerçekle yüzleşebilirsiniz. Mars’ın 11 Haziran’da Aslan burcuna geçmesi ile birlikte 30 Temmuz’a kadar sosyal çevrenize, sosyalleşmeye, organizasyonlara, ve adınızı duyurmaya odaklanabilirsiniz. Meslektaşlarınız arasında kendinizi rekabetçi bir ortamda bulabilirsiniz.
13 Haziran’da Venus – Uranus arasındaki açı, finansal ve ya ekonomik açıdan bir takım sürprizlere getirirken, kariyer alanınızda ve ya aileniz ile ilgili durumlarda sizi mutlu edecek.
Gelecek hafta gerçekleşecek olan Satürn – Uranüs arasındaki olumsuz açı ve beraberindeki Güneş – Neptün zorlu açısı, bu haftadan etkisini hissettireceğinden özellikle işiniz ile ilgili altyapı çalışmalarında, hobilerinizde, aşk hayatınızda, çocuklarınız ile ilgili kurmaya çalıştığınız düzen noktasında ekonomik açıdan, miras, sigorta, banka, kredi, veya ortak sermayeniz konusunda sürpriz değişiklikleri göz önüne alarak hareket etmeniz ve konfor alanınızdan çıkmanız gerektiğine işaret etmekte. Yeniliklere adapte olmalısınız. 14 Şubat’ta benzer durumları yaşamış olabilirsiniz, eğer o dönemde değişime adım atmadıysanız, bu hafta buna kendinizi mecbur hissedebilirsiniz.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, hafta başında pasif bir süreçte hissedebilirsiniz kendinizi. Güneş tutulması 10 Haziran’da gerçekleşecek fakat etkisini daha önce hissedebileceksiniz. Tasarruflar, yatırımlar, eşten gelen kaynaklar, vergi, sigorta ve miras gibi konularda yeni bir başlangıç yapmak, adım atmak isteyebilirsiniz. Ticari bir anlaşma yapabilirsiniz. Burada yapmanız gereken bu başlangıçla ilgili aşırı beklentili olmamak.
11 Haziran’da Güneş – Retro Merkür kavuşumu, size bu bağlamda önemli bir anlaşmayı, haberi, ticari bir gelişmeyi, bir eril figür, otorite aracılığıyla getirebilir. Bu sayede önemli bir gerçekle yüzleşebilirsiniz. Mars’ın 11 Haziran’da Aslan burcuna geçmesi ile birlikte 30 Temmuz’a kadar kariyerinize, mesleğinize, işinizle ilgili hedeflere odaklanabilirsiniz. Daha rekabetçi olabilirsiniz.
13 Haziran’da Venus – Uranus arasındaki açı, finansal ve ya ekonomik açıdan bir takım sürprizlere getirirken, uzaklardaki akraalarınız ve ya aileniz ile olan ilişkiler açısından sizi çok mutlu edecek.
Gelecek hafta gerçekleşecek olan Satürn – Uranüs arasındaki olumsuz açı ve beraberindeki Güneş – Neptün zorlu açısı, bu haftadan etkisini hissettireceğinden özellikle aileniz, yuvanız, eviniz ile ilgili kurmaya çalıştığınız düzen noktasında ekonomik açıdan, sürpriz değişiklikleri göz önüne alarak hareket etmeniz ve konfor alanınızdan çıkmanız gerektiğine işaret etmekte. Yeniliklere adapte olmalısınız. 14 Şubat’ta benzer durumları yaşamış olabilirsiniz, eğer o dönemde değişime adım atmadıysanız, bu hafta buna kendinizi mecbur hissedebilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, hafta başında pasif bir süreçte hissedebilirsiniz kendinizi. Güneş tutulması 10 Haziran’da gerçekleşecek fakat etkisini daha önce hissedebileceksiniz. Eşiniz, ortağınız, birlikteliğiniz, sözleşmeler ve kontratlar gibi konularda yeni bir başlangıç yapmak, adım atmak isteyebilirsiniz. Ticari bir anlaşma yapabilirsiniz. Burada yapmanız gereken ailenizle ilgili beklentileriniz noktasında daha gerçekçi olmak.
11 Haziran’da Güneş – Retro Merkür kavuşumu, size bu bağlamda önemli bir anlaşmayı, haberi, ticari bir gelişmeyi, bir eril figür, otorite aracılığıyla getirebilir. Mars’ın 11 Haziran’da Aslan burcuna geçmesi ile birlikte 30 Temmuz’a kadar uzaklar, yurtdışı, oyunculuk, sosyal medya, yeteneklerinizi icra edebileceğiniz farklı alanlarla ilgili hedeflere odaklanabilirsiniz. Daha rekabetçi olabilirsiniz.
13 Haziran’da Venus – Uranus arasındaki açı, finansal ve ya ekonomik açıdan bir takım sürprizlere getirirken, tasarruf ve yatırımlar, ek gelirler açısından sizi çok mutlu edecek.
Gelecek hafta gerçekleşecek olan Satürn – Uranüs arasındaki olumsuz açı ve beraberindeki Güneş – Neptün zorlu açısı, bu haftadan etkisini hissettireceğinden özellikle yakın çevreniz, eğitimler, online ticaret ile ilgili kurmaya çalıştığınız düzen noktasında ekonomik açıdan, sürpriz değişiklikleri göz önüne alarak hareket etmeniz ve konfor alanınızdan çıkmanız gerektiğine işaret etmekte. Yeniliklere adapte olmalısınız. 14 Şubat’ta benzer durumları yaşamış olabilirsiniz, eğer o dönemde değişime adım atmadıysanız, bu hafta buna kendinizi mecbur hissedebilirsiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, hafta başında pasif bir süreçte hissedebilirsiniz kendinizi. Güneş tutulması 10 Haziran’da gerçekleşecek fakat etkisini daha önce hissedebileceksiniz. Çalışma hayatınız, düzeniniz, iş hayatınız, pozisyonunuz ,alışkanlıklar, sağlığınız gibi konularda yeni bir başlangıç yapmak, adım atmak isteyebilirsiniz. Ticari bir anlaşma yapabilirsiniz. Burada yapmanız gereken hayalci yaklaşımdan uzak durmak.
11 Haziran’da Güneş – Retro Merkür kavuşumu, size bu bağlamda önemli haberi, ticari bir gelişmeyi, çalışma hayatınızla ilgili önemli bir bilgiyi bir eril figür, otorite aracılığıyla getirebilir. Mars’ın 11 Haziran’da Aslan burcuna geçmesi ile birlikte 30 Temmuz’a kadar yatırımlar, tasarruflar, ortak sermaye, para birikterme gibi konulara odaklanabilirsiniz. Daha mücadeleci olabilirsiniz.
13 Haziran’da Venus – Uranus arasındaki açı, finansal ve ya ekonomik açıdan bir takım sürprizlere getirirken, partner,ortak ve birliktelikleriniz açısından sizi çok mutlu edecek.
Gelecek hafta gerçekleşecek olan Satürn – Uranüs arasındaki olumsuz açı ve beraberindeki Güneş – Neptün zorlu açısı, bu haftadan etkisini hissettireceğinden özellikle gelirleriniz, kaynaklarınız, maddi alanda yaratmaya çalıştığınız düzen noktasında ekonomik açıdan, sürpriz değişiklikleri göz önüne alarak hareket etmeniz ve konfor alanınızdan çıkmanız gerektiğine işaret etmekte. Yeniliklere adapte olmalısınız. 14 Şubat’ta benzer durumları yaşamış olabilirsiniz, eğer o dönemde değişime adım atmadıysanız, bu hafta buna kendinizi mecbur hissedebilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, hafta başında pasif bir süreçte hissedebilirsiniz kendinizi. Güneş tutulması 10 Haziran’da gerçekleşecek, fakat etkisini daha önce hissedebileceksiniz. Aşk hayatınız, çocuklarla ilgili eğitim konuları, hobileriniz, becerileriniz, eğlence ve tatil gibi konularda yeni bir başlangıç yapmak, adım atmak isteyebilirsiniz. Burada yapmanız gereken kazançlar ve gelirler ile ilgili beklentileriniz noktasında daha gerçekçi olmak.
11 Haziran’da Güneş – Retro Merkür kavuşumu, size bu bağlamda önemli haberi, ticari bir gelişmeyi, eski bir aşktan haberi gtirebilir. Hatta bu önemli bilgiyi bir eril figür, otorite aracılığıyla getirebilir. Mars’ın 11 Haziran’da Aslan burcuna geçmesi ile birlikte 30 Temmuz’a kadar ikili ilişkiler, ortaklıklar ve sözleşmeler gibi konulara odaklanabilirsiniz. Kavgalar ve münakaşalara, güç savaşlarına partnerlik alanında dikkat etmelisiniz.
13 Haziran’da Venus – Uranus arasındaki açı, finansal ve ya ekonomik açıdan bir takım sürprizlere getirirken, çalışma hayatınız ve aileniz ile olan ilişkiniz açısından sizi çok mutlu edecek.
Gelecek hafta gerçekleşecek olan Satürn – Uranüs arasındaki olumsuz açı ve beraberindeki Güneş – Neptün zorlu açısı, bu haftadan etkisini hissettireceğinden özellikle özel hayatınızda kurmaya çalıştığınız yeni düzen noktasında ekonomik açıdan, sürpriz değişiklikleri göz önüne alarak hareket etmeniz ve konfor alanınızdan çıkmanız gerektiğine işaret etmekte. Yeniliklere adapte olmalısınız. 14 Şubat’ta benzer durumları yaşamış olabilirsiniz, eğer o dönemde değişime adım atmadıysanız, bu hafta buna kendinizi mecbur hissedebilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, hafta başında pasif bir süreçte hissedebilirsiniz kendinizi. Güneş tutulması 10 Haziran’da gerçekleşecek, fakat etkisini daha önce hissedebileceksiniz. Aileniz, yuvanız, eviniz, gayrimenkul gibi konularda yeni bir başlangıç yapmak, adım atmak isteyebilirsiniz. Burada yapmanız gereken özel hayatınız ve hayata bakışınız noktasında sis bulutunu dağıtmak, tam olarak ne istediğinize odaklanmak olmalı.
11 Haziran’da Güneş – Retro Merkür kavuşumu, size bu bağlamda önemli haberi, eviniz ve ailenizle ilgili önemli bir gelişmeyi getirebilir.Bu önemli haberi bir eril figür, baba ve ya otorite aracılığıyla getirebilir. Mars’ın 11 Haziran’da Aslan burcuna geçmesi ile birlikte 30 Temmuz’a kadar çalışma hayatınıza, sağlığınıza odaklanabilirsiniz. Kendinizi diğer çalışma arkadaşlarınıza, otoritelere ispat etmek isterken, sağlığınızla ilgili konularda ateşli hastalıklara, tansiyona ve kalbinize dikkat etmelisiniz.
13 Haziran’da Venus – Uranus arasındaki açı, finansal ve ya ekonomik açıdan bir takım sürprizlere getirirken, çocuklar, aşk hayatı, tatil, eğlence açısından sizi çok mutlu edecek.
Gelecek hafta gerçekleşecek olan Satürn – Uranüs arasındaki olumsuz açı ve beraberindeki Güneş – Neptün zorlu açısı, bu haftadan etkisini hissettireceğinden özellikle arka planda teknoloji/sosyal medya/interaktif gibi kurmaya çalıştığınız yeni düzen noktasında ekonomik açıdan, sürpriz değişiklikleri göz önüne alarak hareket etmeniz ve konfor alanınızdan çıkmanız gerektiğine işaret etmekte. Yeniliklere adapte olmalısınız. 14 Şubat’ta benzer durumları yaşamış olabilirsiniz, eğer o dönemde değişime adım atmadıysanız, bu hafta buna kendinizi mecbur hissedebilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş