8 – 14 Haziran 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta geçtiğimiz haftalardaki yoğunluğa göre daha sakin geçebilir. Haziran ayı oldukça hareketli olmasına rağmen bu hafta biraz nefes almamız mümkün.

Halen 5 Haziran’daki Yarı Gölgeli Ay tutulmasının etkisindeyiz. Bu hafta Balık burcundaki Son dördün, ruhsal ve manevi alanlarda bir takım temizlik ve şifalanmalara ihtiyacımız olduğuna işaret ediyor. Bir şeyleri terk ederek yeni alanlar yaratmalıyız.

Önümüzdeki günlerde yaşayacağımız Merkür Retrosu ve 21 Haziran’daki Güneş tutulması için bu hafta oldukça kıymetli görünüyor. 21 Haziran civarında hangi tohumu atacaksak (aslında Haziran başı buna karar verdik!), Ay tutulmasının bizde oluşturduğu farkındalıkla, bu Son Dördün’de gerekli şartları oluşturmak için temizlik yapıp alan açmamız gerekecek. Balık enerjisi, doğum haritasında ana rahmini ifade ettiğinden, ruhsal ve psikolojik anlamda bizi olumsuz etkileyen durumlarla ilgili çaba göstermemiz mümkün olabilir. Ana esas, fantezilerden, hayallerden, başkalarının kandırmasından, net olmayan her ne varsa tüm bu sis bulutundan kendimizi kurtularak sadece ‘gerçekten’ hareket etmek olmalı. Kendimizi kandırmak ve ya avutmak önümüzdeki günlerde bize bir şey kazandırmayacak.

Aynı gün yaşayacağımız Mars – Neptun kavuşumu, salgınla ilgili tüm dünyada tehlike çanlarını çalabilir, fakat biz iyimser hareket edebilir, Temmuz ayında çok ciddi bir sonuç ve ya bedelle karşılaşabiliriz.

Koç Burcu

KOÇ

Hafta ortasına kadar sakiniz. 11 Haziran’da Güneş ve Neptun arasındaki zorlu açı, yakın çevre, kardeşler, çocukların eğitimi, kendi eğitim/öğrenim durumunuz ile ilgili bazı hüsranlarla karşılaşabileceğinizi göstermekte. Bir şeyler beklentilerinizi karşılamayabilir. Yakın çevrenizdeki bayan akrabalar bu konuda size manevi destek olup kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir, ve ya kısa bir seyahat toparlanmanızda yardımcı olabilir. Bir eğitim kendinize olan güveninizi yerine getirebilir.

5 Haziran’da Yay burcundaki Ay tutulması, uzaklar, yüksek öğrenim, aileniz varsa uzak akrabalarınız, eviniz konusunda bazı şeyleri netleştirmenize yardımcı oldu. 13 Haziran’daki Son Dördün ise, beklentilerinizi gözden geçirmeniz konusunda yardımcı olabilir. Bağımlılık yapan her ne varsa bunlardan kurtulmanın zamanı geldi. Tembellik, rehavet, madde ve alkol kullanımından uzak durmalısınız. Bu süreç sağlıklı karar almanız için uygun bir zaman değil! Aman dikkat!

Zamanınızı meditasyon yaparak, dinlenerek, bir takım şifa çalışmaları yaparak geçirebilir, kurban psikolojisi ve ya depresif duygulardan arınabilirsiniz. Salgına extra dikkat etmelisiniz!

Aileniz, yuvanız, gayrimenkulleriniz ile ilgili konularda uyanık olmalısınız!

Boğa Burcu

BOĞA

Hafta ortasına kadar sakiniz. 11 Haziran’da Güneş ve Neptun arasındaki zorlu açı, maddi kaynaklar, gelirler, kazançlar ile ilgili bazı hüsranlarla karşılaşabileceğinizi göstermekte. Uzun vadeli planlar alanında beklentileriniz karşılanmayabilir. Daha önce kenarda bir birikiminiz varsa bu kendinizi biraz daha iyi hissetmenizi sağlayacak gibi.

5 Haziran’da Yay burcundaki Ay tutulması, borçlar, harcamalar, eş ile ortak sermaye ve pasif gelirler alanında bazı şeyleri netleştirmenize yardımcı oldu. 13 Haziran’daki Son Dördün ise, beklentilerinizi gözden geçirmeniz konusunda yardımcı olabilir. Maddi kaygıları bırakmalısınız. Partnerinizin ve ya ortağınızın sizi bu konuda aldatması ve ya kandırması mümkün. Aman dikkat!

Yakın akrabalar ve yaşadığınız ortam, aileniz ile ilgili stratejileriniz konusunda uyanık olmalısınız.

İkizler Burcu

İKİZLER

Hafta ortasına kadar sakiniz. 11 Haziran’da Güneş ve Neptun arasındaki zorlu açı, yaratıcılık ve bilgisel donanımınız ile ilgili bazı hüsranlarla karşılaşabileceğinizi göstermekte. Otorite kişiler ve ya üst düzey yöneticiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Kendi kıymetinizin ve değerinizin farkında olmalısınız. Partneriniz size bu konuda destek olacaktır.

5 Haziran’da Yay burcundaki Ay tutulması, ortaklar, evlilik, partneriniz ile olan ilişkiler alanında bazı şeyleri netleştirmenize yardımcı oldu. 13 Haziran’daki Son Dördün ise, kariyer alanındaki beklentilerinizi gözden geçirmeniz konusunda yardımcı olabilir. Üst düzey yöneticiler, kariyer hedefleriniz gibi konularda lütfen gerçekçi olun. Çalışma arkadaşlarınızın ve kariyer çevrenizin sizi kandırmasına, manipulasyonlarına izin vermeyin. Söylemlerinize ve girişimlerinize özellikle dikkat edin.

Gelir ve kazançlarınız konusunda uyanık olmalısınız.

Yengeç Burcu

YENGEÇ

Hafta ortasına kadar sakiniz. 11 Haziran’da Güneş ve Neptun arasındaki zorlu açı, Ay tutulması sırasında mücadele ettikleriniz ile ilgili bazı hüsranlarla karşılaşabileceğinizi göstermekte. Maddi konular önemli. Uzaklar, seyahatler gibi konulardaki belirsizlikler sizi üzebilir. Bayan arkadaşlarınız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

5 Haziran’da Yay burcundaki Ay tutulması, çalışma ortamınız, şartlarınız, işiniz ve sağlığınız alanında bazı şeyleri netleştirmenize yardımcı oldu. 13 Haziran’daki Son Dördün ise, uzaklar ve seyahatler, yüksek öğrenim, sosyal medya gibi alanlardaki beklentilerinizi gözden geçirmeniz konusunda yardımcı olabilir. Çocuklarınız ile ilgili istekleriniz sizi bu konuda manipule edebilir. Ve ya aşk hayatınızla ilgili motivasyon sizi hayallere sürükleyebilir. Gerçekçi olmalısınız. Spiritüel alanda kişisel gelişiminiz ile ilgilenmek için ideal bir gün olabilir.

Özel hayatınız, ikili ilişkilere bakış açınız konusunda farkındalıkla hareket etmelisiniz.

Aslan Burcu

ASLAN

Hafta ortasına kadar sakiniz. 11 Haziran’da Güneş ve Neptun arasındaki zorlu açı, sosyalleşmek, kalabalıklara karışmak konusunda bazı hüsranlarla karşılaşabileceğinizi göstermekte. Maddi konular önemli. Harcamalara dikkat. Bayan akrabalar ve arkadaşlar, size bu konuda yardım elini uzatabilir.

5 Haziran’da Yay burcundaki Ay tutulması, çocuklar, aşk hayatı, tatil ve eğlence gibi alanlarda bazı şeyleri netleştirmenize yardımcı oldu. 13 Haziran’daki Son Dördün ise, borçlar, eş ile olan ortak sermaye, pasif gelirler (ikramiye, bonus, miras vb) gibi alanlardaki beklentilerinizi gözden geçirmeniz konusunda yardımcı olabilir. Ev ve aileyle ilgili motivasyonunuz bu konuda sizi yanıltabilir. Uzaklara yaptığınız yolculuklar, oradaki bağlantılarınız bu konuda sizin yanlış hareket etmenize neden olabilir. Ciddi bir karar almak için doğru zaman değil, bunu bilmelisiniz.

Aile ve yuvanız ile ilgili bilinçaltınızda yatan her neyse bu konuda biraz daha bilinçli hareket etmelisiniz.

Başak Burcu

BAŞAK

Hafta ortasına kadar sakiniz. 11 Haziran’da Güneş ve Neptun arasındaki zorlu açı, kariyer, üst düzey yöneticiler ve planlarınız konusunda bazı hüsranlarla karşılaşabileceğinizi göstermekte. Ortaklıklar, sözleşmeler ve anlaşmalar beklentilerinizi karşılamayabilir. Bayan yöneticiler ve ya elde ettiğiniz bir takım başarılar kendinizi biraz daha iyi hissetmenize neden olabilir.

5 Haziran’da Yay burcundaki Ay tutulması, ev, aile, yuva ve gayrimenkul gibi alanlarda bazı şeyleri netleştirmenize yardımcı oldu. 13 Haziran’daki Son Dördün ise, partneriniz, ortağınız, sözleşmeleriniz gibi alanlardaki beklentilerinizi gözden geçirmeniz konusunda yardımcı olabilir. Yatırım, finansal konular, sizi bu alanda manipule edebilir. Ciddi bir karar almak için doğru zaman değil, bunu bilmelisiniz.

Aileniz ile ilgili uzun vadeli planlara sadık kalarak bilinçli hareket etmelisiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Hafta ortasına kadar sakiniz. 11 Haziran’da Güneş ve Neptun arasındaki zorlu açı, uzaklar, eğitimler, seyahatler konusunda bazı hüsranlarla karşılaşabileceğinizi göstermekte. Çalışma alanındaki belirsizlikler, karışıklıklar buna neden olabilir. Aldığınız eğitimler, uzaklardaki akrabalarınız kendinizi biraz daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir.

5 Haziran’da Yay burcundaki Ay tutulması, kardeşleriniz ve yakın çevrelerle olan ilişkileriniz, uzmanlaştığınız bilgi, verdiğiniz ve ya aldığınız eğitimler gibi alanlarda bazı şeyleri netleştirmenize yardımcı oldu. 13 Haziran’daki Son Dördün ise, çalışma ortamınız, şartlarınız, düzeniniz ve ya sağlığınız gibi alanlardaki beklentilerinizi gözden geçirmeniz konusunda yardımcı olabilir. Her şeyi iyi planlamaya gayret gösterin. Gelirler ve kaynak yaratmadaki motivasyonunuz, ortaklar, danışanlar, müşteriler, ve ya partneriniz sizi bu alanda manipule edebilir. Ciddi bir karar almak için doğru zaman değil, bunu bilmelisiniz.

Kariyeriniz ile ilgili hedeflere sadık kalarak bilinçli hareket etmelisiniz.

Akrep Burcu

AKREP

Hafta ortasına kadar sakiniz. 11 Haziran’da Güneş ve Neptun arasındaki zorlu açı, harcamalar, pasif gelirler, (sigorta, ikramiye, miras vb) alanlarda bazı hüsranlarla karşılaşabileceğinizi göstermekte. Aşk hayatınızdaki ve ya varsa çocuklarınız, tatil, eğlence gibi konulardaki belirsizlikler, karışıklıklar buna neden olabilir. Partneriniz ve ya çocuğunuz, keyif aldığınız hobiler kendinizi biraz daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir.

5 Haziran’da Yay burcundaki Ay tutulması, gelirler, kazançlar, maddi koşullar gibi alanlarda bazı şeyleri netleştirmenize yardımcı oldu. 13 Haziran’daki Son Dördün ise, aşk hayatınız, hobileriniz, çocuklarınız gibi alanlarda beklentilerinizi gözden geçirmeniz konusunda yardımcı olabilir. Tutkularınız, hırslarınız, çalışma ortamınızdaki kişiler, işinizde belirlediğiniz hedefler sizi bu alanda yanıltabilir, gerçeklerden uzaklaşmanıza neden olabilir. Ciddi kararlardan uzak durmalısınız.

Uzaklarla ve ya farklı felsefeler, öğretiler, eğitimler, seyahatlerle ile ilgili hedeflerinize sadık kalarak bilinçli hareket etmelisiniz.

Yay Burcu

YAY

Hafta ortasına kadar sakiniz. 11 Haziran’da Güneş ve Neptun arasındaki zorlu açı, ortaklar, partner, evlilik gibi alanlarda bazı hüsranlarla karşılaşabileceğinizi göstermekte. Eviniz, aileniz ve yuvanız ile ilgili konulardaki belirsizlikler, karışıklıklar buna neden olabilir. Romantik ilişkiniz bu konuda size destek olarak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

5 Haziran’da Yay burcundaki Ay tutulması, sağlığınız, imajınız, hayat felsefeniz gibi alanlarda bazı şeyleri netleştirmenize yardımcı oldu. 13 Haziran’daki Son Dördün ise, aileniz, yuvanız, eviniz gibi alanlarda beklentilerinizi gözden geçirmeniz konusunda yardımcı olabilir. Çocuklar , aşk hayatı, girişimci hobiler bu alanda sizi yanıltabilir, gerçeklerden uzaklaşmanıza neden olabilir. Ciddi kararlardan uzak durmalısınız.

Harcamalar, masraflar, ortak sermayeler, ek ve pasif gelirler ile ilgili hedeflerinize sadık kalarak bilinçli hareket etmelisiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Hafta ortasına kadar sakiniz. 11 Haziran’da Güneş ve Neptun arasındaki zorlu açı, çalışma ortamınız, şartlarınız, işteki arkadaşlarınız, sağlığınız gibi alanlarda bazı hüsranlarla karşılaşabileceğinizi göstermekte. Fikirleriniz ve zihniniz net değil, kafanız çok karışık, bu alanda bayan bir iş arkadaşınızdan destek alarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

5 Haziran’da Yay burcundaki Ay tutulması, spiritüel anlamda bilinçaltı, korku ve kaygılar gibi alanlarda bazı şeyleri netleştirmenize yardımcı oldu. 13 Haziran’daki Son Dördün ise, zihninizdeki sisi dağıtmanız için önemli. Ay tutulmasının da yardımıyla bilinçaltınızı biraz daha zorlamanız, meditasyon ve şifa teknikleri kullanarak kendinizi belirsizliklerden ve ya hayal dünyasından, fantezilerden soyutlamanız gerekebilir. Bu dönemde ciddi kararlardan uzak durmalısınız. Kendinize zaman verin.

Partneriniz, ortağınız, ikili ilişkiler ve sözleşmeler ile ilgili hedeflerinize sadık kalarak bilinçli hareket etmelisiniz.

Kova Burcu

KOVA

Hafta ortasına kadar sakiniz. 11 Haziran’da Güneş ve Neptun arasındaki zorlu açı, eğitim, hobiler, tatil gibi alanlarda bazı hüsranlarla karşılaşabileceğinizi göstermekte. Gelirler ve kaynaklar alanındaki belirsizlikler, karışıklıklar buna neden olabilir. Bu alanda ailenizin maddi desteği kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olabilir.

5 Haziran’da Yay burcundaki Ay tutulması, arkadaşlarınız, sosyal çevreniz, yurtdışıyla ilgili uzun vadeli planlarınız gibi alanlarda bazı şeyleri netleştirmenize yardımcı oldu. 13 Haziran’daki Son Dördün ise, maddi konulardaki sisi dağıtmanız için önemli. Gelirler ile ilgili belirsizliklerden ve ya hayal dünyasından, fantezilerden kendinizi soyutlamanız gerekebilir. Yakın çevreniz, girişimci ruhunuz, kariyer hedefleriniz sizi yanıltabilir, manipule edebilir. Bu dönemde ciddi kararlardan uzak durmalısınız. Kendinize zaman verin.

Çalışma şartlarınız, ortamınız, işiniz, günlük rutininiz ve sağlığınız ile ilgili hedeflerinize sadık kalarak bilinçli hareket etmelisiniz.

Balık Burcu

BALIK

Hafta ortasına kadar sakiniz. 11 Haziran’da Güneş ve Neptun arasındaki zorlu açı, evden yaptığınız çalışmalar, aile ve ev içindeki düzeniniz ve ya bir patron, baba ve ya erkek figürün sizi bu alanlarda bazı hüsranlarla karşılaştırabileceğini göstermekte. Buna en büyük neden siz olabilirsiniz. Çünkü önünüzü göremiyor, karmaşık bir ruh hali içinde ilerlemeye çalışıyorsunuz. Bu alanda ailenizdeki bayanlardan destek almanız kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olabilir.

5 Haziran’da Yay burcundaki Ay tutulması, kariyeriniz, üst düzey yöneticiler, toplum önündeki rolünüz gibi alanlarda bazı şeyleri netleştirmenize yardımcı oldu. 13 Haziran’daki Son Dördün ise, genel anlamda yaşamınızle ilgili beklentilerinizi netleştirmenizde fayda sağlayabilir. Hayal dünyasından, fantezilerden kendinizi soyutlamanız gerekebilir. Maddi alandaki hedefleriniz, uzaklar, seyahatler, ve ya bu alandaki motivasyonlarınız sizi yanıltabilir, manipule edebilir. Bu dönemde ciddi kararlardan uzak durmalısınız. Kendinize zaman verin. Meditasyon ve şifa teknikleri kullanarak önünüzü görmeniz mümkün.

Çocuklarınız, aşk hayatınız, hobileriniz ile ilgili hedeflerinize sadık kalarak bilinçli hareket etmelisiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş