22 – 28 Şubat 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta her zamankinden daha sakin ve rahat bir gökyüzü ile birlikteyiz. Fakat önemli gelişmeler bizi rahatlatacak. 21 Şubat‘tan sonraki süreçte, Merkür’ün ileri hareketinde hız kazanması iletişim, eğitim ve öğretim alanlarında, kardeş ve yakın çevreler ile olan ilişkilerde yapacağımız görüşmeler ve toplantılarda hız kazanacağımızı gösteriyor.

Bu haftanın en önemli konusu Kova burcundaki stelyumun artık bozulmuş olması ve Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay. Geçtiğimiz hafta Güneş’in, bu haftada Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte Kova burcunda sıralanmış olan gezegenlerin sayısı azaldı. Güneş ve Venüs’ ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte, ilişkiler ve maddi konularla ilgili daha fedakar, daha merhametli, daha yardımsever ve cömert bir enerji içinde olabiliriz. Mars ve Pluto arasındaki olumlu açı 2020’de gerçekleşen iki etkileşim sonrasında burç değiştirerek önemli bir takım aksiyonları özellikle de kariyer ve mesleki alanda yaratabilir. Gerçek anlamda derin değişimlerin hayatımızdaki etkisine şahit olabiliriz. Beklenmedik ve sürpriz yaşanabilecek bazı ekonomik ve finansal olaylar karşısında daha şefkatli ve merhametli karşılık verebiliriz.

Hafta sonu yaşanacak olan Başak burcundaki Dolunay, iş ve çalışma şartlarımız, sağlığımız, günlük rutinimiz ve alışkanlıklarımız konusunda önemli sonuçlar ve farkındalıklar elde edeceğimizi gösteriyor. Merkür’ün ileri gitmesi Retro süresince yarım kalan konularda yarattığımız çözümlerle birlikte önemli görüşmeleri ve toplantıları bu Dolunay’da gerçekleştirebileceğimizi gösteriyor. Burada en çok dikkat etmemiz gereken şey alma verme dengesini dikkatli bir şekilde sağlamak, detaylarda kaybolmamak ve fazla alçakgönüllü hareket etmemek. Çalışkan, hizmet etmeye gönüllü olduğumuzu bilerek ve göstererek, finansal konularda anlaşmalarımızı dengeli bir şekilde yapmalıyız. Güneş Koç burcuna geçtiğinde (21 Mart) kendimizden gereğinden fazla ödün verdiğimizi fark edebilir ve aldığımız kararlardan son derece pişman olabiliriz. Bu nedenle bu hafta özellikle alçakgönüllü olmama noktasında dikkatli hareket etmeliyiz. Kendi kıymetimizin ve değerimizin farkında olmalıyız.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, bu hafta Merkür’ün Kova burcunda ileri gitmesi ile birlikte sosyal çevreniz ve kariyer yoluyla elde ettiğiniz gelirlerde hızlı bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Hafta sonunda gerçekleşecek olan Başak burcunda Dolunay ile çalışma ortamınız ve sağlığınız, günlük rutininiz ve ihtiyacınız olan koşulların netleşmesi sizi rahatlatabilir, kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz. Maddi alanda gelişebilecek sürprizler burada istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlayabilir.

Önümüzdeki bir ay boyunca kendi içinize kapanmak, yaratıcılığınızı ortaya çıkartmak ve kreatif konulara, spiritüel alanlara eğilmek, kendinize dönmek arzusu içinde olabilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, bu hafta en çok dikkat etmeniz gereken konular, uzaklarla veya yurtdışı konuları ile ilgili sorumluluklar, buradaki yaşanan değişim ve özel hayatınızda alacağınız bir takım aksiyonlar. Hafta sonu Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, çocuklar, aşk hayatınız, hobileriniz ve ilgi alanlarınızda bir düzenin veya sistemin kurulmasıyla rahatlamanızı sağlayabilir. Özgürlük ihtiyacınızın artması ve özel hayatınızda yaşanabilecek bir takım sürpriz değişiklikler, burada size destek olacak.

Önümüzdeki bir ay boyunca daha fazla sosyalleşmek, arkadaşlarınızla manevi ve duygusal bir ilişki içinde olmak , onlara yardım etmek arzusu içinde olabilirsiniz.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, bu hafta dikkat etmeniz gereken alanlar, Merkür’ün ileri gitmesi ile yapacağınız önemli görüşmeler ve bir takım yolculuklar. Ortaklar ve ikili ilişkiler alanında önemli görüşmeler, sözleşmeler ve finansal tasarruf ve pasif gelirler alanında değişim gündeme gelebilir, daha fazla güç elde etmek için çaba gösterebilir, yapacağınız görüşmelerle burada hız kazanabilirsiniz. Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay ile, eviniz, aileniz ve yuvanız tarafında düzeniniz netleşebilir. Belki evden çalışma kararı alabilirsiniz ve bu nedenle gerekli koşulları sağlamak için eve biraz daha yatırım yapmak isteyebilirsiniz.

Önümüzdeki bir ay boyunca kariyer alanında yaşadığınız yükseliş, maddi alanda özgürleşme konusunda sizi daha fazla destekleyecek. Herkes tarafından konuşulabilir, takdir edilebilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirin.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, bu hafta dikkat etmeniz gereken en önemli konu ortaklıklar, ilişkiler ve sözleşmeler olacak. Merkür’ün de ileri gitmesi ile birlikte çalışma şartlarınız ile ilgili bir takım tasarruf ve yatırımlarda hız kazanabilirsiniz. Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, önemli analizleri ve değerlendirmeleri masaya koymak isteyeceğinizi gösteriyor. Aile içi bazı zıtlaşmalar yaşayabilirsiniz ve yakın çevrenizdekilerin yaşam düzeninde ve sizin de günlük planlamalarınız da önemli sonuçlar, netlikler gündeme gelebilir. Gelecek planlarınızdaki ani değişiklikler bu yapacağınız yeni planlamalar da fayda sağlayacak.

Venus’un bir ay boyunca Balık burcunda olmasıyla uzaktaki akrabalarınız, aileniz ile daha fazla iletişim halinde olabilirsiniz. Özleminiz artabilir.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, bu hafta en çok dikkat etmeniz gereken konular çalışma hayatınızdaki köklü değişimler ve kariyer alanınızdaki önemli aksiyonlar. Merkür’ün ileri gitmesi ile birlikte ortaklarınız ile olan ilişkiniz, evliliğiniz veya sözleşmeler ile ilgili görüşmeler hız kazanacak. Hafta sonunda Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, maddi konulardaki kafa karışıklığınıza bir son verecek. Kazançlarınızda ihtiyaçlarınızı belirlemeniz önemli rol oynayabilir. Bazılarınız bir maddi kayıp yaşayabilir. Burada dikkat etmeniz gereken, ortağınızın gelirleri ile ilgili fazla beklentiye girmemek.

Önümüzdeki bir ay boyunca eşinizinle olan birlikteliğinizde yaşayacağınız daha fazla samimiyet ve romantizm ayaklarınızı yerden kesecek.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, bu hafta en çok dikkat etmeniz gereken konular hobileriniz, ilgi alanlarınız ve aşk hayatınızda yaşanabilecek köklü değişimler ve beraberinde uzaklarla bağlantılı finansal konular. Merkür’ün Kova burcunda ileri gitmesi ile birlikte, çalışma şartlarınız ve ortamınız, sağlığınız ile ilgili görüşmeler ve stratejiler hız kazanacak. Burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay, ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında tavrınızı net belirlemenizi sağlayacak, sosyal çevreniz veya arkadaşlarınız bu konuda sizi destekleyebilir veya size yol gösterebilir. Finansal alanda yaşanabilecek sürprizler de özel hayatınızdaki kararları destekleyecek.

İkili ilişkiler ve ortaklıklar alanında önümüzdeki bir ay boyunca daha verici, daha romantik ve daha fedakar davranabilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, bu hafta en çok öne çıkan alanlar, ev ve aile hayatınızda köklü değişimler, maddi alandaki yatırım ve tasarruflarınızda atacağınız adımlar olacak. Merkür’ün Kova burcunda ileri gitmesi ile birlikte çocuklar, aşk hayatınız, hobileriniz ve işe dönüştürmeye çalıştığınız ilgi alanlarınız konusunda yapacağınız görüşmeler hız kazanacak. Hafta sonu Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, iş ve çalışma düzeniniz konusunda arka plandaki şartları netleştirmenizi sağlayacak. Finansal alanda gerçekleşecek olan sürpriz ve beklenmedik durumlar ise burada size yol gösterici olacak.

Venüs ün bir ay boyunca Balık burcunda olması, sağlığınız ve çalışma ortamınızı keyiflendirirken, konsantrasyonu zorlaştırabilir.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, önümüzdeki hafta sizin için en önemli konular, iş hayatınızdaki sorumlulukların değişmesi ve partnerinizle olan ilişkinizde, ortaklıklarınızda ve evlilik alanında atacağınız adımlar. Merkür’ün Kova burcunda ileri gitmesi ile birlikte eviniz ve aileniz konusundaki kararlar veya taşınma gibi durumlarda hız kazanabilirsiniz. Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, bazı ortamlara ve çalışma arkadaşlarına veda etmenizi gerektirebilir. Ortaklık veya ilişki alanında yaşanabilecek sürprizler burada işinizi kolaylaştırırken, çocuklar ve aşk hayatına daha fazla önem vermek isteyebilirsiniz.

Önümüzdeki bir ay boyunca daha romantik, daha fedakar, daha merhametli bir ruh hali içerisinde olacaksınız.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar önümüzdeki hafta en çok dikkat etmeniz gereken konular, maddi alandaki sorumluluklarda derin değişim ve dönüşüm, ayrıca çalışma ortamında atacağınız adımlar. Merkür’ün Kova burcunda ileri gitmesi ile birlikte iletişim, eğitim ve öğretim konusunda Retro süresince aldığınız kararları hemen uygulamaya geçebilirsiniz. Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, kariyer alanında ilerlediğiniz yolda size daha fazla ışık tutacak. Burada yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Yatırımlar ve tasarruflar buradaki ihtiyacınız size fayda sağlayabilir. Beraberinde çalışma ortamınızda gelişebilecek sürpriz durumlar, işinizi kolaylaştırabilir.

Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca aile ilişkileriniz, eviniz, yuvanız size daha fazla huzur, keyif ve mutluluk verecek. Ancak zamanınızı daha fazla evde geçirebilirsiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, bu hafta en önemli konular sizin için özel hayatınızdaki derin değişim ve dönüşüm ve beraberinde finansal yatırımlarınız, çocuklar, ve aşk hayatınızda atacağınız adımlar. Merkür’ün Kova burcunda ileri gitmesiyle birlikte maddi alanda Retro boyunca aldığınız kararları, işleme koyabilir veya taraflarla anlaşma yoluna gidebilirsiniz. Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, uzaklarla bağlantılı konular ve çalışma düzeninizle ilgili önemli sonuçlar elde etmenizi sağlayacak. Çocuklar veya yatırım araçlarınız alanında gelişebilecek sürpriz durumlar alacağınız kararları destekleyebilir.

Önümüzdeki bir ay boyunca Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile yakın çevrenizle olan iletişiminiz, daha merhametli, şefkatli ve daha fedakar olmanızda etken olacak.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, önümüzdeki hafta dikkat etmeniz gereken en önemli konular, kariyer alanınızda perde arkasında değişen durumlar ve aile hayatınızdaki hareketlilik. Burada kendinizi daha güvende hissedecek bir alana geçiş yapmak isteyebilirsiniz. Merkür’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte eğitim, öğretim, iletişim alanında yarım kalan işleri tamamlamanız ve burada hızla yolunuza devam etmeniz mümkün. Hafta sonu Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte tasarruf, yatırım, maddi destekler konusunda ihtiyaçlarınızı net bir şekilde belirleyebilirsiniz. Aile kanalında yaşanan sürpriz durumlar burada size yol gösterici olacak.

Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte önümüzdeki bir ay boyunca maddi alanda olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, önümüzdeki hafta dikkat etmeniz gereken en önemli konular, sosyal çevreniz ve uzun vadeli planlarınızdaki derin değişim ve beraberinde finansal stratejilerinizde ve kardeşlerle olan ilişkilerde atacağınız adımlar. Merkür’ün Kova burcunda ileri gitmesi ile birlikte interaktif ortamlar, eğitimler, bilinçaltı ile ilgili yaptığı çalışmalar olumlu sonuçlar vermeye başlayacak. Hafta sonu Başak burcuna gerçekleşecek olan Dolunay, partnerler, ortaklar veya evliliğinizde bazı bitişleri veya sonuçları getirebilir. Partnerinizin düzeni İle ilgili konular netlik kazanabilir. Verimsiz ilişkiler veya ortaklıklarda yolun sonuna gelebilirsiniz.

Önümüzdeki bir ay boyunca tarzınıza, imajınıza, giyiminize daha fazla özen gösterebilir, dikkatleri daha fazla üstünüze çekebilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

TEMEL ASTROLOJİ DERSLERİ

Paylaş