5 Temmuz 2020 – Oğlak burcunda Ay tutulması – Kariyer alanında değişime hazırlanın!

Tutulmalar serisi devam ediyor. Bu yazın üçüncü tutulması, Ay tutulması olarak Oğlak burcunun 13 derecesinde saat 07:44’te gerçekleşecek. Bildiğiniz gibi Ay düğümleri İkizler ve Yay burcu aksına Nisan ayında geçiş yapmıştı. Bu nedenle bu tutulma, 16 aydan bu yana Yengeç – Oğlak burcu aksında gerçekleşecek olan son Ay tutulması olacak.

5 TEMMUZ 2020 – OĞLAK BURCUNDA AY TUTULMASI ASTROKLAROS.COM

Oğlak burcunda Ay tutulması Türkiye’den izlenebilecek mi?

Oğlak burcunda Ay tutulması özellikle Amerika ve Avrupa’dan gözlemlenebilecek. Türkiye’den görülemeyecek. Ve parçalı olarak gerçekleşecek.
Ay tutulmaları, bitişleri, sonlanmaları ve aydınlanmaları, terk edişleri gösterdiği için, Oğlak burcu temasının doğum haritanızda etkilediği alanda son bir temizlik yapmanız mümkün.
Zaten benzer bir tutulmayı hatırlarsanız 10 Ocak 2020’de yaşamıştık. Bu tutulma, Covid’in tüm Dünya tarafından salgın olarak kabul edilmesinin ilk tohumunu atmıştı. Devletleri ve yönetimleri, ekonomileri, olumsuz etkilemesi dış dünya da görülürken, zaten sizin de 2018’in başından bu yana hayatınızda benzer alanda mücadele ediyor olmanız, bu tutulma ile son kez bir aydınlanmayı getirecek.

5 TEMMUZ 2020 OĞLAK BURCUNDA AY TUTULMASI ASTROKLAROS.COM

Oğlak burcunda Ay tutulmasının an haritasına baktığımızda, yükselen Aslan, harita yöneticisi Güneş, ve fakat tutulma, dikkati tam tersi noktaya çekmeye zorlamakta. Bireysel potansiyeli ortaya çıkarmak isteseniz de, buna karşı duran her ne varsa, yüzleşmenizin zamanı gelmiş olabilir. Kariyer yolu, pozisyonunuz, görevler, statü vb isminizden söz ettirmeye çalıştığınız alanlarda, şu anda hala Kova burcunda geri gitmekte olan Satürn’ün etkisiyle, pandemi ve sosyal mesafelerle ilgili esneklik, tıkanıklık ve bir takım gelgitler içinde olabilirsiniz.

Oğlak burcunda Ay tutulması kariyerinizi nasıl etkileyecek?


1 – 2 Temmuz itibariyle Saturn’un Oğlak burcunda geri gitmesiyle, tutulmanın konusu da değişmekte. Tüm dikkatler sosyal mesafeden çok, kurumlar, kuruluşlar, otoriteler, devletler ve yönetici kadronun koyacağı ve ya değiştireceği düzenlemelerde olacak. Siz de aynı şekilde kariyerinize ve ya üstünüzdeki görev ve sorumlulukları nasıl yönetebileceğinize odaklanabilirsiniz. Otoritelerle yüzleşebilirsiniz.
Uranus’un haritanın tepesinde, yükseleni zorlaması, ekonomik şartların bizi gerçekten ileri ki süreçlerde köşeye sıkıştırabileceğine işaret etmekte. Finansal piyasalardaki dalgalanmalar, ekonomik şartların hızla değişmesi ve öngörülememesi, işveren ile işçi arasında derin uçurumlar açabilir. Bu nedenle kariyer alanında vazgeçmek, alan-sektör-meslek-pozisyon değiştirmek, seçim yapmak daha da kolay hale gelebilir.

Eğer işinizden, yöneticinizden memnun değilseniz işinizi önümüzdeki 6 aylık süreçte değiştirebilirsiniz. Bu dönemde iş değiştirmeyecek olanların ise yöneticileri ve ya yönetici kadrolarında değişimler olması çok yüksek ihtimal. Maalesef ki önümüzdeki 6 aylık süreçte bu tutulma etkisiyle, ailenin, evin, yuvanın huzuru, kariyer alanında elde edilen başarılarla sabit olabilecek. Eve getirilen stres, huzursuzluk ve gerilime yol açabilir.
Sosyal mesafe ve tabii ki Pandeminin etkisinin artması da Temmuz ayı itibariyle tetiklenebilir. Saturn’un Oğlak burcuna geri dönmesi, uzun süre 2020’nin ilk 3 ayında yaşadıklarımıza flash back yapmamıza neden olacak. Burada geçmiş deneyimler bize ışık tutarken, devlet ve ya otoriteler tarafından bu dönemde koyulacak yeni düzenlemeler ve dayatmalar özellikle 30 Eylül itibariyle hayatımızda etkisini gösterecek..
Bu nedenle bu tutulmanın önemi yine iş hayatımızla ilgili bazı düzenlemeleri hayatımıza getirecek gibi. Burada yapılması gereken direnç göstermemek ve olanı alıp kabul etmek olacaktır.


Saturn’un buradaki sizden talebi, daha sağlam bir gelecek kurmanız adına. Dolayısıyla eğer bir değişim, düzenleme ve ya revizyon varsa, faydanıza olacağını bilmelisiniz. Yeniliği kabul etmek, yeniye adapte olmak, geleceği odak noktası yapmak hareket noktası olmalı.


Oğlak burcunda Ay tutulması, burcunuza göre sizi hangi alanda etkileyecek?

KOÇ: Aile, yuva, ev ve gayrimenkul alım-satım ve statü, işiniz, mesleğiniz, toplum önündeki rolünüz.

BOĞA: Yakın çevre, akrabalar, eğitim, öğretim, kısa seyahatler ve uzaklarla bağlantılı işiniz ve konumunuz. Uzak akrabalar, eğitim, öğretim, seyahatler.

İKİZLER: Parasal konular, gelir ve kaynaklar ve harcamalar, yan gelirler, miras, kredi, ikramiyeler..

YENGEÇ: Özel hayatınız, çizmek istediğiniz yön, imajınız ve partneriniz ve ortağınız, evliliğiniz, imza attığınız tüm sözleşmeler, yaptığınız anlaşmalar.

ASLAN: Ailenizle ilgili perde arkasından düşündüğünüz konular. Annelik duyguları, evinizle ilgili planlar ve çalışma ortamınız ve şartlarınız ile ilgili düzenlemeler, sağlığınız.

BAŞAK: Kariyer çevrenizle yapacağınız geçmişe dönük konuşmalar, kariyerden elde ettiğiniz gelirler ve aşk hayatınız, hobileriniz, çocuklar, tatil ve eğlence, işe dönüştürdüğünüz hobiniz.

TERAZİ: Statü, işiniz, mesleğiniz, toplum önündeki rolünüz ve aile, yuva, ev, atalar, geçmiş anılar ve gayrimenkul alım-satım.

AKREP: Uzak akrabalar, eğitim, öğretim, seyahatler ve yakın çevre, akrabalar, eğitim, öğretim, kısa seyahatler.

YAY: Harcamalar, yan gelirler, miras, kredi, ikramiyeler ve parasal konular, gelir ve kaynaklar ve harcamalar .

OĞLAK: Partneriniz ve ortağınız, evliliğiniz, imza attığınız tüm sözleşmeler, yaptığınız anlaşmalar ve özel hayatınız, çizmek istediğiniz yön, imajınız.

KOVA: Çalışma ortamınız ve şartlarınız ile ilgili düzenlemeler, sağlığınız ve ailenizle ilgili perde arkasından düşündüğünüz konular. Kariyer konusunda bastırdığınız stres ve endişe.

BALIK: Aşk hayatınız, hobileriniz, çocuklar, tatil ve eğlence, kariyer çevrenizle yapacağınız geçmişe dönük konuşmalar, çevrenizin daralması, kariyerden elde ettiğiniz gelirler.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş