31 Mayıs – 6 Haziran 2021 – Haftalık Burç Yorumları

31 Mayıs – 6 Haziran 2021 Haftalık Burç Yorumları
Gökyüzü yine olaylı bir haftaya hazırlanıyor. Hazır Ay tutulmasının etkileri devam ederken, bir yandan da Merkür Retrosu 30 Mayıs’ta başladı. Dolayısıyla 15 – 30 Mayıs arası yaşananları tekrar masaya yatırmaya bu haftadan itibaren başlayabiliriz. Hafta başında yaşanacak olan Güneş – Kuzey Ay Düğümü kavuşumu önümüzdeki Güneş tutulması için rota belirleyici olacak. Yolumuzu belirleme konusunda işaretleri daha kolay alabiliriz. Venus, Yengeç burcuna geçiş yaparak, Jupiter ile el ele verecek, aile, yuva ve evimizle ilgili kendimizi daha huzurlu ve sevgi dolu hissetmemizi sağlayacak. Güneş – Saturn olumlu açısı, kendimizi disipline etmeye çalıştığımız alanda istikrar ve yaratımı getirirken, Merkür – Neptun arasındaki olumsuz açı, 15 Mayıs sonrası alınan kararlar için kafa karışıklığı getirebilir. Aldanmamaya ve yanlış atılacak imzalara, adımlara dikkat. Eğer gündemi 15 Mayıs öncesi belirlediyseniz, yolunuzda ilerlemenizi sağlayacak başka bilgilere ulaşabilirsiniz. Mars ve Pluto arasındaki olumsuz açı, 21 Mart 2020 sonrası yaşanan düzen değişikliğini sonlandıracak bazı olayları gündeme getirebilir. Hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, hafta başında kardeşler, yakın çevre, iletişim, eğitim ve öğretim, ticari faaliyetler, aracınız gibi konularda yapmanız gerekeni fark etmeniz için size yol gösterici insanlar ve ya durumlarla karşılaşabilirsiniz. Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, Haziran ayı boyunca aileniz, yuvanız ve evinizle ilgili olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Daha huzurlu bir aile hayatı yaşayabilirsiniz. Balık burcundaki Son Dördün, bilinçaltınızda sizi kurban ve mağdur pozisyonuna sokan her şeye veda etmeye gönüllü olduğunuzu göstermekte.

Sosyal çevre ve kariyer gelirlerinizle ilgili alanda istikrarı, yakın çevreniz, ticari faaliyetleriniz, yapacağınız alım-satımlar sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Şubat ayındaki hedeflerinize daha da yaklaşıyorsunuz.

Merkür – Neptun olumsuz açısı, 15 Mayıs tarihindeki gündeminizle ilgili harekete geçmenizi söylerken, burada yapacağınız anlaşmalara, atacağınız imzalara, ticari aksiyonlara iki defa dikkat etmelisiniz. Evrakları kontrol edin, maillerinizi doğru kişiye gönderdiğinizden emin olun. Yanlış anlaşılmalara son derece açık bir gün.

Mars – Pluto karşıtlığı, 21 Mart 2020’de ev/aile/kariyer bağlamında değişen düzeninizi tekrar gündeme getirecek. Burada bir sonuç elde etmeniz mümkün. Hedeflerinize ulaşarak, hasada başlayabilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, hafta başında gelirler, kazançlar, finansal kaynaklar gibi konularda yapmanız gerekeni fark etmeniz için size yol gösterici insanlar ve ya olaylarla karşılaşabilirsiniz. Aile, ev içindeki değişimler ve gayrimenkul konuları gündeme gelebilir. Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, Haziran ayı boyunca yakın çevreniz, komşularınız, akrabalarınız ile ilgili olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Daha huzurlu ortamlar, yakın çevreyle çıkılacak kısa yolculuklar sizi mutlu edecek. Balık burcundaki Son Dördün, sosyal çevrenizde sizin enerjinizi çeken insanları hayatınızdan çıkarmaya meyilli olduğunuzu gösteriyor. Gelecek ile ilgili mümkün olmayacak hayallere de veda edebilirsiniz.

Kariyeriniz, mesleğiniz, bulunduğunuz pozisyon ile ilgili alanda istikrarı, finansal konularda yapacağınız anlaşmalar sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Şubat ayındaki hedeflerinize daha da yaklaşıyorsunuz.

Merkür – Neptun olumsuz açısı, 15 Mayıs tarihindeki gündeminizle ilgili harekete geçmenizi söylerken, burada alım satımlara, parasal kaynaklara, prosedürlere, evraklara iki defa dikkat etmelisiniz. Belgeleri kontrol edin, doğru karar mı, emin olun. Yanlış anlaşılmalara son derece açık bir gün.

Mars – Pluto karşıtlığı, 21 Mart 2020’de uzaklar, seyahatler, farklı kültürlerle olan ilişkileriniz, görevleriniz ve onlarla olan iletişiminiz bağlamında değişen düzeninizi tekrar gündeme getirecek. Burada bir sonuç elde etmeniz mümkün. Hedeflerinize ulaşarak, yeni bir döneme adım atabilirsiniz.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta başında özel hayatınız, ikili ilişkilere bakış açınız, tarzınız, duruşunuz gibi konularda yapmanız gerekeni fark etmeniz için size yol gösterici insanlar ve ya olaylarla karşılaşabilirsiniz. Cesaret ve yaratıcılık gerektiren konular gündeme gelebilir. Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, Haziran ayı boyunca finansal konularda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Ev, aile gibi konularda finansal faydalar, kazanımlar sizi mutlu edecek. Balık burcundaki Son Dördün, kariyer alanındaki hedef ve beklentilerinize objektif yaklaşarak buradaki amaçları gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirmenizi sağlayacak. Bazı ideallerinizden vazgeçebilirsiniz.

Uzaklarla bağlantılı kurmaya çalıştığınız iş, ortaklık ve ya düzen ile ilgili istikrarı, özel hayatınızda alacağınız kararlar ile gerçekleştirebilirsiniz. Şubat ayındaki hedeflerinize daha da yaklaşıyorsunuz.

Merkür – Neptun olumsuz açısı, 15 Mayıs tarihindeki gündeminizle ilgili harekete geçmenizi söylerken, burada özel hayatınız, ikili ilişkilere bakış açınız, yaşadığınız ev, aile düzeni ile bağlantılı konularda, tekrar düşünmenizi sağlayacak. İletişimde iki defa dikkatli olmalısınız. Yanlış anlaşılmalara son derece açık bir gün.

Mars – Pluto karşıtlığı, 21 Mart 2020’de gelirler, kazançlar, ortak sermayeler, eşinizle olan bütçeniz, yatırım ve tasarruflar bağlamında değişen düzeninizi tekrar gündeme getirecek. Burada önemli bir sonuç elde etmeniz mümkün. Gelecek hedeflerinizi gerçekleştirmek için gerekli finansal atılımı yapabilirsiniz.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, hafta başında bilinçaltınız, kendinize verdiğiniz değer, fikirleriniz ve ya varsa kardeşleriniz ile ilgili sıkıntılı süreçler, burada arka planda yapmanız gerekeni fark etmeniz için size yol gösterici insanlar ve ya olaylarla karşılaşabilirsiniz. Güç ve kontrolü ele almanız gerekebilir. Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, Haziran ayı boyunca dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Sosyal çevrelerde aranan kişi olabilir, arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Balık burcundaki Son Dördün, hayata bakış açınızı sorgulamanızı, inançlarınız ve beklentileriniz ile ilgili kendinizi objektif açıdan değerlendirmenizi sağlayacak.

Tasarruf ve yatırımlar konusunda oluşturmaya çalıştığınız düzen ile ilgili istikrarı, arka planda alacağınız kararlar ile gerçekleştirebilirsiniz. Şubat ayındaki hedeflerinize daha da yaklaşıyorsunuz.

Merkür – Neptun olumsuz açısı, 15 Mayıs tarihindeki gündeminizle ilgili harekete geçmenizi söylerken, burada iş, günlük rutin, plan ve program ve ya kardeşleriniz ile bağlantılı konularda, tekrar düşünmenizi sağlayacak. İletişimde iki defa dikkatli olmalısınız. Kanmayın. Yanlış anlaşılmalara son derece açık bir gün.

Mars – Pluto karşıtlığı, 21 Mart 2020’de ikili ilişkiler, ortaklıklar, kontrat ve sözleşmeler, özel hayatınızdaki köklü değişiklikler bağlamında değişen düzeninizi tekrar gündeme getirecek. Burada önemli bir bitiş söz konusu. Toksik bir ilişkiye veda edebilir, kariyerinizle ilgili hedeflerinizde yön değişikliğine gidebilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, hafta başında sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız, uzun vadeli planlarınız, meslektaşlarınız ile olan ilişkilerinizde gerekeni fark etmeniz için size yol gösterici insanlar ve ya olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kendinize sağlam bir hedef belirleyebilirsiniz. Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, Haziran ayı boyunca aile ve yuvayla ilgili korku ve kaygılarınızı yok edecek durumlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Özellikle partner ve partnerin size vereceği değer burada şifalanmanızda yardımcı olabilir. Kariyer alanında elde ettiğiniz başarı da cabası. Balık burcundaki Son Dördün, finansal desteklerle ilgili beklentilerinizle vedalaşmanızda, daha aza kanaat etmenizde yol gösterici olabilir.

İkili ilişkiler, birliktelikler, ortaklıklar, kontratlar konusunda oluşturmaya çalıştığınız sistem ile ilgili istikrarı, sosyal çevrenizden alacağınız destek ile gerçekleştirebilirsiniz. Şubat ayındaki hedeflerinize daha da yaklaşıyorsunuz.

Merkür – Neptun olumsuz açısı, 15 Mayıs tarihindeki gündeminizle ilgili harekete geçmenizi söylerken, burada sosyal çevreniz ve kariyer gelirleriniz ile bağlantılı konularda, tekrar düşünmenizi sağlayacak. İletişimde iki defa dikkatli olmalısınız. Kanmayın. Bir parmak bal çalanlara karşı uyanık olun. Yanlış anlaşılmalara son derece açık bir gün.

Mars – Pluto karşıtlığı, 21 Mart 2020’de iş hayatınız, üstünüzdeki sorumluluklar, yönetmeye çalıştığınız gündelik rutin bağlamında değişen düzeninizi tekrar gündeme getirecek. Burada önemli bir sonlanma söz konusu. Bu sıkıntılı sürece veda ederek, hem iş, hem aile ile ilgili sorumluluklar alanında kaygılara son verebilirsiniz.

B.aşak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, hafta başında kariyeriniz, mesleğiniz, otoriteler ile olan ilişkilerinizde gerekeni fark etmeniz için size yol gösterici insanlar ve ya olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi toplum önündeki pozisyonunuz ile ilgili önemli bir konumda bulabilirsiniz. Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, Haziran ayı boyunca sosyalleşmek, aile gibi gördüğünüz arkadaşlarınızla birlikte olmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Uzaklarla bağlantılı konulardaki çevreniz size destek. Balık burcundaki Son Dördün, partner ve ilişkilerle olan beklentileri gözden geçirmenizde faydalı olacak. İdealist yaklaşıma son verebilirsiniz.

İş hayatınız, günlük rutininiz, sağlığınız konusunda oluşturmaya çalıştığınız düzen ile ilgili istikrarı, kariyer ve mesleki başarılardan gelecek destek ile gerçekleştirebilirsiniz. Şubat ayındaki hedeflerinize daha da yaklaşıyorsunuz.

Merkür – Neptun olumsuz açısı, 15 Mayıs tarihindeki gündeminizle ilgili harekete geçmenizi söylerken, burada kariyer ve mesleki görüşmeler ile bağlantılı konularda, tekrar düşünmenizi sağlayacak. İletişimde iki defa dikkatli olmalısınız. Kanmayın. Partner ve ortak yanıltıcı olabilir. Yanlış anlaşılmalara son derece açık bir gün.

Mars – Pluto karşıtlığı, 21 Mart 2020’de çocuklar, aşk hayatı, hobileriniz, spekülatif yatırım araçlarınız ve sosyal çevreniz bağlamında değişen düzeninizi tekrar gündeme getirecek. Burada önemli bir bitiş gündeme gelebilir. Bu sıkıntılı sürece veda edebilir, ailenizin geleceği ile ilgili önemli adımlar atabilirsiniz..

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, hafta başında uzaklar, farklı kültürler, yurtdışı bağlantılı ticari faaliyetler, basın-yayın, reklam gibi konularda gerekeni fark etmeniz için size yol gösterici insanlar ve ya olaylarla karşılaşabilirsiniz. Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, Haziran ayı boyunca kariyeriniz, toplum önündeki pozisyonunuz konusunda olumlu gelişmeler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Maddi manevi desteği eşinizden, müşterilerinizden ve ya ortağınızdan alabilirsiniz. Balık burcundaki Son Dördün, işle ilgili beklentilerinizi gözden geçirmenizi ve bazlarını rafa kaldırmanızda faydalı olacak. Hayalci yaklaşıma son verebilirsiniz.

Çocuklar, aşk hayatı, hobileriniz, spekülatif yatırım araçlarınız konusunda oluşturmaya çalıştığınız düzen ile ilgili istikrarı, uzaklardan alacağınız destek ile gerçekleştirebilirsiniz. Şubat ayındaki hedeflerinize daha da yaklaşıyorsunuz.

Merkür – Neptun olumsuz açısı, 15 Mayıs tarihindeki gündeminizle ilgili harekete geçmenizi söylerken, burada uzaklar, seyahatler, ticari yurtdışı bağlantıları, eğitim ve ya yüksek öğrenim gibi konularda, tekrar düşünmenizi sağlayacak. İletişimde iki defa dikkatli olmalısınız. Kanmayın. İşinizle ilgili kaygılarınız sizi yanlış yönlendirebilir.

Mars – Pluto karşıtlığı, 21 Mart 2020’de eviniz, aileniz, yuvanız, kariyeriniz bağlamında değişen düzeninizi tekrar gündeme getirecek. Burada önemli bir bitiş gündeme gelebilir. Bu sıkıntılı sürece veda edebilir, kariyer ve aileniz ile ilgili finansal atılımlar yapabilirsiniz..

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, hafta başında tasarruflar, yatırımlar, eşten gelen kaynaklar, vergi, sigorta ve miras gibi konularda gerekeni fark etmeniz için size yol gösterici insanlar ve ya olaylarla karşılaşabilirsiniz. Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, Haziran ayı boyunca uzaklar ve uzaklardaki aile, akrabalarınızla ilgili olumlu gelişmeler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Partnerinizle, uzaklarla bağlantılı konularda güzel durumlar keyfinizi yerine getirebilir, seyahate çıkabilirsiniz . Balık burcundaki Son Dördün, aşkla ve çocuklarla, yatırım araçlarınızla ilgili beklentilerinizi gözden geçirmenizi talep edecek, burada imkansızları eleme zamanı. İdealist yaklaşıma son verebilirsiniz.

Aileniz, eviniz, yuvanız konusunda oluşturmaya çalıştığınız düzen ile ilgili istikrarı, ticari anlaşmalar sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Şubat ayındaki hedeflerinize daha da yaklaşıyorsunuz.

Merkür – Neptun olumsuz açısı, 15 Mayıs tarihindeki gündeminizle ilgili harekete geçmenizi söylerken, burada yatırım, tasarruf, ortak sermaye ve ticari atılımlar gibi konularda, tekrar düşünmenizi sağlayacak. İletişimde iki defa dikkatli olmalısınız. Aldanmayın. Sosyal çevreniz sizi yanlış yönlendirebilir.

Mars – Pluto karşıtlığı, 21 Mart 2020’de yakın çevreniz, iş ile ilgili stratejileriniz, girişimleriniz, uzaklarla ilgili projeler bağlamında değişen düzeninizi tekrar gündeme getirecek. Burada önemli bir sonlanmayla karşılaşabilirsiniz. Bu sıkıntılı süreci tamamlayabilir, zorlu değişimler konusunda verdiğiniz savaşı bitirebilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, hafta başında ikili ilişkiler, ortaklıklar ve sözleşmeler, yasal süreçler gibi konularda gerekeni fark etmeniz için size yol gösterici insanlar ve ya olaylarla karşılaşabilirsiniz. Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, Haziran ayı boyunca eşinizin gelirleri, ortak sermayeler, sigorta, vergi, ikramiye ve alacaklar konusunda olumlu gelişmeler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. İşiniz aracılığıyla extra gelir elde etmeniz mümkün. Balık burcundaki Son Dördün, aileniz, yuvanız ve evinizle ilgili beklentilerinizi gözden geçirmenizi talep edecek, burada gerçekçi olmayan isteklerinize veda etmek için kendinizi objektif bir bakış açısıyla değerlendirebilirsiniz.

Yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan ilişkiler, eğitim, öğretim, iletişim konusunda oluşturmaya çalıştığınız düzen ile ilgili istikrarı, ticari anlaşmalar, ortağınız ve ya partneriniz sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Şubat ayındaki hedeflerinize daha da yaklaşıyorsunuz.

Merkür – Neptun olumsuz açısı, 15 Mayıs tarihindeki gündeminizle ilgili harekete geçmenizi söylerken, burada ikili ilişkiler, alım-satımlar, yasal süreçler, alma verme dengesi gibi konularda, tekrar düşünmenizi sağlayacak. İletişimde iki defa dikkatli olmalısınız. Kendinizi kandırmayın. Aileniz ve partneriniz sizi yanlış yönlendirebilir.

Mars – Pluto karşıtlığı, 21 Mart 2020’de gelirler, kaynaklar, borçlar, alacaklar, tasarruf ve yatırımlar bağlamında değişen düzeninizi tekrar gündeme getirecek. Burada önemli bir bitişle karşılaşabilirsiniz. Verdiğiniz mücadelenin sonuna gelebilirsiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, hafta başında çalışma hayatınız, işiniz, iş ortamınız, sağlığınız ve günlük rutininiz gibi konularda gerekeni fark etmeniz için size yol gösterici insanlar ve ya olaylarla karşılaşabilirsiniz. Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, Haziran ayı boyunca ikili ilişkiler, ortaklıklar ve ya kontratlar konusunda olumlu gelişmeler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Sosyalleşmek size iyi gelebilir.. Balık burcundaki Son Dördün, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan ilişkileriniz, yaratıcılığınız ve ilham ile ilgili beklentilerinizi gözden geçirmenizi talep edecek, burada imkansız görünen hayallerinizle vedalaşabilirsiniz.

Gelirler, kazançlar, kaynaklar ve kendinize verdiğiniz değer konusunda oluşturmaya çalıştığınız düzen ile ilgili istikrarı, çalışma hayatınız, şartlarınız ve burada yarattığınız potansiyeliniz sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Şubat ayındaki hedeflerinize daha da yaklaşıyorsunuz.

Merkür – Neptun olumsuz açısı, 15 Mayıs tarihindeki gündeminizle ilgili harekete geçmenizi söylerken, çalışma ortamınızdaki kişilerle olan iletişiminiz, yaptığınız ticari anlaşmalar, gönderdiğiniz mailler, atacağınız imzalar, vereceğiniz sözler gibi konularda, tekrar düşünmenizi sağlayacak. İletişimde iki defa dikkatli olmalısınız. Kendinizi avutmayın. Uzaklarla bağlantılı işleriniz burada yönlendirici olabilir.

Mars – Pluto karşıtlığı, 21 Mart 2020’de özel hayatınızdaki değişim ve dönüşüm, ikili ilişkileri birliktelikler, ortaklıklar bağlamında değişen düzeninizi tekrar gündeme getirecek. Burada önemli bir bitişle karşılaşabilirsiniz. Özellikle kariyer hedeflerinizin etkisi yeni yaşam alanınızı belirlemenizde kılavuz olabilir.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, hafta başında çocuklar, aşk hayatınız, iletişim/eğitim konusunda beceri ve yetenekleriniz, spekülatif yatırım araçlarınız gibi konularda gerekeni fark etmeniz için size yol gösterici insanlar ve ya olaylarla karşılaşabilirsiniz. Burada gireceğiniz ortamlara dikkat. Ciddi bir ilişkinin ilk adımlarını atmanız mümkün. Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, Haziran ayı boyunca günlük rutininiz, çalışma ortamınız, sağlığınız konusunda olumlu gelişmeler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Aileniz ile ilgili olumlu gelişmeler size kendinizi daha huzurlu ve değerli hissettirebilir. Balık burcundaki Son Dördün, finansal konular ile ilgili beklentilerinizi gözden geçirmenizi talep edecek, burada yüksekten uçmamak için farkındalıkla hareket etmeniz mümkün.

Özel hayatınız, yaşamınız ile ilgili kurmaya çalıştığınız yeni düzen ile ilgili istikrarı, kendi yetenek ve becerileriniz, rekabetçi gücünüz ve partnerden gelen destek sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Şubat ayındaki hedeflerinize daha da yaklaşıyorsunuz.

Merkür – Neptun olumsuz açısı, 15 Mayıs tarihindeki gündeminizle ilgili harekete geçmenizi söylerken, özellikle spekülatif yatırım araçları, ve ya çocuklar ile ilgili eğitim konuları gibi alanlarda, tekrar düşünmenizi sağlayacak. İletişimde iki defa dikkatli olmalısınız. Avunmamalısınız. Finansal açıdan kayıplar ön planda.

Mars – Pluto karşıtlığı, 21 Mart 2020’de kariyeriniz, günlük rutininiz, çalışma ortamınız ve sağlığınız bağlamında değişen düzeninizi tekrar gündeme getirecek. Burada önemli bir sonlanma gerçekleşebilir. Özellikle girişimci tarafınız ve kariyerle ilgili planlarınız konusunda aksiyona geçmek için son bir mücadele verebilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balıklar, hafta başında aileniz, yuvanız, eviniz, yaşadığınız ortam gibi konularda gerekeni fark etmeniz için size yol gösterici insanlar ve ya olaylarla karşılaşabilirsiniz. Burada ailenin ve ya aile büyüklerinin vereceği tavsiyeler önemli olacak. Venus’un Yengeç burcuna geçmesiyle, Haziran ayı boyunca çocuklar, aşk hayatı, yatırımlar konusunda olumlu gelişmeler kendinizi huzurlu hissetmenizi sağlayacak. Balık burcundaki Son Dördün, özel hayatınız ile ilgili beklentilerinizi gözden geçirmenizi isteyecek, burada olmayacak hayallerin peşinden koşmayı bırakabilirsiniz.

İzole bir şekilde kapalı kapılar ardında kurmaya çalıştığınız yeni düzen ile ilgili istikrarı, ailenizden gelen destek sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Şubat ayındaki hedeflerinize daha da yaklaşıyorsunuz.

Merkür – Neptun olumsuz açısı, 15 Mayıs tarihindeki gündeminizle ilgili harekete geçmenizi söylerken, özellikle aile, yuva, taşınma, gayrimenkul alım-satımı gibi konularda, tekrar düşünmenizi sağlayacak. İletişimde iki defa dikkatli olmalısınız. Partnerin sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Finansal açıdan kayıplar yaşanabilir.

Mars – Pluto karşıtlığı, 21 Mart 2020’de çocuklar, boş vakitleriniz, bireysel yetenek ve beceriler, sosyal çevreleriniz ve gelecek planlarınız bağlamında değişen düzeninizi tekrar gündeme getirecek. Burada bir sonuç ile karşı karşıyasınız. Özellikle finansal atılımlar sizi burada daha çok motive edebilir, gayrimenkulden gelecek gelirlere odaklanabilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş