15 – 21 Mart 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Önümüzdeki hafta, Güneş, Merkür ve Venüs burç değiştiriyor. Dolayısıyla hayatımızda önem vereceğimiz konular, ilişkiler, fikirler ve stratejiler tamamen yön değiştirecek. Merkür, hayal gücü, maneviyat ve yaratıcılık alanında zihinsel aktiviteleri etkilerken, Güneş ve Venüs, girişimcilik ve olayları başlatmak konusunda bizi daha agresif ve hırslı kılacak.

Hafta sonu gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki İlk dördün, 21 Haziran’da 0° Yengeç burcunda yaşadığımız Güneş tutulması ile birlikte attığımız tohumların yeşermesini sağlayacak önemli hamleleri hayatımıza getirecek. Özellikle ev, aile, yuva ve gayrimenkul alanında önemli atılımlar, hamleler yapabiliriz.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, haftaya Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ile başlıyoruz. Fikirleriniz konusunda biraz yalnız kalmak, düşünmek, kendi içinize kapanmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili bir takım hayaller, kafanızı meşgul edebilir. Önümüzdeki bir ay boyunca perde arkasından yapacağınız planlar, görüşmeler, toplantılar önem kazanacak. Bazı şifa çalışmaları kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Bu hafta işinizle ilgili stres ve kaygıları daha kolay yönetebileceksiniz, partneriniz sizi bu alanda destekleyebilir.

Hafta sonu Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte özel hayatınız, imajınız, görünümünüz önümüzdeki bir ay boyunca daha önemli olacak. Yeteneklerinizi ve becerilerinizi daha fazla göstermek ve dikkati üzerinize çekmek isteyebilirsiniz. Özellikle partnerinizin veya ortağınızın ilgisi sizi memnun edebilir. Pazar günü, Yengeç burcunda gerçekleşecek olan İlk dördün, 21 Haziran’dan bu yana aile ve yuva alanında yapmak istedikleriniz konusunda size önemli atılımlar yaptırabilir, harekete geçebilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğalar, haftaya Merkür’ün Balık burcuna geçiş yapması ile başlıyoruz. Sosyal çevrenizle olan iletişiminiz, fikir alışverişleriniz artabilir. Çocuklarınız veya aşk hayatınız nedeniyle daha fazla sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Çalışma şartlarınız ile ilgili geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Hafta ortasında ise bayan iş arkadaşlarınız yardımı sayesinde, son zamanlarda uzaklarla bağlantılı yaşamış olduğunuz kaygı ve stresi daha kolay yönetebilirsiniz.
Hafta sonu Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte, özellikle iş yerinizde arkanızdan çevrilebilecek entrikalara karşı dikkatli olmalısınız. Bazı şeylerin kokusunu alabilir, kendinizi tamamen geriye çekebilirsiniz. Ya da siz perde arkasından bazı atılımlar yapabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki İlk dördün, 21 Haziran’dan bu yana yaşadığınız çevre, kardeşleriniz, komşularınız ile olan ilişkilerinizde yaratmak istedikleriniz konusunda önemli hamleler yapacağınızı gösteriyor.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, haftaya Merkür’ün Balık burcuna geçiş yapması ile başlıyoruz. Üst düzey yöneticilerle olan iletişiminiz artabilir, yaratıcılığınızı, evden çalışıyorsanız, üzerinde uğraştığınız projeleri masaya koyabilirsiniz. Önümüzdeki bir ay kendinizi otoritelere ispat etmek isteyebilirsiniz. Hafta ortasında elde ettiğiniz başarı ve takdir, finansal alanda yaratmak istediğiniz güç ve hakimiyet konusunda besleyici olacak.

Hafta sonu Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte, özellikle gelecek planlarınız, kariyer çevreniz konusunda agresif, hedef odaklı ve mücadeleci davranabilirsiniz. Sosyalleşmek ve çevre edinmek isteyebilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki İlk dördün, 21 Haziran’dan bu yana maddi alanda kaynak ve gelir yaratmak istediğiniz konularda önemli atılımlar ve hamleler yapacağınızı göstermekte.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler haftaya Merkür’ün Balık burcuna geçiş yapması ile birlikte başlıyoruz. Önümüzdeki bir ay boyunca, uzaklarla olan bağlantılarınız, deniz yolculuklarınız, seyahatleriniz artabilir. Yabancılarla olan iletişiminiz yoğunlaşabilir. Hafta ortasında yurtdışı veya uzaklarla olan ilişkileriniz, maddi konular, yapacağınız bazı yatırımlar ortaklık ve ikili ilişkiler noktasında hissettiğiniz gerilimi dindirecek.

Hafta sonu Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte, iş hayatınız, kariyeriniz ve toplum önündeki pozisyonunuzda daha atak, daha agresif ve mücadeleci yaklaşımda bulunabilirsiniz. Başarılarınız herkesin diline düşebilir, özellikle maddi alanda yaratacağınız kapasite egonuzu okşuyabilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki İlk dördün, 21 Haziran’dan bu yana özel hayatınız, tarzınız, imajınız ile ilgili yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için sizi harekete geçirecek.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, haftaya Merkür’ün Balık burcuna geçiş yapması ile birlikte başlıyoruz. Önümüzdeki bir ay boyunca, pasif gelirler, kazançlar, tasarruf ve yatırımlar, sigorta miras işleri gibi konular iletişim trafiğinizi arttırabilir. Büyük satın almalar yapabilirsiniz. Hafta ortasında elde edeceğiniz ek kazançlar, yüzünüzü güldürecek ve iş yerindeki stresi yönetmenizi sağlayacak.


Hafta sonu Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte, uzaklarla olan işlerinizde, projelerinizde, kurduğunuz bağlantılarda, daha hedef odaklı, daha agresif ve mücadeleci olabilirsiniz. Burada dikkatleri üstünüze çekmeniz mümkün. Pazar günü gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki İlk dördün, 21 Haziran’dan bu yana eviniz, yaşadığınız yer, ailenizle ilgili arka planda yaratmak istedikleriniz konusunda sizi harekete geçirebilir.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, haftaya Merkür’ün Balık burcuna geçiş yapması ile birlikte başlıyoruz. Önümüzdeki bir ay boyunca, partneriniz, ortağınız, ikili ilişkiler ve sözleşmeler gibi konulara eğilmek durumunda kalabilirsiniz. Yapacağınız önemli görüşmeler, anlaşmalar olabilir. Hafta ortasında partnerinizden aldığınız destek ve yardımla işinizdeki hissettiğiniz kaygı ve baskıları idare edebileceksiniz.


Hafta sonu Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte, pasif gelirler, kazançlar, tasarruf ve yatırımlar, sigorta, miras ve vergi gibi konularda, daha hedef odaklı, daha agresif ve mücadeleci olabilirsiniz. Burada önemli girişimler yapabilir ve adımlar atabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki İlk dördün, 21 Haziran’dan bu yana sosyal çevreniz, ortamınız ve ailenizle ilgili gelecek planlarınızda yaratmak istedikleriniz konusunda sizi harekete geçirebilir.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, haftaya Merkür’ün Balık burcuna geçiş yapması ile birlikte başlıyoruz. Önümüzdeki bir ay boyunca, iş hayatınız, alışkanlıklarınız, günlük rutininiz gibi konularda önemli görüşmeler yapabilir, bir düzen kurmaya çalışabilirsiniz. Yapacağınız önemli görüşmeler, yazışmalar olabilir. Hafta ortasında iş hayatınızdaki olumlu gelişmeler, ev ve iş konusundaki görevlerin stresini azaltabilir.


Hafta sonu Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte, partneriniz, ortağınız, evlilik, ikili ilişkiler ve sözleşmeler gibi konularda, daha hedef odaklı, daha agresif ve mücadeleci olabilirsiniz. Sözleşmeler ve kontratlarda hayır demek de zorlanabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki İlk dördün, 21 Haziran’dan bu yana aile, yuva ve gayrimenkul, aynı zamanda toplum önündeki konumunuz ve iş hayatınız ile ilgili yaratmak istedikleriniz konusunda sizi harekete geçirebilir.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, haftaya Merkür’ün Balık burcuna geçiş yapması ile birlikte başlıyoruz. Önümüzdeki bir ay boyunca, çocuklar, aşk hayatı, yatırımlar, borsa, altın kumar, gibi konularda zihninizi meşgul edebilir. Çocuğunuzla olan iletişiminiz artabilir. Hafta ortasında bu alanda yaşayacağınız olumlu gelişmeler, keyif verici durumlar zihninizdeki iş stresinizi biraz ortadan kaldırabilir.


Hafta sonu Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte, iş hayatınız, alışkanlıklarınız, günlük rutininiz, sağlığınız gibi konularda, daha agresif ve mücadeleci, girişimci olabilirsiniz. Liderliğini sizin yürüteceğiniz bir takım projeler gündeme gelebilir. Yeni bir çalışma ortamı gibi durumlar masaya yatırılabilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki İlk dördün, 21 Haziran’dan bu yana uzaklarla bağlantılı konularda, yaratmak istediğiniz her neyse sizi harekete geçirebilir. Şehir dışına taşınma ve ya bir ev satın alma konusunda önemli hamleler yapabilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, haftaya Merkür’ün Balık burcuna geçiş yapması ile birlikte başlıyoruz. Önümüzdeki bir ay boyunca, aileniz, yuvanız, yer değişikliği, taşınma, deniz kenarı bir ev satın alma gibi konulara yoğunlaşabilirsiniz. Aile içi iletişim artabilir. Hafta ortasında aileden alacağınız destek ile, maddi alandaki kaygılarınız ortadan kalkabilir.


Hafta sonu Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte, çocuklar, aşk hayatı, yatırımlar, gayrimenkul gelirleri gibi konularda, daha agresif ve mücadeleci olabilirsiniz. Burada atacağınız adımlar, rekabetçi ortamlarda sivrilmenize yol açabilir. Pazar günü gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki İlk dördün, 21 Haziran’dan bu yana tasarruflar, yatırımlar, pasif kazançlar, eşinizin gelirleri ile ilgili yapmak istedikleriniz konusunda sizi harekete geçirebilir. Eşinizin gelirlerinde artış olabilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, haftaya Merkür’ün Balık burcuna geçiş yapması ile birlikte başlıyoruz. Önümüzdeki bir ay boyunca, kardeşler, yakın çevre, iletişim, eğitim, öğretim ve kısa yolculuklarınıza yoğunlaşmak durumunda kalabilirsiniz. Sanatsal ve ya yaratıcılıkla ilgili projelere yönelebilirsiniz. Kardeşler, yakın akrabalar, komşularınız ile olan iletişim artabilir. Hafta ortasında buradan alacağınız yardım ile, özel hayatınızdaki köklü değişimlerin neden olduğu zorlukları kolaylıkla göğüsleyebileceksiniz.


Hafta sonu Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte, aileniz, yuvanız, eviniz, aile büyükleriyle ilgili konularda, daha agresif ve hedef odaklı, aceleci ve sabırsız olabilirsiniz. Yeni bir ev satın almak ve ya evde bir takım yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki İlk dördün, 21 Haziran’dan bu yana ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik ve ya yasal işlemler, sözleşmeler gibi konularda yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için sizi harekete geçirebilir. Partnerinizle ev değişikliği yapabilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, haftaya Merkür’ün Balık burcuna geçiş yapması ile birlikte başlıyoruz. Önümüzdeki bir ay boyunca, finansal konular, gelir ve kaynak yaratma, ticaret gibi konulara eğilmek durumunda kalabilirsiniz. Pazarlıklar gündeme gelebilir. Hafta ortasında maddi anlamda alacağınız desteklerle birlikte kariyer alanında yapmak istediğiniz değişikliklere kaynak yaratabilirsiniz.


Hafta sonu Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte, kardeşiniz, yakın çevreniz, akrabalarınız, ve ya komşularınız ile ilgili konularda, daha aceleci ve sabırsız, daha girişimci olabilirsiniz. Önemli başlangıçlar ve atılımlar yakın çevrenizin hayatını etkileyecek. Pazar günü gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki İlk dördün, 21 Haziran’dan bu yana iş hayatınız ,çalışma şartlarınız, günlük rutininiz, düzeniniz, yeme içme alışkanlıklarınız, sağlığınız gibi konularda yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için sizi harekete geçirebilir. Sıfırdan bir düzen kurmak isteyebilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, haftaya Merkür’ün Balık burcuna geçiş yapması ile birlikte başlıyoruz. Önümüzdeki bir ay boyunca, özel hayatınız, imajınız, tarzınız, çocuklar ve aşk hayatıyla ilgili fikirleriniz önemli olacak. Partnerinizin düşüncelerini sorgulayabilirsiniz. Önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Hafta ortasında kendinize olan güveniniz ile sosyal çevre ve kariyer ortamlarının yaratmış olduğu gerginlikleri kolaylıkla yönetebileceksiniz.


Hafta sonu Güneş ve Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte, finansal meseleler, gelir ve kaynaklar, ticaret, kendinize verdiğiniz değer ile ilgili konularda, daha hedef odaklı, yenilikçi, fevri ve daha girişimci olabilirsiniz. Kazançlarınız artıyor. Pazar günü gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki İlk dördün, 21 Haziran’dan bu yana çocuklar, aşk hayatınız, yatırımlar, hobiler, keyif aldığınız konularda yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için sizi harekete geçirebilir. Çocuklarınızın ihtiyaçlarına odaklanabilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

Paylaş