29 Haziran – 5 Temmuz 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Yine bir tutulma haftasındayız. Bu sefer yaşayacağımız parçalı bir Ay tutulması olacak. 5 Temmuz’da Oğlak burcunda son kez gerçekleşecek olan bu Ay tutulması, kariyer ve sorumluluklar alanında önemli izler bırakacak cinsten. Çünkü 2 Temmuz’da Saturn Oğlak burcuna geri dönüyor. 2020’de yaşadığımız bu dördüncü tutulma ile yine taşlar yerinden oynayacak. Ciddi bir düzen değişikliğine gidiyoruz. Otoritelere dikkat!

Bu haftanın bir diğer önemli olayı ise 1 Temmuz’daki Güneş ve Retro Merkür’ün buluşması. Uranus’un de olaya dahil olacağı bu günde, 6 Haziran civarında yaşananlar, o günkü istekler, arzular gerçek olabilir. Ani ve beklenmedik haberlere özellikle 1 Temmuz’da dikkat!

Koç Burcu

KOÇ

1 Temmuz’da Güneş ve Retro Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Bu durum, aileniz ve çocuklarınızla ilgili Haziran başında yaşadıklarınızı tekrar gündeme getirip, sonuçlandırabilir. Ani bir haber ve ya taşınma ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Retro Saturn’un Oğlak burcuna geri dönmesiyle, Mart ayında yaşananlara geri dönüp özellikle kariyer ve iş hayatı, otoritelerle ilgili düzen ve prosedürleri gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Kariyer alanındaki düzenle ilgili yeni kurallar önümüzdeki 3 ay boyunca belirlenebilir.

5 Temmuz’da, son kez Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, dolayısıyla hem kariyer, hem de aile ve yuvanız alanında bazı sonlanmaları, farkındalıkları, bir dönemin bitişini tetikleyebilir. Önümüzdeki 6 ay boyunca bu olayın sonuçlarını ve etkilerini gözlemleyebilirsiniz.

.

Boğa Burcu

BOĞA

1 Temmuz’da Güneş ve Retro Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Bu durum, yakın çevre ve ailenizle ilgili Haziran başında yaşadıklarınızı tekrar gündeme getirip, sonuçlandırabilir. Yakın akrabalarınızla görüşmek, seyahate çıkmak durumunda kalabilirsiniz.

Retro Saturn’un Oğlak burcuna geri dönmesiyle, Mart ayında yaşananlara geri dönüp özellikle uzaklar, uzaklardaki otoriteler ve iş alanları ile ilgili düzen ve prosedürleri, seyahatleri, ilişkileri gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Uzaklar, yüksek öğrenim, yasal süreçler ve sosyal medya ile ilgili yeni kurallar önümüzdeki 3 ay boyunca belirlenebilir.

5 Temmuz’da, son kez Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, uzaklar ve seyahatler, özellikle iş seyahatleri alanında bazı sonlanmaları, farkındalıkları, bir dönemin bitişini tetikleyebilir. Önümüzdeki 6 ay boyunca bu olayın sonuçlarını ve etkilerini gözlemleyebilirsiniz.

İkizler Burcu

İKİZLER

1 Temmuz’da Güneş ve Retro Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Bu durum, maddi kaynaklar, gelirler ve kaynaklar ilgili Haziran başında yaşadıklarınızı tekrar gündeme getirip, sonuçlandırabilir. Ticaretten ve işinizden kazandıklarınız üzerine görüşmeler yapabilirsiniz.

Retro Saturn’un Oğlak burcuna geri dönmesiyle, Mart ayında yaşananlara geri dönüp özellikle harcamalar, borçlar, pasif gelirler ve yan kazançlar ile ilgili düzen ve prosedürleri gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Harcama ve masraflar, krediler, eşinizle olan ortak sermayeniz ile ilgili yeni kurallar, bütçeler önümüzdeki 3 ay boyunca belirlenebilir.

5 Temmuz’da, son kez Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, borçlar ve pasif gelirler alanında bazı sonlanmaları, farkındalıkları, bir dönemin bitişini tetikleyebilir. Önümüzdeki 6 ay boyunca bu olayın sonuçlarını ve etkilerini gözlemleyebilirsiniz.

Yengeç Burcu

YENGEÇ

1 Temmuz’da Güneş ve Retro Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Bu durum, özel hayatınız, sağlığınız, imajınız, görünümünüz ile ilgili Haziran başında yaşadıklarınızı tekrar gündeme getirip, sonuçlandırabilir. Burada, ailenizin ve ya yaşadığınız evin içine katkı sağlamanız mümkün.

Retro Saturn’un Oğlak burcuna geri dönmesiyle, Mart ayında yaşananları özellikle partneriniz, ortağınız, ile olan ilişkiniz, yasal süreçler, sözleşmeler, akitler ve ya kontratlar ile ilgili konuları gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle sözleşmeler ve ya anlaşmalar ile ilgili yeni kurallar önümüzdeki 3 ay boyunca belirlenebilir.

5 Temmuz’da, son kez Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, ortaklık ve partnerlik, kontratlar vb alanında bazı sonlanmaları, farkındalıkları, bir dönemin bitişini tetikleyebilir. Önümüzdeki 6 ay boyunca bu olayın sonuçlarını ve etkilerini gözlemleyebilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN

1 Temmuz’da Güneş ve Retro Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Bu durum, ailenizle ilgili gizli oluşumları, özellikle bu alanda Haziran başında yaşadıklarınızı tekrar gündeme getirip, sonuçlandırabilir. Burada, ailenizin ve ya yaşadığınız evin içindeki gizli düzene katkı sağlamanız mümkün.

Retro Saturn’un Oğlak burcuna geri dönmesiyle, Mart ayında yaşananları özellikle çalışma şartlarınız, çalışanlarla olan ilişkiler, üzerinizdeki sorumluluklar, sağlığınız ile ilgili konuları gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle çalışma şartlarınız, sağlığınız ile ilgili yeni kurallar, alışkanlıklar önümüzdeki 3 ay boyunca belirlenebilir.

5 Temmuz’da, son kez Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, iş ve çalışma alanında, günlük rutininizde bazı sonlanmaları, farkındalıkları, bir dönemin bitişini tetikleyebilir. Önümüzdeki 6 ay boyunca bu olayın sonuçlarını ve etkilerini gözlemleyebilirsiniz.

Başak Burcu

BAŞAK

1 Temmuz’da Güneş ve Retro Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Bu durum, sosyal çevreniz, ortamınız, arkadaşlarınız, uzun vadeli planlarınız ile ilgili bu alanda Haziran başında yaşadıklarınızı tekrar gündeme getirip, sonuçlandırabilir. Burada, görüşemediğiniz kişilerle toplantılar, ziyaretler ayarlayabilirsiniz.

Retro Saturn’un Oğlak burcuna geri dönmesiyle, Mart ayında yaşananlara odaklanabilir, özellikle hobileriniz, eğlence, tatil, yetenekler, rekabet, çocuklarla ve aşk hayatınızla ilgili konuları gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle bu alanl ilgili yeni kurallar, düzenlemeler önümüzdeki 3 ay boyunca belirlenebilir.

5 Temmuz’da, son kez Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, tüm bu alanlarda bir dönemin bitişini tetikleyebilir. Bazılarınız işe dönüştürdüğü hobisinde önemli sonuçlar elde edebilir. Önümüzdeki 6 ay boyunca bu olayın sonuçlarını ve etkilerini gözlemleyebilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

1 Temmuz’da Güneş ve Retro Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Bu durum, kariyeriniz, sosyal statünüz, işiniz, uzaklardaki akrabalarınız ile ilgili Haziran başında yaşadıklarınızı tekrar gündeme getirip, sonuçlandırabilir. Burada, ailenizle, uzak akrabalarınızla ve ya akrabalarınızla seyahatler gündeme taşınabilir.

Retro Saturn’un Oğlak burcuna geri dönmesiyle, Mart ayında yaşananlara odaklanabilir, özellikle eviniz, yuvanız, evle ilgili ve ya evden yürüttüğünüz işiniz ile ilgili konuları gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle bu alanla ilgili yeni kurallar, düzenlemeler önümüzdeki 3 ay boyunca belirlenebilir.

5 Temmuz’da, son kez Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, tüm bu alanlarda bir dönemin bitişini tetikleyebilir. Bazılarınız evden yürüttüğü işleriyle ilgili önemli farkındalıklar, sonlar, bitişler yaşayabilir. Sosyal mesafe kuralları bir şekilde konuyla bağlantılı olabilir. Önümüzdeki 6 ay boyunca bu olayın sonuçlarını ve etkilerini gözlemleyebilirsiniz.

Akrep Burcu

AKREP

1 Temmuz’da Güneş ve Retro Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Bu durum, uzaklar, uzaklardaki otoriteler ve aileniz ile ilgili düzeni, seyahatleri, ve Haziran başında yaşadıklarınızı tekrar gündeme getirip, sonuçlandırabilir. Burada, uzak akrabalarınızla ilişkiler, görüşmeler gündeme taşınabilir.

Retro Saturn’un Oğlak burcuna geri dönmesiyle, Mart ayında yaşananlara odaklanabilir, özellikle işiniz, sorumluluklarınız, bu alandaki stratejileriniz ile ilgili konuları gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle bu alanla ilgili yeni kurallar, düzenlemeler önümüzdeki 3 ay boyunca belirlenebilir.

5 Temmuz’da, son kez Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, tüm bu alanlarda bir dönemin bitişini tetikleyebilir. Bazılarınız çalışma düzenleri, üzerindeki görevler, yakın çevreyle olan ilişkiler konusunda önemli farkındalıklar edinebilir. Uzak akrabalar yanınıza gelebilir, size yardımcı olabilir. Önümüzdeki 6 ay boyunca bu olayın sonuçlarını ve etkilerini gözlemleyebilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

1 Temmuz’da Güneş ve Retro Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Bu durum, harcamalar, masraflar, pasif gelirler, ortak sermayeler konusunda özellikle Haziran başında yaşadıklarınızı tekrar gündeme getirip, sonuçlandırabilir. Burada, krediler, bankalar, miras, yan gelirler ile ilgili görüşmeler yapabilirsiniz.

Retro Saturn’un Oğlak burcuna geri dönmesiyle, Mart ayında yaşananlara odaklanabilir, özellikle maddi konulardaki zorluklar, kısıtlamalar, engeller ile ilgili konuları gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle bu alanla ilgili yeni kurallar, düzenlemeler önümüzdeki 3 ay boyunca belirlenebilir.

5 Temmuz’da, son kez Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, tüm bu alanlarda bir dönemin bitişini tetikleyebilir. Bazılarınız maddi sorumluluklar, kazançlar konusunda önemli farkındalıklar edinebilir. Bir gelir kapısını yenisini açmak üzere kapatabilir. Önümüzdeki 6 ay boyunca bu olayın sonuçlarını ve etkilerini gözlemleyebilirsiniz.

OĞLAK

1 Temmuz’da Güneş ve Retro Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Bu durum, partneriniz, ortağınız, evliliğiniz konusunda özellikle Haziran başında yaşadıklarınızı tekrar gündeme getirip, sonuçlandırabilir. Burada, yapacağınız görüşmeler, fikir alışverişleri, önem kazanacak. Bazı dedikodular duyabilirsiniz.

Retro Saturn’un Oğlak burcuna geri dönmesiyle, Mart ayında yaşananlara odaklanabilir, özellikle özel hayatınız, sağlığınız, imajınız, üzerindeki yükler ile ilgili konuları gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle bu alanla ilgili yeni kurallar, düzenlemeler önümüzdeki 3 ay boyunca belirlenebilir.

5 Temmuz’da, son kez Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, tüm bu alanlarda bir dönemin bitişini tetikleyebilir. Bazılarınız ilişkisinde bir yol ayrımına gelebilir. Ve ya bir sözleşmeyi, kontratı sonlandırabilir. Önümüzdeki 6 ay boyunca bu olayın sonuçlarını ve etkilerini gözlemleyebilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

1 Temmuz’da Güneş ve Retro Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Bu durum, çalışma şartları, günlük rutin, sağlığınız, işiniz ile ilgili özellikle Haziran başında yaşadıklarınızı tekrar gündeme getirip, sonuçlandırabilir. Burada, yapacağınız görüşmeler, fikir alışverişleri, önem kazanacak. Eğitim ile ilgili konulara geri dönüş yapabilirsiniz.

Retro Saturn’un Oğlak burcuna geri dönmesiyle, Mart ayında yaşananlara odaklanabilir, özellikle kariyer ve statü kaybetmekle ilgili endişeler ve kaygılar gün yüzüne çıkabilir. İşinizle, kariyerinizle ilgili konuları gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle bu alanla ilgili yeni kurallar, düzenlemeler önümüzdeki 3 ay boyunca belirlenebilir.

5 Temmuz’da, son kez Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, tüm bu alanlarda bir dönemin bitişini tetikleyebilir. Bazılarınız işine veda edebilir, iş aktini feshedebilir. Arkasından dönen işleri, gizli düşmanlarını fark edebilir. Önümüzdeki 6 ay boyunca bu olayın sonuçlarını ve etkilerini gözlemleyebilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

1 Temmuz’da Güneş ve Retro Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Bu durum, aşk hayatınız, çocuklarınız, tatil, eğlence ve ya hobiler ile ilgili özellikle Haziran başında yaşadıklarınızı tekrar gündeme getirip, sonuçlandırabilir. Burada, yapacağınız görüşmeler, fikir alışverişleri, önem kazanacak. Çocuklarla ilgili eğitim konuları, yaşadığınız ev, taşınmak gibi konular yoğunlaşacağınız alanlar olacak.

Retro Saturn’un Oğlak burcuna geri dönmesiyle, Mart ayında yaşananlara odaklanabilir, özellikle iş çevrenizdeki sosyal mesafe, gelecek planlarınız, üst düzey otoritelerle olan ilişkiniz önem kazanıyor. Özellikle bu alanla ilgili yeni kurallar, düzenlemeler önümüzdeki 3 ay boyunca belirlenebilir.

5 Temmuz’da, son kez Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, tüm bu alanlarda bir dönemin bitişini tetikleyebilir. Bazılarınız iş ortamı değişikliği yaşayabilir, bazılarınız çevresinden tamamen kopabilir. Önümüzdeki 6 ay boyunca bu olayın sonuçlarını ve etkilerini gözlemleyebilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş