14 -20 Haziran 2021 – Haftalık Burç Yorumları

14 – 20 Haziran 2021 Haftalık Burç Yorumları
Bu hafta 10 Haziran’da gerçekleşen Güneş tutulmasının hala etkileri altında olacağız. afta başında gerçekleşecek olan Güneş ve Neptün arasındaki zorlu açı geçtiğimiz haftadan bu yana, bizi etkisi altına almış bulunmakta. Halsizlik, bıkkınlık, yorgunluk veya bitkinlik gibi durumlar geçtiğimiz haftadan itibaren yaşadıklarımızdan bir kaçı. Hemen arkasından gerçekleşecek olan Saturn – Uranüs arasındaki zorlu açı ise, Şubat ayının ortalarında yaşamış olduğumuz ve hayatımızı değiştirmemiz konusunda bizi mecbur bırakan bir takım şartları tekrar gündeme getirecek. Eğer 17 Şubat civarında herhangi bir yeniliğe kucak açmadıysanız, şimdi kendinizi buna mecbur hissedebilirsiniz.

Hafta ortasında yaşanacak olan Başak burcundaki ilk dördün, uzun soluklu projeler peşinde koşanlar için 17 Eylül 2020 tarihini ve bu dönemde atılan tohumları göstermekte. Eğer sizde bu tarihte önemli bir projeye adım attıysanız veya bir oluşum içerisine girdiyseniz, bu hafta bu konuyla ilgili önemli bir hamle yapmanız mümkün. Başak burcunda gerçekleşecek olan ilk dördün, yine retro olan Merkür’ün etkisinde olacağından, günlük düzeniniz, sağlıklı beslenme, diyet, çalışma şartlarınız ile ilgili atacağınız adımlar da beklentileri yüksek tutmamanız ve esnek olmanız gerektiğini bize ifadeediyor.

Hafta sonu 20 Haziran’da, Jüpiter’in Retro harekete başlamasıyla birlikte, 15 Mayıs‘tan bu yana Balık burcundaki seyahati süresince özellikle büyümek, gelişmek, şifalanmak, tedavi olmak ve beraberinde daha fazla şefkat ve merhamet ihtiyacı hissettiğiniz alanlarda suistimalleri ve beraberinde alma verme dengesini gözden geçirmeniz gerektiğini gösteriyor. Jüpiter retro hareketine Balık burcunda 28 Temmuz’a kadar devam edecek, ondan sonra Kova burcunda gerileyecek. 18 Ekim de ise ileri hareketine başlayacak

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, bu hafta dikkat etmeniz gereken önemli alan, finansal konular ve elde ettiğiniz gelirler olacak. Burada reform ihtiyacı her zamankinden fazla hissedilebilir. Ticari kararlarınızı alırken beklentilerinizden ve aşırı idealizmden uzak durmalısınız. Başak burcunda gerçekleşecek olan İlk dördün, iş hayatınız, çalışma ortamınız, sağlığınız veya diyet gibi konularla sizi etkileyecek. Burada artık harekete geçmeniz ve olaylara müdahale etmeniz mümkün. Jüpiter’in retro hareketi, bilinçaltınız ve kendinizi inzivaya çekip dinlenmeniz istediğiniz hayat alanınızda gerçekleşmekte. 15 Mayıs’tan bu yana yaptığınız veya uyguladığınız teknikleri değerlendirmenin zamanı geldi. 28 Temmuz’a kadar vaktiniz var.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, bu hafta öne çıkacak olan hayat alanınız, kariyeriniz ve özel hayatınızdaki konfor alanınız olacak. Buradaki değişimin artık kaçınılmaz olduğunun farkındasınız. Sosyal çevrenizde, meslektaşlarınız ve onlarla olan ilişkinizde finansal konularla ilgili çok fazla etki altına girebilirsiniz. Bırakın başkalarının ne düşündüğünü. Siz kendinize odaklanın. Başak burcundaki İlk dördün, çocuklar, aşk hayatınız, kendinizi ispat etmek istediğiniz alanlar ve beraberinde yatırım araçlarınız alanında gerçekleşmekte. Çocuklarınız veya aşk hayatınızla ilgili uzun zamandan beri planladığınız bir konuda harekete geçebilirsiniz. Jüpiter’in 20 Haziran’da geri harekete başlamasıyla birlikte 15 Mayıs’tan bu yana arkadaşlarınız, gruplar ve meslektaşlarınızla ilgili yaşadığınız sosyalleşme ve genişleme konusunda biraz daha pasif olmayı tercih edebilirsiniz. 28 Temmuz’a kadar bu enerji içinde olabilirsiniz.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, bu hafta öne çıkacak olan konular, uzaklarla ilgili projeleriniz ve kendinizi ekonomik ve finansal ani değişimlere göre garantiye almanız olacak. Özellikle üst yönetim veya otorite figürleri ile ilgili kafa karışıklığı yaşamanız mümkün. Onların hayatındaki belirsizlik, sizin kariyer hayatınızı olumsuz etkileyebilir, siz kendi gerçeklerinizden asla vazgeçmeyin. Hafta ortasında gerçekleşecek olan Başak burcundaki İlk dördün, eviniz, aileniz, ve yuvanız konusundaki düzeni gündeme getirecek. Burada atılması gereken adımlar, ele alınması gereken aksiyonlar var. 20 Haziran’da Jüpiter’in Balık burcuna geri harekete geçmesi ile birlikte, 28 Temmuz’a kadar iş hayatınızla ilgili yaptığınız açılımlarda ve büyümelerde özellikle 15 Mayıs’tan sonraki yaptığınız atılımlarda geri dönüşler almanız mümkün. Ektiğiniz tohumları çok kısa süre içinde büyütebilir veya tekrar inceleme ihtiyacı duyabilirsiniz.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, bu hafta dikkat etmeniz gerekenler, yatırımlar, tasarruflar, masrafları ve harcamaları yönetmek ve beraberinde ekonomik ve finansal değişimlere bunları adapte edebilmek olacak. Uzaklarla ilgili idealleriniz ve hayalleriniz ve bu konudaki isteğiniz finansal konularla ilgili endişeleriniz ve kaygılarınız nedeniyle sizi huzursuzluğa itebilir. Kanmak ve ya avunmak ihtimaline karşı tedbirli olun. Hafta ortasında Başak burcunda gerçekleşecek olan ilk dördün, yakın çevreniz, işinizle ilgili düşünceleriniz, günlük rutininiz ve alışkanlıklarınız, kardeşleriniz ile olan ilişkiniz alanını etkileyecek. Benzer bir durumu 2020 senesinin Eylül ortasında yaşamış olabilirsiniz. Dolayısıyla atacağınız adımlar da buna benzer olabilir. 20 Haziran‘da Balık burcunda geri gidecek olan Jüpiter, 28 Temmuz’a kadar uzaklarla ilgili büyüme hedeflerinizi pasifleştirebilir. 15 Mayıs ile 18 Haziran arasında özellikle inançlarınız, felsefeniz ve işiniz vasıtasıyla yurtdışı veya deniz aşırı ülkelerle kurduğunuz bağlantılar konusundaki atılımlarınızı gözden geçirmeniz ve hatta biraz daha dikkatli hareket etmeniz gerektiğini söylemekte.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, bu hafta dikkat etmeniz gereken konular, partneriniz, ortağınız ile olan ilişkiniz, evliliğiniz ve beraberinde kariyer hedeflerinizle ilgili beklenmedik ortaya çıkabilecek değişiklikler olacak.
Burada yeni sürece adapte olmak için bazı fedakarlıklar yapmanız mümkün. Pasif gelirler ve kazançlarla ilgili beklentilerinizin boşa çıkmasından korktuğunuz için sosyal çevre ve gruplar içinde daha fazla kendinizi göstermek isteyebilirsiniz.
Hafta ortasında Başak burcunda gerçekleşecek olan ilk dördün, kaynaklar, gelirler, finansal konular alanında harekete geçmenizi sağlayacak. Geçtiğimiz Eylül ayından bu yana yapmak istediklerinizi hayata geçirebilirsiniz. 20 Haziran‘da Jüpiter’in Balık burcunda retro harekete geçmesi ile birlikte tasarruf ve yatırımlar alanında biraz daha temkinli ilerlemeyi tercih edebilirsiniz. 15 Mayıs ile 18 Haziran arasında yaptığınız atılımları gözlemleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Harcamalara dikkat!

B.aşak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, bu hafta sizin için en önemli konu, iş hayatınız, çalışma şartlarınız, düzeniniz, sisteminiz ve beraberinde yurtdışı piyasalar ve ekonomik koşullar olacak. Burada karantinanın etkilerinin zayıflamasıyla birlikte değişim enerjisine daha hevesli olabilirsiniz. Partneriniz veya ortağınızdan bekledikleriniz, sizi iş hayatında daha fazla atılım yapmaya götürebilir. :Fakat burada kararlarınızı alırken ortağınız veya partnerinizden çok kendinizi önemsemelisiniz. Siz ne istiyorsunuz? Hafta ortasında Başak burcundaki İlk dördün, genel anlamda özel hayatınız, sağlığınız, görünümünüz konusunda sizi harekete geçirecek. 20 Haziran‘da Balık burcunda geri harekete başlayacak olan Jüpiter ise 15 Mayıs ve 18 Haziran arasında ikili ilişkiler, ortaklıklar, müşteriler, danışmanlıklar alanında yaşadığınız büyümeyi sorgulamanızı talep edecek. Bunun için 28 Temmuz’a kadar vaktiniz var.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, bu hafta en çok eğileceğiniz konular, hobileriniz, ilgi alanlarınız, eğlence, çocuklar, aşk hayatı ve beraberinde yan gelirler ve ortak sermayeler olacak. 2021 Şubat ayında bu konuyla ilgili kendinizi geliştirip yeniliklere kapıyı açmadıysanız, şimdi zamanı. Bundan kaçışınız yokmuş gibi görünüyor. Bu hafta ortasında Başak burcundaki İlk dördün de kapalı kapılar ardındaki çalışma düzeninizi, bilinçaltınızdaki mükemmeliyetçi yaklaşımınızı etkileyecek. Burada uzun zamandan beri düşündüğünüz plan ve programı harekete geçirebilirsiniz. 20 Haziran’da Jüpiter’in Balık burcunda geri harekete başlamasıyla birlikte, 15 Mayıs – 18 Haziran arasında sağlığınız ve beraberinde diyet beslenme gibi konular, çalışma düzeniniz, günlük rutiniz konusunda yaptığınız atılımları masaya yatırabilirsiniz. 28 Temmuz’a kadar bu konularla ilgili düzenlemeler yapmanız mümkün.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, bu hafta en önemli konu sizin için eviniz, aileniz, yuvanız ve beraberinde partneriniz veya ortağınız ile olan ilişkinizdeki ani iniş çıkışlar olacak. Burada kabuğunuzu kırmanız gerektiğini ve değişimin kaçınılmaz olduğunu kabullenmelisiniz. Aşk hayatınız ve beraberinde, çocuklarınız ile olan ilişkilerinizdeki kafa karışıklığınız veya beklentileriniz sizi özellikle yatırım ve tasarruflar konusunda zorlayabilir; kararlarınızı alırken dikkatli olmalısınız.
Hafta ortasında Başak burcundaki ilk dördün, sizi sosyal çevreniz için de bulunduğunuz gruplarla, meslektaşlarınız alanında etkileyecek. Çalışma arkadaşlarınız ve şartlarınız ile ilgili uzun vadeli planlarınız konusunda harekete geçmeniz mümkün. 20 Haziran’da Jüpiter’in Balık burcunda geri harekete başlamasıyla birlikte, 15 Mayıs ve 18 Haziran arasında yatırım araçlarınız, çocuklar, aşk hayatınız ve beraberinde eğlence ve kendi yeteneklerinizle ilgili konularda yaptığınız atılımları gözden geçirmeniz gerekecek. Bunun için 28 Temmuz’a kadar vaktiniz var.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, bu hafta ilgilenmeniz gereken önemli konu yakın çevreniz ile olan ilişkiler, iletişim ağınız, telekomünikasyon veya internet teknolojileri ile ilgili bağlantınız ve eğitim – öğretim konuları olacak. Beraberinde iş hayatınızı olumsuz etkileyen finansal ve ekonomik durumları da dikkate almak zorunda kalabilirsiniz. Yeniye ve farklı olana geçiş yapmak için daha ısrarcı olmalısınız. Aileniz, yuvanız veya eviniz konusundaki idealleriniz veya beklentileriniz ilişkiler ve ortaklıklar noktasında sizi yanlış yönlendirebilir. Kararlarınızı alırken dikkatli olmalısınız. Hafta ortasında Başak burcunda gerçekleşecek olan İlk dördün, sizi kariyeriniz, üst yönetim ile olan ilişkileriniz ve mesleki hedefleriniz konusunda etkileyecek. Eylül 2020’de attığınız bazı tohumlar ve veya yaptığınız girişimler ile ilgili ikinci büyük hamleyi yapma fırsatı bulabilirsiniz. 20 Haziran‘da Jüpiter’in Balık burcunda Retro harekete geçmesi ile birlikte, 15 Mayıs ve 18 Haziran arasında aileniz ve yuvanız, eviniz ile ilgili yaptığınız atılımları, büyüme hedeflerini veya girişimleri gözden geçirmeye başlamanız gerekecek. 28 Temmuz’a kadar burada bir revizyona gidebilirsiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, bu haftanın en önemli konusu, sizin için gelirler, kaynaklar, finansal konular ve spekülatif yatırım araçlarındaki ani iniş çıkışlar olacak. Burada şartları zorlamak isteyebilir ve Şubat 2021’de yapmak isteyip de gerçekleştiremedikleriniz konusunda ileri bir adım atabilirsiniz. Kafa karışıklığı, konsantre olamama gibi problemler çalışma hayatınızda zorluklara neden olabilir. Verdiğiniz sözlere çok dikkat edin. Başak burcunda gerçekleşecek olan İlk dördün, uzaklarla bağlantılı iş hayatınız ile ilgili konularda etkisini gösterecek. Ortağınızla birlikte burada bir atılım yapmanız mümkün. 20 Haziran’da Jüpiter’in Balık burcunda retro harekete başlamasıyla birlikte, 15 Mayıs ve 18 Haziran arasında özellikle yakın çevreniz, sanatsal aktiviteleriniz, iletişim ağınız ve kardeşlerinizle olan ilişkinizde elde ettiğiniz başarıları gözden geçirmeniz gerekecek. Bunun için 28 Temmuz’a kadar vaktiniz var.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, bu hafta en çok ilgilenmeniz gereken konu özel hayatınız, kurmak istediğiniz yeni düzen ve aileniz ile olan ilişkiniz olacak. Ekonomik ve finansal piyasalardaki değişimin, aileniz ile olan ilişkinizi etkilemesi mümkün. Yine farklı bir şeyler yapmak noktasında eğer Şubat ayında harekete geçmediyseniz, şimdi bunun için tam zamanı olacak.
Gelir ve kaynaklar ile ilgili beklentilerinizin yüksek olması sizi yatırım araçlarınız, eğlence, tatil, hobiler ve çocuklarla ilgili eğitim konularında yanlış yönlendirebilir. Kararlarınızda dikkatli olmalısınız. Başak burcunda gerçekleşecek olan ilk dördün harcamalar ve tasarruflar alanında sizi etkilemekte. Burada özellikle ailenizden gelen maddi destekler noktasında önemli kararlar alabilir ve harekete geçebilirsiniz. 20 Haziran’da Jüpiter’in Balık burcunda Retro harekete geçmesi ile birlikte 15 Mayıs ve 18 Haziran arasında finansal anlamda elde ettiğiniz büyümeyi gözden geçirmeniz gerekebilir. Harcamalarınız veya tasarruflarınız noktasında farklı bir yol izlemeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Bunun için 28 Temmuz’a kadar vaktiniz var.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, sizin için bu haftanın en önemli konusu finansal konulardaki stratejiler, planlarınız, yakın çevreniz ile olan ilişkileriniz ve beraberinde sosyalleşme noktasındaki kaygılarınız ve bu kaygıların ortadan kaldırılması olacak. Diğer bir tarafta özel hayatınızla ilgili önümüzü görememek ya da beklentilerinizin çok yüksek olması, aile, ev ve gayrimenkul konusunda yanlış seçimi yapmaya götürebilir. Bu nedenle kararlarınızı alırken dikkatli olmalısınız. Başak burcunda gerçekleşecek olan İlk dördün, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda bir takım ihtiyaçlarınız doğrultusunda harekete geçmenize neden olabilir. 20 Haziran’da Jüpiter’in Balık burcunda retro harekete başlamasından sonra kariyer vasıtasıyla elde ettiğiniz farkındalık, güç ve yeni vizyonu ve bu alanda elde ettiğiniz kişisel gelişimi masaya yatıracağınızı söylüyor. Bazılarınız bu dönemde kilo almış olabilir. 15 Mayıs – 18 Haziran arasındaki atılımlarınızı 28 Temmuz’a kadar gözden geçirmeniz gerekecek.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş