25 – 31 Mayıs 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta önceki haftalara göre daha sakin fakat önemli bir gökyüzü ile birlikteyiz. İkizler burcundaki Yeni Ay’ın hala etkisinde olduğumuz bu haftada, Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Aile içi iletişim ön plana çıkıyor. Haziran ayında yaşayacağımız Güneş tutulmasının gündemi bu haftadan belirleniyor. Güneş – Chiron etkileşimi, çevremizdeki eril enerjilerin, otorite figürlerinin ve ya aile büyüklerinin yardımıyla kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlayacak. Hafta sonu, Başak burcundaki ilk Dördün, özellikle çalışma şartları, işle ilgili konular, evdeki düzen, çalışanlar ve sağlık alanında bir takım aksiyonlar alacağımızı gösteriyor.

Koç Burcu

KOÇ

Ekonomik durumlar, finansal piyasalar ve mali konularla ilgili kontrol dışı gelişen konular sizi özellikle, borç ve pasif gelirler alanında harekete geçirebilir. Mayıs’ın ikinci yarısından bu yana perde arkasından planladıklarınız ile ilgili adım atabilirsiniz.

28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle, 5 Ağustos’a kadar aileniz ve yuvanız, eviniz ile ilgili önemli gelişmeler gündeme gelecek. Bazı konularla ilgili tekrar tekrar uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ama daha da önemlisi, bu haftadan Haziran ayında gerçekleşecek olacak Güneş tutulmasının gündemini belirleyebilirsiniz. Kadersel bir oluşumun ilk tohumu olacak bu. Son derece önemli. Yapacağınız görüşmeler burada etken olacak..

Hafta sonu gerçekleşecek Başak burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili önemli atılımlar yapmanızı sağlayacak. İlk adımı işiniz, çalışma şartlarınız, günlük takip edilmesi gerekenler ve sağlığınız ile ilgili alanda atabilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Konfor alanınızın değişmesine neden olan ekonomik ve mali krizlerle ilgili kontrol dışı gelişen konular sizi özellikle, kariyer gelirlerinizle ilgili bir takım aksiyonlara götürebilir. Mayıs’ın ikinci yarısından bu yana partnerinizle birlikte geleceğinizi ilgilendiren konularda hız kazanabilirsiniz.

28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle, 5 Ağustos’a kadar yakın çevreniz, kardeşleriniz ve ailenizle ilgili konularda önemli gelişmeler gündeme gelecek. Bazı konularla ilgili tekrar tekrar uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ama daha da önemlisi, bu haftadan Haziran ayında gerçekleşecek olacak Güneş tutulmasının gündemini belirleyebilirsiniz. Kadersel bir oluşumun ilk tohumu olacak bu. Son derece önemli. Varsa kardeşinizin hayatında sıfırdan bir oluşum sizi şaşırtabilir.

Hafta sonu gerçekleşecek Başak burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili önemli atılımlar yapmanızı sağlayacak. İlk adımı çocuğunuz, çocuğunuzun düzeni ve aşk hayatınızla ilgili konularda atabilirsiniz.

İkizler Burcu

İKİZLER

Konfor alanınızın değişmesine neden olan ekonomik ve mali krizlerle ilgili kontrol dışı gelişen konular sizi özellikle, kariyeriniz, üst düzey otoriteler ile ilişkiler gibi konularda bir takım aksiyonlara götürebilir. Mayıs’ın ikinci yarısından bu yana bu alanda oldukça yüksek bir motivasyon gösterdiniz, bu hafta bunlarla ilgili daha da hızlanabilirsiniz.

28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle, 5 Ağustos’a kadar yakın gelirler, kazançlar, mali kaynaklar ile ilgili konularda önemli gelişmeler gündeme gelecek. Bazı konularla ilgili tekrar tekrar uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ama daha da önemlisi, bu haftadan Haziran ayında gerçekleşecek olacak Güneş tutulmasının gündemini belirleyebilirsiniz. Kadersel bir oluşumun ilk tohumu olacak bu. Son derece önemli. Yeni bir gelir kapısı size açılabilir.

Hafta sonu gerçekleşecek Başak burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili önemli atılımlar yapmanızı sağlayacak. İlk adımı eviniz, yuvanız, aileniz ve evden yürüttüğünüz işleriniz konusunda atabilirsiniz.

Yengeç Burcu

YENGEÇ

Konfor alanınızın değişmesine neden olan ekonomik ve mali krizlerle ilgili kontrol dışı gelişen konular sizi özellikle, uzaklar, seyahatler, farklı öğretiler, yüksek öğrenim ve yasal konular gibi alanlarda harekete geçmenize neden olabilir. Mayıs’ın ikinci yarısından bu yana aşk hayatınız, çocuklar, kariyer gibi konular bu alanda sizin motivasyonunuzu arttırdı. Seyahatlerle ilgili önemli atılımlar sizi bekliyor.

28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle, 5 Ağustos’a kadar özel hayatınız, ikili ilişkiler, işle ilgili stratejiler, ortağınıza ve ya sözleşmeli kurumlara karşı duruşunuzu, ve ya genel anlamda sağlığınızı belirleyen önemli gelişmeler gündeme gelecek. Bazı konularla ilgili tekrar tekrar uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ama daha da önemlisi, bu haftadan Haziran ayında gerçekleşecek olacak Güneş tutulmasının gündemini belirleyebilirsiniz. Kadersel bir oluşumun ilk tohumu olacak bu. Son derece önemli. Hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek Başak burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili önemli atılımlar yapmanızı sağlayacak. İlk adımı yakın çevreniz, kardeşleriniz, çalışma şartlarınızla ilgili stratejilerde atabilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN

Konfor alanınızın değişmesine neden olan ekonomik ve mali krizlerle ilgili kontrol dışı gelişen konular sizi özellikle, harcamalar, eşinizin geliri, kredi ve ya gelir-gider dengesi gibi alanlarda harekete geçmenize neden olabilir. Mayıs’ın ikinci yarısından bu yana aile, yuva, uzaklar, seyahatler gibi konular bu alanda sizin motivasyonunuzu arttırdı.

28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle, 5 Ağustos’a kadar aileniz, yuvanız, eviniz ile ilgili perde arkasında önemli gelişmeler gündeme gelecek. Bazı konularla ilgili tekrar tekrar uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Evden daha fazla çalışarak gelirinizi bir süre evden kazanabilirsiniz. Ama daha da önemlisi, bu haftadan Haziran ayında gerçekleşecek olacak Güneş tutulmasının gündemini belirleyebilirsiniz. Kadersel bir oluşumun ilk tohumu olacak bu. Son derece önemli. Aileniz ile ilgili yeni bir oluşum başlatabilirsiniz. Yeni bir ev almak, taşınmak, ailenizle ilgili yeni bir başlangıç önümüzdeki süreçte öne çıkacak.

Hafta sonu gerçekleşecek Başak burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili önemli atılımlar yapmanızı sağlayacak. İlk adımı kazançlarınız, gelirleriniz ve kaynaklarınız alanında yapabilirsiniz.

Başak Burcu

BAŞAK

Konfor alanınızın değişmesine neden olan ekonomik ve mali krizlerle ilgili kontrol dışı gelişen konular sizi özellikle, partneriniz, ortağınız ve sözleşmeler gibi alanlarda harekete geçmenize neden olabilir. Mayıs’ın ikinci yarısından bu yana yatırım, borçlar, ortak sermaye gibi konular bu alanda sizin motivasyonunuzu oldukça arttırdı.

28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle, 5 Ağustos’a kadar sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, kariyer vasıtasıyla tanıdığınız kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelecek. Yapacağınız anlaşmalar, görüşmeler önemli. Ama daha da önemlisi, bu haftadan Haziran ayında gerçekleşecek olacak Güneş tutulmasının gündemini belirleyebilirsiniz. Kadersel bir oluşumun ilk tohumu olacak bu. Son derece önemli. Yeni bir gelir kapısı, ailenizle ilgili uzun vadeli yeni bir plan sizi bekliyor.

Hafta sonu gerçekleşecek Başak burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili önemli atılımlar yapmanızı sağlayacak. İlk adımı özel hayatınız ve ortaklıklarınız konusunda atabilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Konfor alanınızın değişmesine neden olan ekonomik ve mali krizlerle ilgili kontrol dışı gelişen konular sizi özellikle, çalışma ortamınız, düzeniniz, işiniz, günlük rutininiz veya sağlığınız gibi alanlarda harekete geçmenize neden olabilir. Mayıs’ın ikinci yarısından bu yana gelirler, kazançlar, müşteriler ve ortaklıklar bu alanda sizin motivasyonunuzu oldukça arttırdı.

28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle, 5 Ağustos’a kadar kariyeriniz, statünüz, mesleğiniz ile ilgili önemli gelişmeler gündeme gelecek. Yapacağınız anlaşmalar, görüşmeler önemli. Ama daha da önemlisi, bu haftadan Haziran ayında gerçekleşecek olacak Güneş tutulmasının gündemini belirleyebilirsiniz. Kadersel bir oluşumun ilk tohumu olacak bu. Son derece önemli. Terfi edebilir, yeni bir statü elde edebilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek Başak burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili önemli atılımlar yapmanızı sağlayacak. İlk adımı perde arkasından yönettiğiniz işleriniz, çalışma ortamınız ve düzeniniz alanında atabilirsiniz.

Akrep Burcu

AKREP

Konfor alanınızın değişmesine neden olan ekonomik ve mali krizlerle ilgili kontrol dışı gelişen konular sizi özellikle, aşk hayatınız, yetenekleriniz, hobileriniz ve ya varsa çocuklarınız gibi alanlarda harekete geçmenize neden olabilir. Mayıs’ın ikinci yarısından bu yana özel hayatınız ve iş hayatınız, bu konularda sizin motivasyonunuzu oldukça arttırdı.

28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle, 5 Ağustos’a kadar uzaklar, seyahatler, farklı ülkelerle olan ilişkileriniz ile ilgili önemli gelişmeler gündeme gelecek. Yapacağınız anlaşmalar, görüşmeler önemli. Ama daha da önemlisi, bu haftadan Haziran ayında gerçekleşecek olacak Güneş tutulmasının gündemini belirleyebilirsiniz. Kadersel bir oluşumun ilk tohumu olacak bu. Son derece önemli. Uzaklarda bir ev almak, uzaklara yerleşmek gündeme gelebilir.

Hafta sonu gerçekleşecek Başak burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili önemli atılımlar yapmanızı sağlayacak. İlk adımı iş hayatınızla ilgili uzun vadeli projeler konusunda atabilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Konfor alanınızın değişmesine neden olan ekonomik ve mali krizlerle ilgili kontrol dışı gelişen konular sizi özellikle, eviniz, aileniz, yuvanız gibi alanlarda harekete geçmenize neden olabilir. Mayıs’ın ikinci yarısından bu yana çocuklarınız ve ya aşk hayatınız alanında yapmak istediğiniz girişimler bu alanda sizin motivasyonunuzu oldukça arttırdı.

28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle, 5 Ağustos’a kadar yatırımlar, pasif gelirler, eşinizle olan ortak sermayeler alanında önemli gelişmeler gündeme gelecek. Yapacağınız anlaşmalar, görüşmeler önemli. Ama daha da önemlisi, bu haftadan Haziran ayında gerçekleşecek olacak Güneş tutulmasının gündemini belirleyebilirsiniz. Kadersel bir oluşumun ilk tohumu olacak bu. Son derece önemli. Önemli bir yatırım yapabilir ve ya ailenizi ilgilendiren bir konuda krediye başvurabilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek Başak burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili önemli atılımlar yapmanızı sağlayacak. İlk adımı kariyeriniz, mesleğiniz, statünüz ile ilgili konularda atabilirsiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Konfor alanınızın değişmesine neden olan ekonomik ve mali krizlerle ilgili kontrol dışı gelişen konular sizi özellikle, yakın çevreniz, kardeşleriniz, yaratıcılık gerektiren projeler, sanatsal/spiritüel eğitimler gibi alanlarda harekete geçmenize neden olabilir. Mayıs’ın ikinci yarısından bu yana aileniz, eviniz, yuvanız ve sosyal çevreniz alanında yapmak istediğiniz girişimler bu alanda sizin motivasyonunuzu oldukça arttırdı.

28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle, 5 Ağustos’a kadar partneriniz, ortağınız, eşiniz ile olan ilişkinizde önemli gelişmeler gündeme gelecek. Yapacağınız sözleşmeler, görüşmeler önemli. Ama daha da önemlisi, bu haftadan Haziran ayında gerçekleşecek olacak Güneş tutulmasının gündemini belirleyebilirsiniz. Kadersel bir oluşumun ilk tohumu olacak bu. Son derece önemli. Yeni bir birlikteliğe adım atabilir, ilişkinizde yeni bir boyuta geçebilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek Başak burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili önemli atılımlar yapmanızı sağlayacak. İlk adımı uzaklar, seyahatler, yabancılar ile olan iş konularında atabilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Konfor alanınızın değişmesine neden olan ekonomik ve mali krizlerle ilgili kontrol dışı gelişen konular sizi özellikle, gelirler, kaynaklar, kazançlar gibi alanlarda harekete geçmenize neden olabilir. Mayıs’ın ikinci yarısından bu yana kariyeriniz, statünüz, mesleğiniz konusunda yapmak istediğiniz girişimler bu alanda sizin motivasyonunuzu oldukça arttırdı.

28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle, 5 Ağustos’a kadar çalışma ortamınız, şartlarınız, günlük rutininiz, sağlığınız alanında önemli gelişmeler gündeme gelecek. Bazılarıyla ilgili tekrar tekrar uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ama daha da önemlisi, bu haftadan Haziran ayında gerçekleşecek olacak Güneş tutulmasının gündemini belirleyebilirsiniz. Kadersel bir oluşumun ilk tohumu olacak bu. Son derece önemli. Yeni bir çalışma ortamına, işe ve ya diyete başlayabilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek Başak burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili önemli atılımlar yapmanızı sağlayacak. İlk adımı harcamalarınız, eşinizle olan ortak sermayeler, yatırımlar, gelir-gider dengesi gibi konularda atabilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Konfor alanınızın değişmesine neden olan ekonomik ve mali krizlerle ilgili kontrol dışı gelişen konular sizi özellikle, özel hayatınız, imajınız, sağlığınız gibi alanlarda harekete geçmenize neden olabilir. Mayıs’ın ikinci yarısından bu yana uzaklar, seyahatler, gelirleriniz konusunda yapmak istedikleriniz bu alanda sizin motivasyonunuzu oldukça arttırdı.

28 Mayıs’ta Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle, 5 Ağustos’a kadar çocuklar, aşk hayatınız, hobileriniz, ilgi alanlarınız konusunda önemli gelişmeler gündeme gelecek. Bazılarıyla ilgili tekrar tekrar uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ama daha da önemlisi, bu haftadan Haziran ayında gerçekleşecek olacak Güneş tutulmasının gündemini belirleyebilirsiniz. Kadersel bir oluşumun ilk tohumu olacak bu. Son derece önemli. Çocuk sahibi olmaya karar verebilir ve ya çocuğunuz hayatında önemli ve yeni bir oluşum başlatabilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleşecek Başak burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da karar verdiğiniz yeni başlangıçlar ile ilgili önemli atılımlar yapmanızı sağlayacak. İlk adımı partneriniz, ortaklarınız, tüzel kişilerle olan sözleşmeler gibi konularda atabilirsiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş