13 Temmuz’da Merkür Retrosu bitiyor!

Yaklaşık 3 haftadan bu yana Retro harekette olan iletişim gezegeni Merkür, 13 Temmuz itibariyle ileri harekete geçecek. 26 Temmuz’da ise Retro alanı tamamen terk edecek.

19 Haziran’da Retro hareketine başlayan Merkür bu dönemdeki 2 tutulmada da, başrollere destek oldu.

MERKÜR RETROSU ASTROKLAROS.COM

21 Haziran’da Yengeç burcundaki Güneş tutulması, Merkür eşliğinde gerçekleşirken, Haziran ortasında yapılan konuşmaları tekrar gündeme getirdi. Ve bu alanda bir tohum atılmasını sağladı. (Tam tarih: 15 Haziran 2020). Tutulmanın etkisi 6 ay olduğu için bu konuşmalar, görüşmeler, önemli ve hayatımızda yeni (fakat aslında eski) bir oluşumun tetikleyicisi oldu.

5 Temmuz’da Oğlak burcundaki Ay tutulması ise, yine Merkür eşliğinde ve fakat bu sefer, tutulmaya karşıt, duygusal ve zihinsel anlamda zorlayıcı bir rol üstlendi. Özellikle 4 – 5 Haziran‘da alınan, duyulan haberlerin etkisi duygusal stres ve baskı yarattı. Bu alanda elde edilen farkındalığın katkısı, yine Güneş tutulması alanına olacaktır. Ekilen tohum, bu farkındalık sayesinde daha hızlı gelişip büyüyebilir.

13 Temmuz’da ileri harekete başlayacak olan Merkür, bu atılan tohumlarla ilgili daha hızlı hareket etmemizi sağlayabilir. Özellikle 19 ve 26 Temmuz bu bağlamda ön plana çıkmakta. Bu tarihlere dikkat! derim.

DİĞER ÖNEMLİ TARİHLER!!

8 ve 27 Temmuz 2020: Kavga ve gürültüye dikkat. Özellikle 8 Temmuz ik kavga ve yanlış anlaşılmaların, öfkenin ortaya çıkışı. Tekrarı 27 Temmuz.. Bu alandaki sorunlarla başa çıkmak ve fikir/eylem iş birliği içine girmek için, 17 Ağustos’u beklemek gerekecek.

30 Temmuz 2020: İletişim trafiğinin yoğunluğu artabilir. Kendine özgüven hata yaptırabilir. Dikkatli olmalı. Fazla hayal kurup, 30 Ağustos‘da aldanılmalarla, hayal kırıklıklarıyla karşılaşabiliriz.

1 – 3 Ağustos 2020: Kurumlar, devlet, otoriteler tarafından susturulmak, dinlenmemek ve ya reddedilmelerle karşılaşmak mümkün. Kırılgan, mutsuz hissedebiliriz. Aile ve yuvayla ilgili konularda engellenebiliriz. Bloke edenlerle aynı yöne bakmak ve olumlu sonuç almak için, 1 – 3 Eylül‘ü beklemek gerekebilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş