28 Aralık 2020 – 3 Ocak 2021 Kasım 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Yılın son haftasına Yengeç burcundaki Dolunay ile veda ediyoruz. Bu Dolunay aslında yaklaşık 2 senelik bir sürecin sonlanmasını ifade etmekte. Özellikle Temmuz 2019’dan sonra atılan tohumların, sonuçlarını almak, hasadını yapmak mümkün. Aile ve kariyer hayatında yaşanılan değişiklikler ve dönüşümler alanında elde ettiklerimizle artık yeni bir döngü başlatmamız gerek.

Haftaya bir diğer damgasını vuracak gökyüzü oluşumları ise, Güneş – Uranus ve Venus – Neptun arasındaki açılar olacak. Kariyer ve iş hayatında beklenmedik sürprizler gündeme gelirken, umut dolu gelişmeler ve görüşmeler moralimizi düzeltebilir. Diğer taraftan ise, para ve ilişkiler alanında inançlarımızı ve bakış açımızı değiştirmemiz gerektiğine dair önemli uyarılar var. Eğer bu alanda bir değişime gitmezsek hayal kırıklıkları ve hüsranlar bizi beklemekte. Ocak 2020’de yaratıcılığımızı ve inancımızı kullanarak üretkenliğimizi gösterdiğimiz alanda bazı şeyleri değiştirmek, terk etmek, farklı bir bakış açısıyla değerlendirmek şart…Aksi takdirde hayal ettiklerimize ulaşmak her zamankinden zor olabilir.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, hafta başında gelirler ve kazançlar alanında bir takım sürprizler, kariyer alanına odaklanmanıza neden olabilir. Kendi potansiyelinizi, yeteneklerinizi otoriteler önünde sergileyerek önemli başarılara imza atmanız, maddi alanda kazanca dönüşecek gibi görünüyor.

30 Aralık’ta gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, iş ve aile kanalında önemli duygusal farkındalıklara gebe. Temmuz 2019’dan bu yana aileniz ve yuvanız ile ilgili oluşturmak istediğiniz düzene nihayet kavuşuyorsunuz. Artık elinizde neyi saklamak, neyi bırakmak gerektiğinin farkındasınız. Kariyer alanındaki olumlu gelişmeler, görüşmeler hayalleriniz noktasında sizi motive ederken, aileyi bu süreçte ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

Diğer taraftan, uzaklarla bağlantılı ilişkileriniz, seyahat planlarınız suya düşebilir. Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Partneriniz ve ya ortağınız ile ilgili planlarınız beklediğiniz gibi sonuçlanmayabilir.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, hafta başında özel hayatınız, ikili ilişkiler/ortaklıklar alanındaki kararlarınız ve kariyer konusundaki eğiliminiz konusunda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Ailenizle birlikte uzaklara taşınmak, iş nedeniyle seyahat etmek gibi durumlar gündeme gelebilir.

30 Aralık’ta gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, yakın çevreniz, kardeşleriniz ve akrabalarınızla olan ilişkileriniz açısından önemli duygusal açılımlara gebe. Temmuz 2019’dan bu yana bu alandaki ihtiyaçlarınızın artık farkındasınız. Uzaklarla bağlantılı önemli görüşmeler gelecek planlarınız konusunda sizi motive ederken, yakın çevrenizdekileri ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

Diğer taraftan, finansal kararlarınız, eşiniz ve ya ortaklarınızla olan maddi paylaşımlarınız ve tasarruflarınız konusunda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu alanda beklediğiniz kazançlar, planlarınız için yetersiz kalabilir.

İkizler Burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta başında maddi manevi güvenlik alanlarınız, bu alandaki endişeleriniz konusunda bazı sürpriz durumlar yaşanabilir. Tasarruflar, yatırımlar, pasif gelirler ve ortaklarınızla paylaştığınız kazançlar konusuna eğilmek durumunda kalabilirsiniz. Yeteneklerinizle gösteriş yapmaya özen gösterin. Krizi fırsata çevirmek için iyi bir zaman olabilir.

30 Aralık’ta gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, gelirler, kazançlar ve bu alanda yapmak istedikleriniz açısından önemli sonuçlara gebe. Temmuz 2019’dan bu yana attığınız tohumların sonuçlarını alma vakti geldi. Evden yönetilecek bir iş, ve bu işe yapılacak bir yatırım, yapacağınız görüşmeler kariyer açısından size umut verebilir.

Diğer taraftan, ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında eski bakış açılarından vazgeçmenizin zamanı geldi. İş, ortaklık, şirket ve kariyer beklentilerinizi gözden geçirin. Doğru ortakla her şey farklı yaşanabilir.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, hafta başında sosyal çevreniz, arkadaş ortamlarınız, gelecek planlarınız konusunda bazı sürpriz durumlar, olaylar yaşanabilir. Partneriniz ve ya ortağınızla olan ilişkinize daha fazla odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Maddi anlamda destek olmak durumunda kalabilirsiniz.

30 Aralık’ta gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, özel hayatınız ve bu alandaki hedefleriniz noktasında önemli bir dönemin bitişine işaret etmekte. Temmuz 2019’dan bu yana başlattığınız girişimler son şeklini aldı. Özellikle ortağınızla ve ya partnerinizle yapacağınız görüşmeler inancını yükseltebilir.

Diğer taraftan, iş ortamınız ve çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde alanında durumları yeniden değerlendirmelisiniz. Ocak 2020’yi bir hatırlayın. Buradaki eski anlayış ve ya vizyon burada bir sonuç vermeyecek. Hayallerinize ulaşmanızın tek yolu, çalışma şartları ve ortamınızdaki felsefeyi değiştirmek.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, hafta başında iş hayatınız, kariyeriniz, üst düzey yöneticiler konusunda bazı sürpriz durumlar, olaylar yaşanabilir. İşinizdeki sorumluluk alanlarınıza odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Belki işyerinde kendinizi göstermek iyi bir fikir olabilir.

30 Aralık’ta gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, aileniz, yuvanız ve işin perde arkasında yapmak istedikleriniz noktasında önemli bir sürecin kapanmasına neden olacak. Temmuz 2019’dan bu yana attığınız tohumlar bir bir sonuç verdi. Şimdi buradaki durumunuzu garantileyecek, iş yeriniz ve çalışma şartlarınızla ilgili yapacağınız konuşmalar, pasif gelirleriniz konusunda beklentilerinizi yükseltebilir.

Diğer taraftan, planladığınız bir eğlence, bir kaçamak, ve ya tatil beklediğinizden daha fazla paraya mal olabilir, beklediğiniz gibi çıkmayabilir. Kayıplarla karşılaşabilirsiniz. Belki de eğlence anlayışında bir çığır açmalısınız.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, hafta başında uzaklarla bağlantılı finans ve ya kazançlar konusunda bazı sürpriz durumlar yaşanabilir. İşinizdeki potansiyel ve yönetim becerilerinize, organizasyonel yaklaşımınıza odaklanmak durumunda kalabilirsiniz.

30 Aralık’ta gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, ailenizle ilgili uzun vadeli planlarınız ile ilgili önemli bir döngünün kapanışını yapacak. Temmuz 2019’dan bu yana çok çaba verdiniz. Kariyer ve mesleğiniz açısından önemli görüşmeler yapmanın tam zamanı. Bu ortaklıklar açısından size umut verebilir.

Diğer taraftan, eviniz aileniz ve yuvanız konusunda yapmak istediğiniz yatırım ve ya finansal katkılar eşinizi yeteri kadar tatmin etmeyebilir. Burada farklı bir yaklaşım beklentileri karşılayacaktır.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, hafta başında pasif gelirler, yatırım ve tasarruflar, borç, kredi, miras gibi konularda sürpriz gelişmeler sizi şaşırtabilir. Sürpriz bir hediye sizi çok mutlu edebilir. Beraberinde evinize, ailenize, yuvanıza odaklanmak durumunda kalabilirsiniz.

30 Aralık’ta gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, kariyeriniz, işiniz ve mesleğiniz ile ilgili konularda önemli bir sürecin tamamlanmasını sağlayabilir. Temmuz 2019’dan bu yana emeklerinizin karşılığını alma zamanı. Evden yürüttüğünüz işiniz, taşınma, evle ilgili sorumluluklar gibi konularda yapacağınız görüşmeler, günlük rutininizle ilgili işleyişte sizi rahatlatabilir.

Diğer taraftan, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan ilişkiniz, kısa seyahatler, yolculuklar gibi konularda beklentileriniz suya düşebilir. Kendinizi kandırmaktan vazgeçmelisiniz. Maddi açıdan zararlara dikkat etmelisiniz.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, hafta başında partneriniz ve ortağınız ile olan ilişkinizde sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir. İşle ilgili sorumluluklarınıza ve görevlerinize, stratejilerinize odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Kariyeriniz açısından başarılarınız önem kazanacak gibi duruyor.

30 Aralık’ta gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, uzaklar, uzaklardaki akrabalarınız, eviniz, yuvanız ile ilgili konularda Temmuz 2019’dan bu yana girişimlerinizin sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Buradaki sonuçla beraber, finans ve kazançlarla ilgili yapacağınız görüşmeler, çocuklar ve aşk hayatınız konusunda umutlanmanıza yardımcı olabilir.

Diğer taraftan, gelirler, kazançlar, elinize geçen para, bir şekilde beklentilerinizi karşılamayacak gibi görünüyor. Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, hafta başında çalışma ortamınız, işiniz, sağlığınız gibi konularda bazı beklenmedik durumlar gündeme gelebilir. Gelirler, kazançlar ve yurtdışı bağlantılı işlerinizden elde ettiğiniz kaynaklara odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Burada bir büyüme ve ya fırsat yakalamanız mümkün.

30 Aralık’ta gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, yatırımlar, pasif gelirler, miras, vergi, sigorta gibi konularda Temmuz 2019’dan bu yana attığınız adımların sonuçlarına ulaşmanızı sağlayacak. Hemen sonrasında yapacağınız ticaret, gelir ve finans alanındaki görüşmeler aileniz ve yuvanızla ilgili hayalleriniz için umut olabilir.

Diğer taraftan, aileniz ve yuvanızla ilgili beklentileriniz, buradaki hedefleriniz konusunda bazı şeyler yolunda gitmeyebilir. Genel anlamda hayat felsefeniz, özel hayatınıza bakış açınız konusunda vizyonunuzu gözden geçirmelisiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, hafta başında aşk hayatınız, çocuklar, spekülatif yatırım araçları gibi konularda sürprizler , beklenmedik olaylar gündeme gelebilir. Özel hayatınıza, kendinize yaptığınız yatırımlara odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Krizler bir anda fırsata dönebilir.

30 Aralık’ta gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve birliktelikler gibi konularda önemli bir farkındalık sağlayacak. Duygusal açıdan bazı gerçeklerle karşılaşmanız mümkün. Temmuz 2019’dan bu yana attığınız buradaki ciddiyet, attığınız tohumlar, verdiğiniz çaba sonuç verecek. Hemen sonrasında işinizle ilgili alacağınız kararlar, oluşturacağınız stratejiler, planlar, hayallerinizi gerçekleştirmede umut olabilir.

Diğer taraftan, yetenekleriniz, rekabet ettiğiniz konular, işinizle ilgili performansınız alanında hayal kırıklığı hissedebilir, özgüveninizi sorgulayabilirsiniz. Eğer perde arkasında yaşadığınız bir ilişkiniz ve ya platonik bir aşkınız varsa inzivaya çekilmek, ilişkinizi gizli yaşamak zorunda kalmak canınızı sıkabilir.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kovalar, hafta başında aileniz, yuvanız, evinizle ilgili konularda sürprizler iş ve kariyer konusundaki yaklaşımınıza odaklanmanızı gerektirebilir. Bunu bir şans olarak değerlendirmeniz, krizi fırsata çevirmenize yardımcı olacaktır.

30 Aralık’ta gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, çalışma ortamınız, işiniz, sağlığınız, günlük rutininiz gibi konularda duygusal bir farkındalığı gündeme getirecek. Temmuz 2019’dan bu yana bu alanda yapmak istedikleriniz konusunda önemli sonuçlara varabilirsiniz. Hemen sonrasında kariyerinizle bağlantılı alacağınız kararlar ve ya oluşturacağınız stratejiler, para ve kaynak yaratma konusunda umutlarınızı yeşertebilir.

Diğer taraftan, sosyalleşmek ve arkadaşlarınızla beraber güzel vakit geçirmek sizi çok mutlu edebilir, fakat maddi açıdan zorlayabilir.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, hafta başında kardeşleriniz, yakın çevreniz, onların hayatlarıyla ilgili sürpriz durumlar gündeminizi meşgul edecek. İşinizle ilgili gelecek planlarına odaklanmak durumunda kalabilirsiniz.

30 Aralık’ta gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki Dolunay, aşk hayatınız, çocuklar, hobiler, ilgi alanları, spekülatif yatırım araçları gibi konularda duygusal farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Temmuz 2019’dan bu yana yaratmak istediğiniz oluşumlar konusunda önemli sonuçlara varabilirsiniz. Hemen sonrasında kariyer gelirleri ve uzun vade planlarınız konusunda görüşmeler yapmanız özel hayatınızla ilgili beklentilerinizi destekleyecek.

Diğer taraftan, kariyer alanında elde ettiğiniz başarılar tam da beklediğiniz gibi olmayabilir. Beklentilerinizi düşürmenizde fayda var.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

TEMEL ASTROLOJİ DERSLERİ

Paylaş