22 – 28 Haziran 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu haftada gökyüzünde yoğun bir gündemle karşı karşıyayız. Henüz Güneş tutulması etkilerini yaşarken, Retro gezegenler kervanına bir gezegen daha katılıyor. Neptun Retro harekete geçerken, Venus hafta ortasında durağana geçerek, hafta sonunda ileri harekete geçecek. İdealler ve hayaller konusunda kafamızda soru işaretleri oluşurken, para ve ilişkiler alanında yaklaşık 2 aydan beri yaşanan problemler son bulacak, olaylar netlik kazanacak, ilerleme kaydetmemiz mümkün olacak.

Terazi burcundaki İlk dördün haftayı kapatırken, Venüs’ün de ileri gitmesiyle ilişkilerde vitesi arttırmamıza yardımcı olacak. Mars ise kendi yönetiminde olan Koç burcuna geçerek, önümüzdeki 2,5 ayda hızımıza hız katacak. Hedefler doğrultusunda girişimlerimizi hızlandırabiliriz. Ta ki 11 Eylül’e kadar. Sonrasında Retro harekete geçecek olan Mars, eylemlerimizi sorgulatacak. Kasım ortasına kadar da bu etkisini sürdürecek. Anlayacağınız önümüzdeki günler daha fazla aksiyonu hayatımıza getirebilir.

Koç Burcu

KOÇ

Bu hafta Retro kervanına bir gezegen katılıyor, bir gezegen ayrılıyor. Hafta hayaller, ilham, yaratıcılık ve maneviyat gezegeni Neptun’un Retro harekete geçmesiyle başlıyor. Yükselen Koç’lar, fantezi dünyanızda bir yolculuğa çıkarak, beklentilerinizi ve hayallerinizi sorgulamaya başlayabilirsiniz. Ya da bu hayallerinizi gerçekleştirip, gerçekleştiremeyeceğinizi. 27 Kasım’a kadar bu enerji içinde olabilirsiniz.

Diğer taraftan iyi haber, Mayıs ortasından bu yana Retro harekette olan Venus, ileri harekete geçiyor. Özellikle kardeşler, yakın çevre, eğitim, öğretim, kısa seyahatler gibi alanlardaki ilişkilerinizde artık daha hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz. Özellikle 28 Haziran’dan sonra bunu daha net bir şekilde hissedebilirsiniz.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Terazi burcundaki ilk Dördün, yaşanan Güneş tutulmasının etkilerini ilişkiler ve ortaklıklar alanında ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak. Belki bir ev satın almak, pazarlık yapmak, kira kontratı imzalamak gündeme gelebilir.

Mars’ın aynı gün Koç burcuna geçmesiyle, önümüzdeki 2,5 ay boyunca, bireysel hedeflerinizi gerçekleştirmek için çabalayabilirsiniz. Yatırımlar, ortak sermayeler, borçlar gibi mali konular, kamçınız olabilir. Aynı zamanda daha agresif ve sabırsız bir ruh hali içinde olabilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Bu hafta Retro kervanına bir gezegen katılıyor, bir gezegen ayrılıyor. Hafta hayaller, ilham, yaratıcılık ve maneviyat gezegeni Neptun’un Retro harekete geçmesiyle başlıyor. Yükselen Boğa’lar, gelecekle ilgili planlarınızı, bulunduğunuz sosyal çevreyi sorgulamaya başlayabilirsiniz. Geçmişteki arkadaşlarınıza özlem duyabilirsiniz. 27 Kasım’a kadar bu enerji içinde olabilirsiniz.

Diğer taraftan iyi haber, Mayıs ortasından bu yana Retro harekette olan Venus, ileri harekete geçiyor. Özellikle gelirler ve kazançlar alanında artık daha hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz. Özellikle 28 Haziran’dan sonra bunu daha net bir şekilde hissedebilirsiniz.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Terazi burcundaki ilk Dördün, yaşanan Güneş tutulmasının etkilerini çalışma şartlarınız, çalışma ortamınız, işiniz ve sağlığınız alanında ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak. Özellikle ikili ilişkilerinizde dengeleri oturtmak için, karşınızdakine daha anaç yaklaşabilirsiniz. Daha fazla merhamet, sevgi ve şefkat gösterebilirsiniz. Aynı zamanda yakın çevreniz de size karşı koruyucu ve kollayıcı davranabilir.

Mars’ın aynı gün Koç burcuna geçmesiyle, önümüzdeki 2,5 ay boyunca, partnerinizle ve ya ortağınızla ilgilenmek, birlikte perde arkasından bir takım girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu

İKİZLER

Bu hafta Retro kervanına bir gezegen katılıyor, bir gezegen ayrılıyor. Hafta hayaller, ilham, yaratıcılık ve maneviyat gezegeni Neptun’un Retro harekete geçmesiyle başlıyor. Yükselen İkizler, statünüz, kariyer ve iş alanındaki hedeflerinizi, ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Burada asıl yapmanız gereken imkansızlarla gerçekleşebilecekleri gözlemlemek, ayırmak, elemek olmalı. Yaratıcılığınızı nasıl kullanabileceğinizi düşünün. Eski işinize özlem duyabilirsiniz. 27 Kasım’a kadar bu enerji içinde olabilirsiniz.

Diğer taraftan iyi haber, Mayıs ortasından bu yana Retro harekette olan Venus, ileri harekete geçiyor. Özellikle imajınız, tarzınız, sağlığınız konusunda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz. Özellikle 28 Haziran’dan sonra bunu daha net bir şekilde hissedebilirsiniz.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Terazi burcundaki ilk Dördün, yaşanan Güneş tutulmasının etkilerini aşk hayatınızda, çocuklarınızla olan ilişkilerinizde, hobileriniz ve yetenekleriniz alanında ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak. Özellikle estetikle bağlantılı konulara yönelebilir, aşk hayatınızda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Daha fazla sevgi ve şefkat gösterebilirsiniz.

Mars’ın aynı gün Koç burcuna geçmesiyle, önümüzdeki 2,5 ay boyunca, sosyal çevrenizde ve uzun vadeli planlarla ilgili daha agresif ve sert olabilirsiniz. Tuttuğunızu koparma ihtimaliniz yüksek!

Yengeç Burcu

YENGEÇ

Bu hafta Retro kervanına bir gezegen katılıyor, bir gezegen ayrılıyor. Hafta hayaller, ilham, yaratıcılık ve maneviyat gezegeni Neptun’un Retro harekete geçmesiyle başlıyor. Yükselen Yengeç’ler, uzaklar, seyahatler, deniz yolculukları, ve ya yaratıcılık ve ilham gerektiren bazı uzun soluklu eğitimler konusunda ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Burada asıl yapmanız gereken imkansızlarla gerçekleşebilecekleri gözlemlemek, ayırmak, elemek olmalı. Yaratıcılığınızı nasıl kullanabileceğinizi düşünün. 27 Kasım’a kadar bu enerji içinde olabilirsiniz.

Diğer taraftan iyi haber, Mayıs ortasından bu yana Retro harekette olan Venus, ileri harekete geçiyor. Özellikle aileniz ve arkadaşlarınızla yapacağınız görüşmelerde daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz. Özellikle 28 Haziran’dan sonra bunu daha net bir şekilde hissedeceksiniz.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Terazi burcundaki ilk Dördün, yaşanan Güneş tutulmasının etkilerini aile, ev ve yuva ortamınızda ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak. Özellikle aileniz ve ya evinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

Mars’ın aynı gün Koç burcuna geçmesiyle, önümüzdeki 2,5 ay boyunca, kariyer hedefleriniz, girişimleriniz, statü ve pozisyonunuz ile ilgili daha agresif ve sert olabilirsiniz. Kavgacı tutumdan uzak durmalısınız!

Aslan Burcu

ASLAN

Bu hafta Retro kervanına bir gezegen katılıyor, bir gezegen ayrılıyor. Hafta hayaller, ilham, yaratıcılık ve maneviyat gezegeni Neptun’un Retro harekete geçmesiyle başlıyor. Yükselen Aslan’lar, borçlar, harcamalar, banka, kredi, pasif gelirler, mirasla gelen paralar gibi konularda ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Burada asıl yapmanız gereken harcamaları yönetmek, gelir-gider dengesine odaklanmak olmalı. 27 Kasım’a kadar bu enerji içinde olabilirsiniz.

Diğer taraftan iyi haber, Mayıs ortasından bu yana Retro harekette olan Venus, ileri harekete geçiyor. Sosyal ortamlar, arkadaşlar, kariyer çevreniz ile olan ilişkilerinizde hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz. Özellikle 28 Haziran’dan sonra bunu daha net bir şekilde hissedeceksiniz.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Terazi burcundaki ilk Dördün, yaşanan Güneş tutulmasının etkilerini yakın çevreniz, komşularınız, varsa kardeşleriniz, iletişim ağınız alanında çıkarmanıza yardımcı olacak. Özellikle yakın çevrenizle, eğitim ve ya öğretim hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

Mars’ın aynı gün Koç burcuna geçmesiyle, önümüzdeki 2,5 ay boyunca, uzaklar, seyahatler, yabancı ülkelerle olan ilişkileriniz ve atılımlarınız ile ilgili daha agresif ve sert olabilirsiniz. Hırslısınız!

Başak Burcu

BAŞAK

Bu hafta Retro kervanına bir gezegen katılıyor, bir gezegen ayrılıyor. Hafta hayaller, ilham, yaratıcılık ve maneviyat gezegeni Neptun’un Retro harekete geçmesiyle başlıyor. Yükselen Başak’lar, partneriniz, ortağınız, evliliğiniz ve ya sözleşmeler ve kontratlar gibi konularda ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Burada asıl yapmanız gereken beklentilerinizin gerçekçi olup olmadığına bakmak olmalı. Partneriniz de bu sürede hayatındaki belirsizliklerle uğraşmak durumunda kalabilir. 27 Kasım’a kadar bu enerji içinde olabilirsiniz.

Diğer taraftan iyi haber, Mayıs ortasından bu yana Retro harekette olan Venus, ileri harekete geçiyor. Kariyer ve pozisyonunuz ile ilgili başarılarınızda hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz. Özellikle 28 Haziran’dan sonra bunu daha net bir şekilde hissedeceksiniz.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Terazi burcundaki ilk Dördün, yaşanan Güneş tutulmasının etkilerini gelirler, kazançlar, kaynaklar alanında ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak. Özellikle yeni kaynaklar elde etmek için ortakları kullanabilirsiniz.

Mars’ın aynı gün Koç burcuna geçmesiyle, önümüzdeki 2,5 ay boyunca, yatırımlar ve pasif gelirler, ortak sermayeler konusunda daha agresif ve sert olabilirsiniz. Risk almadan hareket etmeye çalışmalısınız!

Terazi Burcu

TERAZİ

Bu hafta Retro kervanına bir gezegen katılıyor, bir gezegen ayrılıyor. Hafta hayaller, ilham, yaratıcılık ve maneviyat gezegeni Neptun’un Retro harekete geçmesiyle başlıyor. Yükselen Terazi’ler, çalışma şartlarınız, koşullarınız, ortamınız, işiniz ve sağlığınız gibi konularda ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Burada asıl yapmanız gereken beklentilerinizin gerçekçi olup olmadığına bakmak olmalı. Belirsizlikleri netleştirmeye çalışabilirsiniz. 27 Kasım’a kadar bu enerji içinde olabilirsiniz.

Diğer taraftan iyi haber, Mayıs ortasından bu yana Retro harekette olan Venus, ileri harekete geçiyor. Uzaklarla ilgili seyahatler, online eğitim ve öğretimler, yabancı ülkelerle olan ilişkileriniz konusunda daha hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz. Özellikle 28 Haziran’dan sonra bunu daha net bir şekilde hissedeceksiniz.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Terazi burcundaki ilk Dördün, yaşanan Güneş tutulmasının etkilerini özel hayatınız, imajınız, tarzınız ve genel sağlığınız alanında ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak. Özellikle tarzınızla ilgili değişime gidebilirsiniz.

Mars’ın aynı gün Koç burcuna geçmesiyle, önümüzdeki 2,5 ay boyunca, partneriniz, ortağınız, sözleşmeler, yasal süreçler ve ya varsa müşterileriniz konusunda daha agresif ve sert davranabilirsiniz. Maddi anlaşmalar hırslanmanıza neden olabilir.

Akrep Burcu

AKREP

Bu hafta Retro kervanına bir gezegen katılıyor, bir gezegen ayrılıyor. Hafta hayaller, ilham, yaratıcılık ve maneviyat gezegeni Neptun’un Retro harekete geçmesiyle başlıyor. Yükselen Akrep’ler, çocuklarla olan ilişkileriniz, aşk hayatınız, hobileriniz gibi konularda ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Burada asıl yapmanız gereken sanatsal ve yaratıcı yönünüze odaklanmak olmalı. Belirsizlikleri netleştirmeye çalışabilirsiniz. 27 Kasım’a kadar bu enerji içinde olabilirsiniz.

Diğer taraftan iyi haber, Mayıs ortasından bu yana Retro harekette olan Venus, ileri harekete geçiyor. Ortak sermaye, yatırımlar, yan gelirler konusunda daha hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz. Özellikle 28 Haziran’dan sonra bunu daha net bir şekilde hissedeceksiniz.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Terazi burcundaki ilk Dördün, yaşanan Güneş tutulmasının etkilerini gizli rahatsızlıklar, nekahet dönemi, ve ya perde arkasına inzivaya çekilmek suretiyle ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak. Özellikle içsel huzurunuzu dengelemeye çalışabilirsiniz.

Mars’ın aynı gün Koç burcuna geçmesiyle, önümüzdeki 2,5 ay boyunca, sağlığınız, günlük rutininiz, iş ortamınız, çalışma şartlarınız konusunda daha sabırsız, agresif ve hedef odaklı davranabilirsiniz. Sağlık alanında riskli hareketlerden kaçınmalısınız. Baş ağrılarına, tansiyona, kazalara, ateşli hastalıklara dikkat!

Yay Burcu

YAY

Bu hafta Retro kervanına bir gezegen katılıyor, bir gezegen ayrılıyor. Hafta hayaller, ilham, yaratıcılık ve maneviyat gezegeni Neptun’un Retro harekete geçmesiyle başlıyor. Yükselen Yay’lar, eviniz, aileniz, yuvanız, gayrimenkulleriniz gibi konularda ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Burada asıl yapmanız gereken yapmak istedikleriniz konusunda belirsizlikleri netleştirmeye çalışmak olmalı. 27 Kasım’a kadar bu enerji içinde olabilirsiniz.

Diğer taraftan iyi haber, Mayıs ortasından bu yana Retro harekette olan Venus, ileri harekete geçiyor. Partneriniz ve ya ortağınız ile olan ilişkilerinizde ve ya müşterilerinizle olan ticari bağınızda daha hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz. Özellikle 28 Haziran’dan sonra bunu daha net bir şekilde hissedebilirsiniz.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Terazi burcundaki ilk Dördün, yaşanan Güneş tutulmasının etkilerini sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, uzun vadeli ortaklıklar ve arkadaşlıklar alanında ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak. Özellikle sosyalleşmeye daha fazla zaman ve para yatırımı yapabilirsiniz.

Mars’ın aynı gün Koç burcuna geçmesiyle, önümüzdeki 2,5 ay boyunca, çocuklarınızla olan ilişkilerinizde, hobileriniz ve yetenekleriniz konusunda daha sabırsız, agresif ve hedef odaklı davranabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili ateşli hastalıklara dikkat!

OĞLAK

Bu hafta Retro kervanına bir gezegen katılıyor, bir gezegen ayrılıyor. Hafta hayaller, ilham, yaratıcılık ve maneviyat gezegeni Neptun’un Retro harekete geçmesiyle başlıyor. Yükselen Oğlak’lar, eğitim, öğretim, yaratıcılık gerektiren iletişim becerileriniz gibi konularda ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Burada asıl yapmanız gereken yapmak istedikleriniz konusundaki belirsizlikleri netleştirmeye çalışmak olmalı. Odaklanmalısınız. 27 Kasım’a kadar bu enerji içinde olabilirsiniz.

Diğer taraftan iyi haber, Mayıs ortasından bu yana Retro harekette olan Venus, ileri harekete geçiyor. Çalışma şartları, çalışma ortamı, işiniz, sağlığınız alanında daha hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz. Özellikle 28 Haziran’dan sonra bunu daha net bir şekilde hissedebilirsiniz.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Terazi burcundaki ilk Dördün, yaşanan Güneş tutulmasının etkilerini kariyeriniz, mesleğiniz, üst düzeylerle olan ilişkileriniz ve ihtiyaçlarınız alanında ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak. Sözleşmeler ve şartlar önem kazanabilir.

Mars’ın aynı gün Koç burcuna geçmesiyle, önümüzdeki 2,5 ay boyunca, aileniz, yuvanız, eviniz konusunda daha sabırsız, agresif ve hedef odaklı davranabilirsiniz. Aile içi tartışmalara, anlaşmazlıklara dikkat! Taşınmak için epey çaba sarf edebilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Bu hafta Retro kervanına bir gezegen katılıyor, bir gezegen ayrılıyor. Hafta hayaller, ilham, yaratıcılık ve maneviyat gezegeni Neptun’un Retro harekete geçmesiyle başlıyor. Yükselen Kova’lar, maddi kaynaklar, gelirler, kazançlar gibi konularda ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Burada asıl yapmanız gereken yapmak istedikleriniz konusundaki belirsizlikleri netleştirmeye çalışmak olmalı. Ne kadar kazanıyorsunuz ve ya kazanmalısınız, hedefleriniz neler? 27 Kasım’a kadar bu enerji içinde olabilirsiniz.

Diğer taraftan iyi haber, Mayıs ortasından bu yana Retro harekette olan Venus, ileri harekete geçiyor. Aşk hayatınızda, çocuklarınızla olan ilişkilerinizde, hobileriniz ve yetenekleriniz, tatil ve eğlence alanında daha hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz. Özellikle 28 Haziran’dan sonra bunu daha net bir şekilde hissedebilirsiniz.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Terazi burcundaki ilk Dördün, yaşanan Güneş tutulmasının etkilerini uzaklar, yabancılarla olan ilişkiler, sözleşme ve kontratlar, seyahatler alanında ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak. İş ve iş bağlantılı kontratlar, yabancılarla yapılan sözleşmeler, yüksek öğrenim gibi konular ihtiyaçlarınızı belirleyebilir.

Mars’ın aynı gün Koç burcuna geçmesiyle, önümüzdeki 2,5 ay boyunca, yakın çevreniz, girişimci fikirleriniz ve kardeşleriniz ile olan ilişkileriniz konusunda daha sabırsız, agresif ve hedef odaklı davranabilirsiniz. Yakın çevrenizle ego savaşına girebilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Bu hafta Retro kervanına bir gezegen katılıyor, bir gezegen ayrılıyor. Hafta hayaller, ilham, yaratıcılık ve maneviyat gezegeni Neptun’un Retro harekete geçmesiyle başlıyor. Yükselen Balık’lar, özel hayatınız, sağlığınız, imajınız, bireysel hayalleriniz gibi konularda ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Burada asıl yapmanız gereken yapmak istedikleriniz konusundaki belirsizlikleri netleştirmeye çalışmak olmalı. Ne istiyorsunuz hayattan? Beklentileriniz neler? 27 Kasım’a kadar bu enerji içinde olabilirsiniz.

Diğer taraftan iyi haber, Mayıs ortasından bu yana Retro harekette olan Venus, ileri harekete geçiyor. Aileniz, yuvanız, eviniz, aile ilişkileriniz alanında daha hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz. Özellikle 28 Haziran’dan sonra bunu daha net bir şekilde hissedebilirsiniz.

Hafta sonunda gerçekleşecek olan Terazi burcundaki ilk Dördün, yaşanan Güneş tutulmasının etkilerini yatırımlar, eşinizle olan ortak sermayeler, borçlar alanında ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak. Alma verme dengesini sağlamaya çalışabilirsiniz.

Mars’ın aynı gün Koç burcuna geçmesiyle, önümüzdeki 2,5 ay boyunca, maddi kaynaklar, gelirler ve kazançlar konusunda daha sabırsız, agresif ve hedef odaklı davranabilirsiniz. Uzaklarla bağlantılı kazançlarınızı arttırmak isteyebilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş