Chiron Retro gezegenlere katılıyor!

Chiron, 12 Temmuz itibariyle Koç burcunda Retro harekete geçiyor.

16 Aralık 2020’ye kadar geri hareketine devam edecek.

Uzun zamandan beri Koç burcunda seyahatte olan Chiron, doğum haritasında, travmaları, acıları, yaraları, özellikle de çocukluk döneminde yaşanan zorlukları anlatmaktadır.

CHIRON KOÇ BURCUNDA GERİ GİDİYOR ASTROKLAROS.COM

Chiron geri harekete geçtiğinde bu travmalarla yüzleşmek ve ya karşılaşmak mümkündür. Farkına varıp çözüm yaratmak için ideal zamandır.. Kişi kendi acılarıyla yüzleşme ve kendini anlama fırsatı yaratır. Kendini iyileştirmek bu dönemde her zamankinden daha kolay olur.

Şu anda gökyüzündeki Chiron, Koç burcunda seyretmekte.Bu da, kişinin bireysel kimliği ve egosuyla ilgili hissettiği ve ya yaşadığı sorunlara işaret eder. Herkesin kendi egosuyla, kimliğiyle, bireyselliğiyle ilgili bazı sıkıntılar bu dönemde su yüzüne çıkabilir. Fakat herkesin doğum haritasındaki Chiron, doğduğu andaki burcu ve yükselen burcu itibariyle belirli bir hayat alanında yaşanan travmalara işaret eder.

Bu nedenle Koç burcu, doğum haritanızda hangi hayat alanına işaret ediyorsa, bu alanda geçmişte yaşadığınız kimlik ve güç problemlerini açığa çıkarken, doğum haritanızdaki Chiron da bundan mutlaka nasiplenecektir ve faydalanacaktır.

Bireysel anlamdaki yeterlilik, başarı, ego, güç, kontrol ve enerji alanında duyduğunuz şüphe, suçlululuk, kırgınlık, bakış açıları, hassasiyetler bu dönemde farkındalığınızla ön plana çıkabilir.

Mars’ın da aynı dönemde Koç burcunda bulunması ve Retro sonrasında hemen kavuşmaları, bu bağlamda kendinize olan kızgınlığın, öfkenin, agresifliğin artacağını göstermekte. Farkında olmadan bugünlerde hissettiğiniz ve kendinizle ilgili anlamlandıramadığınız konular direk bununla alakalı olabilir. Güç savaşlarına girmek, güç savaşlarından kaçmak, mücadele etmek, yenilgiyi kabul etmek vb durumlarla da karşılaşmak mümkün.

Bireysel onay, sevgi, takdir bu alanda kendinizi şifalandırmanızda ana anahtar olacaktır. Kimsenin onayına, sevgisine, takdirine ihtiyacınız olmadığınızı bildiğiniz ve yeterli olduğunuza dair kimseden alkış almak zorunda olmadığınızı bilmeniz bu alanda size ışık tutacaktır.

Kendinizi olduğunuz gibi kabul etmek, geçmişte sizi bu şekilde hissettiren insanları olduğu gibi kabul edip, yola devam etmek, kimsenin söylediğiyle , yaptığı tanımla, öyle olmadığınızı bilmek …yoluyla enerjiniz büyüyecek, genişleyecek ve kendinize alan yaratma fırsatı yakalayabileceksiniz.

Bu alanda en sıkıntılı ve mücadeleci günler:

14 Temmuz, 17 Ağustos, 1 Kasım, 12 Ocak 2021 olacak.

16 Aralık‘ta ilerleyecek olan Chiron, Retro alanı tam olarak, 7 Nisan 2021’de terk edecek.

Kendinizi onaylama mekanizmasını çalıştırarak, yaraları, acıları, kabul ederek, bunların size birer katkı olduğunu düşünmek şifa yaratırken, özellikle Mart 2021‘de bu bağlamda ödülleri, hediyeleri ve emeğinizin karşılığını alacağınız bir dönem yaşayabilirsiniz.

Tarihleri not etmeniz faydanıza.

Yükselen burcunuza göre kendinizi eksik ve ya yetersiz hissedeceğiniz alanlar:

KOÇ: Özel hayatınız, çizmek istediğiniz yön, imajınız, hedefleriniz..

Aile, yuva, ev ve gayrimenkul alım-satım ve statü, işiniz, mesleğiniz, toplum önündeki rolünüz.

BOĞA: Perde arkasından düşündüğünüz konular, bilinçaltınız, hareket etmek, liderlik yapmak, öncü olmak, başlatmak ve ya girişimde bulunmak alanındaki endişeler ve kaygılar.

İKİZLER: Gelecek ve uzun vadeli projelerle ilgili atılması gereken adımlar, girişimler, oluşumlar

YENGEÇ: Kariyer alanındaki hedefler, liderlik ve statü arayışı.

ASLAN: Uzaklar, deniz aşırı mekanlar, seyahatler konusunda istenilen başlangıçlar.

BAŞAK: Yatırım projeleri, ortak sermaye ve banka, borçlar, miras gibi konulardaki bireysel hedefler.

TERAZİ: Partneriniz, ikili ilişkiler, ortaklarınız ile olan bağınız. Onları yönetme arzunuz ve kendinizle mücadele etmek.

AKREP: Sağlığınız, çalışma şartlarınız, iş koşulları, düzen ve rutin.

YAY: Rekabette olduğunuz ve kendinizi ispat etmek istediğiniz alanlar, yetenekler, beceriler, çocuklar ve aşk hayatınız.

OĞLAK: Aileniz, yuvanız, eviniz, gayrimenkul alanında başlatmak istedikleriniz.

KOVA: İşle ilgili girişimler, stratejiler, girişimci fikirler, kardeşler ve yakın akrabalarla olan ilişkilerdeki rolünüz, iletişim tarzınız.

BALIK: Maddi konular, kazançlar, gelirler ve kaynaklarınız, kendinize verdiğiniz değer ve bu alanlarda başlatmak istedikleriniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş