1 – 7 Mart 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Hafta Başak burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkisinde başlıyor. Alışkanlıklar ve günlük rutin konusunda yaşadığımız aydınlanma bize yol gösterecek. Bazı çalışma ortamalarına veda ederken, yenilerini oluşturmak için görüşmeler yapabiliriz. Bu bağlamda, Merkür ve Jüpiter’in Kova burcundaki kavuşumu önemli görüşmeler ve toplantıları gündeme getirebilir. Bir çok detayı netleştirebiliriz. Özellikle de 19 Ocak ve 10 Şubat’taki konular ön plana çıkabilir.

Uzun zamandan beri Boğa burcunda seyahat eden Mars İkizler burcuna geçerken, 23 Nisan’a kadar iletişim, eğitim, öğretim, bir takım dökümanlar ve evraklar, alım satım ve ya ticaret konularında kendimizi daha motive hissedebiliriz. Girişimler, eylemler hep bu alanda gerçekleşebilir.

Hafta sonundaki Yay burcundaki Son dördün farklı felsefeler, öğretiler, yüksek öğrenim, yurtdışı ile bağlantılar, seyahatler alanında ve belki de inançlarımızda terk etmemiz gereken alışkanlıklara dikkat çekecek. Burada artık hizmet etmeyen her şeyi temizleyerek önümüzdeki Balık Yeni ay’ında kendimize daha fazla alan açabiliriz.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, hafta Başak burcundaki Dolunay’ın etkisinde başlıyor. Günlük rutininiz ve iş hayatınızda yeni bir döneme adım atarken, partneriniz ve ya ortağınız ile olan maddi manevi güvende hissetme ihtiyacınız tetiklenebilir, ve bazı beklentilerin boş olduğunu anlayabilirsiniz. Arkadaş ve sosyal çevrenizle ilgili önemli görüşmele 19 Ocak ve 10 Şubat’ta yaşananlara bir sonuç kazandırabilir.

Mars’ın İkizler burcundaki seyahati yakın çevre ve kardeşler alanında ilişkilerde bazı zorluklar yaratabilir. İletişim alanında motivasyonunuz Nisan sonuna kadar yüksek olabilir.

Hafta sonu Yay burcundaki Son dördün, duygusal anlamda uzaklarla olan ilişkilerinizde vedalara, terk edişlere götürebilir sizi. Böylelikle 13 Mart Balık Yeni ay’ında hayallerinizi gerçekleştirmek için ailenize ve kendinize daha çok odaklanabilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, hafta Başak burcundaki Dolunay’ın etkisinde başlıyor. Çocuklar ve aşk hayatınız, yetenekler ve ilgi alanlarınız ile ilgili yeni bir döneme adım atarken, özel hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikler ve ya yeni bir imaj/görünüm, sosyal çevreniz ve gelecek planlarınız ile ilgili yol ayrımlarını gündeme getirebilir. İş hayatınızda önemli sayılabilecek görüşmeleri yazışmalar damgasını vurabilir. 19 Ocak ve 10 Şubat’ta yaşananlar bu konuda belirleyici görünüyor.

Mars’ın İkizler burcundaki seyahati maddi konularla ilgili motivasyonunuzu arttıracak. Ortağınız ve eşiniz sizi bu konuda yönlendirebilir, girişimciliğinizi ticaret alanında sürdürmek için çaba sarf edebilirsiniz.

Hafta sonu Yay burcundaki Son dördün, maddi konularda bir felsefe değişikliğine gitmeniz gerektiğini söylemekte. Böylelikle 13 Mart Balık Yeni ay’ında sosyal çevrenizde yeni ortamlar, arkadaş grupları içinde kendinize daha fazla alan yaratabilirsiniz.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta Başak burcundaki Dolunay’ın etkisinde başlıyor. Eviniz, aileniz, yuvanız, çalışma şartlarınız ile ilgili yeni bir sürece adım atarken, maddi alanda endişeleri yok etmek için kırmak istediğiniz tüm tabular, iş hayatınızla ilgili önemli terk edişleri gündeme getirecek. Ne kadar başarılı olduğunuzun farkına varın, beklentiler sizi boşa düşürebilir. Bu hafta ayrıca uzaklarla olan iletişiminiz ve görüşmeleriniz artabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.. 19 Ocak ve 10 Şubat’ta yaşananlar ile ilgili önemli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Mars’ın İkizler burcundaki seyahati özel hayatınızda ve çalışma sisteminizle ilgili motivasyonunuzu arttıracak. 23 Nisan’a kadar, daha agresif, iletişiminiz yoğun, hedef odaklı, arkadaşlarınızın yüksek motivasyonu içinde olabilirsiniz.

Hafta sonu Yay burcundaki Son dördün, partner ve ortağınız ile olan ilişkinizde, eski alışkanlıkları ve bakış açılarını terk edeceğinizi söylemekte. Böylelikle 13 Mart Balık Yeni ay’ında kariyer ve iş hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, hafta Başak burcundaki Dolunay’ın etkisinde başlıyor. Yakın çevreniz, eğitim, öğretim, iletişim tarzınız ile ilgili farkındalıklar sonucunda, uzaklardaki ilişkileriniz ve maddi kaynaklarınız konusunda yol ayrımına gelebilir, uzun vadeli planlarınız için başka bir yön tayin edebilirsiniz. Bu hafta ayrıca finansal görüşmeler, yazışmalar, anlaşmalar önem kazanacak. 19 Ocak ve 10 Şubat’ta yaşananlar ile ilgili elinize yeni bilgiler ve haberler geçebilir.

Mars’ın İkizler burcundaki seyahati eğitim ve öğretim konusunda perde arkasından bazı girişimlerde bulunacağınızı gösteriyor. 23 Nisan’a kadar, kariyeriniz ve iş hedefleriniz içinde bazı gizli atılımlarda bulunabilirsiniz.

Hafta sonu Yay burcundaki Son dördün, çalışma ortamınız ve alışkanlıklarınızda, bazı yöntemleri ve teknikleri terk edeceğinizi göstermekte, bazı ihtiyaçlardan vazgeçebilirsiniz. Böylelikle 13 Mart Balık Yeni ay’ında uzaklar ve farklı kültürler ile olan bağlantılarınızda yeni oluşumlara gidebilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, hafta Başak burcundaki Dolunay’ın etkisinde başlıyor. Gelir ve kaynaklar ile ilgili netlik kazanan durumlar, sizi tatmin ederken, kariyer alanında sağlamak istediğiniz güvenlik alanında yan kazançlar ile ilgili farklı bir eğilim sergileyebilirsiniz. Bu hafta ayrıca partneriniz, ortağınız, ikili ilişkiler alanında önemli görüşmeler ve anlaşmalar yapabilirsiniz. 19 Ocak ve 10 Şubat’ta yaşananlarla ilgili soru işaretleriniz son bulacak.

Mars’ın İkizler burcundaki seyahati, sosyal çevreniz, arkadaş çevreniz, gelecek planlarınız ile ilgili daha motive olacağınızı gösteriyor. 23 Nisan’a kadar, uzaklarla ilgili hedefleriniz sizi yeni ortamlara ve çevrelere sokabilir, iletişim trafiğiniz artabilir.

Hafta sonu Yay burcundaki Son dördün, çocuklar, aşk hayatı, hobiler alanında bazı sorumlulukları terk edeceğinizi göstermekte, burada yeni bir düzen ve ya anlayış geliştirebilirsiniz. Böylelikle 13 Mart Balık Yeni ay’ında pasif kazançlar, yatırımlarda size yeni bir kapı açılabilir.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, hafta burcunuzda gerçekleşen Dolunay’ın etkisinde başlıyor. Özel hayatınız, düzeniniz, sağlığınız ile ilgili bazı konulardaki netlik kazanan durumlar ön plana çıkarken, uzaklarla ilgili maddi kaynaklardan faydalanma çabanız, partnerinizle olan ilişkinizi masaya yatırmanıza neden olabilir. Bu hafta ayrıca çalışma şartlarınız, arkadaşlarınız ve günlük düzeniniz ile ilgili önemli görüşmeler ve yazışmalar yapabilirsiniz. 19 Ocak ve 10 Şubat’ta yaşananlar konusunda sonuçlar elde edebilirsiniz.

Mars’ın İkizler burcundaki seyahati, kariyer alanınızda daha agresif ve motive olacağınızı gösteriyor. 23 Nisan’a kadar, yatırımlarınızı, girişimciliğinizi, sponsor arayışlarınızı arttırabilir, daha fazla girişimde bulunabilirsiniz.

Hafta sonu Yay burcundaki Son dördün, eviniz, aileniz ve yuvanız alanında ihtiyaçları gözden geçireceğinizi göstermekte, burada eskiye veda etmeniz mümkün. Böylelikle 13 Mart Balık Yeni ay’ında ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında yeni tohumlar atabilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, hafta Başak burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkisinde başlıyor. Bilinçaltınız, perde arkasından yürüttüğünüz işleriniz, düzeniniz ile ilgili aydınlanmaları ön plana çıkarken, pasif kaynaklarda krizi fırsata çevirme çabanız, iş hayatınızdaki ilişkilerinizi masaya yatırmanıza neden olabilir. Bu hafta ayrıca hobileriniz, ilgi alanlarınız, aşk hayatınız, çocuklar ile ilgili önemli gelişmeler, görüşmeler yaşanabilir. 19 Ocak ve 10 Şubat’ta yaşananlar konusunda alacağınız haberler ve bilgiler size ışık tutabilir.

Mars’ın İkizler burcundaki seyahati, uzaklar, farklı felsefe ve öğretiler, yüksek öğrenim, seyahatler konusunda agresif ve hedef odaklı olacağınızı gösteriyor. 23 Nisan’a kadar, bu alanda daha fazla yatırım yapabilir, partnerinizle seyahatler konusunda daha agresif olabilirsiniz.

Hafta sonu Yay burcundaki Son dördün, kardeşler, iletişim, aldığınız ve ya verdiğiniz eğitimler alanında ihtiyaçlara odaklanacağınızı gösteriyor. Burada geçmişle bağınızı koparabilirsiniz. Böylelikle 13 Mart Balık Yeni ay’ında yeni bir çalışma düzenine ve rutine adım atabilirsiniz.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, hafta Başak burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkisinde başlıyor. Sosyal çevreniz, gelirleriniz, uzun vadeli planlarınız ile ilgili netlikler elde edebilirsiniz. Diğer taraftan partnerinizle olan ilişkinizde güvence arayışınız, aşk hayatınızı masaya yatırmanıza neden olabilir. Bu hafta ayrıca eviniz, aileniz ve yuvanız ile ilgili önemli görüşmeler, taşınmalar yaşanabilir, iletişim trafiğiniz artabilir. 19 Ocak ve 10 Şubat’ta yaşananlar sonuca bağlanacak.

Mars’ın İkizler burcundaki seyahati, yatırımlar, tasarruflar, pasif kazançlar konusunda motivasyonunuzun artacağını gösteriyor. 23 Nisan’a kadar, bu alanda ikramiye, miras, sigorta gibi konularda mücadele edebilirsiniz.

Hafta sonu Yay burcundaki Son dördün, gelirler, kazançlar alanında ihtiyaçlara odaklanacağınızı gösteriyor. Farklı bir yol izleyebilirsiniz. Böylelikle 13 Mart Balık Yeni ay’ında yeni bir aşka, yeni bir hobiye başlayabilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, hafta Başak burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkisinde başlıyor. Kariyeriniz ile ilgili önemli farkındalıklar size ışık tutabilir. Diğer taraftan çalışma ortamınızda elde etmeye çalıştığınız güvenlik alanı için, aileniz, yuvanız ve evinizle ilgili maddi konulardaki beklentilerle yüzleşebilirsiniz. Bu hafta ayrıca yakın çevreniz, eğitim ve öğretim gibi konularda iletişim trafiğiniz artabilir. 19 Ocak ve 10 Şubat’ta yaşananlar konusunda elde edeceğiniz bilgi ve haberler önemli olacak.

Mars’ın İkizler burcundaki seyahati, partner ve ortaklık ilişkilerinde motivasyonunuzun artacağını gösteriyor. 23 Nisan’a kadar, bu alanda kavgalar ve münakaşalardan uzak durmalısınız.

Hafta sonu Yay burcundaki Son dördün ile, özel hayatınıza bakış açınız değişebilir. Tarzınız, ve kendinize yapacağınız yatırımlarla ilgili farklı şeyler denemek isteyebilirsiniz. Böylelikle 13 Mart Balık Yeni ay’ında aile ve yuva hayatınızda yeni bir düzene adım atabilirsiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, hafta Başak burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkisinde başlıyor. Uzaklarla ilgili iş düzeniniz, çalışma şartlarınız netleşiyor. Diğer taraftan aşk hayatınızda elde etmeye çalıştığınız süreklilik, yaratıcılığınız ve romantikliğinizi ortaya çıkarabilir. Bu hafta ayrıca maddi konular, kaynaklar, ticaret gibi konularda yapacağınız görüşmeler son derece önemli olacak. 19 Ocak ve 10 Şubat’ta yaşananlar, alacağınız haberler ile bir sonuca kavuşacak.

Mars’ın İkizler burcundaki seyahati, çalışma ortamınız, iş hayatınız günlük rutininiz ve sağlığınız alanında önemli girişimlerde bulanacağınızı gösteriyor. 23 Nisan’a kadar, özellikle akciğer, kollar, bilekler ve omuzlara dikkat. Çalışma ortamı içinde daha agresif olabilir, zihninizi gereksiz yorabilirsiniz.

Hafta sonu Yay burcundaki Son dördün, bilinçaltınız, özgürlüğünüz, partnerinizle ilgili ihtiyaçlarınız konusunda geçmişe veda etmeniz gerektiğini gösterecek. Böylelikle 13 Mart Balık Yeni ay’ında partnerinizle birlikte kısa seyahatlere çıkabilir, daha romantik bir döneme adım atabilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, hafta Başak burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkisinde başlıyor. Bazı borçlarınızdan tamamen kurtulabilir, ek kazançlarınızda hesabınızı daha net yapabilirsiniz. Diğer taraftan aile hayatınız içinde yaratmaya çalıştığınız güvenlik arayışınız, maddi kaynaklarla ilgili beklentilerinizi daha gerçekçi bir şekilde ele almanızı sağlayacak. Bu hafta ayrıca eğitim, iletişim ve öğrenim gibi konularda yapacağınız önemli görüşmelerde son etaba gelebilirsiniz. 19 Ocak ve 10 Şubat’ta yaşananlar ile ilgili sonuçlar elde edebilirsiniz.

Mars’ın İkizler burcundaki seyahati, hobiler, eğitimler, aşk hayatınız ve yatırım yapmak istediğiniz konularda motivasyonunu arttırabilir. 23 Nisan’a kadar, özellikle eğitim konusunda daha hırslanabilirsiniz. Bu alanda önemli girişimler gündeme gelebilir.

Hafta sonu Yay burcundaki Son dördün ile, sosyal çevreniz ve gelecek planlarınız ile ihtiyaçlarınız konusunda ayağınıza takılanlardan kurtulabilirsiniz. Böylelikle 13 Mart Balık Yeni ay’ında yeni bir maddi kaynak elde edebilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, hafta Başak burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkisinde başlıyor. Partneriniz, ortağınızla olan ilişkinizde bir yol ayrımına gelebilirsiniz. Diğer taraftan yakın çevrenizle ilgili maddi güvenlik arayışınız Bu hafta ayrıca online eğitim ve benzeri görüşmeler yapabilir, 19 Ocak ve 10 Şubat’ta yaşananlar ile ilgili önemli haberler alabilirsiniz.

Mars’ın İkizler burcundaki seyahati, ev ve aile içinde iletişim problemleri yaratabilir, taşınma ve tadilat gibi konularda zorluk yaşayabilirsiniz. 23 Nisan’a kadar, özellikle uzaklardan gelecek akrabalar problemlere neden olurken, maddi anlamda eve daha fazla harcama yapabilirsiniz.

Hafta sonu Yay burcundaki Son dördün ile, kariyer planlarınızı masaya yatırarak buradaki anlayışınızda yeni bir yol çizmek isteyebilirsiniz. Böylelikle 13 Mart Balık Yeni ay’ında özel hayatınızda daha huzurlu ve keyifli hissedebilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

TEMEL ASTROLOJİ DERSLERİ

Paylaş