Penumbral Lunar Eclipse (Yarı gölgeli Ay tutulması ) İkizler burcunda 8°’de gerçekleşiyor. Önemli bilgiler açığa çıkıyor. 
Mesela faili meçhul cinayetler, gizli komplolar ve ya entrikalar ile ilgili bilinmeyenler açığa bu tutulmayla çıkabilir. Amerika’ nın açık düşmanlarıyla ilgili beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. Aynı anda bir seri konu açıklığa kavuşturulabilir. Her şey çorap söküğü gibi gelebilir. Ülkeyi kadersel anlamda etkileyecek bir düğümün çözülmesinden bahsediyorum. Amerika daha fazla düşman kazanabilir.

İkizler burcunda Ay tutulması, Rusya’nın ise tepe noktası tetiklenmekte. Hükümetin, açık düşmanlarıyla ilgili siyaseti ve politikası alanında açığa çıkan bilgilere işaret etmekte. Bu Rusya’da muhalefet partileri ve grupları da olumsuz etkileyebilecek, aynı zamanda azınlıklar ile de ilgili önemli kararların alınarak ucu açık konuların sonuçlanacağına işaret ediyor. Hükümet hem masaya oturduğu açık düşmanlarıyla, hem de azınlıklar ayağında aldığı kararların anonsunu yapabilir.

Çin ise İkizler burcunda Ay tutulmasının izlenebileceği bir diğer nokta. Halk ve topraklar, tarım sektörü, halkın sağlığı ve günlük düzeni ile ilgili bilgiler, haberler açıklanabilir. Repütasyon kaybını tetikleyebilecek bilgiler sansasyona neden olabilir. Haziran 2019’dan bu yana yaşanan durumlarla saklanan ve ya üstü örtülen konularla ilgili ilginç ve çok gizli bilgiler açığa çıkabilir.

Etkisi 9 ay sürecek olan bu tutulmanın, Ağustos 2021’de etkisini kaybetmesiyle, yeni bir sürece adım atılacak.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş