Mars Koç burcunda! – Mücadele ve savunma başlıyor!

28 Haziran 2020’de Mars , yönettiği Koç burcuna geçiş yapacak. Yaklaşık 16 – 24 ayda bir Koç burcuna geçen Mars, bu sene her zamankinden fazla bu burçta ikametini sürdürecek. Çünkü Retroya girecek.

Yaklaşık 6 ay boyunca Koç burcunda kalacak olan Mars’ın bir önceki Koç yolculuğu, 1 Ocak – 14 Şubat 2019 tarihleri arasında son derece kısa bir zaman dilimindeydi. Bu dönemde yaşadıklarınız, girişimler ve hareket kabiliyetiniz açısından size ışık tutabilir.

Mars Retrosu ne zaman başlayacak?

11 Eylül sonrası Retro harekete başlayacak olan Mars, 15 Kasım’da ileri gidecek ve 7 Ocak 2021‘de Boğa burcuna geçerek Koç burcunu terk edecek. Yaklaşık 6 ay boyunca Mars Koç burcunda kalmış olacak. Böylelikle hedefler ve amaçlar doğrultusunda özellikle Retro gittiği süreçte, yani 11 Eylül – 15 Kasım arasında daha yavaşlayabilir, hız kesebiliriz.

Bu dönem aynı zamanda Coronavirus’un ve ya benzeri bir salgının hızla artacağı dönem olacağından hareket kabiliyetimizin yavaşlaması doğal. Retro süreçte, hareket tarzımızı, stratejimizi gözden geçirmek ve yeni bir politika belirlemek akılcı olacaktır.. Kavga ve münakaşaya son derece açık olduğumuzdan dikkatli olmamız gereken bir süreç! Yanlış anlaşılmalara neden olabiliriz! Agresifleşebiliriz, öfkemizi kontrol edemeyebiliriz.

Mars, 15 Kasım 2020 – 7 Ocak 2021 arasında ileri gideceğinden belirlediğimiz yeni yöntemleri uygulamak ve harekete geçmek için yaklaşık 1,5 ayımız olacak. Sonrasında emeklerimizin karşılığını alabiliriz.

Öfke ve agresyona dikkat!

Mars, doğum haritasında mücadele, harekete geçme, motivasyon ve savunma şeklimiz hakkında bilgi verir. Koç burcu ise son derece sabırsız, agresif, içgüdüleriyle hareket eden, tuttuğunu koparan ve hedef odaklı bir burç olmasından kaynaklı Mars’da son derece güçlü çalışır.

Koç arketipinde asker, savaş ve lider gibi kavramlar olduğundan bu dönemde devletler arasında çıkabilecek muhtelif savaşlar ve ya kızışmalara tanıklık edebiliriz. Özel hayatlarımızda ise aynı agresifliği, sabırsızlığı, doğum haritamızda Koç burcunun etkisi altındaki hayat alanında gösterebiliriz.

MARS KOÇ BURCUNDA ASTROKLAROS.COM

Mars’ın Koç burcundaki yolculuğunda hangi tarihlere dikkat etmeli!

Mars’ın Koç burcunda seyahat ettiği bu dönemde diğer gezegenlerle olan ilişkisine baktığımızda, Ağustos Eylül ve Ekim ayı en fazla mücadele vermemiz gereken süreç olacak gibi. Mars’ın Jüpiter, Satürn ve Plüto ile atışması, kariyer ve iş hayatında bazı engeller ve değişimler ile karşılaşacağımıza, yöneticiler ile güç savaşına girebileceğimize işaret etmekte. Agresifliğimizin bedeli ağır olabileceği gibi, hak ve bireysel hedefler alanında mücadele etmemiz gerekebilir. Özellikle otorite, devlet, kurumlar içinde Temmuz ayında belirlenecek yeni kurallar, düzenlemeler, prosedürler hareket kabiliyetimizi sınırlarken, Ağustos ayında bu alanda kafa tutarak, güç savaşına girerek uzlaşmaya gitmek isteyebiliriz.

Dikkat edilmesi gereken tarihler: 4 – 13 – 24 Ağustos, 29 Eylül, 9 Ekim, 19 Ekim, 23 Aralık

Kasım – Aralık ayı ise, yangınlar, patlamalar, devletler arası atışmalar, bombalamalar, savaş stratejileri ve birbirlerine uyguladıkları stres ve baskıya en fazla tanıklık edeceğimiz süreç olacak.

Tüm bu yaşananlar, Mars’ın 2021 Ocak ve Şubat ayındaki Boğa burcu seyahatinde, ekonomiyi alt üst edecek zemini hazırlamaya yetebilir. Pandemi ve hümanist aktivitelere karşın devletlerin ve yönetimleri yarattığı toplumsal kısıtlama ve düzenlemeler 2021’de özellikle yaşam standartlarımızı korumamız açısından önem kazanacak. Ekonomik problemler, enflasyon, para piyasalarındaki ani dalgalanmalar ve vergi artışları gibi konulara karşı vereceğimiz mücadele daha fazla ön planda olacak.

Vizyoner bir yaklaşım burada tek kurtarıcımız olabilir. Özellikle geçtiğimiz Mayıs ve Haziran ayında neleri hayal ettiğinize ve ne gibi konularda yaratıcılığınızı çalıştırdığınıza bakın. Kasım ayına kadar bu alanda vereceğiniz çaba ve istikrar kurtarıcınız olabilir. Size yeni alanlar açabilir, hareket alanınızı genişletebilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş