22 Mayıs’ta 2 derece İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay, Yaz döneminde yaşayacağımız tutulmalar serisinden önceki son Yeni Ay olacak.

Bu Yeni Ay’ın İkizler burcunda gerçekleşmesiyle, iletişim, eğitim, öğretim, kısa seyahatler, kardeşler ve yakın akrabalar ile olan ilişkiler alanında yeni bir takım oluşumlar ve başlangıçlar beklemek mümkün.

İKİZLER BURCUNDA YENİ AY – ASTROKLAROS.COM

Haritanın önemli ölçüde Retro gezegenlerin etkisinde olduğu yadsınamaz.

Gökyüzünde VENUS, SATURN , JÜPİTER ve PLUTO Retro harekette. Daha önceki yazılarımda bu gezegenlerin geri harekette bizi nasıl etkileyeceğinden bahsetmiştim. Bu bağlamda, geçmiş konular, geçmiş gündemler, daha önce önümüze gelmiş fakat üzerine gitmediğimiz konular ilgi alanımıza girerek burada bir başlangıca bizi zorlayabilir. Özellikle, 30 Mart civarı ve 29 Nisan – 7 Mayıs tarihleri arasında kafamızdan geçirdiğimiz bir takım projeler varsa bu alanda atılım yapmak mümkün.

İKİZLER BURCUNDA YENİ AY – ASTROKLAROS.COM

An haritasına baktığımızda, ikili ilişkiler, danışmanlıklar, ortaklıklar, evlilik ve birliktelikler konusunda özellikle bu başlangıçlar etken olabilir. Bir ilişkiye başlamak, imza atmak, sözleşme yapmak, bir kursa ve ya eğitime yazılmak, ortaklık yapmak, aile ve yakın akrabalar, kardeşler ile birlikte önemli bir görüşme yapmak seçenekler arasında.

Yeni Ay’a olumlu açı yapan Retro Saturn atılan tohumun uzun vadede kalıcılığını ve istikrarını ortaya koysa da, önümüzdeki sene başında, 2 Ocak 2021 itibariyle bu konuya bambaşka bir şekil vermek isteyebilir, ve ya bir takım revizeler yapmak isteyebilir, tekrar bu oluşumla ilgili atılımlar yapmak isteyebiliriz. Gözlemlememiz, irdelememiz gerekenler var. Eksikleri tamamlamak için, 2 Temmuz’a kadar vaktimiz olacak.

İKİZLER BURCU – ASTROKLAROS.COM

Yeni Ay’ın bir diğer açısı ise, Balık burcuna yeni geçen Mars ile. Maalesef bu olumsuz açı, idealist ve yüksek beklentiler peşinde olmamızı sağlarken, bize tuzak yaratabilir. Attığımız adımları mutlaka gerçekçi bir bakış açısıyla irdelemeli, eğer imkansız bir şeyi hedefliyorsak, daha gerçekçi ihtimaller üzerinden hareket etmeliyiz.

Yeni Ay’ ın yöneticisi Merkür, Venus ile aynı derecede, aynı enerjide bir de henüz İkizler burcuna geçen Kuzey Ay Düğümü var. Önemli bir görüşme, anlaşma, yazışma, el sıkışma söz konusu. Burçlar bir şekilde burada 3 Mayıs civarında yapılan görüşmeleri, konuşmaları, yazışmaları işaret ediyor. Bu görüşmeden beklentilerin aşırı yüksek olması ise Neptun’un zorlu açısı ile, bizi hayal kırıklığına uğratma ihtimaline işaret ediyor! Ayakları yerden kesmemek lazım.

Aman dikkat! Eğer ticari atılım yapmak istiyorsanız, kararı 14 Mayıs‘tan sonra almadığınızdan emin olmalısınız. Ne de olsa VENUS Retro. Sonrasında pişman olabilirsiniz.

Veya eski bir sevgiliye, eşe, arkadaşa, ortağa dönmek üzere bir adım atmak isterseniz, DURUN!! DURUN!! DURUN!! Burada farkında olmadan bir illüzyon ve ya sanrıyla mücadele ediyorsunuz. Sonuç eskisinden farklı olmayacak ve sizi yine hüsrana sürükleyecek. Bu nedenle ilişkilerle ilgili kararları özellikle 28 Haziran sonrasına bırakmalısınız.

Bu Yeni Ay’da her ne başlatmak istiyorsak, başkalarının etkisi üzerimizde oldukça yüksek. Kollektif etki altında toplum önündeki rolümüzü düşünerek hareket ediyor olabiliriz. Arkadaşlarımızın, çevremizin, hitap etmek istediğimiz grupların beklentilerini devreye alarak bir takım kararlar almış olabiliriz. Entelektüalizm, iletişim, eğitim, rasyonel bilgi, bilgiyi toplamak ve dağıtmak, yakın çevremizle iletişimizi korumak konusunda ilerlemek isteyebiliriz. Kendi egomuzun daha fazla okşanması, ve ya karşı taraftan daha fazla takdir toplama ihtiyacı burada ana çıkış noktamız olabilir. Kendimize bir form veya şekil vermek isteyebiliriz. Fakat sonuç tam da beklediğimiz gibi olmayabilir.

Bu Yeni Ay ile atılan tohumların ilk hasadını, 5 Haziran Yay burcundaki Ay tutulması; ikinci hasadını ise, 30 Kasım’daki İkizler Dolunay’ı ile alabiliriz.

YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE İKİZLER BURCUNDA YENİ AY SİZİ HANGİ ALANDA YENİ BİR OLUŞUMA YÖNLENDİRECEK?

KOÇ: Zihin ve akıl, iletişim, öğretim, kardeş ve yakın çevrelerle olan ilişkiler, kısa seyahatler

BOĞA: Finans, öz değer, güvenlik, gelirler, kaynaklar, ticaret

İKİZLER: Özel hayat, amaçlar, ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler.

YENGEÇ: Bilinçaltı, rüyalar, sezgi, içgüdü ve sırlar, özveriler, içsel acılar, sınırlamalar, gizli düşmanlar ve fedakarlıklar

ASLAN: Arkadaşlıklar, üyelikler, umutlar, hayaller, kariyer gelirleri

BAŞAK: Şöhret, terfi, onur, kariyer, profesyonel imaj

TERAZİ: Büyük düşünme, hayat felsefesi, uluslararası ilişkiler, iletişim, yüksek bilinç, zihinsel keşif, uzaklar, seyahatler

AKREP: Yeniden doğuş, dönüşüm, rejenerasyon, maddi destekler, cinsellik, tabular

YAY: Evlilik, iş ortaklıkları, sözleşmeler, kontratlar, anlaşmalar, açık düşmanlar

OĞLAK: Günlük rutin, alışkanlıklar, iş, çalışma ortamı, sağlık

KOVA: Eğlence, zevk, çocuklar, doğum, yaratıcılık, hobiler, ilgi alanları

BALIK: Ev, yerel yaşam tarzı, aile, yuva

Bu Yeni ay hepimize katkı olsun!

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş