Yılın ikinci tutulması 10 Haziran’da İkizler burcunda Güneş Tutulması olarak gerçekleşecek.

2020 Mayıs ayında itibaren İkizler/Yay aksına geçen Ay düğümleri, bizi özellikle İkizler burcunun etkisi altında olan hayat alanında etkilemekte. Kendimizi geliştirmek için burada çaba ve gayret göstermemizi talep etmekte.

Tutulmaların hayatımızdaki etkisi, oldukça önemli, dönüm noktası yaratabilecek nitelikte. Önemli başlangıçlar, tohumlar, atılımlar ve girişimlerin Güneş tutulması ile birlikte, doğum haritanızda İkizler burcunun etkisinde olan hayat alanında gerçekleşmesi muhtemel.

İkizler burcunda Güneş tutulması Türkiye’den izlenebilecek mi?

Tutulma Türkiye’den izlenemeyecek. Sadece Hindistan, Kanada, Rusya ve kuzey bölgelerde Grönland’da izlenebilecek. Bu durum buzullar ve iklimler ile ilgili önemli bir sürece adım attığımızı göstermekte.

İkizler burcunda Güneş tutulmasının etkileri nasıl olacak?

10 Haziran İkizler burcundaki Güneş Tutulması, etkisini 1 Haziran’dan itibaren göstermeye başlayacak. İstanbul’a göre çıkan an haritasında, Yükselen Terazi burcunda. İlişkiler, sosyalleşme ve ortaklıklar önem kazansa da, yönetici Venus’un Yengeç burcunda olması daha çok aile ve ya aile gibi gördüğümüz insanlarla etkileşimimize işaret etmekte. İkizler burcundaki Güneş tutulması, ailemizdeki huzur ve sevincin, mutluluğun, samimiyetin, merhametin ve koşulsuz sevginin sürekli olması için, nasıl ve ne şekilde hareket etmemiz gerektiğini bilmediğimizi, bunun için bir çözüm üretemediğimizi göstermekte. Çünkü Venus haritada maalesef hiç bir gezegen ile açı kuramıyor. Saturn ile olan minor açısı, sosyalleşmek ve ya pandeminin getirdiği karantina gibi kısıtlayıcı etkilerle ilgili kararsızlık yaşadığımızı gösteriyor. Kuşku içinde olmamıza neden oluyor. Emin değiliz, ne kadar sosyalleşmeliyiz, bu sorunun cevabını bulamıyoruz, seçim yapamıyoruz. Ailemizi mutlu etmek ve huzurlu bir ev, aile hayatı yaratmak, ve ya doğum haritanızda Yengeç burcunun etkilediği yani eviniz gibi hissettiğiniz hayat alanında huzuru yaratmak asıl amacımız. Bunun için elimizde tek argüman, Güneş tutulması. Yani İkizler burcunda Güneş tutulmasının gerçekleştiği hayat alanında bir back up planı oluşturmak.

Burada 2 büyük tuzak bulunmakta. Birincisi, tutulmanın yöneticisinin Retro Merkür olması. İkincisi ise çok yakın etkileşimde olduğu Neptun ile olumsuz açısı. Fazla beklenti ve hayaller içinde harekete geçmek, yanlış olanı seçmek, acele etmek, iyi hesap yapamamak, kafa karışıklığı, yanlış anlaşılmalar, iletişim problemleri yüzünden problem yaşamak Retro döneminde yaşanabilecek sıkıntılardan. Retro Merkür, 22 Haziran‘da düz gitmeye başlayacak, 7 Temmuz‘da alanı terk edecek. İkizler burcundaki Güneş tutulmasının yöneticisi Merkür, atmak istediğiniz tohum ile ilgili büyük sinyali size 19 Mayıs tarihinde vermişti. Bu tarihe geri dönüp bir bakabilirsiniz. Kimle ne konuştunuz? Neyin anlaşmasını yaptınız? Hangi projelerle ilgili görüştünüz ve ya adım attınız?

Diğer tehdit yaratan Neptun ise 26 Haziran itibariyle Retro harekete geçecek ki, bu bizim hayaller ve beklentiler noktasında sağlam bir soğuk duş alacağımız zaman. Gerçeklerle yüzleşeceğiz. Böylelikle tam olarak neyi istediğimizi, nasıl istediğimizi bilmek, yol haritamızı netleştirmemiz de yardımcı olacak.

Peki İkizler burcunda Güneş tutulmasında ne yapmalı?

22 Haziran‘a kadar olan süreci, yapmak istediğimiz başlangıçlar (eğitim, öğretim, basın-yayın, reklamcılık, yüksek öğrenim, yasal konular, ticaret, iletişim, kardeşler ve ya yakın çevremiz ile olan ilişkilerimiz, kısa seyahatler) konusunda bilgi toplamaya ve ya çevremizdekilerle konuşarak, görüşerek, fayda-zarar analizi yapmaya ayırabiliriz. Tam olarak ne istediğimize odaklanmalıyız. Tüm bilgileri topladıktan sonra, beklentilerinizi ve hayallerinizi 26 Haziran‘dan itibaren masaya yatırabilirsiniz. Yapmak istediğiniz şey, ve ya bu yeni oluşum ve girişim, sizin hayaliniz mi, yoksa kollektif yani toplumun size yüklediği veya empoze ettiği bir hayal mi? Bundan emin olduktan sonra 7 Temmuz tarihi itibariyle topladığınız bilgilerin ışığında yolunuzu çizebilirsiniz.

Biraz daha sabırlı olmamız gereken bir süreçteyiz. Pişmanlık ve hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsanız, zamanı daha efektif kullanarak, atacağınız adımları daha dikkatli hesaplayabilirsiniz. Bu atacağınız tohumun ilk sonuçlarını Ocak 2022’de almaya başlayabilirsiniz. Fakat bu yeterli gelmeyeceği için, çok daha büyük bir hamle ve ya eylemi Mart 2022’de devreye alacaksınız. Bu büyük atağın sonuçlarını ise Aralık 2022’de alabilirsiniz.

Tarihleri not etmeyi unutmayın!

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş