Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Taurus-Poster-by-The-Art-of-Marsha-Charlebois-3-1.jpg
KOÇ BURCU

Yükselen Koç’lar, Ocak ayının ilk haftasını, kariyer alanında yapacağı görüşmelere ve yazışmalara ayırabilirsiniz. Ayın geri kalanında gelirlere ve kariyer çevresindeki insanlarla olan etkileşiminize odaklanmanız mümkün. Karantinanın etkilerini sosyal çevrenizde çok yoğun hissedebilirsiniz. Diğer taraftan ekonomik çalkantılara göğüs germek için çabalayabilirsiniz, fakat burada ne kadar başarılı olabileceğiniz soru işareti. Yavaş alınabilecek sonuçlar sizi rahatsız edebilir.

13 Ocak’ta gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni Ay, kariyer alanında yeni bir döneme adım atmanızı sağlayacak. Burada gelirlerinizi güvence altına almak ana çıkış noktanız olabilir, fakat pandeminin olumsuz etkileri burada engel olarak karşınıza çıkabilir. Son 10 günlük dönemde kendinizi daha fazla kariyer çevresinde göstermek ve ispatlamak isteyebilirsiniz. Önemli otoritelerle tanışabilirsiniz. 28 Ocak’ta gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Dolunay, yetenekler, beceriler, aşk hayatınız, çocuklar ve ya yatırım araçlarınız ile ilgili önemli farkındalıklar, sonuçlar ve aydınlanmalar getirebilir. Yabancılar ve ya uzaklardaki bağlantılarınız ile bir araya gelerek yeteneklerinizi konuşturabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissetmeniz mümkün. 31 Ocak’ta Merkür’ün Kova burcunda geri gitmesiyle, kariyer çevrenizde 15 Ocak civarında konuşulanları tekrar masaya yatırmak durumunda kalabilirsiniz.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Taurus-Poster-by-The-Art-of-Marsha-Charlebois-2.jpg
BOĞA BURCU

Yükselen Boğa’lar, Ocak ayının ilk haftasını, uzaklarla ilgili sorumluluklarınıza ve yurtdışı bağlantılarınıza ayırabilirsiniz. Ayın geri kalanında kariyerinize odaklanarak üst düzeylerle önemli görüşmelere odaklanmanız mümkün. Burada otoritelerin yoğun baskısını hissetmeniz mümkün. Diğer taraftan özel hayatınızdaki çalkantılara göğüs germek için çok çaba sarf edebilirsiniz. Değişimi kabullenmelisiniz. Korkularınız değişime hayır dese de buna gönüllü olmalısınız.

13 Ocak’ta gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni Ay, uzaklar ve ya yurtdışı, seyahatler ve yasal süreçler varsa bu alanda önemli bir adım atmanızı sağlayacak. Burada kariyerinizi ve konumunuzu güvence altına almak asıl hedefiniz. Üst düzeylerin ve kuralların baskısı canınızı sıkabilir. Son 10 günlük dönemde kariyer alanında önemli başarılara imza atabilir, kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Yoğun bir iş dönemi sizi bekliyor. 28 Ocak’ta gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Dolunay, aileniz, yuvanız, eviniz, bilinçaltınız ile ilgili önemli farkındalıklar, sonuçlar ve aydınlanmalar getirebilir. Burada eski düzene veda etmeniz mümkün. Hem aile, hem kariyer hayatınızı düzene koymaya başlıyorsunuz. 31 Ocak’ta Merkür’ün Kova burcunda geri gitmesiyle, üst düzeylerle ve statünüzle ilgili 15 Ocak civarında konuşulanları tekrar masaya yatırmak durumunda kalabilirsiniz.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı The-Art-of-Marsha-Charlebois-Artwork-Collection_-Zodiac-1-1.jpg
İKİZLER BURCU

Yükselen İkizler, Ocak ayının ilk haftasını, ödemelerinize, maddi sorumluluklarınıza, eşinizle olan ortak sermayenize ayırabilirsiniz. Ayın geri kalanında uzaklarla bağlantılı önemli görüşmeler içerisinde olacaksınız. Deniz aşırı seyahatler yapabilirsiniz. Burada karantinanın getirdiklerinden etkilenmeniz mümkün. Diğer taraftan maddi endişelerinizle ilgili ekonomik çalkantılara göğüs germek için aşırı çaba sarf edebilirsiniz. Uzun vadeli planlarınız sizi bu yönde motive edecek gibi.

13 Ocak’ta gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni Ay, finansal bir anlaşma, yeni bir yatırım, yeni bir kredi gibi mali konularda önemli bir oluşuma adım atmanızı sağlayacak. Burada uzaklarda, deniz aşırı yerlerde bir düzen kurmak asıl hareket noktanız olabilir. Finansal endişeleriniz ve bu alanda yapmak istedikleriniz burada bazı engellere takılabilir. Son 10 günlük dönemde uzaklarla bağlantılı işlerinizde, yasal süreçlerde ve ya basın yayın gibi alanlarda faaliyet gösteriyorsanız, kendi yeteneklerinizi ve becerilerinizi gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz. 28 Ocak’ta gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Dolunay, kardeşleriniz, yakın çevreniz, rekabetçi yaklaşımınız, iletişim tarzınız ve kendinize biçtiğiniz değer noktasında önemli bir sonuç ve aydınlanma getirebilir. Kendinizi ifade ederken, böbürlenmek ve kendi kapasitenizin değerini ifade etmek isteyebilirsiniz. 31 Ocak’ta Merkür’ün Kova burcunda geri gitmesiyle, uzaklarla bağlantılı işleriniz ile ilgili 15 Ocak civarında konuşulanları tekrar masaya yatırmak durumunda kalabilirsiniz.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı The-Art-of-Marsha-Charlebois-Artwork-Collection_-Zodiac-2-1.jpg
YENGEÇ BURCU

Yükselen Yengeç’ler, Ocak ayının ilk haftasını, partneriniz, ortağınız, birlikte olduğunuz kişiyle yapacağınız görüşmelere ayırabilirsiniz. Ayın geri kalanında ise finansal konular ve anlaşmalar içerisinde olacaksınız. Bir takım kısıtlamalar özellikle pasif gelirlerinizde azalmalar meydana gelebilir. Diğer taraftan gelecekle ilgili finansal planlarınız ve bu alandaki ekonomik çalkantılara göğüs germek için emek harcayabilirsiniz. Kariyerle ilgili konular sizi bu konuda yönlendirecek.

13 Ocak’ta gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni Ay, yeni bir ilişki, evlilik, ortaklık, sözleşme ve ya kontrat gibi önemli bir girişime adım atmanızı sağlayacak. Burada finansal istikrar ana hareket noktanız olabilir. Gelecekle ilgili eylem planlarınız bu maddi daralmalardan ve borçlarınızı minimize etmeye çalışmaktan olumsuz etkilenebilir. Son 10 günlük dönemde bazı yatırımlar, borç ödeme ve ya tahsil etme gibi durumlara eğilmek durumunda kalabilirsiniz. 28 Ocak’ta gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Dolunay, gelirler ve kazançlar, kendi değerinizin farkına varmanız açısından oldukça önemli olacak. Bir gelir kapısı kapanırken, diğeri açılabilir. Yatırımlarınızda aşırı iyimser hareket etmemeye özen göstermelisiniz. 31 Ocak’ta Merkür’ün Kova burcunda geri gitmesiyle, finansal anlaşmalar ve pazarlıklar ile ilgili 15 Ocak civarında konuşulanları tekrar masaya yatırmak durumunda kalabilirsiniz.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı leo-marsha-charlebois-1.jpg
ASLAN BURCU

Yükselen Aslan’lar, Ocak ayının ilk haftasını, iş yeriniz, çalışma ortamınız, şartlarınız, iş arkadaşlarınız, günlük rutininiz ve sağlığınız ile ilgili görüşmelere ayırabilirsiniz. Ayın geri kalanında ise partnerinize ve ortağınıza, müşterilerinize odaklanmanız gerekebilir. Ciddi görüşmeler, anlaşmalar yapabilirsiniz. Özgürlük alanlarınızın kısıtlanması, sosyal haklarınız ile ilgili bir takım pürüzler moralinizi bozabilir. Diğer taraftan üst düzey yöneticiler, onlarla ilgili beklenmedik durumlar karşısında kendi statünüzü korumak için mücadele edebilirsiniz. Uzaklarla bağlantılı hedefleriniz sizi bu konuda motive edecek.

13 Ocak’ta gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni Ay, size yeni bir çalışma ortamı, pozisyon, düzen ve şartları beraberinde getirebilir. Bu yeni oluşumda ortaklığınız, sözleşmeniz ve ilişkinizde sağlamak istediğiniz istikrar ana çıkış noktanız olacak. Kariyerinizle ilgili eylemleriniz, mücadeleniz, pandeminin getirdikleri her türlü kısıtlamadan dolayı engellenebilir. Tüzel kişilerle anlaşmakta zorluk çekebilirsiniz, özellikle de otoritelerle. Son 10 günlük dönemde ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında daha verici bir pozisyon alabilir, müşteriler, anlaşmalar ve evlilik gibi konulara odaklanmak isteyebilirsiniz. 28 Ocak’ta gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Dolunay ile dikkatleri üzerinize çekmek isteyebilirsiniz. Karşınızda her kim varsa, onlara rest çekmek durumunda kalabilirsiniz. 31 Ocak’ta Merkür’ün Kova burcunda geri gitmesiyle, partneriniz, ortağınız, evliliğiniz ile ilgili 15 Ocak civarında konuşulanları tekrar masaya yatırmak durumunda kalabilirsiniz.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Virgo-by-The-Art-of-Marsha-Charlebois-1.png
BAŞAK BURCU

Yükselen Başak’lar, Ocak ayının ilk haftasını, aşk hayatınız, çocuklarınız, işe dönüştürdüğünüz hobiniz ve ilgi alanıyla alakalı stratejilere ayırabilirsiniz. Ayın geri kalanında ise çalışma ortamınıza, sağlığınıza ve günlük rutin içindeki koşturmacanıza odaklanmanız gerekebilir. Pandemi nedeniyle ilgili kısıtlamalar iş konusunda sizi karamsarlaştırabilir. Diğer taraftan uzaklarla bağlantılı işlerinizde ekonomik çalkantılara karşı mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Yatırımlarınız ve ortağınızla olan ortak sermayeniz sizi bu konuda yönlendirebilir.

13 Ocak’ta gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni Ay, yeni bir aşk, çocuk haberi ve ya yeni bir iş oluşumu getirebilir. Bu yeni oluşumda günlük rutininiz ve işinizde elde etmek istediğiniz istikrar, tetikleyici olabilir. Uzaklarla bağlantılı eylemleriniz iş hayatınızdaki yoğun tempodan ve pandeminin getirdiği kısıtlamalardan dolayı engellenebilir. Son 10 günlük dönemde tüm dikkatinizi işinize, çalışma ortamınıza, iş arkadaşlarınıza ve bazı krizleri çözmeye verebilirsiniz. 28 Ocak’ta gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Dolunay bilinçaltınızda yetersizlik, başarısızlık ve ya onaylanmama gibi duygularla yüzleşmenize yardımcı olacak. Bir arkadaşınızın söyleyeceği bir söz bunda etken olabilir. Egonuz zedelenebilir. 31 Ocak’ta Merkür’ün Kova burcunda geri gitmesiyle, çalışma ortamınız, şartlarınız, işinizle ilgili 15 Ocak civarında konuşulanları tekrar masaya yatırmak durumunda kalabilirsiniz.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı libra-marsha-charlebois-1.jpg
TERAZİ BURCU

Yükselen Terazi’ler, Ocak ayının ilk haftasını, eviniz, aileniz, yuvanız, varsa evden yönettiğiniz bir işiniz ile alakalı konuşmalara, görüşmelere, planlamalara ayırabilirsiniz. Ayın geri kalanında ise çocuğunuz, aşk hayatınız, hobileriniz alanında kafa yorabilirsiniz. Burada sağlamaya çalıştığınız disiplin ve düzen karantinanın getirdiklerinden olumsuz etkilenebilir. Diğer taraftan eşinizle olan ortak sermayeler ve ya yatırımlarınız, pasif gelirleriniz ile ilgili ekonomik çalkantılara karşı mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Partneriniz, ortağınız, müşterileriniz burada asıl motivasyon kaynağınız olacak.

13 Ocak’ta gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni Ay, işiniz, aileniz, yuvanız, gayrimenkul gibi konularda yeni bir oluşum ve girişimi beraberinde getirebilir. Bu yeni atılacak adımda gayrimenkul gelirlerinde sağlamak istediğiniz istikrar, hobileriniz ve eğlence anlayışınızdaki yeni tutumunuz tetikleyici olabilir. Yatırımlarınız ile ilgili mücadeleniz, savaşınız, pandeminin getirdiği kısıtlamalardan dolayı zorlaşabilir. Son 10 günlük dönemde tüm enerjinizi gayrimenkul gelirlerine, çocuğunuza, aşk hayatınıza verebilirsiniz. 28 Ocak’ta gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Dolunay uzun vadeli bir projenizi, kariyerden elde ettiğiniz gelirleri netleştirmede belirleyici olacak. Bir arkadaşınıza da veda edebilirsiniz. 31 Ocak’ta Merkür’ün Kova burcunda geri gitmesiyle, aşk hayatınız, çocuklar, yatırım araçları ile ilgili 15 Ocak civarında konuşulanları tekrar masaya yatırmak durumunda kalabilirsiniz.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı The-Art-of-Marsha-Charlebois-Artwork-Collection_-Zodiac-4-1.jpg
AKREP BURCU

Yükselen Akrep’ler, Ocak ayının ilk haftasını, kardeşleriniz, akrabalarınız, işiniz ile ilgili stratejilere, görüşmelere, konuşmalara ayırabilirsiniz. Ayın geri kalanında ise aileniz, yuvanız ve yaşamak istediğiniz yer konusunda kafa yorabilirsiniz. Taşınma kararı alabilirsiniz. Burada yapmak istediğiniz her neyse, pandeminin getirdiklerinden olumsuz etkilenebilir. Diğer taraftan partneriniz, ortağınız, onlarla olan sözleşmeleriniz ve yasal süreçlerle ilgili beklenmedik olaylara karşı mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Günlük rutininiz ve çalışma hayatınız ile ilgili hedefleriniz burada asıl motivasyon kaynağınız olacak.

13 Ocak’ta gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni Ay, kardeşleriniz, akrabalarınız, aracınız ve işinizle ilgili stratejileriniz gibi konularda yeni bir başlangıcı beraberinde getirebilir. Bu yeni oluşumda eviniz ve aileniz ile ilgili sağlamak istediğiniz istikrar önemli bir etken olabilir. Partneriniz ve ortağınız ile ilgili mücadeleniz, bazı kısıtlamalardan ve gecikmelerden dolayı zorlaşabilir. Son 10 günlük dönemde tüm dikkatinizi eviniz, aileniz ve yuvanıza verebilirsiniz. 28 Ocak’ta gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Dolunay kariyer alanınız ve toplum önündeki statünüz açısından önemli sonuçlar ve farkındalıklar getirebilir. Şirketin yönetiminde bazı sırlar açığa çıkabilir. 31 Ocak’ta Merkür’ün Kova burcunda geri gitmesiyle, aileniz ve yuvanız ile ilgili 15 Ocak civarında konuşulanları tekrar masaya yatırmak durumunda kalabilirsiniz. Yarım kalan işlemler varsa bunları tamamlamak isteyebilirsiniz.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı The-Art-of-Marsha-Charlebois-Artwork-Collection_-Zodiac-3-1.jpg
YAY BURCU

Yükselen Yay’lar, Ocak ayının ilk haftasını, gelirler, kaynaklar, değerler ve finansal konular ile ilgili stratejilere, görüşmelere ayırabilirsiniz. Ayın geri kalanında ise yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan ilişkileriniz, aldığınız ve ya verdiğiniz eğitimler, fikirleriniz gibi konulara yoğunlaşabilirsiniz. Buradaki düşünceleriniz, pandeminin getirdiklerinden olumsuz etkilenebilir. Diğer taraftan çalışma ortamınız, şartlarınız ve sağlığınız ile ilgili beklenmedik durumlara karşı mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Rekabetçi tarafınız, çocuklar, aşk hayatı, yatırım araçlarınız ile ilgili hedefleriniz burada asıl güç kaynağınız olacak.

13 Ocak’ta gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni Ay, gelirler, kazançlar, kaynaklar gibi konularda yeni bir oluşumu getirebilir. Attığınız bu yeni adımda, eğitim, kardeşler, bilgi düzeyiniz gibi konularda sağlamak istediğiniz istikrar sizi yönlendirebilir. Çalışma ortamınızdaki mücadeleniz, iş yükünüzün ağırlaşması ve kafanızdaki krizleri disipline etmek durumunda kalmanız nedeniyle daha da zorlayıcı olabilir. Son 10 günlük dönemde tüm gücünüzü iletişime, görüşmelere, eğitimlere verebilirsiniz. 28 Ocak’ta gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Dolunay uzaklar, uzaklarla bağlantılı işler, yatırımlar gibi konularda önemli aydınlanmalar, bitişler ve farkındalıklar yaratabilir. 31 Ocak’ta Merkür’ün Kova burcunda geri gitmesiyle, kardeşler, eğitimler varsa aracınız ile ilgili 15 Ocak civarında konuşulanları tekrar masaya yatırmak durumunda kalabilirsiniz.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Taurus-Poster-by-The-Art-of-Marsha-Charlebois-1-1.jpg
OĞLAK BURCU

Yükselen Oğlak’lar, Ocak ayının ilk haftasını, özel hayatınız, görünümünüz ve ya imajınız, genel sağlığınız gibi konulara ayırabilirsiniz. Ayın geri kalanında ise gelirler, kaynaklar, ticaret ve finansal konular zihninizi meşgul edebilir. Burada ciddi kararlar alırken zorlanabilirsiniz. Diğer taraftan aşk hayatınız, çocuklar, yatırım araçlarınız ile ilgili ekonomik açıdan gelişen beklenmedik sarsıntılara karşı mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Aileniz ve yuvanız açısından bu eylemler oldukça önemli.

13 Ocak’ta gerçekleşecek olan burcunuzdaki Yeni Ay, özel hayatınızda 2018’den bu yana yaratmaya çalıştığınız düzenin tamamlandığını ve hayatınızda yeni bir sayfa açacağınızı göstermekte. Bu yeni sayfada, gelirler ve kazançlarınız gibi alanlarda sağlamak istediğiniz istikrar, disiplin size yardımcı olabilir. Aşk ve çocuklar, spekülatif yatırım araçlarındaki mücadeleniz, finansal kısıtlamalardan kaynaklı zorlaşabilir. Son 10 günlük dönemde tüm enerjinizi kazançlara, gelirlere, kaynaklara verebilirsiniz. 28 Ocak’ta gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Dolunay yatırımlar, tasarruflar, pasif gelirler gibi konularda önemli sonuçlar ve farkındalıklar getirebilir. Partnerinizin geliriyle ilgili netlik kazanan durumlar olabilir. 31 Ocak’ta Merkür’ün Kova burcunda geri gitmesiyle, parasal konular ile ilgili 15 Ocak civarında konuşulanları tekrar masaya yatırmak durumunda kalabilirsiniz.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Aquarius-by-The-Art-of-Marsha-Charlebois-1.jpg
KOVA BURCU

Yükselen Kova’lar, Ocak ayının ilk haftasını, gizli planlarınıza, perde arkasından yönettiğiniz işlerinize, bazı yatırım projelerine ayırabilirsiniz. Ayın geri kalanında ise özel hayatınız, tarzınız, imajınız ve genel sağlığınız sizi meşgul edebilir. Burada ciddi kararlar baskı ve stres yaratabilir. Diğer taraftan aileniz, yuvanız ve eviniz ile ilgili ekonomik açıdan yaşanabilecek beklenmedik durumlara karşı mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Kardeşler, yakın akrabalar burada sizi motive eden ana konu.

13 Ocak’ta gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni Ay, kariyeriniz, işiniz, statünüz gibi gizli ilerlemek istediğiniz alanlarda yeni bir oluşum başlatacağınıza işaret etmekte. Özel hayatınızda kurmak istediğiniz yeni düzen burada asıl çıkış kaynağınız. Aileniz ve yuvanız alanındaki mücadeleniz, sizi bu açıdan zorlayabilir. Son 10 günlük dönemde tüm dikkatinizi kendinize, aldığınız eğitimlere ve bilgisel donanımlara verebilirsiniz. 28 Ocak’ta gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Dolunay partneriniz, eşiniz, ortağınız gibi konularda önemli yüzleşmeler, farkındalıklar getirebilir. Partneriniz hakkında bir gerçekle karşılaşabilirsiniz. 31 Ocak’ta Merkür’ün Kova burcunda geri gitmesiyle, eğitimler, stratejiler, iletişim ve teknolojik donanımınız ile ilgili 15 Ocak civarında konuşulanları tekrar masaya yatırmak durumunda kalabilirsiniz.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı The-Art-of-Marsha-Charlebois-Artwork-Collection_-Zodiac.jpg
BALIK BURCU

Yükselen Balık’lar, Ocak ayının ilk haftasını, sosyal çevrenize, kariyer gelirlerinize, uzun vadeli planlarınıza ayırabilirsiniz. Ayın geri kalanında ise bilinçaltınızda bazı sizi rahatsız eden konulara odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Burada pandeminin etkileri can sıkıcı olabilir. Diğer taraftan kardeşleriniz, yakın çevreniz, yaşadığınız ortam ile ilgili ekonomik açıdan yaşanabilecek beklenmedik olaylara karşı savunmaya geçmek durumunda kalabilirsiniz. Gelir ve kaynak yaratma hedefiniz, burada sizi harekete geçiren ana konu.

13 Ocak’ta gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni Ay, yeni bir çevreye adım atmanıza yardımcı olabilir, uzun vadeli planlarınıza bir yenisini ekleyebilirsiniz. Perde arkasında ve belki interaktif alanlarda kurmak istediğiniz yeni sistem burada asıl çıkış noktanız. Kardeşleriniz, yaşadığınız çevre ve burada yaratmaya çalıştığınız güvenlik alanlarını yönetmekte zorlanabilirsiniz. Son 10 günlük dönemde tüm enerjinizi, bilinçaltınıza, perde arkasından yönettiğiniz projelere verebilirsiniz. 28 Ocak’ta gerçekleşecek olan Aslan burcundaki Dolunay çalışma ortamınız, şartlarınız, işiniz ve sağlığınız gibi konularda önemli bitişler, sonuçlar, farkındalıklar getirebilir. Konumunuz belirlenebilir, hastaysanız tedavi olabilirsiniz. 31 Ocak’ta Merkür’ün Kova burcunda geri gitmesiyle, perde arkasından yönettiğiniz projeler ile ilgili 15 Ocak civarında konuşulanları tekrar masaya yatırmak durumunda kalabilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş