11 – 17 Ocak 2021 – Haftalık Burç Yorumları

Bu haftanın en önemli olayı Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay. Güneş ve Plüton kavuşumu üst yönetim ve organizasyonların başındaki kişiler tarafından ciddi baskı ve zulüm ihtimalini gündeme getiriyor. Bu hafta kariyer ve statü değişimi ile ilgili ciddi ve kökten çözümler üretmeye çalışarak harekete geçebiliriz. Meslek değişimleri, işten ayrılma kararları, yeni bir iş yerinde işe başlama gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu süreçte manipulasyonlara karşı dikkatli olmak lazım.

Merkür, Venüs ve Mars henüz burç değiştirmişken, Kova burcunda seyreden Satürn ve Jüpiter, diğer taraftan Boğa burcundaki Uranus ile ciddi gerilimlere gebe. Etkileri geçtiğimiz haftadan itibaren hissedilen bu durum, iletişim ve eylem konusunda ciddi blokaj ve engellerle, diğer taraftan sürpriz ve beklenmedik durumlarla karşılaşacağımızı gösteriyor. Uranus’un bu hafta ileri harekete geçmesi, tüm dengeleri alt üst edebilir.15 Ağustos’tan bu yana Retro harekette olan Uranus, ekonomik açıdan hız kesmiş gibi görünse de, piyasalarda ve ekonomik alanda, hızla iniş, çıkışlara, sürprizlere şahit olabiliriz.

Tüm bu konular basit gibi gelse de, bu hafta ve önümüzdeki hafta gelişecek olaylar tüm 2021’e damgasını vuracak nitelikte.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koç’lar, hafta başında iletişim açısından oldukça yoğun olabilirsiniz. Yabancılar ve ya uzaklarla bağlantılı işler, gruplar, organizasyonlar, online toplantılar tüm zamanınızı  alırken, dış piyasalar ve ekonomik alandaki sürpriz gelişmeler sizi şaşırtabilir. İsyankar duruşunuz ve humanist anlayışınız, finansal konulardaki hedefleriniz için çaba göstermenizi zorlaştırırken, pandeminin getirdiği bazı kısıtlamalara takılabilirsiniz. Adaletsizlikler gündemde.

Hafta ortasında gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni ay, kariyer evinizde yeni bir oluşuma adım atacağınıza göstermekte. Üzerinizde çok fazla yük olduğunu hissedebilirsiniz ve üst yönetim tarafından bir takım baskılarla karşılaşabilirsiniz, gereğinden fazla sorumluluk almanız mümkün. 

15 Ocak’ta Uranus’un ileri gitmesiyle önümüzdeki 8 ay boyunca maddi açıdan sürpriz kazançlar ve masraflara, ekonomik değişimlere dikkat etmelisiniz. Kariyer alanındaki başarınız maaşınıza direk yansıyabilir, fakat aynı hızla harcayabilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, hafta başında üst yönetim ve işinizle ilgili çok fazla görüşme ve toplantıya katılmanız mümkün. Özel hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikler, çalışma prensiplerinizle çatışsa da burada hakkınızı savunmak isteyebilirsiniz. Fakat pandeminin getirdiği bazı engeller, daralmalar, özel hayatınızla ilgili eylemlerinizi bloke edebilir. Hareket alanınız daralabilir.

Hafta ortasında gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni ay, uzaklarla bağlantılı konular, hukuksal işler ve ya yurtdışıyla ilgili sorumluluklarınız alanında yeni bir başlangıca adım atacağınıza göstermekte. Buradaki güçlü insanlar sizi manipule etmeye çalışabilir, üzerinizde hakimiyet kurmak isteyebilir. Dikkatli olmasınız. Eğer uzaklarda bir yaşam sürmek gibi bir durum söz konusu ise, pandemiyle bağlantılı süreç buna engel olabilir.

15 Ocak’ta Uranus’un ileri gitmesiyle önümüzdeki 8 ay boyunca özel hayatınızda oluşabilecek sürpriz değişimlere dikkat etmelisiniz. Uzaklarla bağlantılı işlerinizde elde edeceğiniz finansal başarılar, işinizi kolaylaştırabilir.

İkizler Burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, hafta başında uzaklar, seyahatler, yurtdışı kontaklarınız ile ortaklık üzerine online görüşmeler, toplantılar tüm zamanınızı alabilir. Finansal endişelerinizi ve kaygılarınızı ortadan kaldırma çabanız yüksek. Önümüzdeki süreçte iş ortamınızda arkanızdan iş çevirenlere dikkat etmelisiniz. Piyasalarda sürpriz gelişmeler, sizin canınızı sıkabilir. Fevri ve isyankar konuşmak yerine, daha soğukkanlı olmalısınız.

Hafta ortasında gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni ay, yatırım, tasarruf, prim, sigorta, miras ve benzeri pasif kazançlarınız alanında yeni bir girişimde bulunacağınızı göstermekte. Burada tasarruflar üzerinde güç ve hakimiyeti almak istemeniz ana motivasyon kaynağınız.. Fakat, finansal alandaki endişe ve kaygılarınız ve bunları ortadan kaldırma çabanız, pandeminin getirdiği şartlar nedeniyle daha da zorlanabilir.

15 Ocak’ta Uranus’un ileri gitmesiyle önümüzdeki 8 ay boyunca finansal ve ekonomik değişkenlerin korkularınızı tetiklemesine izin vermemelisiniz. . Bu süreçte eşinizle olan ortak sermaye, kazanç, miras, sigorta ve ya tasarruflarda elde edeceğiniz sürpriz artışlar sizi mutlu edebilir.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, hafta başında finansal konularla ilgili yoğun bir iletişim içine girebilirsiniz. Elde ettiğiniz pasif gelirler, tasarruflar ve ya eşten gelen ek kazançlar, hesap kitap yapmanıza neden olacak. Gelecek ile ilgili finansal güvenliğinizi sağlamak isteyebilirsiniz. Piyasalardaki sürpriz gelişmeler, sizi kaygılandırabilir.

Hafta ortasında gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni ay, ortaklık, evlilik, ilişki ve partnerlik alanında yeni bir oluşuma adım atacağınızı göstermekte. Yatırımlarınızı ve gayrimenkul gelirlerinizi birlikte düşünerek bir gelir akışı yaratma arzunuz, pandeminin getirdiği şartlar nedeniyle engellenebilir. Hareket alanınız daralabilir.

15 Ocak’ta Uranus’un ileri gitmesiyle önümüzdeki 8 ay boyunca gelecek planlarınız ve kariyer gelirlerinizde ani iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte partneriniz ve ya ortağınızdan alacağınız destek sizi rahatlatabilir.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, hafta başında partneriniz ve ya ortağınız, müşterileriniz ile görüşmelerde oldukça yoğun bir tempo içine girebilirsiniz. Finansal konular ana gündem olacak gibi. Ekonomideki sürpriz gelişmeler burada sizi çözümsüz bırakabilir.

Hafta ortasında gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni ay, çalışma ortamınız, şartlarınız, işiniz ve sağlığınız alanında yeni bir oluşuma adım atacağınızı göstermekte. Yeni bir diyet ve ya sağlıklı beslenme ve bunu alışkanlık haline getirmek isteyebilirsiniz. Ailenizi düşünerekten mesleğiniz ve pozisyonunuz konusunda kendinizi garantiye alma çabanız, pandeminin getirdiği kısıtlamalar nedeniyle engellenebilir. Hareket alanınız daralabilir.

15 Ocak’ta Uranus’un ileri gitmesiyle önümüzdeki 8 ay boyunca üst yönetim, organizasyonel şema, otoriteler alanında sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte çalışma ortamınızda ve işinizde elde edeceğiniz başarılar sizin kendinizi güvende hissetmenizi kolaylaştıracak.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, haftaya yoğun bir iş temposuyla başlayabilirsiniz. Evinizle de bağlantılı konular tüm zamanınızı alabilir. Ekonomide yaşanabilecek sürpriz gelişmeler önünüzde bir engel olarak belirebilir.

Hafta ortasında gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni ay, hobiler, aşk hayatı, çocuklar ve ya yatırımlar alanında yeni bir başlangıç yapacağınızı göstermekte. Bir hobinizi işe dönüştürme çabanız söz konusu olabilir. Üzerinizdeki baskı çok olsa da, uzaklardaki finansal kaynaklarınızı garantiye alma çabanız, eylemleriniz, hedefleriniz pandeminin getirdiği kısıtlamalar nedeniyle sekteye uğrayabilir.

15 Ocak’ta Uranus’un ileri gitmesiyle önümüzdeki 8 ay boyunca uzaklar, seyahatler, yasal süreçler ve ya kişisel gelişim alanında sürpriz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte aşk ve iş hayatınızdaki olumlu olaylar ise size finansal alanda büyüme fırsatı getirecek.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, haftaya başlarken kendinizi çocuklar, aşk hayatı, hobiler, gayrimenkul gelirleri gibi konularda yoğun bir iletişim trafiğinde bulabilirsiniz. Eğitim, öğretim, kardeşlerle olan ilişkilerde gündemde olabilir. Eşinizin geliri, ortak sermayeniz, pasif gelirler alanında sürpriz gelişmeler, bu alandaki fikirlerinizi çürütebilir. Kafanızdaki çözümler işe yaramayabilir.

Hafta ortasında gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni ay, ev, aile, yuva ve evden yürüttüğünüz işiniz alanında yeni bir oluşuma gireceğinizi göstermekte. Üzerinizdeki stresi yönetmeniz gerekecek. Eşinizin maddi alandaki çabaları, sizin pasif gelirlerinizle ilgili eylem planlarınız, pandeminin getirdiği kısıtlamalar dolayısıyla engellenebilir.

15 Ocak’ta Uranus’un ileri gitmesiyle önümüzdeki 8 ay boyunca tasarruflar, miras, sigorta, vergi, krediler ve eşinizin maddi durumunda sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte eviniz, aileniz ve yuvanıza yaptığınız yatırım kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, hafta aileniz, yuvanız, eviniz, taşınma ve yer değişiklikleri gibi konularda çok yoğun bir tempoyla başlıyor. Eve yatırım yapabilir, para harcayabilirsiniz. Partneriniz, ortağınız, yasal süreçler ve kontratlar alanında sürpriz gelişmeler, sizi zihnen yoracak gibi.

Hafta ortasında gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni ay, yaşadığınız ortam, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan ilişkiler ve ya onların hayatında yeni bir oluşuma gireceğinizi göstermekte. İşinizle alakalı ve pozisyonunuz gereği ek yükler ve sorumluluklar verilebilir. Baskıya dikkat. Eşiniz, ortağınız ile ilişkiniz ve imzaladığınız sözleşmeler noktasında yapmak istedikleriniz pandeminin getirdiği kısıtlamalar dolayısıyla engellenebilir.

15 Ocak’ta Uranus’un ileri gitmesiyle önümüzdeki 8 ay boyunca eşiniz ve ortağınız sizi şaşırtmaya devam edecek. İlişkinizde ani iniş ve çıkışlar görülebilir. Bu süreçte yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile olan sevgi dolu ilişkiniz, aldığınız eğitimler, yapacağınız kısa yolculuklar, bu süreci kolay atlatmanızda yardımcı olacak.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, gökyüzü hafta başında yakın çevreniz, kardeşleriniz, eğitimler, öğretimler, iletişim, aracınız ve benzeri konularda çok yoğun bir trafiğe gireceğinizi gösteriyor. Çok konuşmak durumunda kalabilirsiniz. Online toplantılar ve görüşmeler gündemde. Çalışma ortamındaki krizler, sürpriz ekonomik gelişmeler işinizi zorlaştırabilir.

Hafta ortasında gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni ay, gelirler ve kazançlar alanında yeni bir oluşuma gireceğinizi göstermekte. Size yeni bir gelir kapısı var. Maddi anlamda sorumluluklarınız artıyor. İş yerinde güvende hissetmek için koyduğunuz hedefler, hareket alanınız, pandeminin getirdiği engeller dolayısıyla kısıtlanabilir.

15 Ocak’ta Uranus’un ileri gitmesiyle önümüzdeki 8 ay boyunca çalışma ortamınız, şartlarınız, sağlığınız, alışkanlıklarınız alanında beklenmedik durumlarla karşılaşmanız mümkün. Gelirinizin ve kaynaklarınızın artması buradaki ani iniş çıkışları yönetmenizde yardımcı olacak.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, gökyüzü hafta başında gelirler, kazançlar, kaynaklarınız, kendinize verdiğiniz değer gibi konularda başkalarıyla yoğun bir iletişime ve pazarlığa gireceğinizi söylüyor. Hakkınızı savunmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız, çocuklar, yatırımlar ve ya sosyalleşmek noktasında gerçekleşecek sürpriz durumlar zihnen sizi yorabilir.

Hafta ortasında gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni ay, özel hayatınız, imajınız, üzerinizdeki sorumluluklar, statünüz ve duruşunuz alanında yeni bir oluşuma gireceğinizi göstermekte. Aşk hayatınız ve ya çocuklarınızla ilgili hedefler, yatırımlarınızı güvenceye almak için yapmak istedikleriniz, pandeminin getirdiği sıkıntılar dolayısıyla engellenebilir.

15 Ocak’ta Uranus’un ileri gitmesiyle önümüzdeki 8 ay boyunca aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili alanda beklenmedik durumlarla karşılaşmanız mümkün. Yatırım araçlarınızda sürpriz kazançlar ve ya kayıplar söz konusu olabilir. Özel hayatınız, kariyeriniz ve kendinize yapacağınız maddi manevi yatırımlar, ruhen sizi huzurlu kılarken, sürprizleri daha kolay yönetebilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, hafta sizin için özel hayatınıza, imajınıza, eğitimle ilgili konulara odaklanarak başlıyor. Zihnen yorulabilirsiniz. Aileniz, yuvanız, eviniz alanında gerçekleşebilecek sürpriz olaylar tüm bu yoğunluğun üstüne canınızı sıkabilir.

Hafta ortasında gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni ay, iş ve kariyer alanında gizli bir oluşuma gireceğinizi göstermekte. Alacağınız sorumluluk oldukça büyük gibi, özel hayatınızdaki özgürlüğünüzü tamamen kısıtlayabilir. Ev, aile ve yuva konusunda kendinizi güvenceye almak, bu alandaki motivasyonunuz, pandeminin getirdiği sıkıntılar dolayısıyla kaosa dönüşebilir. Alanınız daralabilir.

15 Ocak’ta Uranus’un ileri gitmesiyle önümüzdeki 8 ay boyunca aile, yuva, ev ve gayrimenkul alanında beklenmedik olaylar yaşamanız mümkün. Ekonomik durumlar ev hayatınızı olumlu ve ya olumsuz etkileyebilir. Uzaklarla bağlantılı bir iş ortaklığı ve ya partnerlik, gizli yönetmek istediğiniz iş anlaşmaları bu noktada size alan açacak ve kendinizi daha iyi hissettirecek. Krizi fırsata çevirebilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, hafta başı sizin için perde arkasından yapacağınız bazı özel görüşmelere, toplantılara, interaktif buluşmalara işaret ediyor. Eviniz ve ailenizi ilgilendiren konularda beyin fırtınası yapabilirsiniz. Bilinçaltınızdaki bazı endişelere odaklanmanız mümkün. Size şifa olacak bilgiler alabilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevre, finansal planlarla ilgili çıkabilecek sürpriz durumlar can sıkıcı olabilir.

Hafta ortasında gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Yeni ay, yeni bir iş çevresi, sosyal ortam ve ya işle ilgili uzun vadeli yeni bir projeye adım atacağınızı göstermekte. Alacağınız sorumluluk oldukça fazla. Güçlü konumdaki insanların sizden beklentisi yüksek. Finansal alandaki stratejilerinizi gerçekleştirmek istediğiniz noktada, pandeminin getirdiği karantina ve benzeri engellerle karşılaşmanız mümkün.

15 Ocak’ta Uranus’un ileri gitmesiyle önümüzdeki 8 ay boyunca kardeşleriniz, yaşadığınız çevre, eğitimler, iletişim trafiğinizde beklenmedik durumlar yaşamanız mümkün. Finansal alanda dünyada olup biten gelişmeler, sürpriz durumlar bu alanda stabil kalmanıza engel olacak gibi. Sosyal çevreniz, kariyer alanından tanıdığınız insanlar ve onların size karşı yaklaşımı son derece olumlu olduğundan bu stresi yönetmeniz daha kolay olabilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

TEMEL ASTROLOJİ DERSLERİ

Paylaş