21 – 27 Haziran 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzü yine oldukça dinamik bir enerjide olacak. Güneş 21 Temmuz’da yani Yaz Gündönümünde Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Bir ay boyunca ailevi konular, ev, yuva ve gayrimenkul ile ilgili gündemler ön planda olabilir. Aynı gün Venus ve Neptün arasındaki olumlu açı, romantizmi, sevgiyi, şefkati, merhameti ve yaratıcılığı hayatlarımıza getirecek. Merkür Retro hareketten çıkarak 22 Temmuz’da ileri gitmeye başlayacak. Böylelikle son iki haftadan bu yana görüştüklerimiz, konuştuklarımız ve beraberinde anlaşmaya çalıştığımız konularda, ticari faaliyetlerde, alım ve satımlarda hızlı ilerlemeler kaydedebiliriz. Hafta ortasında, Güneş – Jüpiter arasındaki olumlu açı, ailevi konularda hızlı bir büyümeyi tetiklerken, bir yandan da hoşgörü ve şefkatin enerjisini artıracak.

24 Haziran‘da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay güçlü etkilere sahip. Özellikle Dolunayın yöneticisi Satürn, Uranüs ile zorlu açısını sürdürmekte ve beraberinde Venüs, Plüto ile karşıt açı yapmakta. Ciddi bir güç savaşı yaşanabilir. İlişkilerde, birlikteliklerde, sözleşme ve ya anlaşmalarda ani kopmalar veya otoritelerle anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. İlişkilerde daha fazla güç ve kontrol elde etmeye çalıştığımız ve buna bağlı olarak Ocak sonu yaşadıklarımız, bu noktada değer kazanıyor. Bir takım sonuçlar elde etmemiz mümkün. 25 Haziran‘da Neptün’ün retro harekete başlamasıyla birlikte doğum haritanızda Balık burcunun etkilediği hayat alanında daha gerçekçi ve eleştirel bir yapıda olaylara yaklaşabiliriz. Neptün retrosu 3 Aralık’a kadar devam edecek. Bu dönem için anahtar gündem, 5 Mart’ta belirlenmişti. Hafta sonunda Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte, ilişkilerde ego, cesaret, eğlence, yaratıcılık, sevgi ve sadakat ön planda olacak. Mars ile birlikte bir süre seyredecek olan Venüs bu dönemde ilişkilerde daha fazla eğlence ve karşı cinsle yakınlaşmayı canlandırabilir.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, bir ay boyunca tüm enerjinizi ve dikkatinizi ailenize, evinize,yuvanıza verebilirsiniz. Merkür’ün ileri gitmesi ile birlikte 22 Haziran’dan sonra özellikle yakın çevre, iletişim, eğitim, öğretim ve ticari faaliyetlerinizde son iki haftadan beri üstünde çalıştığınız konularda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz.

24 Haziran‘da gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Dolunay, kariyer hayatınız ve evinizi etkileyecek bazı olayları gündeme getirecek. Buradaki büyük değişiklik size yeni bir farkındalık katacak ve önemli kararlar aldıracak. Üst düzey yöneticilerle olabilecek gerilimlere karşı dikkatli olmalısınız, ya da bunu nasıl çözümleyebileceğinize odaklanmalısınız. İşin yarattığı baskı aile huzurunuzu kaçırabilir.

25 Haziran‘da Neptünün geri harekete başlamasıyla birlikte hayalleriniz ve idealleriniz noktasında 3 Aralık’a kadar gerçekçi bir bakış açısı elde etmeniz mümkün. Belki bazı hayallerinizden vazgeçebilirsiniz. 27 Haziran‘da Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte tatil, eğlence, çocuklarla olan ilişkiler, aşk hayatında mutluluk önümüzdeki bir ay boyunca sizi mutlu edebilir. Spekülatif yatırım araçları da bu bağlamda önem kazanabilir.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, bir ay boyunca tüm enerjinizi ve dikkatinizi yakın çevrenize, kardeşlerinize, komşularınıza verebilirsiniz. Merkür’ün ileri gitmesi ile birlikte 22 Haziran’dan sonra özellikle finansal alanlarda, gelir ve kaynaklarınız ile ilgili son iki haftadan beri üstünde düşündüğünüz konularda daha hızlı ilerleme kaydetmeye başlayabilirsiniz. Alım – satım, pazarlıkla hızlanabilir.

24 Haziran‘da gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Dolunay, uzaklarla ilgili sorumluluklarınızı, görevlerinizi, bu konudaki düşüncelerinizi etkileyecek. Ocak sonu bu alanda yaşanan bazı konuları gündeme getirecek ve burada bir takım sonuçlar alabilir ve ya sürecin tamamlanmasına şahit olabilirsiniz. Uzaklarda size stres yaratan yöneticilerle olabilecek gerilimlere karşı dikkatli olun. Onların yarattığı baskı ve stres huzurunuzu kaçırabilir.

25 Haziran‘da Neptünün geri harekete başlamasıyla birlikte gelecek planlarınız ve umutlarınız noktasında 3 Aralık’a kadar daha gerçekçi bir bakış açısı elde etmeniz mümkün. Belki bazı projelerden vazgeçebilir, gruplardan uzaklaşabilirsiniz. 27 Haziran‘da Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte aile içindeki mutluluk önümüzdeki bir ay boyunca sizi keyiflendirebilir. Evde daha fazla vakit geçirmek ve ya eve harcama yapmak, güzelleştirmek isteyebilirsiniz.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, bir ay boyunca tüm enerjinizi ve dikkatinizi finansal konulara, gelirlere, kaynaklara verebilirsiniz. Merkür’ün ileri gitmesi ile birlikte 22 Haziran’dan sonra özellikle özel hayatınız, aile içindeki düzeniniz, çalışma şartlarınız ile ilgili son iki haftadan beri üstünde düşündüğünüz konularda daha hızlı ilerleme kaydetmeye başlayabilirsiniz.

24 Haziran‘da gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Dolunay, harcamalar, tasarruflar, ödemeler, pasif gelirleri alanınızı etkileyecek. Ocak sonu bu alanda yaşanan bazı konuları gündeme getirecek ve burada bir takım sonuçlar elde edebilirsiniz ve ya sürecin tamamlanmasına şahit olabilirsiniz. Finansal konularda gerilim yaşanabilir. Ailenize daha fazla katkıda bulunmak noktasında stres yaşayabilirsiniz. Pasif kaynaklarda yeni bir düzenlemeye gidebilirsiniz.

25 Haziran‘da Neptünün geri harekete başlamasıyla birlikte kariyer ve mesleki hedefler noktasında 3 Aralık’a kadar daha gerçekçi bir bakış açısı elde etmeniz mümkün. Belki bazı beklentilerden vazgeçebilir, işinizle ilgili önünüzü daha net görebilirsiniz. 27 Haziran‘da Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte yakın çevrenizle olan ilişkilerinizdeki mutluluk önümüzdeki bir ay boyunca sizi keyiflendirebilir. Kardeşler, akrabalar, ve ya yaratıcı projeler ve hobiler konusunda efor sarf edebilir, bununla eğlenebilirsiniz.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, bir ay boyunca tüm enerjinizi ve dikkatinizi özel hayatınıza, imajınıza, tarzınıza verebilirsiniz. Merkür’ün ileri gitmesi ile birlikte 22 Haziran’dan sonra özellikle gizli projeler, online eğitimler, işle ilgili alt yapı çalışmalarınız ile ilgili son iki haftadan beri üstünde düşündüğünüz konularda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz.

24 Haziran‘da gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Dolunay, ikili ilişkiler, evlilik , ortaklık ve sözleşmeler alanınızı etkileyecek. Ocak sonu bu alanda yaşanan bazı konuları gündeme getirecek ve burada bir takım sonuçlar elde edeceksniz. Ve ya sürecin tamamlanmasına şahit olabilirsiniz. İkili ilişkilerde gerilim yaşanabilir. Eğer ilişki sizde stres yaratıyorsa, karşı tarafla durumu çözmek için masaya yatırabilir, ve ya direk ilişkinizin bitişini onaylayabilirsiniz. Bu farkındalık karar almanızı hızlandıracak.

25 Haziran‘da Neptünün geri harekete başlamasıyla birlikte uzaklar, seyahatler, inançlarınız ve hayata bakış tarzınız noktasında 3 Aralık’a kadar daha gerçekçi bir bakış açısı elde etmeniz mümkün. Belki bazı beklentilerden vazgeçebilir, deniz aşırı yerlerle ilgili hedeflerinizi baştan düzenleyebilirsiniz. 27 Haziran‘da Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte finansal kaynaklarınız artabilir. Daha fazla üretkenliğinizi finansal alanda gösterebilirsiniz. Hızla gelen hızla gidebilir, aman dikkat!

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, bir ay boyunca tüm enerjinizi ve dikkatinizi arka planda yaşanan ailevi konulara verebilirsiniz. Bilinçaltınızda geçmişte aile ile yaşananları düşünebilir, farkındalık kazanabilirsiniz. Biraz daha izole olmak size iyi gelecek. Merkür’ün ileri gitmesi ile birlikte 22 Haziran’dan sonra özellikle sosyal çevrenizle ve ya meslektaşlarınız ile ilgili son iki haftadan beri üstünde düşündüğünüz, konuştuğunuz konularda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz.

24 Haziran‘da gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Dolunay, çalışma hayatınız, ortamınız, çalışma arkadaşlarınız ve üst düzey ile olan ilişkilerinizi etkileyecek. Ocak sonu bu alanda yaşanan bazı konuları gündeme getirecek ve burada bir takım sonuçlar elde edeceksiniz. Ve ya sürecin tamamlanmasına şahit olabilirsiniz. Burada farkında olmadan bir üst düzeyle gerilim yaşayabilirsiniz. Eğer ilişki sizde stres yaratıyorsa, sizi etkilememesi için bir düzen değişikliğine gidebilirsiniz. Bu farkındalık sorumluluklarınız noktasında karar almanızı hızlandıracak. Belki de gereksiz yük sırtlanıyorsunuz.

25 Haziran‘da Neptünün geri harekete başlamasıyla birlikte finansal kaynaklar, eşinizin geliri, miras, pasif kazançlar noktasında 3 Aralık’a kadar daha gerçekçi bir bakış açısı elde etmeniz mümkün. Belki bazı beklentilerden vazgeçebilir, ve ya yaşanacak gelişmelerle birlikte belirsizlikler ortadan kalkabilir. 27 Haziran‘da Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte görünümünüz, tarzınız ile tüm dikkatler sizin üzerinizde olacak. Genel anlamda sağlığınız ile ilgili daha dikkatli hareket edebilir, işiniz ve mesleğinizden aldığınız onayı özgüvene dönüştürebilirsiniz.

B.aşak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, bir ay boyunca tüm enerjinizi ve dikkatinizi sosyal çevrenize, aile gibi gördüğünüz arkadaşlarınıza, gruplara verebilirsiniz. Ailenizle ilgili uzun vadeli projeler zamanınızı alabilir. Merkür’ün ileri gitmesi ile birlikte 22 Haziran’dan sonra özellikle kariyer ve mesleki konular ile ilgili son iki haftadan beri üstünde düşündüğünüz, konuştuğunuz konularda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz.

24 Haziran‘da gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Dolunay, işinizi ve ya hobilerinizi beraberinde çocuklarla ilgili sorumluluklarınızı etkileyecek. Ocak sonu bu alanda yaşanan bazı konuları gündeme getirecek ve burada bir takım sonuçlar elde edeceksiniz. Ve ya sürecin tamamlanmasına şahit olabilirsiniz. Kendinize özel zaman ayırmak ve ya sosyalleşmek noktasında ikilemde kalmanız mümkün. Ama iş gibi konulara biraz ara vermeniz kendinizi iyi hissettirecek.

25 Haziran‘da Neptünün geri harekete başlamasıyla birlikte ikili ilişiler, birliktelikler, evlilik ve ya sözleşmeler noktasında 3 Aralık’a kadar daha gerçekçi bir bakış açısı elde etmeniz mümkün. Belki bazı beklentilerden vazgeçebilir, ve ya yaşanacak gelişmelerle birlikte ilişkinizdeki belirsizliklerden kurtulabilirsiniz. 27 Haziran‘da Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte bazı yaratıcılık gerektiren projelere zaman ayırabilir, arka planda yaşanacak bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, bir ay boyunca tüm enerjinizi ve dikkatinizi işinize, kariyerinize, toplum önündeki pozisyonunuza, ailenize verebilirsiniz. Herkes sizden bahsedebilir, konuşabilir, başarınız artabilir. Merkür’ün ileri gitmesi ile birlikte 22 Haziran’dan sonra özellikle uzaklar, seyahatler, yabancılarla olan ilişkiniz, ithalat-ihracat, yüksek öğrenim, yasal süreçler ile ilgili son iki haftadan beri üstünde düşündüğünüz, konuştuğunuz konularda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz.

24 Haziran‘da gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Dolunay, kariyer, iş hayatınız, eviniz ve aileniz ile ilgili sorumluluklarınızı etkileyecek. Ocak sonu bu alanda yaşanan bazı konuları gündeme getirecek ve burada bir takım sonuçlar elde edeceksniz. Ve ya sürecin tamamlanmasına şahit olabilirsiniz. Belki biraz işe ara verip, ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Burada stresi yönetmek zor olabilir, ya da ailenize zaman ayırmakta problem yaşayabilirsiniz.

25 Haziran‘da Neptünün geri harekete başlamasıyla birlikte çalışma hayatınız, günlük rutininiz, işinizle ilgili düzeniniz konusunda 3 Aralık’a kadar daha gerçekçi bir bakış açısı elde etmeniz mümkün. Belki bazı beklentilerden vazgeçebilir, ve ya yaşanacak gelişmelerle birlikte işinizde tam olarak nasıl bir değişiklik yapmak istediğinizin farkına varabilirsiniz. 27 Haziran‘da Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte sosyalleşmek, eğlenceli gruplar içinde bulunmak konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. Kalabalıkların gözdesi olabilirsiniz.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, bir ay boyunca tüm enerjinizi ve dikkatinizi uzaklarla ilgili konulara, aileniz uzaklardaysa onlarla olan ilişkinize, ve ya işiniz yurtdışı ve ya yabancılarla bağlantılıysa bu tip alanlara verebilirsiniz. Herkes sizden bahsedebilir, konuşabilir, başarınız artabilir. Merkür’ün ileri gitmesi ile birlikte 22 Haziran’dan sonra özellikle finansal konular, yatırım, tasarruf ve ticari anlaşmalar ile ilgili son iki haftadan beri üstünde düşündüğünüz, konuştuğunuz konularda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz.

24 Haziran‘da gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Dolunay, işiniz ile ilgili sorumluluklarınızı, üstünüze düşenleri, geleceğe dair stratejilerinizi, yakın çevreniz ile olan ilişkinizi ve onlara olan görevlerinizi etkileyecek. Ocak sonu bu alanda yaşanan bazı konuları gündeme getirecek ve burada bir takım sonuçlar elde edeceksiniz. Ve ya sürecin tamamlanmasına şahit olabilirsiniz. Uzaklarla ilgili yapmak istedikleriniz ve burada yaşanan olumlu gelişmelerin keyfini sürmek isterken, işinizle ilgili sorumluluklarınız üzerinizde baskı yaratabilir.

25 Haziran‘da Neptün’ün geri harekete başlamasıyla birlikte aşk hayatınız, çocuklarla olan ilişkiniz, spekülatif yatırım araçlarınız, hobileriniz ve yaratıcılığınız ile ilgili 3 Aralık’a kadar olaylara daha gerçekçi bir bakış açısı elde etmeniz mümkün. Belki bazı beklentilerden vazgeçebilir, ve ya yaşanacak gelişmelerle birlikte size daha fazla katkı sağlayacak seçimler yapabilirsiniz.. 27 Haziran‘da Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte kariyerinizde daha fazla başarı elde etmeniz mümkün. Rekabetçi tarafınızı güçlü bir şekilde açığa çıkarıp, üst yönetimin onayını ve takdirini kazanabilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, bir ay boyunca tüm enerjinizi ve dikkatinizi yatırımlara, tasarruflara, ortak sermaye, pasif kazançlara, ve miras ve bunun gibi ek kaynaklara verebilirsiniz. Merkür’ün ileri gitmesi ile birlikte 22 Haziran’dan sonra özellikle ikili ilişkiler, birliktelikler, sözleşmeler ile ilgili son iki haftadan beri üstünde düşündüğünüz, konuştuğunuz konularda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz.

24 Haziran‘da gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Dolunay, finansal konular, kazançlar ve kaynaklar konusunda etkileyecek. Ocak sonu bu alanda yaşanan bazı konuları gündeme getirecek ve burada bir takım sonuçlar elde edeceksiniz. Ve ya sürecin tamamlanmasına şahit olabilirsiniz. Burada baskıyı yönetebilmek için belki de tek başına herşeyi göğüslemekten vazeçmelisiniz. Aksi takdirde yıpranabilirsiniz. Ortak ve ya partnerinizden destek alma zamanı geldi.

25 Haziran‘da Neptün’ün geri harekete başlamasıyla birlikte aileniz, yuvanız ve eviniz ile ilgili 3 Aralık’a kadar olaylara daha gerçekçi bir bakış açısı elde etmeniz mümkün. Belki bazı beklentilerden vazgeçebilir, ve ya yaşanacak gelişmelerle birlikte aileniz için en iyisinin ne olduğuna karar verebilirsiniz.. 27 Haziran‘da Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte uzaklarla ilgili projelerde daha fazla başarı elde etmeniz mümkün. Kendinizi ispat edebilir, hem tatil, hem eğlence, hem de işi bir araya getirebilirsiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, bir ay boyunca tüm enerjinizi ve dikkatinizi ilişkinize, evliliğinize, birlikteliğinize ve ya ortaklığınıza verebilirsiniz. Merkür’ün ileri gitmesi ile birlikte 22 Haziran’dan sonra özellikle çalışma hayatınız, düzeniniz, sağlığınız, çalışma arkadaşlarınız ile olan ilişkinizde son iki haftadan beri üstünde düşündüğünüz, konuştuğunuz konularda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz.

24 Haziran‘da gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Dolunay, özel hayatınız, ilişkilere bakış açınız, partnerinizin üzerinizde kurduğu hissiyat konusunda etkileyecek. Ocak sonu bu alanda yaşanan bazı konuları gündeme getirecek ve burada bir takım sonuçlar elde edeceksiniz. Ve ya sürecin tamamlanmasına şahit olabilirsiniz.. Özel hayatınızdaki değişimin ve dönüşümün endişesini hissetmek, bunu dile getirmek, partnerinize duygularınızı açmak isteyebilir, ondan daha fazla anlayış görebilirsiniz. İlişkiye bakış açınız değişebilir.

25 Haziran‘da Neptün’ün geri harekete başlamasıyla birlikte yakın çevreniz, yaratıcılığınız ve inançlarınız ile ilgili 3 Aralık’a kadar olaylara daha gerçekçi bir bakış açısı elde etmeniz mümkün. Belki bazı beklentilerden vazgeçebilir, ve ya yaşanacak gelişmelerle birlikte yakın çevrenizle olan ilişkinizdeki kurban psikolojisine, suistimale, depresif duygulara son verebilirsiniz.. 27 Haziran‘da Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte ek kazançlar yüzünüzü güldürebilir. Ek kaynaklar elde edebilirsiniz. İlişkiniz varsa, çok daha sıcak, samimi, sadakat dolu günler sizi bekliyor.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, bir ay boyunca tüm enerjinizi ve dikkatinizi işinize, çalışma şartlarınıza, aileniz ile olan düzeninize verebilirsiniz. Merkür’ün ileri gitmesi ile birlikte 22 Haziran’dan sonra özellikle hobileriniz, boş zamanlarınız, çocuklar, aşk hayatı gibi konularda son iki haftadan beri üstünde düşündüğünüz, konuştuğunuz alanlarda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz.

24 Haziran‘da gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Dolunay, kariyerinizle ilgili arka plandaki girişimlerinizi etkileyecek. Ocak sonu bu alanda yaşanan bazı konuları gündeme getirecek ve burada bir takım sonuçlar elde edeceksiniz. Ve ya bu sürecin tamamlanmasına şahit olabilirsiniz.. Ailenizle geçirdiğiniz kaliteli zaman sizi mutlu ederken, beraberinde kariyerin konularının üzerinizde kurduğu baskı huzurunuzu kaçırabilir.

25 Haziran‘da Neptün’ün geri harekete başlamasıyla birlikte kazançlar, kaynaklar ve gelirler ile ilgili 3 Aralık’a kadar olaylara daha gerçekçi bir bakış açısı elde etmeniz mümkün. Belki bazı beklentilerden vazgeçebilir, ve ya yaşanacak gelişmelerle birlikte finansal konuları daha mantıklı bir şekilde değerlendirebilirsiniz.. 27 Haziran‘da Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte partneriniz, eşiniz ile olan ilişkiniz yüzünüzü güldürebilir. Daha fazla ikili görüşmelerden keyif alabilir, ilişkinizi alevlendirebilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, bir ay boyunca tüm enerjinizi ve dikkatinizi çocuklarınıza, aşk hayatınıza, yatırım araçlarınıza, hobilere ve ilgi alanlarınıza verebilirsiniz. Merkür’ün ileri gitmesi ile birlikte 22 Haziran’dan sonra özellikle eviniz, aileniz, yuvanız, taşınma, yer değişikliği gibi konularda son iki haftadan beri üstünde düşündüğünüz, konuştuğunuz alanlarda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz.

24 Haziran‘da gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Dolunay, kariyerle ilgili uzun vadeli planlarınızı, sosyal çevrenizi, meslektaşlarınızla olan ilişkinizi etkileyecek. Ocak sonu bu alanda yaşanan bazı konuları gündeme getirecek ve burada bir takım sonuçlar elde edeceksiniz. Ve ya bu sürecin tamamlanmasına şahit olabilirsiniz. Çocuklarınız, boş zamanlarınız, hobileriniz ve aşk hayatınıza vakit ayırmak isterken, çalışmaya ve kariyer çevrenize bir süreliğine veda etmek isteyebilirsiniz.

25 Haziran‘da Neptün’ün geri harekete başlamasıyla birlikte özel hayatınızla ile ilgili 3 Aralık’a kadar olaylara daha gerçekçi bir bakış açısı elde etmeniz mümkün. Belki bazı beklentilerden vazgeçebilir, ve ya yaşanacak gelişmelerle birlikte önünüzü daha net görebilirsiniz.. 27 Haziran‘da Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte çalışma hayatınızda daha keyifli, eğlenceli bir dönem sizi bekliyor. Beraber sosyalleşebilir, günlük rutininizden daha fazla keyif alabilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş