24 – 30 Mayıs 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta 2021’in en zorlu haftalarından birisi olacak. Yay burcunda Tam Ay tutulması gerçekleşirken, hafta başında Satürn’ün, hafta sonunda da Merkür’ün, Retro harekete geçmesi işleri karıştırıyor. Ay tutulması bazı felsefe, inanç, bakış açısı veya perspektifimizi değiştirmemiz ve bırakmamız gerektiğine işaret ederken, Merkür’ün İkizler ve Satürn’ün Kova burcundaki retro hareketleri, doğum haritamızda etkilediği alanlardaki konuları içselleştirerek, tekrar değerlendirme sürecine alacağımızı göstermekte. Özellikle Merkür ve Venus’un Neptün ile zorlu açı yapması, 10 Haziran’da gerçekleşecek olan Güneş tutulmasında atılacak olan adımların dikkatle seçilmesi gerektiğine işaret ediyor. İkili ilişkiler, finansal konular, iletişim, ticaret, reklam, satış-pazarlama, eğitim ve öğretim alanında yanılgılar içerisinde olabileceğimizi göstermekte. 31 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Mars – Neptün arasındaki olumlu açı, 24 – 30 Mayıs haftasından etkisini göstermeye başlayacak. Ailemiz ve evimizle ilgili konulardaki motivasyonumuz, psikolojik açıdan kendimizi iyi hissettirebilir.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, hafta başında Satürn’ün geri gitmesi ile birlikte sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız, organizasyonlar, kariyer gelirleri, işinizle ilgili uzun vadeli planlar konusunda, 14 Şubat – 24 Mayıs arasında yaşadıklarınızı gözden geçirme ihtiyacı duyacaksınız. Bunun için 12 Ekim’e kadar vaktiniz var.
26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Yay burcundaki Ay Tutulması, uzaklar, farklı kültürler ile olan ilişkileriniz, basın yayın, yasal süreçler, seyahatler alanında gerçekleşecek. İnançlarınız, felsefeleriniz, bakış açınız konusunda bir dönemi kapatıyor olabilirsiniz. Bu alandaki ihtiyaçlarınızın son kullanma tarihinin geldiğini bilmelisiniz.
Merkür ve Venüs kavuşumu 29 Mayıs’ta yakın çevreniz, iletişim alanınız, kardeşler veya komşularınız ile olan ilişki alanında gerçekleşmekte. Beklentilerinizi gerçekleştirmek uğruna size her söylenen şeye inanmayın ve sorgulamayı tercih edin.
Merkür 30 Mayıs’ta başlıyor. Böylelikle bu alanda 15 Mayıs sonrası aldığınız kararları gözden geçirebilirsiniz. 30 Mayıs – 22 Haziran arası yapacağınız değerlendirmelerle, gerçekleri keşfetme şansı yakalayabilirsiniz. Fizibilite yapmak için iyi bir zaman.
Mars ve Neptun arasındaki olumlu açı, 31 Mayıs’ta gerçekleşmesine rağmen hafta ortasından itibaren etkisini gösterecek. Aileniz, yuvanız ve eviniz ile ilgili motivasyonunuz artarken, kendinizi daha huzurlu, faydalı hissedebilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, hafta başında Satürn’ün geri gitmesi ile birlikte kariyeriniz, iş hayatınız, mesleki konularla ilgili , 14 Şubat – 24 Mayıs arasında yaşadıklarınızı gözden geçirme ihtiyacı duyacaksınız. Bunun için 12 Ekim’e kadar vaktiniz var.
26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Yay burcundaki Ay Tutulması, finansal konular, maddi destekler, banka, kredi, borç, alacak, miras ve vergi gibi konular alanında gerçekleşecek. Buradaki bakış açınızı değiştirmenizin zamanı geldi. Yardımlar son bulabilir.
Merkür ve Venüs kavuşumu, 29 Mayıs’ta gelirler, kazançlar, kaynaklar ve kendinize verdiğiniz değer alanında gerçekleşmekte. Finansal ve ticari kararlarda hareket etmek için henüz erken. Eylem planlarınızı sorgulamayı tercih edin. Yanlış anlamaya ve anlaşılmaya, yanlış hesaplamalara müsaitsiniz.
Merkür 30 Mayıs’ta başlıyor. Böylelikle bu alanda 15 Mayıs sonrası aldığınız kararları gözden geçirebilirsiniz. 30 Mayıs – 22 Haziran arası yapacağınız değerlendirmelerle, yanlış hesaplardan dönme şansınız var. Kararları gözden geçirebilirsiniz.
Mars ve Neptun arasındaki olumlu açı, 31 Mayıs’ta gerçekleşmesine rağmen hafta ortasından itibaren etkisini gösterecek. Yakın çevreniz ile ilgili korumacı ve kollayıcı motivasyonunuz artarken, çevrenizin size destek vermesinden hoşnut olabilirsiniz.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta başında Satürn’ün geri gitmesi ile birlikte uzaklar, yurtdışı bağlantılarınız, farklı kültürler ile olan ilişkileriniz, yüksek öğrenim ve ya uzmanlaşma alanları, sosyal medya, yasal süreçler, seyahatler gibi konularda 14 Şubat – 24 Mayıs arasında yaşadıklarınızı gözden geçirme ihtiyacı duyacaksınız. Bunun için 12 Ekim’e kadar vaktiniz var.
26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Yay burcundaki Ay Tutulması, partneriniz, eşiniz, ortağınız, sözleşmeler ve ortaklıklar gibi konular alanında gerçekleşecek. Buradaki perspektifinizi ve inançlarınızı değiştirmenizin zamanı geldi. Partneriniz ile ilgili bir gerçeğin açığa çıkması mümkün.
Merkür ve Venüs kavuşumu, 29 Mayıs’ta özel hayatınız, tarzınız, görünümünüz, bilgisel donanımınız alanında gerçekleşmekte. Kariyerle ilgili atılımları sorgulamalısınız. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Yanlış anlamaya ve anlaşılmaya, yanlış hesaplamalara müsaitsiniz.
Merkür 30 Mayıs’ta başlıyor. Böylelikle bu alanda 15 Mayıs sonrası aldığınız kararları gözden geçirebilirsiniz. 30 Mayıs – 22 Haziran arası yapacağınız değerlendirmelerle, farkındalık kazanabilir, yanlış anlaşılmaları düzeltebilirsiniz. Kararları tekrar sorgulamakta fayda var.
Mars ve Neptun arasındaki olumlu açı, 31 Mayıs’ta gerçekleşmesine rağmen hafta ortasından itibaren etkisini gösterecek. Finansal kaynak elde etmedeki motivasyonunuz artarken, kariyer ve otorite figürleri tarafındaki ideallerden beslenebilirsiniz.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, hafta başında Satürn’ün geri gitmesi ile birlikte ortak sermaye, eşin geliri, finansal konular, maddi destekler, banka, kredi, borç, alacak, miras ve vergi gibi konularda 14 Şubat – 24 Mayıs arasında yaşadıklarınızı gözden geçirme ihtiyacı duyacaksınız. Bunun için 12 Ekim’e kadar vaktiniz var.
26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Yay burcundaki Ay Tutulması, çalışma şartlarınız, düzeniniz, günlük rutininiz, sağlığınız, iş hayatınız gibi konular alanında gerçekleşecek. Burada bir dönemin sonuna gelebilirsiniz. Perspektifinizi ve düzeninizi değiştirmenizin zamanı geldi. Bir tedavi sürecinin sonuna gelebilirsiniz.
Merkür ve Venüs kavuşumu, 29 Mayıs’ta bilinçaltı, gizli görüşmeler, ticari fikirler ve arka plandaki stratejileriniz alanında gerçekleşmekte. Dedikodulara dikkat. Bazılarınız gizli bir ilişkiden büyük keyif alabilir.
Merkür 30 Mayıs’ta başlıyor. Böylelikle bu alanda 15 Mayıs sonrası aldığınız kararları gözden geçirebilirsiniz. 30 Mayıs – 22 Haziran arası yapacağınız değerlendirmelerle, farkındalık kazanabilir, ilişkinizi sorgulayabilir, yalanlar ve ya gerçeklerle ilgili daha farkındalıkla ilerleyebilirsiniz. İletişime dikkat.
Mars ve Neptun arasındaki olumlu açı, 31 Mayıs’ta gerçekleşmesine rağmen hafta ortasından itibaren etkisini gösterecek. Özel hayatınız, ikili ilişkiler ve genel sağlığınız ile ilgili motivasyonunuz artarken, uzaklar, inançlar, seyahatler tarafındaki hayaller duygusal enerjinizi arttırabilir.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, hafta başında Satürn’ün geri gitmesi ile birlikte eşiniz, ortağınız, sözleşmeler ve kontratlar gibi konularda 14 Şubat – 24 Mayıs arasında yaşadıklarınızı gözden geçirme ihtiyacı duyacaksınız. Bunun için 12 Ekim’e kadar vaktiniz var.
26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Yay burcundaki Ay Tutulması, çocuklar, aşk hayatı, hobileriniz, ilgi alanlarınız gibi konular, spekülatif yatırım araçları gibi alanlarda gerçekleşecek. Burada bir dönemin sonuna gelebilirsiniz. İşinizin arka planındaki düzenleme ortaya çıkabilir, netleşir, eski bir döneme veda edebilirsiniz. Bir aşka kapıyı tamamen kapatabilirsiniz.
Merkür ve Venüs kavuşumu, 29 Mayıs’ta sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız, organizasyonlar, kariyer gelirleri, işinizle ilgili uzun vadeli planlar alanında gerçekleşmekte. Duyacaklarınız ve görüşmeler yapacağınız kişiler sizi yanlış yönlendirebilir.
Merkür 30 Mayıs’ta başlıyor. Böylelikle bu alanda 15 Mayıs sonrası aldığınız kararları, topladığınız bilgileri gözden geçirebilirsiniz. 30 Mayıs – 22 Haziran arası yapacağınız değerlendirmelerle, yanlış bilgileri düzeltebilir, araştırma yapabilir, sorunlara çözüm üretebilirsiniz.
Mars ve Neptun arasındaki olumlu açı, 31 Mayıs’ta gerçekleşmesine rağmen hafta ortasından itibaren etkisini gösterecek. Bilinçaltınızla ilgili ailevi bir travmayı şifalandırmak için kolları sıvayabilir, kendinizi daha değerli, mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz.

B.aşak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, hafta başında Satürn’ün geri gitmesi ile birlikte çalışma şartlarınız, düzeniniz, günlük rutininiz, sağlığınız, iş hayatınız gibi konularda 14 Şubat – 24 Mayıs arasında yaşadıklarınızı gözden geçirme ihtiyacı duyacaksınız. Bunun için 12 Ekim’e kadar vaktiniz var.
26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Yay burcundaki Ay Tutulması, eviniz, aileniz, yuvanız gibi konular alanında gerçekleşecek. Burada bir dönemin sonuna gelebilirsiniz. Aileniz ve ya yaşadığınız ortama veda edebilirsiniz. Bazı aile büyükleriyle ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir.
Merkür ve Venüs kavuşumu, 29 Mayıs’ta kariyeriniz, mesleğiniz, üst düzey otoriteler ile olan ilişkileriniz, statünüz alanında gerçekleşmekte. Yapacağınız görüşmelerde, karşı tarafın sizi kandırmasına izin vermeyin.
Merkür 30 Mayıs’ta başlıyor. Böylelikle bu alanda 15 Mayıs sonrası aldığınız kararları, yaptığınız bilgi alışverişlerini gözden geçirebilirsiniz. 30 Mayıs – 22 Haziran arası yapacağınız değerlendirmelerle, farkındalığınız artabilir, seçimlerinizde iyiyle kötüyü ayırt edebilirsiniz.
Mars ve Neptun arasındaki olumlu açı, 31 Mayıs’ta gerçekleşmesine rağmen hafta ortasından itibaren etkisini gösterecek. Sosyalleşmek, arkadaşlar arasına katılmak, için kolları sıvayabilir, böylelikle partnerinizle olan ilişkinizde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, hafta başında Satürn’ün geri gitmesi ile birlikte çocuklar, aşk hayatı, hobileriniz, ilgi alanlarınız gibi konularda 14 Şubat – 24 Mayıs arasında yaşadıklarınızı gözden geçirme ihtiyacı duyacaksınız. Bunun için 12 Ekim’e kadar vaktiniz var.
26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Yay burcundaki Ay Tutulması, yakın çevreniz ile olan ilişkileriniz, iletişiminiz, aldığınız/verdiğiniz eğitimler gibi konular alanında gerçekleşecek. Burada bir dönemin sonuna gelebilirsiniz. Bakış açınızı tamamen değiştirmeniz mümkün.
Merkür ve Venüs kavuşumu, 29 Mayıs’ta uzaklar, farklı kültürler ile olan ilişkileriniz, basın yayın, eğitimler, yasal süreçler, seyahatler alanında gerçekleşmekte. Buradaki iletişim, reklam, satış, ticari faaliyetler konusunda yapacağınız görüşmeler işinizle ilgili beklentileriniz nedeniyle sizi boşa düşürebilir.
Merkür Retrosu, 30 Mayıs’ta başlıyor. Böylelikle bu alanda 15 Mayıs sonrası aldığınız kararları, yaptığınız bilgi alışverişlerini gözden geçirebilirsiniz. 30 Mayıs – 22 Haziran arası yapacağınız değerlendirmelerle, daha sağlıklı kararlar alabilirsiniz.
Mars ve Neptun arasındaki olumlu açı, 31 Mayıs’ta gerçekleşmesine rağmen hafta ortasından itibaren etkisini gösterecek. Kariyeriniz, aileniz, iş hayatınız ve toplum önündeki statünüz konusunda kolları sıvayabilir, böylelikle iş hayatınızdaki beklentilerinizi karşılamaya çalışabilirsiniz.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, hafta başında Satürn’ün geri gitmesi ile birlikte aileniz, yuvanız, eviniz, gayrimenkul gibi konularda 14 Şubat – 24 Mayıs arasında yaşadıklarınızı gözden geçirme ihtiyacı duyacaksınız. Bunun için 12 Ekim’e kadar vaktiniz var.
26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Yay burcundaki Ay Tutulması, gelirler, kazançlar, kaynaklar ve kendinize verdiğiniz değer gibi konular alanında gerçekleşecek. Burada bir dönemin sonuna gelebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızdan birisine veda edebilirsiniz. Yeni bir yatırıma odaklanabilirsiniz. Paraya bakış açınız değişiyor.
Merkür ve Venüs kavuşumu, 29 Mayıs’ta ortak sermaye, eşin geliri, finansal konular, maddi destekler, banka, kredi, borç, alacak, miras ve vergi gibi konular alanında gerçekleşmekte. Buradaki ticari faaliyetler, anlaşmalar, atacağınız imzalar konusunda yapacağınız görüşmeler spekülatif yatırım araçlarınız konusunda beklentilerinizi karşılamayabilir. Harekete geçmeden lütfen daha iyi düşünün. Eş ve ortaklara dikkat!
Merkür Retrosu, 30 Mayıs’ta başlıyor. Böylelikle bu alanda 15 Mayıs sonrası aldığınız kararları, yaptığınız bilgi alışverişlerini gözden geçirebilirsiniz. 30 Mayıs – 22 Haziran arası finansal kararlarınızı gözden geçirmek, ticari anlaşmalardaki detaylara ve kazançlara odaklanmak isteyebilirsiniz.
Mars ve Neptun arasındaki olumlu açı, 31 Mayıs’ta gerçekleşmesine rağmen hafta ortasından itibaren etkisini gösterecek. Uzaklar, farklı kültürler ile olan ilişkileriniz, varsa uzaktaki aileniz ile olan ilişkiniz, akrabalarınız, basın yayın, yasal süreçler, seyahatler konusunda kolları sıvayabilir, böylelikle çocuklar, yatırım araçları, ilgi alanlarınız ve aşka olan yaklaşımınız konusunda kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, hafta başında Satürn’ün geri gitmesi ile birlikte yakın çevreniz, iletişim alanınız, kardeşler veya komşularınız ile olan ilişkiler, eğitim, öğretim, online ticaret gibi konularda 14 Şubat – 24 Mayıs arasında yaşadıklarınızı gözden geçirme ihtiyacı duyacaksınız. Bunun için 12 Ekim’e kadar vaktiniz var.
26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Yay burcundaki Ay Tutulması, özel hayatınız, tarzınız, görünümünüz, hayata bakış açınız ile ilgili alanlarda gerçekleşecek. Burada hayatınızda bir dönemin sonuna gelebilirsiniz. İkili ilişkilere, birlikteliklere, ortaklıklara bakış açınız değişiyor. Karşı tarafa önemli bir açıklama yapabilir, duygularınızı ortaya koyabilirsiniz.
Merkür ve Venüs kavuşumu, 29 Mayıs’ta ikili ilişkiler, birliktelikler, ortaklıklar alanında gerçekleşmekte. Buradaki ticari faaliyetler, anlaşmalar, atacağınız imzalar, ilişkinizde alacağınız kararlar, aileniz ve evinizle ilgili beklentilerinizi karşılamayabilir. Harekete geçmeden lütfen daha iyi düşünün.
Merkür Retrosu, 30 Mayıs’ta başlıyor. Böylelikle bu alanda 15 Mayıs sonrası aldığınız kararları, yaptığınız kontratları, ortaklıkları gözden geçirebilirsiniz. 30 Mayıs – 22 Haziran arası buradaki alma verme dengesini ayarlamak için gerekli bilgilere ulaşabileceksiniz.
Mars ve Neptun arasındaki olumlu açı, 31 Mayıs’ta gerçekleşmesine rağmen hafta ortasından itibaren etkisini gösterecek. Ortak sermaye, eşin geliri, finansal konular, maddi destekler, banka, kredi, borç, alacak, miras ve vergi konusunda kolları sıvayabilir, böylelikle ailenizle ve evinizle ilgili hayalleriniz ve beklentileriniz konusunda kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Karşı tarafla finansal dengeleri sağlamanız gerekiyor.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, hafta başında Satürn’ün geri gitmesi ile birlikte gelirler, kazançlar, kaynaklar ve kendinize verdiğiniz değer gibi konularda 14 Şubat – 24 Mayıs arasında yaşadıklarınızı gözden geçirme ihtiyacı duyacaksınız. Bunun için 12 Ekim’e kadar vaktiniz var.
26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Yay burcundaki Ay Tutulması, bilinçaltınız, perde arkasındaki bazı planlarınız, gizli düşmanlarınız ve ya göç, uzaklarda yaşamak, inançlar ile ilgili bilinçaltınıza attığınız travma ve ya endişeler gibi konularda gerçekleşecek. Burada bir farkındalık yaşayabilir, yapacağınız yüzleşmeler ile, kendinizi özgürleştirebilirsiniz.
Merkür ve Venüs kavuşumu, 29 Mayıs’ta çalışma şartlarınız, düzeniniz, günlük rutininiz, sağlığınız, iş hayatınız alanında gerçekleşmekte. Burada iş arkadaşlarınızla yapacağınız görüşmeler, kuracağınız ilişkiler, sizi yanıltabilir. Beklentilerinizi karşılamayabilir. Harekete geçmeden lütfen daha iyi düşünün.
Merkür Retrosu, 30 Mayıs’ta başlıyor. Böylelikle bu alanda 15 Mayıs sonrası aldığınız kararları, yaptığınız kontratları, attığınız imzaları ve ticari faaliyetler, satış pazarlama alanında aldığınız kararları gözden geçirebilirsiniz. 30 Mayıs – 22 Haziran arası buradaki yanlışları görmek için fırsat kollamalısınız.
Mars ve Neptun arasındaki olumlu açı, 31 Mayıs’ta gerçekleşmesine rağmen hafta ortasından itibaren etkisini gösterecek. İkili ilişkiler, birliktelikler, ortaklıklar konusunda kolları sıvayabilir, kendinizi savunabilir, mücadele edebilir, böylelikle kendinizi daha güvende ve huzurlu hissedebilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, hafta başında Satürn’ün geri gitmesi ile birlikte özel hayatınız, tarzınız, yaşam biçiminiz, hayata bakış tarzınız gibi konularda 14 Şubat – 24 Mayıs arasında yaşadıklarınızı gözden geçirme ihtiyacı duyacaksınız. Bunun için 12 Ekim’e kadar vaktiniz var.
26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Yay burcundaki Ay Tutulması, sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız, organizasyonlar, kariyer gelirleri, işinizle ilgili uzun vadeli planlar ile ilgili konularda gerçekleşecek. Burada bir farkındalık yaşayabilir, bir gruba ve ya ortama veda edebilir, enerjinizi yakınlarınıza ve ya kendinize döndürebilirsiniz.
Merkür ve Venüs kavuşumu, 29 Mayıs’ta aşk hayatınız, hobileriniz, çocuklarınız, spekülatif yatırım araçlarınız alanında gerçekleşmekte. Burada eğitim ve ya hobilerinizle ilgili atacağınız adımlarınıza dikkat edin, sizi yanıltabilecek kişilere karşı uyanık olun. Özellikle aşk hayatınızda adımlarını iyi belirleyin.
Merkür Retrosu, 30 Mayıs’ta başlıyor. Böylelikle bu alanda 15 Mayıs sonrası aldığınız kararları, hobileriniz, aşk hayatınız, çocuklarınız ile ilgili aldığınız kararları gözden geçirebilirsiniz. 30 Mayıs – 22 Haziran arası buradaki yanlışları ve ya gerçekleri ortaya çıkarmak için yeterli güce ve araca sahip olacaksınız.
Mars ve Neptun arasındaki olumlu açı, 31 Mayıs’ta gerçekleşmesine rağmen hafta ortasından itibaren etkisini gösterecek. Çalışma şartlarınız, işiniz, günlük rutininiz, sağlığınız konusunda kolları sıvayabilir, harekete geçebilir, yapacağınız aktivitelerle kendinizi daha değerli hissedebilirsiniz. Çevrenizin motivasyonu ve takdiri sizi huzurlu kılacak:

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, hafta başında Satürn’ün geri gitmesi ile birlikte sosyalleşme ve ya izolasyon, yalnız kalma, içe dönme, bilinçaltındaki endişeler ve kaygılar, teknolojik alanda kendini geliştirme gibi konularda 14 Şubat – 24 Mayıs arasında yaşadıklarınızı gözden geçirme ihtiyacı duyacaksınız. Bunun için 12 Ekim’e kadar vaktiniz var.
26 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Yay burcundaki Ay Tutulması, kariyeriniz, mesleğiniz, işiniz ve buradaki hedefleriniz ile ilgili alanda gerçekleşecek. Üst düzey yöneticiler, otorite figürleri, ile ilgili önemli bilgiler açığa kavuşabilir, siz kariyeriniz ile ilgili önemli bir süreci tamamlayabilirsiniz. Bundan sonra daha fazla ailenize ve evinize odaklanmak isteyebilirsiniz.
Merkür ve Venüs kavuşumu, 29 Mayıs’ta aileniz, yuvanız ve eviniz alanında gerçekleşmekte. Buradaki evinizle ilgili alacağınız kararlar, aile içi ilişkileriniz ve finansal konular, özel hayatınız ile ilgili beklentilerinizi karşılamayabilir. Harekete geçmeden lütfen daha iyi düşünün.
Merkür Retrosu, 30 Mayıs’ta başlıyor. Böylelikle bu alanda 15 Mayıs sonrası aldığınız kararları, yaptığınız kontratları, gayrimenkul alım – satım gibi kararları,ve ya taşınma, yer değişikliği gibi fikirleri gözden geçirebilirsiniz. 30 Mayıs – 22 Haziran arası burada daha sağlıklı bir karar alabilmek için yapacağınız araştırmalar daha iyi sonuç verecektir.
Mars ve Neptun arasındaki olumlu açı, 31 Mayıs’ta gerçekleşmesine rağmen hafta ortasından itibaren etkisini gösterecek. Çocuklar, gayrimenkul gelirleri, spekülatif yatırım araçları gibi konularda kolları sıvayabilir, buradaki motivasyon sayesinde, yaşamınız ve kendinizle ilgili hayaller ve idealler konusunda kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş