13 Mart 2021’de 23° balık burcunda bir Yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay, Venus ve Neptün eşliğinde gerçekleşiyor.

İstanbul saatine göre çıkartılmış olan an haritasında, Balık burcundaki Yeni ay haritanın en tepe noktasında konumlanmış vaziyette. Bu Yeni ay ile atacağımız tohumlar kariyer, mesleki alan, ve statümüz ile ilgili olacak. Bu Yeni ay’a eşlik eden Venüs ve Neptün işleri birazcık zora sokmakta. Venus yücelmiş bir halde peri masallarına sürükleyebilir bizi. Olmayacak şeylerin peşinden gitmek isteyebiliriz veya çok fazla hayale kapılabiliriz. İş ve mesleki konular için belirlediğimiz hedefler çok yüksek olabilir veya imkansız olabilir. Ruh hali olarak son derece iyimser, verici, fedakar ve cömert bir eğilim içinde olmamız en büyük tuzak gibi görünüyor. Sanatla ve ya yaratıcılık gerektiren işler, spiritüel konular ile ilgilenenler için uygun zamanlama olabilir. Bazılarımız ise romantik bir aşka derinlemesine hiç nefes almadan dalış yapabilir!

13 MART 2021 – BALIK BURCUNDA YENİ AY ASTROKLAROS.COM

An haritasında Pluto’nun Balık burcunda Yeni Ay’a yapmış olduğu destekleyici açı aslında bu fikir ve atılım ile ilk olarak 13 Ocak’ta gerçekleşen Yeni ay’da karşılaştığımızı söylüyor. 13 Ocak civarında aldığımız kararları yeşertmek için kendimizi çok fazla umut, hayal ve ideallerle beslemek isteyebiliriz, belki yaratıcılığımız veya ilhamımızı kullanarak bir yol haritası belirlemek isteyebiliriz. Fakat bu atılımın gerçekten yeşermesini istiyor isek, asıl Nisan ayında atacağımız adımlar bizim için çok daha fazla ses getirecektir.

İçerisinde bulunduğumuz projeler veya planların gerçekleşmesi için iyi niyetlerimizi veya taleplerimizi evrenle buluşturmak isteyeceğimiz bir zaman dilimindeyiz. Burada aslında yapmamız gereken, tam olarak beklentilerimizi netleştirmek ve ne istediğimize karar vermek. Ve bunun için izleyeceğimiz yolu bulmak. Biz ise iş ve mesleki hayatımızda yaratmaya çalıştığımız değişim için, şartları zorlayarak sonuç elde etmek isteyebiliriz. Ki bu şu an için bir şey elde etmemize yardımcı olmayacak. Henüz çok erken. Gerekli koşullar, henüz olgunlaşmadı. O nedenle her şeyi kendimize engel olarak görebiliriz. Yapmamız gereken şimdilik etraflarından dolanmak ve ilerlemek için bir yol bulmaya çalışmak.


Haritaya bakınca, sanki her şeyi istiyormuşuz gibi duruyor. Balık burcunda Yeni Ay’ın yöneticisi olan Jüpiter’in Kova burcundaki açısız duruşu ve hatta yükselene yaptığı yıpratıcı açı pek hoş değil. Yapabildiğimiz sadece ümit etmek ve dua etmek.

Şu ana kadar yapmadığımız bir şekilde, radikal ve daha sıra dışı bir alanda büyüme arzumuz son derece yüksek. Biz ise an itibariyle aşırı duygusalız, kaderciyiz ve fedakarız. Aşırı duygusallık, bu süreçte bizi gerçeklerden uzaklaştırabilir ve ya kurban psikolojisine sokabilir.

Daha fazla cesarete, enerjiye, savaşma gücüne ve hedefe odaklanmaya ihtiyacımız var. Şu anda ise tek yapabileceğimiz, kariyerimiz veya mesleki alanda yaratmak istediğimiz enerjiyi beslemek için ruhumuzu doyurmak, tüm yaratıcılığımızla işimize sarılmak. İlhamımız yüksek, o zaman neden kullanmayalım? ..

An haritasındaki Neptün’ün konumu maalesef önümüzü görmemiz de engel teşkil ediyor. Adeta bir sis bulutu içerisindeyiz. Attığımız adımların nereye varacağını bilemiyoruz. Farkında olmadan kendi yarattığımız bir fantezi dünyasında kaybolabiliriz ki bu aslında oldukça tehlikeli bir pozisyon. Bu nedenle eğer önemli kararlar almak ve ya eylemler yapmak üzereyseniz beklemenizi tavsiye ederim. 12 Nisan’da gerçekleşecek olan Koç Yeni ay’ını beklemek bize daha fazla fayda sağlayabilir. Daha yırtıcı, mücadeleci ve tuttuğunu koparan bir enerjide olacağız.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş