15 – 21 Şubat 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Hafta Merkür ve Jüpiter kavuşumu ile başlıyor. İletişim ve eğitim, teknolojik uygulamalar ile birlikte ulaşılabilecek alanları daha da genişletmeyi hedefler cinsten. 17 Ocak civarında yaşanan konular tekrar gündeme oturabilir.

2021’in en önemli gökyüzü olayı bu hafta gerçekleşiyor. Satürn ve Uranüs arasındaki zorlu açı, yenilikleri hayatımıza dikkatli bir şekilde adapte etmemiz için bizi uyarmakta. Bu zorlu açı, Haziran ve Aralık 2021’de tekrar dikkatleri üstüne çekecek. Burada doğum haritanızdaki Kova burcunun etkisinde olan hayat alanı, direnişe herhangi bir sonuç vermeyecek. Dolayısıyla direnmeden bu yeni düzene adapte olmak için gereken eforu sarf etmeniz sizin faydanıza.

Güneş hafta ortasında, Balık burcuna geçerken önümüzdeki 1 ay boyunca daha merhametli ve şefkatli, daha manevi duyguların ön plana çıktığı bir ruh hali içine bizi sokabilir. Sanatçılar için enfes zaman. Hemen arkasından gerçekleşecek olan İkizler burcundaki İlk dördün, Yeni ay ile birlikte attığınız tohumlar için harekete geçeceğinizi göstermekte. Önemli görüşmeler, eğitimler gündeme gelecek.

Hafta sonu Venüs ve Mars arasındaki olumsuz açı ikili ilişkiler ve ortaklıklar beraberinde para konularında sağlam zemin bulmamız da zorluk yaratabilir. İlişkilerdeki özgürlük arzusu, güven ve sadakati tehlikeye sokmakta. Fazla fevri hareket etmemek faydamıza.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Merkür – Jüpiter kavuşumu, arkadaşlarınız, sosyal çevreniz ve ve ya uzun vadeli planlarınızda önemli gelişmeleri tetikleyecek gibi. Önemli bilgiler, açığa çıkabilir. Eski arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Bir şekilde Ocak ortasındaki konular masaya tekrar yatırılabilir.
2021’in en önemli gökyüzü oluşumu, maddi kaynaklar, arkadaşlar, sosyal çevre, uzun vadeli projeler alanınızda gerçekleşmekte. Bu alanda yeni düzene adapte olmak için elinizden geleni yapmalısınız. Arkadaşlarınızla ​​nasıl ilişki kurduğunuzdan tutun da, gelecek için tasarruf etme şekliniz, finansal durumunuza bağlı olarak, uzun vadeli projelerinizi nasıl şekillendireceğiniz ile alakalı olacak.

Güneş’in hafta ortasında Balık burcuna geçmesi ile birlikte 1 ay boyunca yaratıcılık, sanat ilham ve yetenekler alanında kendinizi geliştirmek ve biraz da inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. Meditasyon yapmak size iyi gelebilir.
İkizler burcunda gerçekleşecek İlk dördün ile birlikte, eğitim ve öğretim, iletişim alanında önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan iletişiminiz de önem kazanmakta. Hafta sonu finansal konular ve ya arkadaşlarınız ile olan ilişkinizde güvensizlik veya sadakatsizlik ortamı gelebilir. Bazıları ise sizi tam tersi oldukça motive edebilir.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Merkür – Jüpiter kavuşumu, kariyeriniz, işvereniniz ve ya otoritelerle olan ilişkinizdeki önemli gelişmeleri tetikleyecek. Kayda değer bilgiler, haberler alabilirsiniz. Bir şekilde Ocak ortasında net olmayan bir durum açığa kavuşabilir.
2021’in en önemli gökyüzü oluşumu, kariyeriniz ve özel hayatınız alanında gerçekleşmekte. Bu alanda yeni düzene adapte olmak için çaba sarf etmelisiniz. Üst yönetimle olan ilişkilerde sık boğaz edilebilir, diğer taraftan özel hayatınız adına radikal kararlar almak isteyebilirsiniz. Kariyerinizde değişime ayak uydurmak için zincirleri tamamen kırabilirsiniz.

Güneş’in hafta ortasında Balık burcuna geçmesi ile birlikte 1 ay boyunca sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla birlikte daha sıcak, daha keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Kendinizi evden olabildiğince dışarı atmak sizi mutlu edecek.
İkizler burcunda gerçekleşecek İlk dördün ile birlikte, maddi konular alanında önemli eylemlerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu özel hayatınızla işi karıştırmamak noktasında gel git yaşayabilirsiniz. Sınırları çizmek gerekebilir.

İkizler burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta başında gerçekleşecek olan Merkür – Jüpiter kavuşumu, uzaklar, seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler ile ilgili konuları tetikleyecek. Kayda değer bilgiler, haberler alabilirsiniz. Bir şekilde Ocak ortasında net olmayan bir durum açığa kavuşabilir.
2021’in en önemli gökyüzü oluşumu, uzaklar, eğitim, teknoloji, hayata bakış açınız ve vizyonunuz alanında gerçekleşmekte. Bu alanda yeni bir düzene adapte olmak için çaba sarf etmelisiniz. Belli bir konuda eğitim almak ve ya uzmanlaşmak isteyebilirsiniz. Bu ciddi disiplin ve yapılanma zor olsa da, değişime açık olmak işinizi kolaylaştırabilir.

Güneş’in hafta ortasında Balık burcuna geçmesi ile birlikte 1 ay boyunca işiniz ve mesleki hayatınızda parlama ve büyüme yaşayabilirsiniz. Yetenek ve becerilerinizi otoriteler karşısında ortaya koyabilirsiniz.
İkizler burcunda gerçekleşecek İlk dördün ile birlikte, özel hayatınız, tarzınız, bilginiz ve donanımınız konusunda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu finansal konular tatil ve ya seyahatler konusunda zorlayıcı olabilir.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, hafta başında gerçekleşecek olan Merkür – Jüpiter kavuşumu, eşiniz ve ortağınızla olan ortak sermayeniz, yatırımlarınız, tasarruflarınız, borçlar ve pasif gelirleriniz ile ilgili konuları tetikleyecek. Önemli bilgiler, haberler alabilirsiniz. Ocak ortasında yarım kalan bazı meseleler çözüme kavuşabilir.
2021’in en önemli gökyüzü oluşumu, finansal kaynaklar, yatırımlar, ek gelirler ve gelecek planlarınız alanında gerçekleşmekte. Bu alanda yeni bir düzene adapte olmak için çaba sarf etmelisiniz. Eski bildiklerinizi unutmalısınız. Yatırım ve ortak gelirler alanında yeni bir düzen aynı zamanda gelecek planlarınızda da keskin bir viraja girmenize neden olacak.

Güneş’in hafta ortasında Balık burcuna geçmesi ile birlikte 1 ay boyunca uzaklar, seyahatler, maneviyat, spiritüel teknikler, sanat gibi konularda yatırımlar söz konusu.
Hemen arkasından İkizler burcunda gerçekleşecek İlk dördün, biraz daha kendinize zaman ayırmak, dinlenmek, gerekirse meditasyon yapmak, içe dönmek noktasında ihtiyaçlarınızı fark etmenizi sağlayabilir. Hafta sonu yatırımlar ve finansal planlar açısından oldukça zorlayıcı olabilir.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Merkür – Jüpiter kavuşumu, partneriniz, ortağınız ile olan ilişkiniz, varsa sözleşme, kontrat ve yasal süreçler ile ilgili konuları tetikleyecek. Önemli bilgiler, haberler, mailler alabilirsiniz. Ocak ortasında belirsizliğini koruyan meseleler netlik kazanabilir.
2021’in en önemli gökyüzü oluşumu, partneriniz ile olan ilişkiniz, sözleşmeler ve kariyer alanınızda gerçekleşmekte. Radikal değişimler sizi bekliyor. Eski bildiklerinizi unutmalısınız. Bu yeni sürecin kazançlı olabilmesi için, ikili ilişkilerinizi sağlamlaştırmak ve gereksiz fevriliklerden uzak durmak gerekebilir.

Güneş’in hafta ortasında Balık burcuna geçmesi ile birlikte 1 ay boyunca yatırımlar, tasarruflar, ek gelirler, ikramiye, miras gibi konulara tüm dikkatinizi vermeniz gerekebilir. Ortağınızın sermayesi her zamankinden önemli hale gelebilir.
Hemen arkasından İkizler burcunda gerçekleşecek İlk dördün, kariyer çevreniz, sosyal ortamınız ve uzun vadeli projeleriniz konusunda harekete geçmenize neden olabilir. Alacağınız tavsiyeler, sizi daha da motive edebilir. Hafta sonu partnerinize ayırmanız gereken zamanı işinize ayırmanız ilişkinizde problem yaratabilir.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Merkür – Jüpiter kavuşumu, iş hayatınız, çalışma şartlarınız, sağlığınız ve günlük düzeniniz ile ilgili konuları tetikleyecek. Alınacak önemli haberler ve bilgiler , Ocak ortasından bu yana kafa karıştıran konulara ışık tutabilir.
2021’in en önemli gökyüzü oluşumu, iş hayatınız, çalışma ortamınız ve sağlığınız, uzaklarla bağlantılı mali işleriniz alanınızda gerçekleşmekte. İşinize odaklanarak sağlam bir zemin yaratmanız, gerekli değişimlere ayak uydurarak teknolojiyi günlük hayatınıza dahil etmeniz, ve yurtdışı/uzaklarla bağlantılı işlerinizde belli bir takım riskleri yönetmeniz fırsatları açığa çıkarabilir.

Güneş’in hafta ortasında Balık burcuna geçmesi ile birlikte 1 ay boyunca partnerinize, eşinize, ortaklığınıza ve yasal konulara tüm dikkatinizi vermeniz gerekebilir. İlişkiniz zarar görmüş egonuzu şifalandırabilir.
Hemen arkasından İkizler burcunda gerçekleşecek İlk dördün, kariyer ve mesleki alanda önemli girişimlerde bulunmanızı sağlayacak. Hafta sonu işinizdeki başarılara rağmen, konfor alanlarınız için mücadele etmeye devam etmeniz sizi yıpratabilir.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, hafta başında gerçekleşecek olan Merkür – Jüpiter kavuşumu, çocuklar, aşk hayatı, hobiler, ilgi alanlarınız ile ilgili konuları tetikleyecek. Alınacak önemli haberler ve bilgiler, eğitimler, Ocak ortasından bu yana belirsizliğini koruyan konulara ışık tutabilir.
2021’in en önemli gökyüzü oluşumu, aşk hayatınız, zevkleriniz, ilgi alanlarınız, pasif gelirleriniz gibi konularda gerçekleşmekte. Mali riskleri yöneterek krizi fırsata çevirmeli, işe ve ya ciddi bir yapıya dönüştürdüğünüz ilgi alanlarınıza daha sağlam bir zemin yaratmalısınız.

Güneş’in hafta ortasında Balık burcuna geçmesi ile birlikte 1 ay boyunca iş hayatınıza, günlük rutininize ve sağlığınıza tüm dikkatinizi vermeniz gerekebilir. Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve uzun vadeli projelerin bu dönemde işinize katkısı çok olacak gibi.
Hemen arkasından İkizler burcunda gerçekleşecek İlk dördün, uzaklar, yurtdışı konuları, seyahatler, eğitim ve öğretim gibi konularda önemli girişimlerde bulunmanızı sağlayacak. Hafta sonu çocuklar ve aşk hayatınız eğlence ve keyif verirken, harcamalarınızda aynı oranda artabilir.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Yay’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Merkür – Jüpiter kavuşumu, gelirler, kaynaklar ve maddi durumunuz ile ilgili konuları tetikleyecek. Bazı önemli haberler ve bilgiler, ticaretinizi ve gelirlerinizi arttırmak adına size önemli fırsatları getirebilir. Ocak ortası bu konu kafanızı karıştırmıştı, artık eksik ve ya tamamlanmamış olan taraflarını da öğrenmiş olacaksınız.
2021’in en önemli gökyüzü oluşumu, eğitim, öğretim, bilgi, yakın çevre ve kardeşleriniz ile olan ilişkileriniz, çalışma alanınızdaki maddi manevi güven ihtiyaçlarınız gibi alanlarda gerçekleşecek. Burada radikal seçimler yapmak durumunda kalacaksınız gibi. Daha önce denenmemişi deneyerek kendinize yeni bir iş alanı yaratabilir, online eğitim ve ya danışmanlık gibi daha çok teknolojik gelişmeleri de işin içine katarak bilgisel donanımınıza da katkı yapabilirsiniz.

Güneş’in hafta ortasında Balık burcuna geçmesi ile birlikte 1 ay boyunca aşk hayatınıza, çocuğunuza, ilgi alanlarınıza tüm dikkatinizi vermeniz gerekebilir. Yaratıcılık ve maneviyat parlamanız gereken alanlar olacak.
Hemen arkasından İkizler burcunda gerçekleşecek İlk dördün, tasarruf, yatırım ve eşinizle olan ortak sermayeler gibi konularda önemli girişimlerde bulunmanızı sağlayacak. Hafta sonu aile hayatınız son derece keyif verirken, partneriniz ile olan ilişkiniz mücadeleler gerektirebilir.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Merkür – Jüpiter kavuşumu, yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkiler, eğitim, iletişim ve ya öğretim gibi konuları tetikleyecek. Alınacak önemli haberler ve bilgiler, taşınma ve yer değişikliği, ve ya eve yapılacak bir takım harcamaları gündeme getirecek. Ocak ortasından bu yana süren belirsizlikler ortadan kalkacak.
2021’in en önemli gökyüzü oluşumu, eviniz, yuvanız, aileniz ve beraberinde partneriniz ve eşiniz ile olan ilişkileriniz gibi alanlarda gerçekleşecek. Ev ve aile kurmak, ve ya bu alanda yeni bir sayfa açmak, aile ilişkilerinizde farklı bir düzen kurmak, partnerinizle olan ilişkiniz konusunda beklenmedik durumları yönetmek ciddi değişimleri gerektirecek.

Güneş’in hafta ortasında Balık burcuna geçmesi ile birlikte 1 ay boyunca ailenize, yuvanıza, evinize tüm dikkatinizi vermeniz gerekebilir. Uzaktan gelen dostlarınızı ağırlamak isteyebilirsiniz.
Hemen arkasından İkizler burcunda gerçekleşecek İlk dördün, partneriniz ve ortağınız ile maddi meselelere eğilmenizi gerektirebilir. Hafta sonu yakın çevreniz ve iş hayatınız arasında seçim yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Merkür – Jüpiter kavuşumu, gelirler, maddi kaynaklar, ticaret gibi konuları tetikleyecek. Bir şekilde ihtiyacınız olan bilgi ve ya haberleri alabilirsiniz. Ocak ayının ortasından bu yana sürüncemede kalan konular netleşmiş olacak.
2021’in en önemli gökyüzü oluşumu, kazançlar, gelirler, finansal yatırımlar, çocuklar ve ilgi alanlarınız gibi konularda gerçekleşecek. Radikal değişimler gerektiren finansal durumunuz, risk almanızı, beraberinde, çocuklar ve aşk hayatınız konusunda kendinizi güvende hissetmek için buna mecbur olduğunuzu fısıldıyor. Tedbiri elden bırakmadan harekete geçmek lazım.

Güneş’in hafta ortasında Balık burcuna geçmesi ile birlikte 1 ay boyunca yakın çevreniz, kardeşleriniz, iletişim araçlarınız, eğitim ve öğretim gibi konulara tüm enerjinizi vermeniz gerekebilir. Bu alanda yatırım yaparken dikkatli olmalısınız.
Hemen arkasından İkizler burcunda gerçekleşecek İlk dördün, çalışma ortamınız, şartlarınız, günlük rutin, sağlık ve alışkanlıklarınıza eğilmenizi gerektirebilir. Hafta sonu artan kazancınız ve çocuklar/hobiler/aşk hayatınız arasında kıyas gerektiren bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, hafta başında gerçekleşecek olan Merkür – Jüpiter kavuşumu, özel hayatınız, kişisel gelişim, aldığınız eğitimler gibi konuları tetikleyecek. Bir şekilde eksik kalan işlere odaklanabilir, bu alanda yarım kalan şeyleri tamamlayabilirsiniz. Alacağınız haberler ve bilgiler oldukça önemli olacak. Ocak ayının ortasından bu yana sürüncemede kalan konular gün ışığına çıkmış olacak.
2021’in en önemli gökyüzü oluşumu, özel hayatınız, eviniz, aileniz, yaşadığınız yer gibi konularda gerçekleşecek. Burada yeni bir hayat kurmak, şu ana kadar yapılmamışı denemek isteyebilirsiniz. Aileniz ile olan ilişkinizde konfor alanlarınızdan çıkmak için elinizden geleni yapacaksınız gibi görünüyor.

Güneş’in hafta ortasında Balık burcuna geçmesi ile birlikte 1 ay boyunca maddi konular, kazançlar ve gelirleriniz gibi konulara tüm enerjinizi vermeniz gerekebilir. Burada bir partnerin ve ya ortağın desteğini alabilirsiniz. Hemen arkasından İkizler burcunda gerçekleşecek İlk dördün, eğitim, hobiler, aşk hayatı, ilgi alanlarınız konusuna daha çok eğilmenizi gerektirebilir. Hafta sonu aileniz tarafında bir kavga ve ya tartışmaya dikkat etmelisiniz.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balıklar, hafta başında gerçekleşecek olan Merkür – Jüpiter kavuşumu, bilinçaltınız, mahremiyetiniz, perde arkasından yönettiğiniz bir takım uzun soluklu projeler gibi konuları tetikleyecek. Bir şekilde eksik bilgiler ve ya haberler ile süreci tamamlayabilirsiniz. Alacağınız haberler önemli olacak. Ocak ayının ortasından bu yana yarım kalan işleri böylelikle tamamlamış olacaksınız.
2021’in en önemli gökyüzü oluşumu, finansal stratejiler, ve bunlarla beraber uzun zamandan beri odaklandığınız işle ilgili plan ve sunumlar, interaktif ortamlar, bilinçaltınız, özgür kalma ihtiyacınız gibi alanlarda gerçekleşecek. Denenmemişi deneyerek iş hayatınızda yeni bir alan ve ya konu hakkında ciddi bir yapılanma ve eğitim sürecine adım atabilirsiniz. Teknolojik açıdan işiniz boyut değiştirirken adapte olmak biraz sizi zorlayabilir.

Güneş’in hafta ortasında burcunuza geçmesi ile birlikte 1 ay boyunca özel hayatınız, görünümünüz, imajınız gibi konulara tüm enerjinizi vermeniz gerekebilir. Çalışma hayatınızda elde ettiğiniz önemli başarılarla herkesin dikkatini üstünüze çekebilirsiniz. Hemen arkasından İkizler burcunda gerçekleşecek İlk dördün, aileniz, yuvanız ve evinize daha çok eğilmenizi gerektirebilir. Hafta sonu teknolojik sorunlarla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

TEMEL ASTROLOJİ DERSLERİ

Paylaş