4 – 10 Ocak 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Yılın ilk haftasında, gökyüzü bizi yoğun bir tempoyla karşılıyor. Üç gezegen burç değiştiriyor. Mars Boğa burcuna, Merkür Kova burcuna, Venus Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Terazi burcundaki Son Dördün, ilişkiler ve kontratlar, ortaklıklar alanında önemli terk edişlerin altını çizmekte. Bu durum kariyer ve sosyal statüler alanında yeni bir başlangıç için hazırlık evresine işaret ediyor.

Merkür bu hafta oldukça aktif. Kova burcundaki seyahati her zamankinden uzun sürecek. 15 Mart’a kadar Kova burcunda kalacak olan Merkür, bu hafta önce Oğlak burcundaki Pluto ile buluşacak. Kariyer ve görevler alanında başkalarını ikna etmek için konuşmalar ve görüşmeler yaparken, bazılarımız ise baskı altında fikirlerini dile getirmekten kaçınabilir. Merkür, Kova burcuna geçtikten sonra, Mars ile olan ilişkisinde ise oldukça mücadeleci olacak. Sabit burçların etkisiyle, güvenlik alanlarında mücadele ederken, sosyal adalete fikren uyum sağlamaya çalışmak yorucu olabilir. Saturn ile kavuşumu, özgürlükler alanında kısıtlamaların, engellemelerin ve karantinanın, fikirleri ve stratejileri etkileyebileceğini göstermekte.

8 Ocak’ta Oğlak burcuna geçecek olan Venus, 4 Mart’a kadar Boğa burcunda kalacak olan Mars ile olumlu açıda seyrederken, iş ve güvenlik alanlarında olumlu ilişkiler kurabileceğimizin göstergesi. Para ve ilişkiler alanında, risk almaktansa, daha sakin ve planlı ilerlemeyi tercih edebiliriz.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, yılın ilk haftasında, üst düzey yöneticilerle önemli konuşmalar ve görüşmeler yaparak başlayabilir. Kim kimi ikna edecek? Bu sorunun cevabı sizde. Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün, burada ilişkiler ve ortaklıklar alanında bir yol ayrımında olduğunuzu gösteriyor. Yeteneklerinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir ortaklığa adım atmak için kolları sıvayabilirsiniz.

Hafta ortasında, önümüzdeki 2 ay boyunca gelirler ve kaynaklar konusunda mücadele ve savunmada olacağınız bir sürece adım atacaksınız. Mart’a kadar maddi ve manevi güvende hissetmek noktasında risk almadan geleceğinizi inşa etmeye çalışabilirsiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, arkadaşlar ve kariyer çevrenizle olan iletişiminiz artacak. Uzun vadeli planlarınız için arkadaşlarınızdan tavsiye ve fikir almak isteyebilirsiniz. Bu alanda önemli kararlar ve fikirler, Mart ortasına kadar zihninizi meşgul edecek. Bu hafta ise, finansal alanda mücadeleniz sizi zihnen yorarken, kariyer ve iş hayatınızda kurduğunuz ilişkiler, elde ettiğiniz başarı gelirler açısından yüzünüzü güldürebilir.

Hafta sonu karantina ve kısıtlanmışlık duygusu, online eğitimler ve görüşmelere odaklanmanızı sağlayabilir.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, yılın ilk haftasında, uzaklarla bağlantılı olan işlerinde ve bağlantılarında, ve ya yasal süreçlerle ilgili önemli görüşmeler yaparak başlayabilir. Kim kimi ikna edecek? Kim sizin üzerinizde baskı kurmaya çalışıyor, cevabı siz biliyorsunuz. Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün, burada çalışma ortamınız ve şartlarınız, işyerinizdeki pozisyonunuz ile ilgili bir yol ayrımında olduğunu gösteriyor. Uzaklar ve ya seyahatler, yurtdışı programlarında daha fazla kendinizi göstermek istemeniz mümkün.

Hafta ortasında, önümüzdeki 2 ay boyunca “özel hayatınız ve yaşamınızda kendinizi nasıl güvende hissedebilirsiniz?” sorusunun cevabına odaklanacağınız bir döneme adım atacaksınız. Mart’a kadar özellikle partnerinizin ve ortağınızın üzerinizdeki motivasyonu yüksek olacak.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, kariyeriniz ve ya üst düzey otoritelerle olan iletişiminiz artacak. Bu alanda önemli görüşmeler, pazarlıklar yapmanız mümkün. Mart ortasına kadar işiniz ve mesleğiniz zihninizi meşgul edecek. Bu hafta ise, özel hayatınız ile ilgili güvenceniz sizi zihnen yorarken, uzaklarla olan bağlantılarınız, onlarla yapacağınız iş birlikleri yüzünüzü güldürebilir.

Hafta sonu kariyerinizle ilgili stratejiler ve sorumluluklar konusunda kendinizi stres ve baskı altında hissedebilirsiniz.

İkizler Burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, yılın ilk haftasında, pasif gelirler, yatırımlar, tasarruflar noktasında, kredi, banka, ödemeler gibi konularda önemli görüşmeler yaparak başlayabilirsiniz. Üzerinizde bu konu hakkında fazla stres hissediyor olabilirsiniz, ama bunun son can sıkıntılı günler olduğunu bilin. Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün, burada ikili ilişkiler, aşk hayatınız, yatırım araçları ve çocuklar, onlarla olan ilişkiniz gibi konularda bir yol ayrımında olduğunuzu gösteriyor. Kendi kapasitenizi ve yeteneklerinizi daha çok finansal pazarlıklarda göstermek ister gibisiniz.

Hafta ortasında, önümüzdeki 2 ay boyunca “maddi manevi güvende olmak için endişelerimi nasıl yok ederim?” sorusunun cevabına odaklanacağınız bir döneme adım atacaksınız. Mart’a kadar özellikle çalışma şartları, iş düzeniniz, sağlığınız ve gelecek ile ilgili atılımlarınız bu konuda sizi yönlendirecek.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, uzaklardaki bağlantılarınız, onlarla yapacağınız gelecek planları gündeminize oturacak. Bu alanda önemli görüşmeler, pazarlıklar yapmanız mümkün. Mart ortasına kadar kısa seyahatlerle birlikte, ailenizden çok, iş ve çalışma hayatınızı düzene koymak zihninizi meşgul edecek. Bu hafta ise, finansal alandaki gizli korkularınız sizi zihnen yorarken, elde edeceğiniz ek gelirler yüzünüzü güldürebilir.

Hafta sonu uzaklar, seyahatler, yurtdışı bağlantılarınız ve bu alanda planladıklarınız konusunda kendinizi stres ve baskı altında hissedebilirsiniz.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, yılın ilk haftasında, eşiniz, ortağınız ve onlarla olan birlikteliğinize odaklanarak önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Karşı taraf sizi bir şeye ikna etmeye çalışabilir ve ya siz onu manipule etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün, burada aileniz, yuvanız, kira sözleşmeniz, gayrimenkul gibi konularda bir yol ayrımında olduğunuzu gösteriyor. Ortağınıza ve ya eşinize, partnerinize finansal açıdan odaklanmak noktasında kazanımlar elde etmek istiyor olabilirsiniz.

Hafta ortasında, önümüzdeki 2 ay boyunca “geleceğimi maddi manevi nasıl güvence altına alırım?” sorusunun cevabına odaklanacağınız bir döneme adım atacaksınız. Mart’a kadar özellikle kariyer ve mesleğiniz, işinizle ilgili hedefler ve amaçlar, yatırımla ilgili stratejiler ve fikirleriniz, bu konuda sizi yönlendirecek.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, finansal konular, pasif gelirler ve tasarruflar zihninizi meşgul edebilir. Bu alanda pazarlıklar ve ya bir takım evraklarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Mart ortasına kadar çalışma düzeniniz, günlük rutininiz ve alışkanlıklarınız ve günlük harcamalarınıza odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Bu hafta ise, gelecek ile ilgili kaygılarınız sizi zihnen yorarken, partneriniz ve ortağınızla anlaşma sağlamanız yüzünüzü güldürecek.

Hafta sonu harcamalar, masraflar, yatırımlar noktasında kendinizi eli kolu bağlanmış hissedebilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, yılın ilk haftasında, günlük rutininize, sağlıklı beslenmeye, işinize ve sorumluluklarınıza odaklanarak önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Emek ve getirisi noktası kafanızı meşgul ediyor olabilir, burada gerçekçi ve stratejik yaklaşımla karşı tarafı yani otoriteleri ikna etme yoluna gideceksiniz. Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün, kardeşler, yakın çevre, kısa seyahatler gibi konularda bir yol ayrımında olduğunuzu gösteriyor. Kendinize daha fazla zaman ayırmak ve beraberinde, sorumluluklarınızı yönetmek noktasında, ayağınıza takılanları kaldırmak isteyebilirsiniz.

Hafta ortasında, önümüzdeki 2 ay boyunca “kariyer ve mesleki alanda kendimi nasıl garantiye alırım?” sorusunun cevabına odaklanabilirsiniz. Mart’a kadar özellikle uzaklarla bağlantılı hedefleriniz, motivasyonunuz, eviniz ve aileniz ile ilgili elde etmek istediğiniz kazanımlar bu konuda sizi yönlendirecek.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, iş ortaklıkları, eşinizle olan ilişkiniz, sözleşmeler ve ya kontratlar zihninizi meşgul edebilir. Bu alanda önemli görüşmeler, konuşmalar gündemde. Mart ortasına kadar özellikle finansal anlamda gelir ve kaynak yaratmak için masaya oturabilirsiniz. Pazarlığa ve adaletli dağılıma odaklanabilir, sosyal anlamda haklarınızı arayabilirsiniz. Bu hafta ise, kariyer ile ilgili izlediğiniz yoldaki güvenlik mücadeleniz sizi zihnen yorarken, işinizde elde ettiğiniz başarılar rahatlamanızı sağlayacak.

Hafta sonu eş ve partnerinizle ilgili yapacağınız konuşmalarda kendinizi susturulmuş gibi hissetmeniz mümkün. Gelecekteki planlarınıza odaklanarak, sosyalleşmek ve arkadaşlarınızla iletişime geçmek isteyebilirsiniz.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, yılın ilk haftasında, hobilerinize, aşk hayatınıza, çocuklarınız ile ilgili sorumluluklara eğilerek önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Burada kendinizi stres ve baskı altında hissetmeniz mümkün. Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün, gelirler, kaynaklar, ortaklı işlerde elde ettiğiniz kazanımlar gibi konularda bir yol ayrımında olduğunuzu gösteriyor. Hobileriniz, çocuklarınız ve aşk hayatınıza daha fazla odaklanmak için burada bazı eski dengeleri bozmanız gerekiyor.

Hafta ortasında, önümüzdeki 2 ay boyunca “uzaklarla bağlantılı işlerimde, kaynaklarımda kendimi nasıl garantiye alırım?” sorusunun cevabına odaklanabilirsiniz. Mart’a kadar özellikle yatırımlar, tasarruflar, banka ve krediler, miras gibi finansal konulardaki motivasyonunuz ve şüpheleriniz sizi yönetecek gibi.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, günlük rutin, iş yerinizdeki çalışma şartları, yaşayabileceğiniz krizler, zihninizi meşgul edebilir. Bu alanda önemli görüşmeler, yazışmalar gündemde. Mart ortasına kadar özellikle kariyerinizle ilgili kararlar , statü ve terfi gibi konuları masaya yatırabilirsiniz.. Bu hafta ise, uzaklarla bağlantılı elde ettiğiniz kazançlar ve bu alanda kendinizi ne kadar güvende hissettiğiniz, sizi zihnen yorarken, aşk hayatınız ve çocuklarla olan keyif verici gelişmeler yüzünüzü güldürecek.

Hafta sonu iş yeriniz, çalışma şartlarınız ve bu alandaki karantinanın etkileri, sizi kısıtlayabilir. Olasılıklarınızın azaldığını düşünebilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, yılın ilk haftasında, eviniz, yuvanız, aileniz gibi konulardaki sorumluluklara ve işinize eğilerek önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Burada kendinizi bir karar almak zorunda hissedebilirsiniz. Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün, özel hayatınız, kimliğiniz, imajınız ve kariyerinizin, statünüzün, toplum içindeki duruşunuzun üzerinizdeki etkisi ile ilgili bir yol ayrımında olduğunuzu gösteriyor. Burada alan temizliğine ihtiyacınız var. İşiniz ve beraberinde evinizle ilgili sorumluluklarda başarılı olmak istiyorsanız, burada eskiyi bırakmak gerekecek.

Hafta ortasında, önümüzdeki 2 ay boyunca “pasif gelirler, miras, yatırımlar ve tasarruflar, banka ile olan ilişkiler, krediler gibi konularda kendimi nasıl güvenceye alırım?” sorusunun cevabına odaklanabilirsiniz. Mart’a kadar özellikle gelirler, kazançlar, yasal süreçler, ortaklar ve müşteriler konusunda hedefleriniz bu mücadelenizde yol gösterici olacak.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, çocuklar, aşk hayatınız, hobiler, boş zamanlar, yatırım araçları ve gayrimenkul gelirleri gibi konular zihninizi meşgul edebilir. Bu alanda önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Mart ortasına kadar özellikle uzaklarla bağlantılı ticaretler, eğitimler, öğrenimler gündeminizde olacak. Bu hafta ise, tasarruflarınız hakkında ne kadar güvende hissettiğiniz, sizi zihnen yorarken, ev ve aile, gayrimenkul gibi konulardaki keyifli gelişmeler yüzünüzü güldürecek.

Hafta sonu çok yoğun tempoda çalışmak, eğitimler ve öğretimler, boş vakit ve eğlence konusundan mahrum olacağınızı göstermekte.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, yılın ilk haftasında, kardeşler, yakın çevre, kısa seyahatler ve günlük rutininizde bulunan sorumluluklara ve işinize eğilmeniz gerekebilir, kendinizi burada başkalarını ikna etmek zorunda hissedebilirsiniz. Diğer taraftan Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün, gizli yaşadığınız bir ilişki ve ya ortaklık varsa kendinizi burada bir yol ayrımında bulabileceğinizi gösteriyor. İş ve yakın çevreniz ile olan sorumluluklarınız burada daha ağır basacak gibi.

Hafta ortasında, önümüzdeki 2 ay boyunca “eşiniz, ortağınız, birlikteliğiniz gibi konularda kendimi nasıl güvende hissederim?” sorusunun cevabına odaklanabilirsiniz. Mart’a kadar özellikle özel hayatınız, ilişkinizde hedefledikleriniz, çalışma ortamında yapmak istedikleriniz bu mücadelenizde yol gösterici olacak.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, eviniz, aileniz ve yuvanız, taşınmak gibi konular zihninizi meşgul edebilir. Bu alanda çözüm yaratmak için oldukça fazla kafa yorabilirsiniz. Mart ortasına kadar özellikle taşınmak ve ya yer değişikliği yapmak gibi durumlar gündeminizde olacak. Bu hafta ise, partneriniz ve ortağınız ve buradaki güvenlik alanlarınız sizi zihnen yorarken, yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkiniz, buradaki keyifli gelişmeler yüzünüzü güldürecek.

Hafta sonu ev ve aile alanında gelecek stratejilerinizi düşünürken, kendinizi karantinanın şartlarından fazla etkilenmiş gibi hissedebilirsiniz. Olağan şartlar halinde planlarınızı nasıl uygulamaya koyabileceğinize odaklanabilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, yılın ilk haftasında, gelirler, kazançlar ve ticari faaliyetlere odaklanmanız gerekebilir, buradaki sorumluluklarınız noktasında karşı tarafın sizi ikna etmeye ve üzerinizdeki stresi arttırmaya çalışması mümkün. Diğer taraftan Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün, gelecek planlarınız, sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız noktasında bir yol ayrımında olabileceğinize işaret ediyor. Mali sorumluluklar asıl odaklanmak ve yaratım yapmak istediğiniz alan.

Hafta ortasında, önümüzdeki 2 ay boyunca “çalışma ortamında, şartlarımda, pozisyonumda ve sağlığımda kendi güvencemi nasıl daha fazla sağlarım?” sorusunun cevabına odaklanabilirsiniz. Mart’a kadar özellikle sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Boğaz, boyun, bademcikler, tiroidler ve yeme içme konusunda dikkat edin. Diğer konularda, rekabetçi yapınız sizi burada motive edecek.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, eğitimler, öğretimler, yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkiniz, interaktif ortamlar gibi konular zihninizi meşgul edebilir. Bu konularda ciddi bir yapılanma içine girmek istemektesiniz. Mart ortasına kadar özellikle bazı eğitimlere ve bilgisel anlamda kendinizi geliştirmeye odaklanabilirsiniz. Bu hafta ise, çalışma ortamınızdaki güvenlik alanları sizi zihnen yorarken, finansal anlamda elde edeceğiniz kazanımlar yüzünüzü güldürecek.

Hafta sonu yakın çevre ve kardeşler, teknolojik aletler, interaktif ortamlar, eğitimler alanında stratejilerinizi düşünürken, kendinizi kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz. Alacağınız kararların uzun süre etkisini göstereceğini bilmelisiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, yılın ilk haftasında, özel hayatınız, kurduğunuz yeni düzen ve yapıya odaklanmanız gerekebilir. Burada karar alırken, iş hayatınız ve çalışma arkadaşlarınızın üzerinizdeki etkisi ve baskısı oldukça yoğun. Diğer taraftan Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün, kariyeriniz, yapmak istediğiniz, izlemek istediğiniz yol noktasında bir seçim yapmak zorunda olduğunuza işaret ediyor. Burada eskiye veda etmeli ve yeni bir alan açmalısınız. Özel hayatınız her zamankinden daha fazla önem taşımakta.

Hafta ortasında, önümüzdeki 2 ay boyunca “hobilerim, aşk hayatım, çocuklarım, gayrimenkul gelirlerim, yatırım araçlarım alanında kendi güvencemi nasıl daha fazla sağlarım?” sorusunun cevabına odaklanabilirsiniz. Mart’a kadar çocuklarınız ve aşk hayatınız sizi fazlasıyla yorabilir, kavgadan ve münakaşadan uzak durmalısınız. Eviniz, aileniz, yuvanız ve yaşam alanınız hakkındaki motivasyonunuz yolunuzu belirleyecek.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, kazançlar, gelirler, kaynak yaratmak gibi konular zihninizi meşgul edebilir. Bu konularda sürekli bir gelir yaratma çabasında olabilirsiniz. Mart ortasına kadar özellikle bu alandaki ticaretinize, işinizle ilgili rutinlere, günlük işleyişlere odaklanabilirsiniz. Bu hafta ise, aşk hayatınız, çocuklar ve yatırım araçlarınız ile ilgili güvenlik alanlarınız sizi zihnen yorarken, özel hayatınızdaki keyifli gelişmeler yüzünüzü güldürecek.

Hafta sonu gelirler ve kazançlar alanında stratejilerinizi düşünürken, karantinadan olumsuz etkilendiğinizi düşünebilirsiniz. Burada akılcı bir yaklaşımla kararlarınızı almalısınız. Önümüzdeki 2 sene boyunca paranızı dikkatli yönetmek, biriktirmek ve akılcı yatırımlar yapmak durumundasınız.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, yılın ilk haftasında, perde arkasındaki sorumluluklarınız ve işinizle ilgili görevlere eğilmeniz gerekebilir. Kendinizi ispat etmek konusundaki ihtiyacınız burada daha bilinçli hareket etmenizi sağlarken, üzerinizdeki baskıyı arttırabilir. Diğer taraftan Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün, uzaklar, seyahatler, uzaktaki iş birlikleriniz noktasında bir yol ayrımında olduğunuzu gösteriyor. Burada eski ilişkilere ve ortaklıklara veda etmelisiniz. Perde arkasından yönettiğiniz işler sizden tam konsantrasyon talep ediyor.

Hafta ortasında, önümüzdeki 2 ay boyunca “evim, ailem, yuvam ve buradaki ilişkilerimde kendi maddi manevi güvencemi nasıl daha fazla sağlarım?” sorusunun cevabına odaklanabilirsiniz. Mart’a kadar buradaki münakaşalardan, kavgalardan ve anlaşmazlıklardan uzak durmalısınız. Özellikle kardeşleriniz ve yakın çevrenizin üzerinizdeki motivasyonu çok yüksek.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, eğitim ve bilgisel donanımınız, özel hayatınızla ilgili düşünceler, stratejiler zihninizi meşgul edebilir. Buradaki yapılanmanız ciddi disiplin gerektiriyor. Mart ortasına kadar özellikle eğitim, öğretim, hobiler, ilgi alanları, ve aşk hayatınıza odaklanabilirsiniz. Bu hafta ise, aileniz, yuvanız ve yaşadığınız ortam ile ilgili güvenlik alanlarınız sizi zihnen yorarken, üzerinizdeki görev ve sorumlulukları başarıyla tamamlamanız yükünüzü hafifletecek.

Hafta sonu özel hayatınız ile ilgili stratejilerinizi düşünürken, karantinadan dolayı kendinizi aşırı kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz. Moralinizi yüksek tutun.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, yılın ilk haftasında, işinizle ilgili uzun vadeli planlar, umutlar, sosyal çevreniz gibi konulara yönelmeniz gerekebilir. Burada güçlü karakterler ve onlarla yapacağınız görüşmelerde stres ve baskı hissedebilirsiniz. Fikirlerinizi beyan etmekten çekinmeyin. Diğer taraftan Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün, eşinizle olan ortak sermayeniz, yatırımlar ve pasif kazanımlar noktasında bir yol ayrımında olduğunuzu gösteriyor. Burada eski ortaklıklara ve ya anlaşmalara veda etmelisiniz. Şu an odaklanmanız gereken yer, işinizle ilgili gelecek stratejileri.

Hafta ortasında, önümüzdeki 2 ay boyunca “kardeşlerim, yakın çevrem, finansal stratejilerim konusunda maddi manevi güvencemi nasıl sağlarım?” sorusunun cevabına odaklanabilirsiniz. Mart’a kadar burada özellikle yakın çevreniz, akrabalarınızla olabilecek münakaşalardan, kavgalardan uzak durmalısınız. Finansal hedefleriniz burada sizi yönetebilir.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle, perde arkasından yönettiğiniz, interaktif eğitimler, görüşmeler zihninizi meşgul edebilir. Mart ortasına kadar özellikle aileniz, yaşadığınız yer, onlarla olan ilişkileriniz, partnerinizin size verdiği fikirlere kulak kabartabilirsiniz. Bu hafta ise, yakın çevreniz, yaşadığınız ortam ile ilgili güvenlik alanları sizi zihnen yorarken, sosyal çevreniz ve işinizle bağlantılı ilişkilerinizde keyif verici durumlar kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir.

Hafta sonu interaktif ortamlar, online eğitimler ve görüşmelere odaklanarak tamamen kendinizi izole edebilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

TEMEL ASTROLOJİ DERSLERİ

Paylaş