7 – 13 Aralık 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzü, 2020’nin son tutulması olan ve 14 Aralık’ta gerçekleşecek olan Yay burcunda Güneş tutulmasına zemini hazırlıyor. Özellikle 8 Aralık’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan ilk Dördün, Güneş tutulması sonrasında atacağımız adımlar da oldukça etkin olacak. 2018 Eylül ayında attığımız tohumların sonuçlarını Mart 2020′ de almıştık. Şimdi sistem bizi yeni atacağımız tohumlar konusunda hazırlamakta. Doğum haritanızda Başak burcuna düşen yaşam alanında önemli bir temizlik yapmak söz konusu.

Güneş’in Mars ile olumlu etkisi motivasyonu ve harekete geçme enerjisini arttırırken, Venüs ve Plüto arasındaki olumlu açı finansal desteklerle kendimizi daha motive hissetmemizi sağlayacak.

En dikkat edilmesi gereken gökyüzü olayı ise Güneş ve Merkür’ün, Neptün ile kurduğu olumsuz açı. Aldanmaları, kandırılmaları, hayal kırıklıklarını ve hüsranları hayatımıza getirebilir. Bu nedenle yeni oluşumlar için beklentilerimizi, ideallerimizi ve hayallerimizi gözden geçirmekte fayda var.

Güçlü olduğumuzu sandığımız ve inanmak istediğimiz bir dönemden geçiyoruz. Dolayısıyla bu yanılgıdan ve avunmadan uyanışa geçiş yapmamız gerekiyor. Bu hafta sonu özellikle gerçeklerle yüzleşmek can acıtabilir.

Koç Burcu

KOÇ

Yükselen Koçlar, önümüzdeki aylarda atacağınız yeni tohumlara alan açmak için özellikle çalışma ortamınız, işiniz, şartlarınız, ve sağlığınız ile ilgili geçmişe veda etmek zorundasınız. Sizi yavaşlatan ve ya ağırlaştıran her ne varsa özellikle alışkanlıklar ve sürekliliklerden kurtulmalısınız. Mart 2020’de deneyimledikleriniz, size bu konuda önemli bir ders verdi.

Hayalleriniz ve idealleriniz, özellikle uzaklarla bağlantılı konularda alacağınız kararlara gölge düşüren bir etkiye sahip. Burada fazla iyimser ve ya fedakar yaklaşmanız size kaybettirebilir.

Başarmak ve ya hedeflerinize ulaşmak konusunda özellikle uzaklarla bağlantılı konulara bel bağlamanız heyecanınızı arttırıyor. Ama iyi düşünün.

Hafta sonu alacağınız bir haber, göreceğiniz bir rüya, uzaklardan gelecek bir bilgi ve ya eğitim sonucu sizi hüsrana uğratabilir.

Boğa Burcu

BOĞA

Yükselen Boğa’lar, önümüzdeki aylarda yeni oluşumlara adım atacaksınız. Fakat bu yeni oluşumlar için gerekli alanı yaratmak zorundasınız. Özellikle çocuklar, çocuklarınızın ihtiyaçları, onlarla olan düzeniniz, bazılarınız için ise yetenekler, beceriler, aşk hayatı gibi konularda gözlem yapıp, sizi yavaşlatan ve ya ağırlaştıran şeyleri hayatınızdan çıkarmanız gerekiyor. Mart 2020’de deneyimledikleriniz, size bu konuda çok şey gösterdi.

Hayalleriniz ve idealleriniz, özellikle mali konularda yaklaşımınız, harcamalarınız, ödemeleriniz, ortak sermayeniz ve bu alandaki beklentileriniz sizi yanlış yönlendirebilir. Karşı tarafı cezbediyor oluşunuz sizin elinizi güçlendiriyor.

Mahremiyetiniz, gizli ilişkileriniz ve girişimleriniz konusunda özellikle finansal alanda beklentileriniz heyecanınızı arttırıyor.

Hafta sonu alacağınız bir haber, özellikle eş ile olan ortak sermaye, paylaşımlar ve ya hesapta olmayan bir borç ve ya harcama, beklentilerinizi boşa çıkarabilir, sizi hüsrana uğratabilir.

İkizler Burcu

İKİZLER

Yükselen İkizler, önümüzdeki aylar partneriniz, ortağınız ve kuracağınız yeni iş birlikleri ve ya evlilik gibi konular açısından oldukça önem taşıyor. Fakat bu başlangıcı yaratmak için bazı şeylere veda etmeniz gerekiyor. Özellikle aileniz, yuvanız, evden yönettiğiniz işleriniz, kurduğunuz düzen ve ya alışkanlıklarınız alanında gözlem yapıp, sizi yavaşlatan ve ya ağırlaştıran şeylerden kurtulmalısınız. Mart 2020’de deneyimledikleriniz, size bu konuda çok şey öğretti.

Kariyer alanındaki beklentileriniz ve iyimserliğiniz bu süreçte sizi yanlış yönlendirebilir. Özellikle üst düzey yöneticiler ve otoritelere fazla bel bağlamayın.

Gelecekle ilgili ve kariyerinizden elde edeceğiniz gelirler ile ilgili ikili ilişkiler ve ortaklıklardan çok fazla güç alıyor, bu alanda hedeflerinize ulaşacak gücü kendinizde buluyorsunuz. Yetenekli ve becerikli oluşunuz en büyük gücünüz.

Hafta sonu özellikle partner ve ya eş tarafından ve ya bir ortağınızdan alacağınız bir haber sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Canınızı sıkabilir. Gerçeklerle yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

YENGEÇ

Yükselen Yengeç’ler, önümüzdeki günlerde iş yeriniz ve çalışma ortamınız ile ilgili önemli adımlar atacaksınız Fakat öncesinde bir temizlik yapmak şart. Özellikle iletişim, kardeşleriniz, yaşadığınız ortam, düzen ve sağlıkla ilgili stratejilerinizde bir değişiklik yapmalısınız.. Mart 2020’de deneyimledikleriniz, belki neden bunu yapmanız gerektiğine bir ışık tutabilir.

Özellikle uzaklar, seyahatler, yüksek öğrenim ve ya yasal süreçler gibi konularda beklentileriniz ve iyimserliğiniz bu süreçte sizin olayları yanlış algılamanıza neden olabilir.

Kariyer alanında aşırı motivesiniz. Başarma isteğiniz çok yüksek. İş yerindeki duruşunuz ve hırsınız takdir edilecek cinsten. Ama dikkatli olun.

Hafta sonu çalışma arkadaşlarınız ve ya çalışma şartlarınızla ilgili alacağınız bir haber ve ya bir dedikodu sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Gerçekler canınızı yakabilir.

Aslan Burcu

ASLAN

Yükselen Aslan’lar, önümüzdeki süreç, çocuklar, aşk hayatınız, ilgi alanlarınız, yetenekleriniz ve becerileriniz, spekülatif yatırımlarınız açısından oldukça önemli. Burada atacağınız yeni bir tohum öncesinde gerekli koşulları organize etmelisiniz. Özellikle kazançlar, gelirler ve kaynaklarınız konusunda ailenizin ihtiyaçlarını gözden geçirmelisiniz.. Mart 2020’de deneyimledikleriniz, size yol gösterecek.

Özellikle eşinizin gelirleri, kazançları, ortak paylaşımlarınız gibi konularda beklentileriniz çok yüksek. Bu durum olayları yanlış değerlendirmenize neden olabilir.

Uzaklar, seyahatler, yüksek öğrenim ve ya yasal süreçler alanında aşırı heyecanlı ve bazı girişimler konusunda isteklisiniz. Yeteneklerinize güveniyorsunuz, ailenizden, üst düzeylerden ve evdeki enerjiden aldığınız destek de elinizi güçlendiriyor.

Hafta sonu finansal bir yatırım, gayrimenkul geliri ve ya çocuklar, aşk hayatı, hobinize yapmak istediğiniz bir yatırım ile ilgili can sıkıcı bazı haberler alabilirsiniz. Bu kararlarınızı değiştirmeniz de etken olabilir.

Başak Burcu

BAŞAK

Yükselen Başak’lar, önümüzdeki aylarda eviniz, aileniz, yuvanız açısından oldukça önemli. Burada alacağınız yeni kararlar, yeni girişimler öncesi özellikle özel hayatınız, sağlığınız ve alışkanlıklarınız konusunda bazı şeyleri gözden geçirmelisiniz. Belki de ikili ilişkiler ve sosyal çevreniz konusunda bir takım bakış açılarına veda etmelisiniz. Mart 2020’de deneyimledikleriniz, size ışık tutabilir.

Eşiniz, ortağınız, partneriniz, yaptığınız anlaşmalar ve sözleşmeler gibi konulardaki iyimserliğiniz, idealleriniz ve beklentileriniz sizin yanılma payınızı arttırıyor. Uyanık olun.

Finansal konularda özellikle yatırımlar, ortak sermayeler, maddi yan kazançlar, tasarruflar alanında aşırı heyecanlı ve motivesiniz. Aileniz ve eviniz ile ilgili bazı konular, uzaklardaki insanların sizin fikirlerinizi onaylaması gücünüzü arttırıyor.

Hafta sonu evden yürüttüğünüz bir işiniz, yer değişikliği ve ya taşınma hakkındaki bir haber ve ya yapacağınız görüşme canınızı sıkabilir, partner ve ya ortak tarafından hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yükselen Terazi’ler, önümüzdeki süreçte, aldığınız ve ya verdiğiniz eğitimler, yaşadığınız çevre, kardeşlerinizle olan ilişkiniz, iletişiminiz, varsa aracınız konusunda atacağınız adımlar önemli hale gelecek. Bu yeni girişimler öncesi özellikle işiniz, interaktif kurduğunuz sistem, izole çalışma alanınız konusunda bazı şeyleri gözden geçirmelisiniz. İşinize yaramayan sistemlere veda etmelisiniz. Mart 2020’de deneyimledikleriniz, size yol gösterecek.

Diğer taraftan günlük rutin, alışkanlıklarınız, çalışma ortamınız ve iş hayatınız gibi konulardaki iyimserliğiniz, beklentileriniz çok yüksek.

Ortaklar, partneriniz, müşterileriniz konusunda yaratmak istediğiniz enerji, sahip olduğunuz bilgisel donanım, deneyim, son dönemde yarattığınız maddi kaynak ve elde ettiğiniz gelirler sayesinde motivasyonunuzu arttırıyor.

Hafta sonu eğitimler, uzaklardan gelecek bir haber, yazışma ve ya görüşme beklentilerinizi karşılamayabilir ve sizi hüsrana uğratabilir.

Hafta sonu eğitimler, uzaklardan, kardeşlerinizden ve ya akrabalarınızdan aldığınız bir haber, yazışma ve ya görüşme beklentilerinizi karşılamayabilir ve sizi hüsrana uğratabilir. Gerçekler can sıkıcı olabilir.

Akrep Burcu

AKREP

Yükselen Akrep’ler, Aralık ayında, gelirler, kazançlar, kaynaklar konusunda atacağınız tohumlar son derece önemli. Burada iyi bir potansiyel yaratmak istiyorsanız çevreniz, kariyer nedeniyle bağlantılı olduğunuz kişiler ve ortamlar konusunda bazı temizlikler yapmanız şart. İşinize yaramayan sistemlere veda etmelisiniz. Mart 2020’de deneyimledikleriniz, belki bu konuda uyanışa geçmenize yardımcı olabilir.

Diğer taraftan aşk hayatınız, çocuklar, spekülatif yatırım araçları, hobiler, ilgi alanları konusunda çok sağlıklı düşünemiyorsunuz. Buradaki yumuşak karnınız, sizin yanlış seçimler yapmanıza neden olabilir.

İş hayatınız, çalışma düzeniniz ve sisteminiz, ortamınız konusundaki hedefleriniz, son dönemde insanları kolay etkileyişiniz, tarzınız ve duruşunuz ve yarattığınız gelirler sayesinde enerjinizi yükseltti. Çok şey başarmak istiyorsunuz.

Hafta sonu finansal konuda alacağınız bir haber, ticari bir görüşme, özellikle yabancı kaynaklı ve ya yurtdışı bazlı bir takım maddi kaynaklar sizi hayal kırıklığına uğratabilir, beklentilerinizi boşa çıkarabilir.

Yay Burcu

YAY

Yükselen Yay’lar, önümüzdeki 6 ay, özel hayatınız, ikili ilişkilerdeki duruşunuz, imajınız ve genel anlamda yaratmak istediğiniz düzen konusunda çok önemli olacak.. Burada hedeflerinize ulaşmak ve yeni başlangıçlar yapmak için, özellikle kariyer hayatınızdaki ihtiyaçlarınızı gözden geçirmelisiniz. Eski sistemler, düzenler işe yaramıyor. Mart 2020’de deneyimledikleriniz, size bu konuda çok şey ifade edebilir.

Diğer taraftan eviniz, aileniz, yuvanız konusunda çok fazla hayal ve beklenti içindesiniz. Önünüzü sağlıklı bir şekilde görmeniz imkansız.

Çocuklar, aşk hayatınız, Ağustos ayından beri başarmak istedikleriniz sizi çok motive ediyor. Son dönemde elde ettiğiniz başarılar, yürüttüğünüz gizli ilişkiler ve maddi yatırımlar elinizi güçlendiriyor.

Hafta sonu kariyeriniz ile bağlantılı alacağınız bir teklif, haber ve ya yapacağınız bir görüşme evdeki hesaplarınıza uymayabilir. Aileniz ve yuvanız açısından beklentilerinizi karşılamayabilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yükselen Oğlak’lar, önümüzdeki süreçte dinlenmek, inzivaya çekilmek, uzaklarla ilgili bir projeyi perde arkasından harekete geçirmek sizin gündeminizi meşgul edecek.. Burada istediğiniz başarıyı elde etmek için özellikle uzaklarla olan iş bağlantılarınızı, kurmak istediğiniz düzeni ve sistemi, ihtiyacınız olan işi ve şartları gözden geçirmelisiniz. İşe yaramayanlara veda etme zamanı. Mart 2020’de deneyimledikleriniz, bu konuda size yardımcı olabilir.

Yaratıcı fikirler, ilham ve aşırı idealist yaklaşımınız, belki kardeşleriniz ve ya yaşadığınız çevreyle ilgili çok fazla beklentiniz sizi olumsuz etkileyebilir. Sağlıklı karar almanıza engel olabilir.

Eviniz, aileniz ve yuvanız konusunda Ağustos ayından beri koyduğunuz hedefler konusunda çok heyecanlısınız. Arkadaş çevrenizden aldığınız destek, finansal güç, kendinize yaptığınız yatırım sizi motive ediyor.

Hafta sonu uzaklarla yapacağınız bir görüşme, alacağınız bir haber, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Canınızı sıkabilir. Atacağınız tohumlar ile ilgili farklı bir yöne gitmek isteyebilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Yükselen Kova’lar, önümüzdeki 6 ay boyunca sosyal çevreniz, uzaklardaki arkadaşlarınız, kariyer alanından elde ettiğiniz gelirler odak noktanız olacak.. Burada yaratmak istediğiniz her neyse, işe önce harcamalar, mali destekler ve yatırımlar, tasarruflar alanından başlamalısınız. Buradaki yanlış hesaplara, gerçek ihtiyaçlara konsantre olup, gereksiz harcamalara veda etmelisiniz. Mart 2020’de deneyimledikleriniz, belki size bir takım fikirler verebilir.

Gelir ve kaynak yaratmadaki aşırı iyimser ve hayalci duruşunuz sizi olumsuz etkilemekte. Sadece hayal kurmak yetmiyor. Size bir parmak bal çalanlardan uzak durmalısınız.

Kardeşleriniz, yakın çevreniz ve akrabalarınız ile ilgili bir takım girişimler ve bu alandaki hedefler konusunda Ağustos ayından beri verdiğiniz mücadeleler konusunda eliniz güçleniyor. Çevreden aldığınız ve gelecek planlarınızla ilgili oluşumlar sizi motive etmekte.

Hafta sonu bir harcama ve ya masraf beklediğinizden çok daha yükseğe çıkabilir. Alacağınız bir maddi destek devede kulak kalabilir. Önümüzdeki süreç için kararlarınızı gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Yükselen Balık’lar, önümüzdeki süreçte kariyer ve iş alanında atacağınız yeni tohumlar, yapacağınız başlangıçlar önemli olacak.. Terfi etmek, yükselmek söz konusu olurken, ortaklar ve ikili ilişkiler konusunda daha önceden izlediğiniz stratejide bazı hataları düzeltmek, eski anlayışa veda etmek işlerinizi kolaylaştırabilir..Mart 2020’de bu alanda aldığınız dersler, sizin bu yaklaşımınızda değişiklik yapmanızı kolaylaştırabilir.

Özel hayatınız, ikili ilişkilerdeki yaklaşımınız ve kurduğunuz bir çok hayal ve ya beklentiler, sizin yanılmanıza ve aldanmanıza yol açıyor. Aşırı fedakar ve iyimsersiniz.

Finansal konular, gelirler ve kaynaklar ile ilgili girişimler ve amaçlar konusunda hız kazanmak isteyebilirsiniz. Kariyer alanında elde ettiğiniz başarı, uzaklarla bağlantılı maddi kaynaklar elinizi güçlendiren şeyler.

Hafta sonu üst düzey yöneticiler, kariyer ve ya mesleki alanla bağlantılı alacağınız bir haber, bilgi , yapacağınız bir görüşme sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Beklentilerinizin kurbanı olabilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş