Mars Aslan burcuna 11 Haziran günü geçiş yaptı.
Yaratıcılık, kreatif konular, beceri ve yetenekler alanında bereketli ve oldukça motive olacağımız bir döneme girdik. Eğlence, hobiler ve ilgi alanlarına yönelebiliriz. Burada dikkat edilmesi gereken, ego ve güç savaşlarından uzak durmak olacaktır. Mars Aslan burcunda iken, mücadeleci, aşırı savunmacı, kendi gurur ve egomuza zarar vereceklere karşı son derece saldırgan olmamıza neden olabilir.


1 Temmuz, Retro Saturn ile zorlu açısına dikkat etmek gerekecek. Hareketlerimiz, eylemlerimiz engellenebilir.  Ekonomik ve finansal krizlerle uğraşmak ve mücadele etmek, kendimizi ortaya koymak ve ya ispat etmek isteyebiliriz. Acelecilik bize kaybettirebilir, öfkemizi bastırmak mecburiyeti rahatsız edebilir. Özgürleşme arzusu ve pandeminin neden olduklarıyla ilgili pasifleşmek durumunda kalabiliriz. Bazılarınız ise bu durumdan farklı bir şekilde etkilenebilir. Eğer 31 Mart – 1 Nisan 2020 tarihlerinde özellikle sosyal adalet, telekomünikasyon, internet, sosyal medya vd teknolojik alanlarda önemli bir atılım yaptıysanız bu konuyla ilgili sonuçları, bitişleri deneyimleyebilirsiniz.


29 Temmuz ise Retro Jupiter ile olan olumsuz açısı, fazla özgüvenli harekete geçerek hata yapma ihtimalimizi arttırmakta. Agresiflik başa bela olabilir. 

Mars Aslan burcundaki yolculuğuna, 29 Temmuz’a kadar devam edecek.

Bu süreçte Venus ile yakınlaşacak olan Mars, yaz aşklarını gündeme getirebilir. Eğlenceli, keyifli ilişkiler moralimizi ve enerjimizi yükseltebilir. 27 Haziran’da Venus Aslan burcuna girerken, Mars ile olan ilişkisindeki samimiyetini 3 – 22 Temmuz arasında daha da yoğunlaştıracak. Bu dönemlerde özellikle Ateş burçları, Koç, Aslan ve Yay’lar kendilerini tutkulu ve arzulu bir ilişkide bulabilirler. Boğa ve Akrep’ler güç savaşına hazırlanırken, ani ve fevri ilişki kopuşları onları olumsuz etkileyebilir. Kova ve Aslan burçları ise, ilişkilerle ilgili oldukça yoğun bir gündem yaşayabilirler. Özellikle Kova burçları ciddi ama eğlenceli bir ilişki içinde bulabilirler. Zaman zaman güç savaşları onları zorlasa da, egolarının okşanmasıyla durumu lehlerine döndürebilirler.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş