6 – 12 Temmuz 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, henüz yaşanan Ay tutulmasının etkilerini yaşarken, daha sakin bir haftaya adm atacağız. Bu haftanın en önemli olayı Chiron’un Retro gezegenlere katılımı olacak. Hafta sonu itibariyle durağan pozisyona geçecek olan Merkür, önümüzdeki hafta itibariyle ileri harekete geçerek Retro hareketten çıkacak. Dolayısıyla bu hafta aile içi tartışmalar yanlış anlaşılmalar, kavgalar hala tetiklenen konulardan.. Aman dikkat!


Koç Burcu

KOÇ

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması etkisini sürdürmekte. Aile içi olaylar ön plana çıkarken, bu hafta tartışmalar ve kavgalara hazırlıklı olun. Konu Haziran başında ailenizle ve ya evinizle ilgili aldığınız kararlar. Şu an bu konuda aceleci ve hızlı hareket etmek asıl problem olabilir. Yatırımcılar, kredi ve ya mali destekler size fırsat yaratırken, aile ve ya ev ile ilgili gecikmeler ve ya terslikler sizi daha da çok sinirlendirebilir.

Yakın çevreniz ile olan ilişkiler sizi desteklerken özgüveninizi arttırabilir. Özgüveninizi ve yeterliliğinizi kabullenmek için önümüzdeki Nisan ayına kadar yaşayacaklarınız size yol gösterecek. Geçmişte kendinizi yeterli ve başarılı görmediğiniz her travmayı ve her yarayı şifalandırabilirsiniz.

Çocuklar ve yaratıcılık haftasonu ilham kaynağınız olabilir. Aşk hayatınız sizi hayallere sürükleyebilir.

.

Boğa Burcu

BOĞA

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması etkisini sürdürmekte. Yakın çevrenizde yaptığınız konuşmalar partneriniz ile ilgili yapmak istediklerinize ters düşebilir. Konu Haziran başında yakın çevrenizle ve akrabalarınızla ilgili aldığınız kararlar. Şu an partneriniz ile ilgili aceleci ve hızlı hareket etmek asıl problem olabilir. Ortağınız ve partnerinizin perde arkasından yönettikleri canınızı daha çok sıkabilir.

Elde ettiğiniz kazançlar sizi desteklerken özgüveninizi arttırabilir. Özgüveninizi ve yeterliliğinizi kabullenmek için önümüzdeki Nisan ayına kadar yaşayacaklarınız size yol gösterecek. Geçmişte kendinizi yeterli ve başarılı görmediğiniz her travmayı ve her yarayı şifalandırabilirsiniz.

Aileniz ve yuvanız, aile içi ilişkiler hafta sonu ilham kaynağınız olabilir. Dostlarınıza daha anaç ve şefkatli davranabilirsiniz.

İkizler Burcu

İKİZLER

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması etkisini sürdürmekte. Para ile ilgili yaptığınız konuşmalar, fikirler stratejiler gelecek planlarınızla uyuşmayabilir. Konu Haziran başında kazançlar ve gelirler ile ilgili alınan bir takım kararlar. Kendinizi bloke hissedebilirsiniz. Gelecek ile ilgili işiniz ve kariyeriniz kaynaklı yeni stratejiler hızınızı kesebilir.


Partnerinizin desteği ve onayı, ikili ilişkilerdeki başarınız özgüveninizi arttırabilir. Özgüveninizi ve yeterliliğinizi kabullenmek için önümüzdeki Nisan ayına kadar yaşayacaklarınız size yol gösterecek. Geçmişte kendinizi yeterli ve başarılı görmediğiniz her travmayı ve her yarayı şifalandırabilirsiniz.

Yaratıcılığınızı paraya dönüştürmek konusunda hafta sonu enerjiniz daha yüksek olabilir. Böylelikle kariyer hedefleriniz ve idealleriniz zenginleşebilir.

Yengeç Burcu

YENGEÇ

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması etkisini sürdürmekte. Özel hayatınız ve ikili ilişkiler, ortaklıklar ile ilgili fikirler, düşünceler iş alanında sizi zorlayabilir. üst düzey erle güç savaşına girebilirsiniz. Konu Haziran başında çıkan dedikodular ve iş ile ilgili düzen şart ve koşullar alanında alınan kararlar. Ego savaşına dikkat!


Kariyer çevrenizin size olan desteği, ikili ilişkilerdeki başarınız özgüveninizi arttırabilir. Özgüveninizi ve yeterliliğinizi kabullenmek için önümüzdeki Nisan ayına kadar yaşayacaklarınız size yol gösterecek. Geçmişte kendinizi yeterli ve başarılı görmediğiniz her travmayı ve her yarayı şifalandırabilirsiniz.

İmajınız veya görünümünüze daha fazla yatırım yapabilir, seyahatler ve ya yolculuklar konusunda daha fazla hayal kurabilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması etkisini sürdürmekte. Aileniz ve eviniz ile ilgili birtakım düşünceler ön planda. Yurtdışı veya uzaklar ile ilgili yapmak istediğiniz atılımlar bu bağlamda engelleyici olabilir. Konu Haziran başında aileniz ile ilgili perde arkasından iletmek istedikleriniz ! Bu alanda kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz.

Yakın akrabalarınızın, kardeşlerinizin sosyalleşmenizdeki faydası ve desteği kendinize olan öz güveninizi arttırabilir. Uzaklarda bir ev satın alma projeniz burada size oldukça destekçi olacak. Özgüveninizi ve yeterliliğinizi kabullenmek için önümüzdeki Nisan ayına kadar yaşayacaklarınız size yol gösterecek. Geçmişte kendinizi yeterli ve başarılı görmediğiniz her travmayı ve her yarayı şifalandırabilirsiniz.

Hafta sonu yaratıcılığınızı ve sağlıklı egonuzu aileniz içerisinde faydalı bir şekilde kullanmak, hem maddi, hem manevi açıdan partnerinize destek olmanıza yardımcı olabilir.

Başak Burcu

BAŞAK

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması etkisini sürdürmekte. Aileniz ile birlikte sosyalleşmek, arkadaşlarınızla görüşmek, kariyer gelirleriniz ile ilgili görüşmek, istediğiniz yatırım ve harcamalar ile ilgili önünüzde engel yaratabilir. Konu Haziran başında kariyer çevreniz ile ve ya gelirleriniz ile ilgili alınan bir takım kararlar veya yapılan görüşmeler! Yapmak istediğiniz yatırımlar, almak istediğiniz borçlar veya maddi destekler bu görüşmelerdeki fikirler ile çatışabilir.


Kariyer alanında elde ettiğiniz başarılar özellikle yurt dışından elde ettiğiniz maddi kaynaklar kendimize olan öz güveninizi arttırabilir.. Özgüveninizi ve yeterliliğinizi kabullenmek için önümüzdeki Nisan ayına kadar yaşayacaklarınız size yol gösterecek. Geçmişte kendinizi yeterli ve başarılı görmediğiniz her travmayı ve her yarayı şifalandırabilirsiniz.

Hafta sonu aileniz ile birlikte veya arkadaşlarınızla sosyalleşmek partneriniz ile olan ilişkinize iyi gelebilir.

Terazi Burcu

TERAZİ

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması etkisini sürdürmekte. Aileniz ve eviniz ile ilgili birtakım düşünceler ön planda. işiniz ve evinizle ilgili yapmak istedikleriniz çatışırken bu durum partnerinizle aranızda münakaşalara neden olabilir. Konu Haziran başında uzak akrabalarınızla, aileniz veya işiniz ile ilgili almak istediğiniz kararlar. Bu alanda partnerinizle birlikte hızlı hareket etmek isteyebilirsiniz asıl problem bu gibi görünüyor . Bir yandan eğitim ve öğretim alanında gelişmek diğer taraftan evinizi yönetmek oldukça zorlayıcı olabilir.


Haziran ayı içerisinde aldığınız eğitimler, bilgi anlamında yaptınız yatırımlar kendinize olan özgüveninizi arttırırken özellikle birebir ilişki kurduğunu müşteriler veya ortaklıklar veya partnerinizle olan ilişkinizde destekleyici olabilir. Özgüveninizi ve yeterliliğinizi kabullenmek için önümüzdeki Nisan ayına kadar yaşayacaklarınız size yol gösterecek. Geçmişte kendinizi yeterli ve başarılı görmediğiniz her travmayı ve her yarayı şifalandırabilirsiniz.

Hafta sonu sosyal çevrenizin de desteği ile işinizde ve çalışma düzeniniz de daha yaratıcı olabilirsiniz.

Akrep Burcu

AKREP

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması etkisini sürdürmekte. Uzaklar, seyahatler ve işle ilgili sorumluluklar ön planda. Uzaktaki müşterileriniz ve ya tavsiye verdiğiniz kişiler, onlarla yaptığınız görüşmeler iş ve sağlık konusunda başlattığınız enerjiyle çatışmakta. Konu Haziran başında yapılan seyahat planları ve iş çevresindekiler ve iş ile ilgili şartlar ve koşullar. Bu alanda geriye dönüp bir değerlendirme yapmak gerekebilir.

Haziran ayı içerisinde aldığınız maddi manevi destekler, özellikle eşinizin birfiil desteği kendinize olan özgüveninizi arttırabilir. Özgüveninizi ve yeterliliğinizi sağlık ve iş alanında bunları kabullenmek için önümüzdeki Nisan ayına kadar yaşayacaklarınız size yol gösterecek. Geçmişte kendinizi yeterli ve başarılı görmediğiniz her travmayı ve her yarayı şifalandırabilirsiniz.

Hafta sonu uzaklardaki akrabalarınız, ve ya iş ortaklarınız, yaşça büyük otoriteler yaratıcılığınızı tetikleyerek, hayal gücününüzü ortaya çıkmasına yardımcı olabilir.

Yay Burcu

YAY

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması etkisini sürdürmekte. Kazançlar ve giderler dengesi, mali kaynaklar ön planda. Partnerinizin ve ya ortağınızın maddi anlamdaki desteği ve katkısı, banka, kredi ve miras gibi konular, rekabetçi tarzınıza ters düşebilir. Yardım kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Konu Haziran başında yapılan mali görüşmeler. Bu alanda geriye dönüp bir değerlendirme yapmak gerekebilir.

Haziran ayı içerisinde partnerinizin ve ya ortağınızla olan ilişkinizin keyif vermesi, romantik ve keyifli zamanlar kendinize olan özgüveninizi arttırabilir. Özgüveninizi ve yeterliliğinizi sağlık ve iş alanında bunları kabullenmek için önümüzdeki Nisan ayına kadar yaşayacaklarınız size yol gösterecek. Geçmişte kendinizi yeterli ve başarılı görmediğiniz her travmayı ve her yarayı şifalandırabilirsiniz. Özellikle de aşk, çocuklar ve rekabet içeren tüm hobileriniz alanında.

Hafta sonu uzaklardan elde ettiğiniz bir yan gelir ve ya pasif kazanç ve ya hediye, ailenizle ve yuvanızla ilgili bir takım idealleri gerçekleştirmede kaynak olabilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması etkisini sürdürmekte. Partneriniz, ortağınız, sözleşmeler , kontratlar ve bu alandaki yaklaşımınız önem kazanabilir. Partneriniz ve ya ortağınızla yaptığınız konuşmalar, aile hayatınızda daha hızlı hareket etmenize Konu Haziran başında yapılan pazarlıklar, görüşmeler, kontratlar ve ikili ilişkiler. Bu alanda geriye dönüp bir değerlendirme yapmak gerekebilir.

Haziran ayı içerisinde çalışma arkadaşlarınız ve işle ilgili keyif verici konular, kendinize olan özgüveninizi arttırabilir. Özgüveninizi ve yeterliliğinizi sağlık ve iş alanında bunları kabullenmek için önümüzdeki Nisan ayına kadar yaşayacaklarınız size yol gösterecek. Geçmişte kendinizi yeterli ve başarılı görmediğiniz her travmayı ve her yarayı şifalandırabilirsiniz.

Hafta sonu partnerinize ve ya ortağınıza yapacağınız yatırım, ve ya bir alım satım konusu ailenizle ve yuvanızla ilgili bir idealinizi gerçekleştirmenizde alan yaratabilir.

Kova Burcu

KOVA

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması etkisini sürdürmekte. İşiniz, sahip olduğunuz statü ve kariyeriniz ön planda. Çalışma arkadaşlarınızla ve ya üst yönetimlerle olan görüşmeler işle ilgili girişimlerinize ve hızlı hareket etmenize ters düşebilir. Fevri ve agresif bir halde olabilirsiniz. Haziran başında yapılan iş ve çalışma şartları ve sağlık gibi alanda yapılan görüşmelere geriye dönüp bir değerlendirme yapmak gerekebilir.

Haziran ayı içerisinde arkadaşlarınızla olan ilişkiniz, dostlarınız, eğlence ve tatil gibi konular, kendinize olan özgüveninizi arttırabilir. Özgüveninizi ve yeterliliğinizi, girişimci ruhunuzu, kısa yoldan çözüm yaratma kabiliyetinizi öne çıkarabilirsiniz. Tüm bunları kabullenmek için önümüzdeki Nisan ayına kadar yaşayacaklarınız size yol gösterecek. Geçmişte kendinizi yeterli ve başarılı görmediğiniz her travmayı ve her yarayı şifalandırabilirsiniz.

Hafta sonu partnerinizin ve ya ortağınızın, bir üst düzey yöneticinin desteğiyle maddi koşullarda hayal gibi bir fırsatı yakalamanız mümkün.

Balık Burcu

BALIK

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması etkisini sürdürmekte. Arkadaşlarınız, kariyer çevreniz , çocuklar ve aşk hayatınız önem kazanabilir. Çocuklarla ilgili aileyi ve yuvayı da ilgilendiren konularda yaptığınız konuşmalar, maddi konulardaki girişimlerinize ters düşebilir. Konu Haziran başında yapılan görüşmeler, özellikle de ev ve çocuklar, aşk hayatıyla ilgili. Bu alanda geriye dönüp bir değerlendirme yapmak gerekebilir.

Haziran ayı içerisinde aile içi keyif verici konular, maddi anlamda eve katkı kendinize olan özgüveninizi arttırabilir. Özgüveninizi ve yeterliliğinizi finansal alanda kabullenmek için önümüzdeki Nisan ayına kadar yaşayacaklarınız size yol gösterecek. Geçmişte kendinizi yeterli ve başarılı görmediğiniz her travmayı ve her yarayı şifalandırabilirsiniz.

Hafta sonu günlük rutininizden çocuğunuza ve aşk hayatınıza zaman ayırmanız sizi daha huzurlu ve şefkatli kılabilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş